Ej Doctore,
posaljem ti ja dvdove, samo moram vidjeti jel jos uvijek imam adresu
Neugodno mi je majke mi
Haj poslat cu ti (ponovo) adresu na pm.. Svakako sam se preselio
A to za Frodo-a.. Ma imam "talenat" naci ljudima slicnost pa nemoj zamjerit Masni A on je ipak planetarno poznat pa ako mu zatreba dvojnik mozes posluzit..
26.09.2006 Zagreb, Croatia
12.06.2007 Munich, Germany
A to za Frodo-a.. Ma imam "talenat" naci ljudima slicnost pa nemoj zamjerit Masni A on je ipak planetarno poznat pa ako mu zatreba dvojnik mozes posluzit..
ma nije nista strasno.. nisi definitivno prvi koji je to reko.. a ocito ni zadnji..ustvari, kao da sam uklet poslije tog filma..
reko, ajd ovdje me jos nitko nije zajebavao...
do sad..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
stvarno sam razočaran! Toliko sam se trudio oko fotki s druženja... žurio se da vam ih dam na uvid, a kad ono.... samo četiri osobnosti iskomentirale (od kojih jedna nije ni bila na druženju)! Stvarno ste... da ne velim!:)
Poslusala Zagreb. Jos sam u soku. Moram opet slusat. I opet i opet. Al prvo prespavat.
I da, jos cu jednom reci, fotke su super. A ostali sto ne komentiraju, mislim da su prezauzeti slusanjem bootova, i hm, komentiranjem Froda
Meni malo licis na njega, al i na jos jednog drugog manje poznatog glumca...
stvarno sam razočaran! Toliko sam se trudio oko fotki s druženja... žurio se da vam ih dam na uvid, a kad ono.... samo četiri osobnosti iskomentirale (od kojih jedna nije ni bila na druženju)! Stvarno ste... da ne velim!:)
Tururu(šmrc)tuturu(šmrc)ru
ma nista ne valjaju fotke... totalno bezveze... ambijent ih izvlaci
sala-mala naravno, super smo si svi na fotkama
e da, netko je komentirao prostor... uopce to nisam primjetio na fotkama dok ih sad nisam opet pogledao... valjda zato kaj sam tamo dio namjestaja pa mi je sve to normalno...
Iva: Ej people dajte pazite, preimenovat ce nam thread u 'Na kojeg vam glumca lici Masni?'
A ti masni, valjda ti nije bed licit na planetarno poznatog, a jos k tome i zgodnog glumca u jednim od najboljih filmova uopce, a jos k tome nemas probleme koji su uobicajeni za Hobite (nizak rast, dlake na tabanima i sl.)? A majicu cemo ti napraviti pa mozes biti nas ring bearer, a mi cemo biti neka PJ druzina! Kud moramo stici? Na sto vise koncerata iduce turneje,naravno!
Pa srce nam se para od ovog tururutururu iscjepkanog šmrcovima! Stvarno smo trebali i iskomentirati slike, a ne divit im se u tisini. U nasu obranu mozemo reci da se za jednog od nas vec zna da je neozbiljan, a ova druga se za neozbiljnog misli udat pa valjda onda nije ni ona pretjerano ozbiljna.
Evo, Pajo i ja smo komentirali da su nam fotke tak super da smo trebali tebe angazirat da nam fotkas svadbu!
Pa srce nam se para od ovog tururutururu iscjepkanog šmrcovima! Stvarno smo trebali i iskomentirati slike, a ne divit im se u tisini. U nasu obranu mozemo reci da se za jednog od nas vec zna da je neozbiljan, a ova druga se za neozbiljnog misli udat pa valjda onda nije ni ona pretjerano ozbiljna.
Evo, Pajo i ja smo komentirali da su nam fotke tak super da smo trebali tebe angazirat da nam fotkas svadbu!
Iva: Ej people dajte pazite, preimenovat ce nam thread u 'Na kojeg vam glumca lici Masni?'
A ti masni, valjda ti nije bed licit na planetarno poznatog, a jos k tome i zgodnog glumca u jednim od najboljih filmova uopce, a jos k tome nemas probleme koji su uobicajeni za Hobite (nizak rast, dlake na tabanima i sl.)? A majicu cemo ti napraviti pa mozes biti nas ring bearer, a mi cemo biti neka PJ druzina! Kud moramo stici? Na sto vise koncerata iduce turneje,naravno!
prsten dostavljamo bendu slijedeci put kad dodju ovdje, pratimo ih cijelim putem, da sigurno dodju opet tu, i onda im ga damo
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
prsten dostavljamo bendu slijedeci put kad dodju ovdje, pratimo ih cijelim putem, da sigurno dodju opet tu, i onda im ga damo
A kao neki oblik odstete za pretrpljene dusevne boli dok se na message pitu vodila rasprava na koga najvise licis, prsten ces bandu uruciti ti! A mozes tom prilikom s njima i malo popricati o teretu sto ga na plecima nosite vi planetarno popularne zvijezde...
