Pearl Jam in Zagreb!

Options
1107910801082108410851290

Comments

• Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    Ekipa!

Neko je nedavno negdje :D:mrgreen: nabacio ideju da bi bilo zgodno da budemo svi na kupu u Berlinu, da si bukiramo neki dorm za sebe, cro-dorm. :D:D Zanima me koliko vas je za i koje datume mislite spavat u Berlinu?

Ako bude dovoljno zainteresiranih, bacamo se na traženje mjesta. :)

+ Možete nabacit u odgovor i šta vam je bitnije, biti bliže centru ili bliže O2.

Cheers! :D :wave:
    Evil Little Goat
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Nacelno sam ja za, ali jos uvijek naravno nemam pojma i ne mogu planirati koje datume sam u Berlinu, tako da ce avio karte i smjestaj za mene pricekati jos neko vrijeme. Ideja o cro dormu je super. Siljo mi je spomenuo taj hostel boat blizu dvorane i to se cini kao super opcija, iako nije presudno, nemam nis ni protiv boravka negdje dalje.

Mi smo prosle, tj. pretprosle godine vec spavali u Inn Berlin hostelu i mogu ga preporuciti svakome, metro je na 5 min pjeske, a hostel je super ureden, cist i nema niti jednog nedostatka.

http://www.inn-berlin.de/englisch/index.html
    Death or glory!

• grudice
    grudice Posts: 211
    Sretna vam ova Najnovija!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    ja sam nacelno za ideju da budemo skupa negdje... ako bi to bilo daleko od dvorane onda mozda ostanem sa ovom svojom opcijom u hostelboatu jer dolazim u Berlin na dan koncerta popodne, pa mi je to najlaksa i najbrza varijanta.. vidjet cemo...
    imam i krevet viska koji je ponuđen viktoru ako ce ici i ako ce mu odgovarati datumi (04.-06.07.)... ako ne, dajem krevet dalje u oglas :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Ana2112
    OK, za sad je prevaga na blizini O2. XD Mi smo isto jucer bukirale taj boat, za svaki slucaj. :) Kako stvari stoje, mozda se ekipa spontano tamo okupi. :mrgreen:
    Evil Little Goat
  • masni
    masni Posts: 1,657
    hej ekipa, mali info.. kako ste sredjivali karte kad ste dijelili s nekim izvana?
    jasno mi je za early entry da se tamo nadjemo ispred pa idemo skupa po narukvice, ali sto se tice placanja?
    placanje prije preko racuna, na licu mjesta? vjerovat momku, javit se tu i tamo da me ne zaboravi? :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • zagi
    zagi Posts: 414
    neznam jeste vidjeli na porchu je netko objavio dio nastavka portlandije s vedderom
    http://vimeo.com/34642821

inace se cijela serija sastoji od manjih skečeva
    bas je eddie simpatican i dobro je obavio posao
  • siljo
    zagi wrote:
    neznam jeste vidjeli na porchu je netko objavio dio nastavka portlandije s vedderom
    http://vimeo.com/34642821

inace se cijela serija sastoji od manjih skečeva
    bas je eddie simpatican i dobro je obavio posao

hehe, fora... :)
  • siljo
    masni wrote:
    hej ekipa, mali info.. kako ste sredjivali karte kad ste dijelili s nekim izvana?
    jasno mi je za early entry da se tamo nadjemo ispred pa idemo skupa po narukvice, ali sto se tice placanja?
    placanje prije preko racuna, na licu mjesta? vjerovat momku, javit se tu i tamo da me ne zaboravi? :D

osnovno pitanje: kupujes ili prodajes? :D

zezam se, pa uglavnom se to tamo sredi, ali ako ti netko ponudi lovu unaprijed, uzmi i miran si... znas li lika sa foruma ili od negdje?
  • siljo
    Ana2112 wrote:
    OK, za sad je prevaga na blizini O2. XD Mi smo isto jucer bukirale taj boat, za svaki slucaj. :) Kako stvari stoje, mozda se ekipa spontano tamo okupi. :mrgreen:

sad sam ti skuzio signature...

evil little goat booked a hostelboat :mrgreen: \m/
  • Ana2112
    siljo wrote:
    sad sam ti skuzio signature...

evil little goat booked a hostelboat :mrgreen: \m/
    logo.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Evil Little Goat
  • masni
    siljo wrote:
    masni wrote:

zezam se, pa uglavnom se to tamo sredi, ali ako ti netko ponudi lovu unaprijed, uzmi i miran si... znas li lika sa foruma ili od negdje?

pa onaj vas daniel weste frend.. kod njega mi je spare za amsterdam1 :)
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    masni wrote:
    siljo wrote:
    masni wrote:

On je cool. Ne brini nis.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    masni wrote:

da, mislim da si siguran... 2 tjedna prije mu se jos javi, dogovorite di cete se i kad naci, brojevi mobitela i to je to... za slucaj da je zaboravio da je vec "prodao" kartu, ali nece :)
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    edited January 2012
    upravo ubola karte za Manchester 1 :happydance: :D
    na blef otišla na ticketmaster i dobila dobre sjedeće (ne možemo stajati s klarom)!
    tako da, ako nekom trebaju karte za rasprodane koncerte, čekirajte tu i tamo službenu prodaju :)
    (i imaju još tri karte u istom sektoru)
    Post edited by _annie_ on
  • masni
    siljo wrote:
    masni wrote:

da, mislim da si siguran... 2 tjedna prije mu se jos javi, dogovorite di cete se i kad naci, brojevi mobitela i to je to... za slucaj da je zaboravio da je vec "prodao" kartu, ali nece :)

znam ja da vi ne prijateljujete sa svakim :)
  • siljo
    holy smoke!

Berlin2 i Prag dodani :)

http://www.pearljam.com/tour
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    siljo wrote:
    holy smoke!

Mamicu im! A mi bukirale 5. Let za stockholm. Ahhhhh
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    siljo wrote:
    holy smoke!

Mamicu im! A mi bukirale 5. Let za stockholm. Ahhhhh

e jbg! refundable?

ja dolazim u Berlin 4. pa sam se nadao da drugi koncert nece biti 3. :)
  • masni
    je te zdrmalo :)

da je bilo ovako od prvog dana vjerojatno bih isao prag i 2 berlina.. ovako ostajem na prvim opcijama, šta sad :)
    u pragu i berlinu sam bio prošle godine, nije mi žao :P