Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Talijani su se ful raspisali o tome, 2 koncerta u Rimu i 2 u Milanu, naravno ništa od toga još nije potvrđeno sve su to još tračevi ali ja se nekako nadam više ovome nego bilo čemu drugom, neka bude ona; gdje ima dima ima i vatre.
http://www.rollingstonemagazine.it/musi ... tate/46766
http://www.comingsoon.it/Musica/Articol ... ?Key=11021
http://www.pausacaffe.net/eddie-vedder- ... ur-solista
Kad je bal nek je maskembal...neka ubace još 3/4 PJ datuma u Italiji nakon Copenhagena, onda se Ed malo odmori u Toscani, popije malo vina i onda neka odradi sam ova 4 koncerta i to je to....dobar planCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Tko se sve javio na ovu lutriju Berin 2 i Prag???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Tko se sve javio na ovu lutriju Berin 2 i Prag???
ja za B2...
sad sam bio na telefonu sa 10c, njihovi ljudi tipkaju mailove... sad su na 157 od 3400... bit ce gotovi do uskrsa, kao i bozicni singl
ok, lupam bezveze... bas je dobro ovako bez stresaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
b2 se prijavio da ja dodjem tamo.Death or glory!0
-
Jebe im sve po spisku!!! Da mi prostite, al ljuta sam.
Entry sam poslala jucer jos ja mislim i veceras mi salju sljedeci mail:
Hi-
We are writing you because your PayPal drawing entry email address does not match an email address in our membership database. However, we do have a valid member by the same name. Without a matching email address we can not verify you as an eligible member.
We want to give you one last chance for these tickets. Please email us back with the email address listed in your Ten Club membership account. If we do not hear from you by 10:30 PM CET (1:30 PM PST) today, your entry will be considered invalid.
Best regards,
10c
Ja sam valjda jedini put kad sam dosla doma sve osim yahoo maila otvorila i vidjela ovo pred 10ak minuta :roll: :evil: Provjeravala sam gmail koji sam morala syncat sa paypalom, i to jesam napravila, a ne kako oni pisu, i sad sam zakasnila...krasno. Berlin nisam ni emtrala...ah."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Prag je kupljen! Jeeeeee"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
BERLIN 2 U DZEPUFirst they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi0
-
mee too0
-
Jeeee!"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
me three :!:
ovaj nacin raspodjele 10c karata bi trebalo i dalje koristiti. Maksimalno jednostavno, bez manicnog refreshanja, rusenja servera, stresa i neprospavanih noci. Bar sto se nas tice, ne znam kako je bilo u Sijetlu na izvlacenju lutrije.Death or glory!0 -
eeee osjećam se kao da sam postala punoljetna
malo kasno al jbg
0 -
Zar samo ja idem u Prag od nase ekipe? Ljudi???
Slazem se da je ovako najlakse i najbezbolnije za nas. Vrlo malo ljudi nije dobilo karte, ne znam dal je to mozda zbog vec isplanirane turneje od prije, al vjerujem da nas se dosta javilo i zaista su skoro svi dobili karte.
Katja oz Makedonije dolazimu Prag s bratom pa im treba jos jedna karta ako slucajno sto cujete."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Je su li sve vaše Berlin 2 karte raspodjeljene ili ima koja viška???
Ako ima jedna viška je bi se pribilježio
Još planiram ovu frikin turneju :?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
hej svi! meni naime uopće nikad nije stigao email s najavom jos 2 koncerta i pojašnjenjima o lutriji!! možda je bila predlutrija za slanje tog emaila pa nisam dobila ;D a dosad mi je sve fino stizalo...idu mi na zivce.
elem, malo mi je guzva pa se nisam stigla dalje dopisivat s tc na temu (i imnz) al ako tko ima viška za b2 slobodno se javitedrago mi je da je puno vas ipak to uspjelo bezbolno riješiti
jipiii!
ak nema viskova ima jos zainteresiranih za šoping preko public salea za B2 u sri 18.? pa da budemo na nekoj hrpici?? karte mogu uzet ja il ak netko vec kupuje pa da pliz ubode i meni?0 -
Ja sam se samo za Prag prijavila, Berlin su cure (Ana i Martina) i Viktor. Ne znam kakvo je stanje kod njih, nesto se treba neke karte rijesit, neka se one oglase"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Iva Seler i Niko, na fb sam vas tagirala na postu gdje se nude 2 10c karte za Berlin. Pozurite!"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
ekipa, ja imam jednu viska za B2 pa vicite ako vam teta Sid nije vec sredila
u svakom slucaju necu jos dalje oglasavati dok se svi ovdje ne prebrojimo...
ajmo, prvi, drugi, prvi, drugi....Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Dirty Frankk i Shela, ja imam jednu b2 viska. Javite se.Evil Little Goat0
-
Pa tu se opasni shoppinZi obavljaju
Mi smo se totalno umir(ov)ili nakon sto smo rijesili Skandi i 2xMan turu.
Da smo unaprijed znali i da ne radim shitty posao u kojem mi je pocetak 7. opaka koma, vjerojatno bismo isli na jeftiniju varijantu umjesto sjevera...
Nemojte me jos zezati s Edom u Rimu, Niko, vrati se u Egipat - ne trebaju nam takve vijesti
Btw. jeste vec vidjeli ovo na FB? - http://tedderveddie.tumblr.com/0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads