Pearl Jam in Zagreb!

Options
11071081101121131290

Comments

• C2V3N
    C2V3N Zagreb, Croatia Posts: 449
    predobro :D

nadam se da necemo zajebat zagreb!
    one, two, three, four, five against one
    five, five, against one
  • elcielo wrote:
    penkale alert!!!

prva probna penkala je upravo gotova!

kupih crnu, malo širu penkalu, cijena 65,00 kuna. (x5=325,00)
    graviranje je bilo moguće jer je olovka od dobrog materijala, a za jednu olovku košta 30,00 kuna (x5=150).

sve zajedno košta, znači, 475,00 kuna.

na jednoj strani napisano je:

zagreb 09/26/06
    COME BACK!

a s druge strane piše ed.

sad su na redu mike, stone, jeff i matt :)

ajde sad mi se javite svi koji bi u tome željeli sudjelovati financijskim doprinosima, što vas je više, bit će jeftinije. već sad nas ima desetak.

fala na pažnji :)

računaj i na mene :)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ljudi!

ajde vi koji ste se premišljali biste li skoknuli do beča u ponedjeljak na PJ, učinite to :)

prijavite se u urban travel, ilica 61, cijena 665 kuna.

ide nas 5, i iako nas je ful malo, idemo :)

samo da znate, bilo bi najbolje da se javite do četvrtka.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Iva i Pajo su napisali sve o Bologni i Veroni... evo par rijeci o Milanu...

-sa foruma bili dredis i njegov buraz (zakon BiH majice :) ), jurasica i sintija, cropdustress, killroy, iva i ja...
    -oko 16 pokupili 10c karte i stali u red za 10c upad.. stajali naslonjeni na ogradu, a odmah iza ograde 10c staff ekipa istovarivala 10c majice iz kamiona.. pitam tipa da li bi mogao dati jeff-u jednu majicu (zagreb), a tip odgovori da ne... mi skuzili da nas je krivo shvatio i cropdustress mu kaze da mi zapravo ne zicamo njega majicu nego da imamo majicu koju bi dali Jeffu.. tip umro od smijeha kad je skuzio.. i tako mi njemu uvalili "zagreb" majicu koju su kasnije odfurali u dvoranu... crop je od tipa iz 10c svejedno dobila majicu iz dublina :)
    -anyway, usli u dvoranu i morali smo odmah sjesti na pod i cekati predgrupu sjedeci... u 19:40 ekipa odjednom skace na noge i svi se naguravaju na ogradu.. mis smo svi bili na ogradi koja je u sredini ulazila jedno 10m u dvoranu.. bili smo manje od 10m od stage, drito pred Edom...
    -o setlisti necu previse, pogledajte malo i budite ljubomorni :):):) (man of the hour, parachutes, state of love..., crazy mary, prejebeni black, rocking... itd.)...
    -na kraju blacka cijeli bend ostao zuriti u publiku koja je i dalje pjevala (tu-tu-ru-tu...) :) Ed pustio suzu, pussy boy... :D (Iva: nije pussy boy!)
    -napocetku prvog bisa, Ed se pojavio sam, sjeo na stolac i uz gitaru otpjevao neku stvar za svoju zenu i kcer... simpa-pimpa... ne znamo da li je to nova stvar ili neki cover....(Iva:sigh...mico!)
    -uglavnom, mislili smo da se koncert iz Milana iz 2000. ne moze nadmasiti... ZAJEBALI SMO SE!!! :)

danas laganini po ruznom Milanu, sutra dalje... faking net caffe nema usb portove pa ne mozemo poslati fotke.. :/

mah!

PS: tenisice u kojima sam bio u veroni su jos uvijek mokre i ne namjeravaju se posusiti :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • C2V3N
    e meni se cini da cu solo u bec, nisam još uplatio, zicam starce pare jer sam svorc. javim se ako uspijem.

vi iz italije nemojte vise pricati kak vam je bilo dobro jer cu se pojest od muke sta nisam isao! :D
    five, five, against one
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    C2V3N wrote:
    e meni se cini da cu solo u bec, nisam još uplatio, zicam starce pare jer sam svorc. javim se ako uspijem.

vi iz italije nemojte vise pricati kak vam je bilo dobro jer cu se pojest od muke sta nisam isao! :D

Again, nemoj se bedirat jer mi (Pajo i Iva) ne mozemo vjerovat da smo tako glupi da idemo samo na 4 komada. Umjesto da smo fino ko' svaki normalni PJ fan dali otkaze na poslu, sjeli u onaj bus kaj ide po cijeloj Europi pa bi nam onda (valjda) bilo dovoljno koncerata. :) Iako, jucer smo zakljucili da s PJ-om fakat ne mozes nikad biti zadovoljan jer da koliko god super genijalnu setlistu sloze, uvijek ce ti ostati jos barem 4-5 nevjerojatnih stvari koje si fakat morao/zelio cuti! :):):)
    Mozemo se samo nadati da ce nam an evening with Pearl Jam u Zagrebu (jeeeeeeeeeej!!!!!!) malo ublaziti dusevne boli. Ah...

p.s.- Siljo i Iva, ubite se od uzivancije i za nas
    p.p.s. - our thoughts go out to Siljo in the aftermath of the 'mokre tenisice' incident :)
  • OMG!!!

Doma sam dosla sad maloprije! Dva dana doma i onda u Prag :D

Ne mogu nis pisat sad, citala sam Rankov post i ostale...Plakat cu, bilo je PREDOBRO! Al ljudi: ZAGREB ce bit NAJBOLJI!!!

Pisem uskoro i saljem slike! ;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Cutki
    Cutki Posts: 235
    ajde u kurac... sad ste me ujebali... samo zagreb :( cmiiiiii
    al ipak nije SAMO zagreb ipak je to ZAGREB!!! woo hoo
    totalno mi je drago da vam je bilo jebeno,
    javljajte nam se jos!

mogli bi oni u zg prek 3,5 h, a? LUDILO!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
  • pajo
    Post sa HR foruma:

>> U suradnji s Menartom, HTV je dobio ekskluzivno pravo na emitiranje duplog live DVD-a "Live At The Garden" snimljenog 11/11/2003. godine u New Yorku. Koncert će se emitirati prije zagrebačkog koncerta (26.9., Dom sportova), točnije u subotu 23. rujna, točno u ponoć.
    A 25. rujna u 23 sata na Otvorenom radiju emitirat će se snimka koncerta održanog 1. rujna ove godine u Barceloni.
    >>

Odlicno, malo su se mediji aktivirali u promociji koncerta :)
  • pajo wrote:
    Post sa HR foruma:

>> U suradnji s Menartom, HTV je dobio ekskluzivno pravo na emitiranje duplog live DVD-a "Live At The Garden" snimljenog 11/11/2003. godine u New Yorku. Koncert će se emitirati prije zagrebačkog koncerta (26.9., Dom sportova), točnije u subotu 23. rujna, točno u ponoć.
    A 25. rujna u 23 sata na Otvorenom radiju emitirat će se snimka koncerta održanog 1. rujna ove godine u Barceloni.
    >>

Odlicno, malo su se mediji aktivirali u promociji koncerta :)

Ko ce mi snimit to? mene nema :D Berlin zove :D

Hvala za info, btw :)
  • pajo
    Ej Siljo, ovdje se jasno vidis kako rokas in the free world. A vidi se i Pajo dok se mi, vaše Ive, vidimo samo parcijalno. :)

http://youtube.com/watch?v=Q7kxCAkk2F8
  • AJJJJAAAAOOOOJJJJ OPET I OPET!!!!!
    DRAGI DRUGARI OVO JE DIVVNOOO, ALI I STO TAKOOOO JA SAM JAAAAKKKOOO TUUUUZNAAAA!!!! MISLIM, JEBENA VISAAAAA...EH, DAAAAA!!!
    UZIVAJTE I DALJE I VIDIMO SE 26OG!!!! :)))) BTW, LADNO STE SVI IZIGNORISALI MOJ POST OD PRE NEKI DAN...SHMRC...NEKA VAS NEKAAAA...
    GRLI VAS VASHA PJ FRENDICA
    SARAH

siljo wrote:
    Iva i Pajo su napisali sve o Bologni i Veroni... evo par rijeci o Milanu...

-sa foruma bili dredis i njegov buraz (zakon BiH majice :) ), jurasica i sintija, cropdustress, killroy, iva i ja...
    -oko 16 pokupili 10c karte i stali u red za 10c upad.. stajali naslonjeni na ogradu, a odmah iza ograde 10c staff ekipa istovarivala 10c majice iz kamiona.. pitam tipa da li bi mogao dati jeff-u jednu majicu (zagreb), a tip odgovori da ne... mi skuzili da nas je krivo shvatio i cropdustress mu kaze da mi zapravo ne zicamo njega majicu nego da imamo majicu koju bi dali Jeffu.. tip umro od smijeha kad je skuzio.. i tako mi njemu uvalili "zagreb" majicu koju su kasnije odfurali u dvoranu... crop je od tipa iz 10c svejedno dobila majicu iz dublina :)
    -anyway, usli u dvoranu i morali smo odmah sjesti na pod i cekati predgrupu sjedeci... u 19:40 ekipa odjednom skace na noge i svi se naguravaju na ogradu.. mis smo svi bili na ogradi koja je u sredini ulazila jedno 10m u dvoranu.. bili smo manje od 10m od stage, drito pred Edom...
    -o setlisti necu previse, pogledajte malo i budite ljubomorni :):):) (man of the hour, parachutes, state of love..., crazy mary, prejebeni black, rocking... itd.)...
    -na kraju blacka cijeli bend ostao zuriti u publiku koja je i dalje pjevala (tu-tu-ru-tu...) :) Ed pustio suzu, pussy boy... :D (Iva: nije pussy boy!)
    -napocetku prvog bisa, Ed se pojavio sam, sjeo na stolac i uz gitaru otpjevao neku stvar za svoju zenu i kcer... simpa-pimpa... ne znamo da li je to nova stvar ili neki cover....(Iva:sigh...mico!)
    -uglavnom, mislili smo da se koncert iz Milana iz 2000. ne moze nadmasiti... ZAJEBALI SMO SE!!! :)

danas laganini po ruznom Milanu, sutra dalje... faking net caffe nema usb portove pa ne mozemo poslati fotke.. :/

mah!

