Pearl Jam in Zagreb!

Options
1108210831085108710881290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Ok dogovorio sam se sa Rankom, Iva ti zovi Anu ;)

Riješeno...thanks

Sad mislim da okrečem turneju na Prag i dva Berlina a ostavljam Skandinaviju :?

A Prag za sada kupujem 2 sjedeće karte za mene i ženu, barem je to danas bio neki deal sa njome.....koji je daleko od gotovog :?
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Ana2112 wrote:
    Dirty Frankk i Shela, ja imam jednu b2 viska. Javite se. :)

jupiii!! bilježim se onda sa štovanjem :D
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Haha, Ana, sto si odlucila? :mrgreen:
    (Ana je inace mislila samo podignut karte i ici na avion za Stockholm tu vecer, no sve mi se cini da ce ipak gledat PJ dvaput u Berlinu) :mrgreen:;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • shela
    (Ana je inace mislila samo podignut karte i ici na avion za Stockholm tu vecer, no sve mi se cini da ce ipak gledat PJ dvaput u Berlinu) :mrgreen:;)

hahaha ma daaj?? ludilo :D ana ti vidi kak ti pase ;) ...al naravno da navijamo da ides s nama, odnosno samnom :mrgreen:

Sid: puno hvalaaaa na podršci sa svih strana :) :*
  • shela
    _annie_ wrote:
    Pa tu se opasni shoppinZi obavljaju :D
    Mi smo se totalno umir(ov)ili nakon sto smo rijesili Skandi i 2xMan turu.
    Da smo unaprijed znali i da ne radim shitty posao u kojem mi je pocetak 7. opaka koma, vjerojatno bismo isli na jeftiniju varijantu umjesto sjevera...
    Nemojte me jos zezati s Edom u Rimu, Niko, vrati se u Egipat - ne trebaju nam takve vijesti :mrgreen:
    Btw. jeste vec vidjeli ovo na FB? - http://tedderveddie.tumblr.com/

ajme bilo bi stvarno predobro vidjet i edvarda solo al to nikak necu stic jedino ako bude negdje nakon 20.7.

a ovaj stripic mi je precudan :/ ko neka nocna mora!
  • cropdustress
    shela wrote:
    _annie_ wrote:
    Mi smo se totalno umir(ov)ili nakon sto smo rijesili Skandi i 2xMan turu.
    Da smo unaprijed znali i da ne radim shitty posao u kojem mi je pocetak 7. opaka koma, vjerojatno bismo isli na jeftiniju varijantu umjesto sjevera...
    Nemojte me jos zezati s Edom u Rimu, Niko, vrati se u Egipat - ne trebaju nam takve vijesti :mrgreen:
    Btw. jeste vec vidjeli ovo na FB? - http://tedderveddie.tumblr.com/

ajme bilo bi stvarno predobro vidjet i edvarda solo al to nikak necu stic jedino ako bude negdje nakon 20.7.

a ovaj stripic mi je precudan :/ ko neka nocna mora!

Mislim da je rumored datum bio 26.7. Mora bit kasnije u 7.mj kad 10.zavrsava PJ turneja...Bumo vidli.
    I meni je strip cudan...gledala sam malo, pa sam skuzila da je naopako kad se scrolla, treba se krenut od kraja. Al svejedno..bizzare :D
  • shela
    shela wrote:
    _annie_ wrote:
    Mislim da je rumored datum bio 26.7. Mora bit kasnije u 7.mj kad 10.zavrsava PJ turneja...Bumo vidli.

ajme to mozda i bude izvedivo :)
  • siljo
    siljo Posts: 2,203

Ana, ne igraj se s tim, to su ozbiljne stvari... ja sam kupovao karte za PJ u Veneciji za Niku i za jos nekoga (ne sjecam se... Viktor? Domagoj?), a ja nisam isao... ostavi to posljedice... :mrgreen:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Jaoooooooj, umrijecu!!! Znamznam, vjerujem da ostavi posljedice! XD Alialiali sta da radim? Ovo ljeto idem u Pariz-London, pa PJ Berlin-Stockholm, pa na Kubu. A siroti sam podstanar. :lol::lol: Jos ako idemo na Soundgarden... Ja ne znam, treba i avion onda mijenjat, sve skupa je to jos nekih 1000kn troska ekstra... Katastrofa, katastrofa! :crazy: :crazy: Moram i auto registrirat sljedeci mjesec!! :shifty:

Odlucit cu u sljedecih sat vremena pa javim dal je karta zaista slobodna il ne. :cry:
    Evil Little Goat
  • Ana2112
    shela wrote:
    Ana2112 wrote:
    Odlucila sam. Karta je tvoja. ;) I vec se vidim kako placem u avionu dok vi slusate Corduroy. Jebemu! :x :D
    Evil Little Goat
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ma i ti ćeš slušat Cord u sluškama, a dan/dva kasnije i uživo :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Ana2112
    masni wrote:
    ma i ti ćeš slušat Cord u sluškama, a dan/dva kasnije i uživo :)
    :)
    Evil Little Goat
  • Dirty Frankk
    Ekipa za Prag.....ako ima netko, Sid??
    Sad mi je Ranko javio, već sinoć je počela predprodaja neka čudna, sad sam poslao mail.

Navodno pošalješ mail i onda dobiješ odgovor gdje poslati pare bank transfer....meni ful žvući kao sobotage da budemo u temi ove cijele turneje :shock:
    Ekipa na fejsu kažu da je ok.

Vidjet ćemo :shock:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • cropdustress
    Ekipa za Prag.....ako ima netko, Sid??
    Sad mi je Ranko javio, već sinoć je počela predprodaja neka čudna, sad sam poslao mail.

Navodno pošalješ mail i onda dobiješ odgovor gdje poslati pare bank transfer....meni ful žvući kao sobotage da budemo u temi ove cijele turneje :shock:
    Ekipa na fejsu kažu da je ok.

Vidjet ćemo :shock:
    Vidjela sam sad na fb da si postao ne znajuci sto ucinit. Niko, bit ce sve ok, imat ces karte, ne brini. Nadje se uvijek. Nadam se da ti je uspjelo tim mailom. To mi zvuci ko last century. mail, money order, bas cudno. Al vjerujem da ce uspjet ;)
  • Dirty Frankk
    Ma sistem je totalno sranje, ne znam zašto mi link nije radio ali na kraju dobio sam ispravni, poslao sve kako treba dobio kod i sad čekam da mi se sutra jave.
    Jedino što me nervira što moram ići u banku, poslati pare preko swifta kako to ide i platiti extra 20-30 eura totalni shit.
    Imam frenda koji živi u Pragu da ih preuzme ali mi se ne javlja, isključen mob. Navodno se mogu preuzeti u svim sazka trafikama, pumpama itd?????

Baš me zanima da li će isti sistem biti i 18 kad krene general sale???? Što misliš???
  • shela
    Ana2112 wrote:
    shela wrote:
    Ana2112 wrote:
    Odlucila sam. Karta je tvoja. ;) I vec se vidim kako placem u avionu dok vi slusate Corduroy. Jebemu! :x :D

jupiii hvalaa!! al ideš u sverigeee blago tebi :D
  • Dirty Frankk
    Karte za Prag su u đepu, to jest u đepu moga frenda koji ih je podigao danas jer nisam htio slati pare preko banke i plačati extra fee 20-30 eura.

sad imam
    Prag
    Berlin 1
    Berlin 2
    Stockholm
    Oslo

hmm, gdje ću ih pitanje je sad :?

Gdje me žena pusti :lol: :oops:
  • siljo
  • Dirty Frankk
    siljo wrote:

Baš sam se zaletio da javim :lol:;)

Bože... neka bude Ed u Rimu :thumbup:
  • siljo
    Baš sam se zaletio da javim :lol:;)

Bože... neka bude Ed u Rimu :thumbup:

meni je nekako svejedno... trenutno sam u fazi da bi izabrao PJ prije Eda (i jesam)... treba mi doza :)

rado bi ove godine ulovio i Soundgarden i Sprigsteena... a i malo bi trosio silne milijune i na nesto korisno :mrgreen:

nego, bijah na Walkaboutsima prije par dana... jako lijepo.. skroz nelos pocetak koncertne godine..

edit: ako netko jos nije vidio, ovo su navodni datumi za Eda... mislim da ih je Uru stavio na FB, nemam pojma koliko su tocni.. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6606_n.jpg