LOL! paparazzo fotke! mrak! da, nas wedding ce biti jedan tako medijski popracen event da ocekujemo hrpu paparazza, pa kud svi moze jos i snih! LOL!!!!
A kao neki oblik odstete za pretrpljene dusevne boli dok se na message pitu vodila rasprava na koga najvise licis, prsten ces bandu uruciti ti! A mozes tom prilikom s njima i malo popricati o teretu sto ga na plecima nosite vi planetarno popularne zvijezde...
e ljudi ovaj pajo je totalni car!!
PAJO LEGENDA!!
ne stvarno!
fotke su super, a mislim da je jedan komentar mene sve rekao iako kad bi ja rekao da sam bio bolestan a ne pijan nitko ne bi vjerovao, al ajde
turuturuturuturu
...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
ideja:
buduci vidim da su ljudi poceli cesto pozdravljat sa turutututurururu (varijacije)
mislim da bi onda ako se slucajno dogodi da PJ ponovo dode u Zagreb, mi mogli kao pozdrav organizirati jedno 50ak ljudi sa ovog foruma da se skupi u prvim redovima i pozdravi njih sa jednim glasnim turutututururu
usput se to moze povezati nekako s onom peticijom i dobijemo savrsenu kombinaciju - poklon + poznati po tome - dolaze kod nas cesto, mi gustamo na koncertima!
samo treba malo dobre volje od nas i puno dobre volje od njih da ponovo dodu!
iako prica 2
kaze da ako smo mi dovoljno ludi mozemo napraviti i jedan transparent 10x10 ZAGREB i otpicit nas 20ak na jedan koncert otpjevat to al mislim da bi bilo bolje doma
anyways, eto 2 price za laku noc
tururututururu
...They said... timing was everything, made him
ljudima bilo neugodno vikati nesto, mislili perhaps da ce ispast "balkanci".. jesi skuzio da nam je jednom pokazao kao odgovor na why go home -> na sat na ruci i kao nema vremena?
reakcija nakon picka... sry ne, al ak si ga ulovio sve mi je jasno
moze peticija... i evo odmah prijedloga za radni naslov:
"See you next year!" - Eddie Vedder, Zagreb 26.09.06
Cujemo se s Why go home na Encore brake 2!
Pojacaj malo, skuzi se! :-)
Ima li tko nekakv link za skidati bootlege s europske turneje?
Imao sam jedan ali izgleda da nakon sto se "posrce" cca 1GB, ne moze se vise ako se ne upload-a nesto. Ili je nesto drugo u pitanju jer mi stalno baca errore.
Nedostaje mi Paris, Vienna, Athens,
Dublin, Leeds, Reading, Arnhem i Antwerp!
Pozdrav ekipa, čitam vas već par dana (ispričavam se na voajerizmu ), i ne mogu se oteti dojmu da sam ja jedini koji je za vrijeme i nakon ovog fenomenalnog koncerta bio jedini u banani, jer u tom posebnom trenutku u vremenu, u tih 2 i pol sata uz mene nije bila jedna posebna osoba...i svaki put kad se sjetim koncerta i vremena prije koncerta prođe me vrućina kroz tijelo jer je mogla biti tamo i doživljaj bi bio potpun...
I sada, nakon dva tjedna, skupismo snage da pogledamo filmiće koje snimih i odlučih ih podijeliti sa vama...Kratki su jer je fotić limitiran na 30 sec ali, pruža malo drugačiji pogled na stage
Pozdrav ekipa, čitam vas već par dana (ispričavam se na voajerizmu ), i ne mogu se oteti dojmu da sam ja jedini koji je za vrijeme i nakon ovog fenomenalnog koncerta bio jedini u banani, jer u tom posebnom trenutku u vremenu, u tih 2 i pol sata uz mene nije bila jedna posebna osoba...i svaki put kad se sjetim koncerta i vremena prije koncerta prođe me vrućina kroz tijelo jer je mogla biti tamo i doživljaj bi bio potpun...
I sada, nakon dva tjedna, skupismo snage da pogledamo filmiće koje snimih i odlučih ih podijeliti sa vama...Kratki su jer je fotić limitiran na 30 sec ali, pruža malo drugačiji pogled na stage
Pozdravi i tebi, filmici su cool. Neces se ljutiti sto sam ih prebacio tako da ih ljudi mogu skinut na svoja racunala. Baci i ti oko na ovaj link, gore ima nekih 30-ak clipova sa ZG koncerta, a ako trebas ZG boot javi
Comments
been there, done that
sad su samo sjecanja..
Zagreb
nemojte da dreadisa citiram kad se ed poceo pentrat tamo...
edit: @ pajo: ja bih htio prag, tako da imam sve..
i tak...
five, five, against one
frodo... tocka...
Neugodno mi je majke mi
A to za Frodo-a.. Ma imam "talenat" naci ljudima slicnost pa nemoj zamjerit Masni
12.06.2007 Munich, Germany
mogli bi mi onda neku majicu napravit, na njoj prsten i unutra onim special fontom pise pearl jam.. da je nosim.. kuzite? frodo? prsten? nosit?