PS: tenisice u kojima sam bio u veroni su jos uvijek mokre i ne namjeravaju se posusiti :)
    I RATHER BE WITH PEARL JAM!
  • elcielo
    :sigh:

ajme meni, postovi o koncertima su divni, kakvi su tek onda bili koncerti..

ne mogu više, svaku večer sanjam da sviraju u zagrebu. jednom je noćna mora (ima malo ljudi, pa su dečki iz PJ razočarani), drugi put je bajno.

ahhhh, the waitin' drove me mad!
  • elcielo
    kupih penkale. poslusah silju, predjoh preko svojih osjećaja (pogotovo preko onog što je učinio u 'thumbig my way') pa kupih jednu olovku i za booma :D

nova računica glasi:
    penkale: 6x65=390
    graviranje: 6x30=180

ukupno: 570,00 kuna

za doprinos penkalama su se javili:

siljo&iva+ dvoje njihovih frendova
    jurasica&sintija
    Cutki
    masni
    killroy
    snih
    kike gott
    potato girl
    cropdustress
    elcielo

to je 41 kuna po osobi.
    ajde, javite se tko se još želi uključiti.

Cutki, ne znam jesi se ti javio za neku knjižicu s našim potpisima..
    ako nisi već krenuo u realizaciju, imam jednu ideju za predobru naslovnicu malo veće čestitke gdje se svi možemo potpisati i to predati zajedno s penkalama.

netko prije je izrazio želju da baci jednu od olovaka na stage. ideja nije da bacamo olovke, već da jurasica iskoristi svoj backstage pass, i osobno im uruči. :)
  • elcielo wrote:
    :sigh:

ne mogu više, svaku večer sanjam da sviraju u zagrebu. jednom je noćna mora (ima malo ljudi, pa su dečki iz PJ razočarani), drugi put je bajno.

hehe.. ovo je sjajno.. Ja takodje. Sanjao da sam krenuo bez pasosa pa me ovi na carini vratili nazad. ahhhh...
    Budapest 17.11.1996.
    Zagreb 26.9.2006.
    The waiting drove me mad...
  • Hey, ljudi, jer treba nekome karta za ZG?
    Imam jednu ekstra, 360 kn. Ja sam tamo sa tour busom, bit cu pred dvoranom vise manje cijeli dan. Javite mi se, nije me tesko skuzit. Glasna mala sa HR zastavom i vjerojatno bocom bambusa :D;)
  • Doctor
    Doctor Posts: 256
    Ej ljudovi..
    Citam, koncerti u Italiji su bili super i jednostavno vam zavidim..

Eh vako.. Izgleda da od ovog ogr. prevoza nema nista jer se nedovoljan broj ljudi prijavio za bus pa vjerovatno dolazim redovnom bus linijom ili eventualno autom..
    VAZNO: Elcielo i vi sto radite te transparente i ostale zezancije OBAVEZNO me ukljucite u to a pare vam dam cim se nađemo na dan konc. u Zagrebu!

Burazer me pravo zeznuo jer se zaposlio prije par dana i nikako ne moze da trazi 2 dana off da ode na konc. pa cu na put mozda i sam..
    Javim vam se koji dan prije koncerta da se dogovorimo oko toga kada bi se mogli naci i da mi malo pomognete oko kretanja po Zg.

p.s. Pozdrav svima koji krecete na put do Zg i nadam se da cemo se na taj utorak svi skupiti i zajedno krenuti na koncert!! Bice ovo jedinstvena prilika da se svi upoznamo i to na kakav dan :)
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • C2V3N
    Hey, ljudi, jer treba nekome karta za ZG?
    Imam jednu ekstra, 360 kn. Ja sam tamo sa tour busom, bit cu pred dvoranom vise manje cijeli dan. Javite mi se, nije me tesko skuzit. Glasna mala sa HR zastavom i vjerojatno bocom bambusa :D;)
    ribar ili tga? :D;)

btw e i ja sam za olovke!!! sta nisam to vec rekao :D
    five, five, against one
  • C2V3N wrote:
    ribar ili tga? :D;)

Ne znam, sto se nadje, jer sa sobom nosi domace vino, al od Praga do ZG tesko da ce toga ostat...onda cu nesto tamo kupit...hehe :D
  • C2V3N
    hebote olovke... mogli smo ih cevapima sve pocastit! :D
    five, five, against one