Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
boogaloo u subotu? to sam cuo.. 4 lika, 10kn upad.. jel ih tko ikad cuo?
ajd doci cu, sta imam izgubit
@ c2v3n ovaj put bi se mogli i upoznat, a ne da smo svi na istom mjestu, a nitko nista..p.s. u kojem si dijelu kseta bio? mi smo bili na balkonu gore...
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
opet ja...
zna netko neku stranicu na kojoj ima dobrih pj "ikonica", da tako kazem, da si napravim neku homemade majicu, jer mi se ne isplati davat 11$ prekobarske postarine i cekat 2 mjeseca zbog jedne majice koju bih narucivo s neta...
da trazim po netu stickerse ili nesto?.. ajmo neki savjet.. fala..
pozdravOh when I was a kid oh how magic it seemed
prva ZG majica zavrsila na stageu u Bologni... lansirali ju Pajo i IvaStanding on a hill, staring at a mountain...0
-
siljo wrote:prva ZG majica zavrsila na stageu u Bologni... lansirali ju Pajo i Iva
E super!
Bas sam se pitala dal netko ide u Bolognu...
E da, kad sam vec tu, Domagoj ipak ide sutra, ja sam tamo u subotu. Si dobio mail? Nalazimo se tamo, jos se cujemo sutra"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
masni wrote:boogaloo u subotu? to sam cuo.. 4 lika, 10kn upad.. jel ih tko ikad cuo?
ajd doci cu, sta imam izgubit
@ c2v3n ovaj put bi se mogli i upoznat, a ne da smo svi na istom mjestu, a nitko nista..p.s. u kojem si dijelu kseta bio? mi smo bili na balkonu gore...
bil sam ti malo kod bine, malo na sanku, malo u separeuone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
masni wrote:opet ja...
zna netko neku stranicu na kojoj ima dobrih pj "ikonica", da tako kazem, da si napravim neku homemade majicu, jer mi se ne isplati davat 11$ prekobarske postarine i cekat 2 mjeseca zbog jedne majice koju bih narucivo s neta...
da trazim po netu stickerse ili nesto?.. ajmo neki savjet.. fala..
pozdrav
Pokusao sam da ti odgovorim na PM, ali je negde zapelo.
Dakle, u vezi majice..
Ja sam takodje pravio sam jer se, nazalost, kod nas ne mogu naci originali. Ako ti treba stickman ja ga imam u dobroj rezoluciji pa ti mogu poslati na mail.
Pozdrav!Budapest 17.11.1996.
Zagreb 26.9.2006.
The waiting drove me mad...0 -
cropdustress wrote:E super!
Bas sam se pitala dal netko ide u Bolognu...
E da, kad sam vec tu, Domagoj ipak ide sutra, ja sam tamo u subotu. Si dobio mail? Nalazimo se tamo, jos se cujemo sutra
dobio jucer 2 maila... tnx...
veceras sam te krivo skuzio, mislio da si jos nesto slala
sorry ljudi kaj chatamoStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
a zapravo pičite za veronu, kaj ne?
ma, već ćemo se napiti...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
C2V3N wrote:pa mogli bi da, nisam ziher jos dal cu doc ali za sada je 100%
bil sam ti malo kod bine, malo na sanku, malo u separeu
boja majice? pitam jer mi je frendica zapela za jednog u bijeloj, a znao je rijeci svake pjesme...Oh when I was a kid oh how magic it seemed
siljo wrote:prva ZG majica zavrsila na stageu u Bologni... lansirali ju Pajo i Iva
a ti nisi tamo? sta nisi i ti trebo bit tamo?
ma pusti tebe.. jel su skuzili majicu ovi decki sto su svirali?
znam da na nekim koncertima bace nazad stvari koje ima dolete..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
dreadis wrote:Speaking about represent...brat i ja idemo u totally "bosnia-represent" stilu: maice i zastava BiH!...tako, ako vidite dvojicu otkacenjaka sa B&H maicama...znajte da to smo mi!
hahaha, bas sam dobio poruku da ste viđeni veceras u Bologni!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:hahaha, bas sam dobio poruku da ste viđeni veceras u Bologni!
Yes! Pocelo je, pocelooooooooo!
Joj, joj, jos sutra i u subotu krecem ujutro..Nema spavanja!lol
Imate report iz Verone i Milana kad se vratim u pon, a zelim cut kako je bilo na ostalim Tal. koncertima"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
masni wrote:a ti nisi tamo? sta nisi i ti trebo bit tamo?
ma pusti tebe.. jel su skuzili majicu ovi decki sto su svirali?
znam da na nekim koncertima bace nazad stvari koje ima dolete..
idem od verone... ne znam da li su skuzili majicu... cut cemo...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
i just wanna scream HELLOOoOO
T - 12 and counting)
...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
kaj ocemo ih docekat na plesu? onak napisat na plahtu HELLO
bas gledam sad reading i santiago,chile.... u pm.. ovo bu gadno...They said... timing was everything, made him
Want to be everywhere, there's a
Lot to be said for nowhere...
Zagreb26.09.06
0 -
masni wrote:boja majice? pitam jer mi je frendica zapela za jednog u bijeloj, a znao je rijeci svake pjesme...
btw tog decka u bijeloj majici znam i da zna sve rijeci --> od jedne frendice bivshi decko
imo je onak sminkersko bijelu majicu?one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
jos 10 dana
A zeznuto mi je sto putujem sam iz Podgorice...
Ali vrijedi
Zna li iko kakva je politika u Domu Sportova kad su u pitanju kamere i ostala mlatimudijalna pomagala?
Sto se moze unijeti a sto ne?Mr. Faded Glory0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads