Pearl Jam in Zagreb!

Options
1118111821184118611871290

Comments

• SAMCRO
    SAMCRO PJ show, Mike's side Posts: 449
    pajo wrote:
    Iva: Buduci da sam vec u modu priznavanja kaj sve ne kuzim, predsjednice, zakaj su glasovi u PM? Meni malo manje fora glasat bez prijetnji Nike i Jurasice da ce me ubit sto izbacujem MYM ili Getaway. :)
    Znam da se tako gubi dio čari, ali glasovi su nam onda neopterećeni drugim mišljenjima. Možda pretjerujem. Ako svi mislite kao Iva, vratit ćemo glasove u javnost. Nisam ja ipak takav diktator da ne bih slušao glas svog naroda. :mrgreen:
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
    We gonna love you long time.
    ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!
  • SAMCRO
    Stiglo vrijeme za objavu rezultata petog krug u kojem imamo premoćnog "pobjednika":
    MY FATHER'S SON
    Totalno ste mi razbjesnili v.d. prvu damu i sad ja moram ispaštat. :lol:
    Dokaz u glasovanju u prilogu:
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0

Vrijeme je da otvorim šesti krug u kojem ostajem pri svom glasu iz prijašnjeg:
    Mind Your Manners
    Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
  • pajo wrote:
    grudice wrote:
    08l.jpg

Znam što još fali ili bolje rečeno što još dolazi na sliku.....

....što se pije dok se roka :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Jel to imas inside info Niko, ha? ;) Evo Plavac Mali da se pije dok se roka:

09l.jpg
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    grudice wrote:
    pajo wrote:
    nabaci jedan director's commentary...

Pa ne znam bas, to obicno na kraju ide ;) . Sad treba vi da pogadjate, tumacite i dajete znacenje.
    Mogu doduse reci da je ideja da artwork Munje prevedem na Hrvatski. :D
    Iva: pajo veli da je tvrdjava ona s grba od grada Zagreba, sto bi bilo divno. Ali brodic, galebove, sharkse i ostalo ne kuzim...nisam bas u nekoj pametnoj fazi...malo mi australsko sunce pojelo mozak. :)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    swallowed whole
  • grudice
    pajo wrote:
    Ali brodic, galebove, sharkse i ostalo ne kuzim...nisam bas u nekoj pametnoj fazi...malo mi australsko sunce pojelo mozak. :)
    Ma nije bona nista dubokomisaono, ne kopaj duboko :D. Sta je bilo do sada na majicama... baltazar, kravate, bajadere i vegeta, jel tako? Sve su to proizvodi a imate nesto za sta bi se mnogi mijenjali s vama. Jadransko more!

Tako da, eto, ja ipak prozborih.
  • grudice wrote:
    pajo wrote:
    Ali brodic, galebove, sharkse i ostalo ne kuzim...nisam bas u nekoj pametnoj fazi...malo mi australsko sunce pojelo mozak. :)
    Ma nije bona nista dubokomisaono, ne kopaj duboko :D. Sta je bilo do sada na majicama... baltazar, kravate, bajadere i vegeta, jel tako? Sve su to proizvodi a imate nesto za sta bi se mnogi mijenjali s vama. Jadransko more!

Tako da, eto, ja ipak prozborih.

Hommage - Vinko Coce R.I.P ;)
    More, jedra, vino, gradele, riba, sunce (pokoja munja kad te uhvati nevrijeme :lol: ) ma sve 5 prva liga ;) :thumbup:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    elcielo wrote:
    swallowed whole

jos jednom...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • masni
    masni Posts: 1,657
    totalni raspašoj s glasanjem :mrgreen:
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    MYM
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    dole s diktatorovim idejama!!! :) ja ako ne mogu prijetiti, ne osjećam se dobro... :)

swallowed whole...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    Iva: MYM
  • pajo
    jurasica wrote:
    ja ako ne mogu prijetiti, ne osjećam se dobro... :)
    Iva: <3<3<3

eto vidis sefe, o tome sam ti pricala...mam mi dodje toplo oko srca kad mi Juras malo priprijeti :)
  • SAMCRO
    Iza nas je šesti krug u kojem smo dobili još jednog prilično uvjerljivog "pobjednika":
    SWALLOWED WHOLE
    U to se možete i sami uvjeriti:
    https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0
    Pred nama je sedma odluka. Ušli smo u "gornju polovicu Munje". Za mene u njoj mjesta nema za:
    Mind Your Manners
  • Ja podržavam diktaturu, ovo su ipak ozbiljni izbori (ipak se glasa svako 4 godine :lol: ) nema kalkuliranja sa glasovima i zajebancije :nono:

Prijetnje su naravno dopuštene :lol::lol:

Nisam znao da u Australiji i Švedskoj imate neku drugačiju verziju Getaway...što je toliko drugačija od ove originalne???
  • grudice
    Nisam znao da u Australiji i Švedskoj imate neku drugačiju verziju Getaway...što je toliko drugačija od ove originalne???
    Ne znam kakva je u Australiji ali ovdje dobro zvuci, sa svojim vrlinama i manama. :) Konkurencija je jaka sad na kraju a za nesto se mora glasati. Znas kako Balasevic kaze: "Demokratija je sistem u kom i oni koji ne misle imaju pravo na svoje mišljenje". :D
  • grudice
    10l.jpg
  • pajo
    Ja podržavam diktaturu, ovo su ipak ozbiljni izbori (ipak se glasa svako 4 godine :lol: ) nema kalkuliranja sa glasovima i zajebancije :nono:

Prijetnje su naravno dopuštene :lol::lol:

iva: eto vidis, ovako je fun! Meni ti je taj Getaway ok jedino zato sto me podsjeti na tebe i na to kak ti je na svakom albumu najbolja prva pjesma :D U svim ostalim slucajevima je australska verzija ocito losija. :lol:
  • pajo
    grudice wrote:
    10l.jpg
    Iva: ruke su mi teski mrak, palme i kitovi ne tak jako - mozda mi je malo previse detalja i sredini...