Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Sretan Bozic svima! Uzivajte!
Ja danas pustio prigodne pjesme tipa Don't Believe In Christmas i Merry Christmas (I Don't Wanna Fight Tonight)0 -
Super si me sjetio! Sad youtubam
Jeste vidjeli cestitku od nasih djecaka?
http://www.youtube.com/watch?v=bedgFDOpxEs"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
sve najbolje i od mene!0
-
I Gabrovci se pridružuju čestitkama: Merry Christmas, Happy Hanuka, Happy New Year i sve ostalo što se može poželjeti u ovo doba0
-
Dragi frikovi sve najbolje i od moje malenkosti!! puno zdravlja, ljubavi, sreće i para za pj evente i điđe!!
ja bila u petak na urbanu i bilo je bas dobro! + prvi put se nisam skuhala u tvornici - jupiii!
sid: ojme iduci put idem cut Sane kad budu negdje pri ruci!0 -
uf, ja ću samoći HRVAAATSKAAA!!! jedino to znam!
žao mi je za urbana, ali je on svoje koncerte odlučio održavati u zagrebu baš dan prije tonkinog ročkasa tako da mi je to uvijek na knap... a za sane - e i ja bi ih baš rado htjela poslušati... to bi baš bilo zanimljivo...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
dakle osim onog sto nam je niko rekao za off the earth, postoji jos par dodatnih videa skrivenih na delux dvd-u za koje ja nisam znala. neznam jeste ih vi skuzili, ako ne ovo jde najlaksi put da dodete do njih
viewtopic.php?f=4&t=174874&hilit=easter+eggs0 -
zagi wrote:dakle osim onog sto nam je niko rekao za off the earth, postoji jos par dodatnih videa skrivenih na delux dvd-u za koje ja nisam znala. neznam jeste ih vi skuzili, ako ne ovo jde najlaksi put da dodete do njih
viewtopic.php?f=4&t=174874&hilit=easter+eggs
Gordan: Sad ću odmah morati ići u poragu za skrivenim blagom. U međuvremenu, ima i blaga koje nije skriveno, nego ima ljudi koji ih znaju sve skupiti na jednu hrpu i od toga napraviti umjetničko djelo. Ako već niste vidjeli na Porchu, evo linka:
http://www.youtube.com/watch?v=tdiCLZOxB3Q&feature=youtube_gdata_player0 -
jel tko popunio onu prijavu za early entry? ja jos nisam, pa da pitam jel bilo kakvih komplikacija?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
masni wrote:jel tko popunio onu prijavu za early entry? ja jos nisam, pa da pitam jel bilo kakvih komplikacija?
to treba napravit najkasnije 3.1. inace propada... :geek:
Evil Little Goat0 -
Ana2112 wrote:masni wrote:jel tko popunio onu prijavu za early entry? ja jos nisam, pa da pitam jel bilo kakvih komplikacija?
to treba napravit najkasnije 3.1. inace propada... :geek:
cek, cek, mislis da treba ukucati confirmation number ili purchase number, jel? tako sam barem ja shvatio...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Ana2112 wrote:siljo wrote:cek, cek, mislis da treba ukucati confirmation number ili purchase number, jel? tako sam barem ja shvatio...
je, sve ok... evo vidim da za Berlin trazi mail adresu... za sve ostalo confirmation numberStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
niceOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Alo eikpa, samo da se javim na brzinu, malo sam bio off line, bez interneta.
Sutra idemo dalje na put...preko Rima u Egipat kruzit Nilomsumljam da ću imat internet tamo tako da vas pozdravljam Sretna Vam Nova, Božić sve zajedno
Nadam se da neće biti nekih važnih dogadanja dok me nema recimo da puste postere u prodaju
:wave:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Alo eikpa, samo da se javim na brzinu, malo sam bio off line, bez interneta.
Sutra idemo dalje na put...preko Rima u Egipat kruzit Nilomsumljam da ću imat internet tamo tako da vas pozdravljam Sretna Vam Nova, Božić sve zajedno
Nadam se da neće biti nekih važnih dogadanja dok me nema recimo da puste postere u prodaju
:wave:
ooooopusti se i užiiivaj...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Dirty Frankk wrote:Alo eikpa, samo da se javim na brzinu, malo sam bio off line, bez interneta.
:wave:
olrajt!
pozdravite krokodile i pazite se grčevaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
preselili nas na drugu stranu, cudno je kad nismo jedna od prvih par tema pa evo da nas vratim
sinoc cameron crow pustio na radiju chinese i neki mccreadyjev demo, gremmiji vec objavili
http://www.gremmie.net/mp3/updates-adde ... j-20-demos0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads