Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Ok dogovorio sam se sa Rankom, Iva ti zovi Anu
Riješeno...thanks
Sad mislim da okrečem turneju na Prag i dva Berlina a ostavljam Skandinaviju :?
A Prag za sada kupujem 2 sjedeće karte za mene i ženu, barem je to danas bio neki deal sa njome.....koji je daleko od gotovog :?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Haha, Ana, sto si odlucila?
(Ana je inace mislila samo podignut karte i ici na avion za Stockholm tu vecer, no sve mi se cini da ce ipak gledat PJ dvaput u Berlinu)"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Haha, Ana, sto si odlucila?
(Ana je inace mislila samo podignut karte i ici na avion za Stockholm tu vecer, no sve mi se cini da ce ipak gledat PJ dvaput u Berlinu)
hahaha ma daaj?? ludiloana ti vidi kak ti pase
...al naravno da navijamo da ides s nama, odnosno samnom
Sid: puno hvalaaaa na podršci sa svih strana:*
0 -
_annie_ wrote:Pa tu se opasni shoppinZi obavljaju
Mi smo se totalno umir(ov)ili nakon sto smo rijesili Skandi i 2xMan turu.
Da smo unaprijed znali i da ne radim shitty posao u kojem mi je pocetak 7. opaka koma, vjerojatno bismo isli na jeftiniju varijantu umjesto sjevera...
Nemojte me jos zezati s Edom u Rimu, Niko, vrati se u Egipat - ne trebaju nam takve vijesti
Btw. jeste vec vidjeli ovo na FB? - http://tedderveddie.tumblr.com/
ajme bilo bi stvarno predobro vidjet i edvarda solo al to nikak necu stic jedino ako bude negdje nakon 20.7.
a ovaj stripic mi je precudanko neka nocna mora!
0 -
shela wrote:_annie_ wrote:Pa tu se opasni shoppinZi obavljaju
Mi smo se totalno umir(ov)ili nakon sto smo rijesili Skandi i 2xMan turu.
Da smo unaprijed znali i da ne radim shitty posao u kojem mi je pocetak 7. opaka koma, vjerojatno bismo isli na jeftiniju varijantu umjesto sjevera...
Nemojte me jos zezati s Edom u Rimu, Niko, vrati se u Egipat - ne trebaju nam takve vijesti
Btw. jeste vec vidjeli ovo na FB? - http://tedderveddie.tumblr.com/
ajme bilo bi stvarno predobro vidjet i edvarda solo al to nikak necu stic jedino ako bude negdje nakon 20.7.
a ovaj stripic mi je precudanko neka nocna mora!
Mislim da je rumored datum bio 26.7. Mora bit kasnije u 7.mj kad 10.zavrsava PJ turneja...Bumo vidli.
I meni je strip cudan...gledala sam malo, pa sam skuzila da je naopako kad se scrolla, treba se krenut od kraja. Al svejedno..bizzare"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
0
-
cropdustress wrote:Haha, Ana, sto si odlucila?
(Ana je inace mislila samo podignut karte i ici na avion za Stockholm tu vecer, no sve mi se cini da ce ipak gledat PJ dvaput u Berlinu)
Ana, ne igraj se s tim, to su ozbiljne stvari... ja sam kupovao karte za PJ u Veneciji za Niku i za jos nekoga (ne sjecam se... Viktor? Domagoj?), a ja nisam isao... ostavi to posljedice...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Jaoooooooj, umrijecu!!! Znamznam, vjerujem da ostavi posljedice! XD Alialiali sta da radim? Ovo ljeto idem u Pariz-London, pa PJ Berlin-Stockholm, pa na Kubu. A siroti sam podstanar.Jos ako idemo na Soundgarden... Ja ne znam, treba i avion onda mijenjat, sve skupa je to jos nekih 1000kn troska ekstra... Katastrofa, katastrofa! :crazy: :crazy: Moram i auto registrirat sljedeci mjesec!! :shifty:
Odlucit cu u sljedecih sat vremena pa javim dal je karta zaista slobodna il ne.Evil Little Goat0 -
ma i ti ćeš slušat Cord u sluškama, a dan/dva kasnije i uživoOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Ekipa za Prag.....ako ima netko, Sid??
Sad mi je Ranko javio, već sinoć je počela predprodaja neka čudna, sad sam poslao mail.
Navodno pošalješ mail i onda dobiješ odgovor gdje poslati pare bank transfer....meni ful žvući kao sobotage da budemo u temi ove cijele turneje :shock:
Ekipa na fejsu kažu da je ok.
Vidjet ćemo :shock:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ekipa za Prag.....ako ima netko, Sid??
Sad mi je Ranko javio, već sinoć je počela predprodaja neka čudna, sad sam poslao mail.
Navodno pošalješ mail i onda dobiješ odgovor gdje poslati pare bank transfer....meni ful žvući kao sobotage da budemo u temi ove cijele turneje :shock:
Ekipa na fejsu kažu da je ok.
Vidjet ćemo :shock:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Ma sistem je totalno sranje, ne znam zašto mi link nije radio ali na kraju dobio sam ispravni, poslao sve kako treba dobio kod i sad čekam da mi se sutra jave.
Jedino što me nervira što moram ići u banku, poslati pare preko swifta kako to ide i platiti extra 20-30 eura totalni shit.
Imam frenda koji živi u Pragu da ih preuzme ali mi se ne javlja, isključen mob. Navodno se mogu preuzeti u svim sazka trafikama, pumpama itd?????
Baš me zanima da li će isti sistem biti i 18 kad krene general sale???? Što misliš???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
-
Karte za Prag su u đepu, to jest u đepu moga frenda koji ih je podigao danas jer nisam htio slati pare preko banke i plačati extra fee 20-30 eura.
sad imam
Prag
Berlin 1
Berlin 2
Stockholm
Oslo
hmm, gdje ću ih pitanje je sad :?
Gdje me žena pusti:oops:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Baš sam se zaletio da javim
Bože... neka bude Ed u Rimu :thumbup:
meni je nekako svejedno... trenutno sam u fazi da bi izabrao PJ prije Eda (i jesam)... treba mi doza
rado bi ove godine ulovio i Soundgarden i Sprigsteena... a i malo bi trosio silne milijune i na nesto korisno
nego, bijah na Walkaboutsima prije par dana... jako lijepo.. skroz nelos pocetak koncertne godine..
edit: ako netko jos nije vidio, ovo su navodni datumi za Eda... mislim da ih je Uru stavio na FB, nemam pojma koliko su tocni.. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6606_n.jpgStanding on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music