@ killroy: jesi skinuo pjesmu? kako ti se svidja?
p.s. hvala za danas
ma nije nista strasno.. nisi definitivno prvi koji je to reko.. a ocito ni zadnji..ustvari, kao da sam uklet poslije tog filma..
reko, ajd ovdje me jos nitko nije zajebavao...
do sad..
No problemo. Glavno da radi sve. Nisam jos skinuo pjsemu, ne znam di mi je glava. U totalnoj sam guzvi, pa cekam da mogu u miru poslusati.
rostilj je ok ideja, brijem!
btw, ovo stvarno brzo pici, broj postova u topicu, jel..
Zagreb
a mislim, zbog fotki me sad zajebavaju za froda, jos da ih i hvalim??
LOL!!!
Ma fotke su predobre. Pogledajte samo te nase lijepe face
Nego, jel ikome masni lici na Slavena Bilica?
I da, jos cu jednom reci, fotke su super. A ostali sto ne komentiraju, mislim da su prezauzeti slusanjem bootova, i hm, komentiranjem Froda
Meni malo licis na njega, al i na jos jednog drugog manje poznatog glumca...
ma nista ne valjaju fotke... totalno bezveze... ambijent ih izvlaci
sala-mala naravno, super smo si svi na fotkama
e da, netko je komentirao prostor... uopce to nisam primjetio na fotkama dok ih sad nisam opet pogledao... valjda zato kaj sam tamo dio namjestaja pa mi je sve to normalno...
A ti masni, valjda ti nije bed licit na planetarno poznatog, a jos k tome i zgodnog glumca u jednim od najboljih filmova uopce, a jos k tome nemas probleme koji su uobicajeni za Hobite (nizak rast, dlake na tabanima i sl.)?
!.......pa nek vam snih snimi paparazzo fotke!
LOL! paparazzo fotke! mrak! da, nas wedding ce biti jedan tako medijski popracen event da ocekujemo hrpu paparazza, pa kud svi moze jos i snih! LOL!!!!
e ljudi ovaj pajo je totalni car!!
PAJO LEGENDA!!
ne stvarno!
fotke su super, a mislim da je jedan komentar mene sve rekao iako kad bi ja rekao da sam bio bolestan a ne pijan nitko ne bi vjerovao, al ajde
turuturuturuturu
Zagreb
buduci vidim da su ljudi poceli cesto pozdravljat sa turutututurururu (varijacije)
mislim da bi onda ako se slucajno dogodi da PJ ponovo dode u Zagreb, mi mogli kao pozdrav organizirati jedno 50ak ljudi sa ovog foruma da se skupi u prvim redovima i pozdravi njih sa jednim glasnim turutututururu
usput se to moze povezati nekako s onom peticijom i dobijemo savrsenu kombinaciju - poklon + poznati po tome - dolaze kod nas cesto, mi gustamo na koncertima!
samo treba malo dobre volje od nas i puno dobre volje od njih da ponovo dodu!
iako prica 2
kaze da ako smo mi dovoljno ludi mozemo napraviti i jedan transparent 10x10 ZAGREB i otpicit nas 20ak na jedan koncert otpjevat to al mislim da bi bilo bolje doma
anyways, eto 2 price za laku noc
tururututururu
Zagreb
Cujemo se s Why go home na Encore brake 2!
Pojacaj malo, skuzi se! :-)
Nema me par sati i kad napokon navratim, što vidim? Vidim da smo u međuvremenu postali PJ družina na čelu s masnim aka Frodićem...
Nego, noćas sam sanjala neki čudan nedefinirani Pearl Jam san. Bit će da previše visim ovdje.
Tururututururu!
Na trubu??? Na trubu???
....e pa stvarno, kaj je preveč je preveč...takve teme iznosite javno.....
Ovo nema veze s gornjom trubom:
tururututururu!
Imao sam jedan ali izgleda da nakon sto se "posrce" cca 1GB, ne moze se vise ako se ne upload-a nesto. Ili je nesto drugo u pitanju jer mi stalno baca errore.
Nedostaje mi Paris, Vienna, Athens,
Dublin, Leeds, Reading, Arnhem i Antwerp!
Unaprijed zahvalan!
Ovaj, koji nam je vec poznat...imam, ali na njemu nema ovih prvih koncerata...
http://www.pearljamevolution.blogspot.com/
i fakat jesi elijah wood, ali ti to ne bi trebalo smetati... mislim, to kažem kao osoba suprotnog ti spola...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HUQ3RGKEtdY
http://www.youtube.com/watch?v=CBDlUKHUtx4
http://www.youtube.com/watch?v=HywizStv5gE
Pozdravi i tebi, filmici su cool. Neces se ljutiti sto sam ih prebacio tako da ih ljudi mogu skinut na svoja racunala. Baci i ti oko na ovaj link, gore ima nekih 30-ak clipova sa ZG koncerta, a ako trebas ZG boot javi
http://www.box.net/public/hoz56r5gh5