Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
masni wrote:also this.. zna se tko je predstavnik i tko treba palit lampione..
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archi ... 2507S0.jpg"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
masni wrote:also this.. zna se tko je predstavnik i tko treba palit lampione..
http://www.jutarnji.hr/multimedia/archi ... 2507S0.jpgNormalno, kad ona jedina nema kuhano vino u ruci.
Pridružujemo se čestitkama za čiču Edvarda, na kojem ni 47 nije ostavilo ozbiljnijeg traga.0 -
Vidim ja tu se lagana zahebancija zarolala
Nije uopce bilo jednostavno te lampione poslat ka nebu i mogu rec da me malo iznenadilo kak su tak pustili masi da se slobodno igra sa vatrom na javnom prostoru...ali dobro je prošlo i niš se nije zakurilo, a prizor je na kraju bio krasan. Da stanem u obranu frist lady, junacki je izdrzala zimu, a kuhano vino ni ja nemam jer ga u principu ne volim i ne kuzim
...al zato kuzim nekuhano
0 -
Iva: hmmmm...kaj, mislili smo imati miran blagdanski vikend? ne znam ima li ikakve istine i otkud bi trač mogao biti, ali onaj Uru kaže na svom FB profilu sljedeće: Confirmado para el 27 de Julio - EDDIE VEDDER EN ROMA
Doduše, Uru je tvrdio i da će momci potvrđeno svirati u Madridu pa ništa od toga...
Ali Edi u Rimu...Niko i ja bi laganini bili u žile režemo ruke nam krvave modu, zar ne Niko?0 -
pajo wrote:Vidim ja tu se lagana zahebancija zarolala
Nije uopce bilo jednostavno te lampione poslat ka nebu i mogu rec da me malo iznenadilo kak su tak pustili masi da se slobodno igra sa vatrom na javnom prostoru...ali dobro je prošlo i niš se nije zakurilo, a prizor je na kraju bio krasan. Da stanem u obranu frist lady, junacki je izdrzala zimu, a kuhano vino ni ja nemam jer ga u principu ne volim i ne kuzim
...al zato kuzim nekuhano
Gordan: Kakva zajebancija, pa mi smo ponosni kaj je i PJ lampion poletioAk je na TŽF-u jednako loše vino kao na Cvjetnom, onda nisi ništa propustio.
Roma, 27 Julio, hm. Nekak' mi nije to za vjerovat'. Kaj bi radio dva tjedan? Putovao po Europi? Vratio se u SAD, pa opet nazad.
I na kraju, evo onoga što obećah. Najvredniji eksponat u našoj kolekciji, broj 119 u seriji od 225, signed by Brad himself0 -
ma prekrasno, sto reciOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
super su bili lampioni... isao sam u tvornicu sinoc na Urbana pa sam ih vidio po zraku... jako fora je izgledalo
ne znam da li je tko sinoc bio na Urbanu (valjda bi vas vidio u maloj tvornici), ali bas mu je ispala ok ta Storyteller prica... trajalo je mislim preko 2 i pol sata... red price, red muzike... 90% stvari su odsvirali u novim aranzmanima, intimnije... Urbanovski je bio jako brbljav i jako ok... fora vecer.. tko ide veceras, have fun!
a ovo za Eda u Rimu... ne bi me cudilo... i ne znaci da ima 2 tjedna rupu... mozda solo turneju pocinje odmah nakon PJ-aovo bi mogla biti i ljetna EV talijanska turneja, ha? vidim ga kako se između koncerata šulja po talijanskim selima i pere po prsutu, siru i vinima... naravno, slucajno ce zalutati i u Istru
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:a ovo za Eda u Rimu... ne bi me cudilo... i ne znaci da ima 2 tjedna rupu... mozda solo turneju pocinje odmah nakon PJ-a
ovo bi mogla biti i ljetna EV talijanska turneja, ha?
siljo wrote:vidim ga kako se između koncerata šulja po talijanskim selima i pere po prsutu, siru i vinima... naravno, slucajno ce zalutati i u IstruEvil Little Goat0 -
siljo wrote:Ana2112 wrote::thumbup: U Livade na tartufe i medicu!
da, nakon što odsvira na Motovun festivalu spustit će se pješke dolje u Livade
Minus prsut, mislim da on to ne jede. Bedakhaha
Ako je istina...onda...ja sam lagano najebala sa svim tim koncertima. :roll:"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Haha, koji smo mi ludjaci. Sa super mastom.
Ako je istina...onda...ja sam lagano najebala sa svim tim koncertima. :roll:
Zac ne jede? Ima nesto protiv prsutail ne jede meso?
Evil Little Goat0 -
Ana2112 wrote:cropdustress wrote:Haha, koji smo mi ludjaci. Sa super mastom.
Ako je istina...onda...ja sam lagano najebala sa svim tim koncertima. :roll:
Zac ne jede? Ima nesto protiv prsutail ne jede meso?
KAzem da je bedast. Jer da proba prsut....
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Pa meso.
Hmm, mozda ga zato godine maze.Evil Little Goat0 -
Ana2112 wrote:cropdustress wrote:Pa meso.
Hmm, mozda ga zato godine maze.:evil: :roll: :oops:
Evil Little Goat0
-
Oho, 10c nam salje mailove za early entry wristband info! Jeeeeeee! Ajde bit ce nes!
Provjerite i submittajte
krasan nas cro-engleski, tj englesko-hrvatski :roll:
cropdustress wrote:Oho, 10c nam salje mailove za early entry wristband info! Jeeeeeee! Ajde bit ce nes!
Provjerite i submittajte
:thumbup:
krasan nas cro-engleski, tj englesko-hrvatski :roll:Evil Little Goat0 -
Dragi frikovi, vama i vasim obiteljskim frikovima sve najboljeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Sve najbolje za blagdane, PJ frendovi i firkovi
Sinoc sam ljepo proslavila uz SANE u Rijeci. Svirali Even Flow taman na prelazu sa 24. na 25.
A kasnije su oprali Black...snimah, al nisam mogla, raspala sam se. Predobro to sviraju a Nikola pjeva svjetski. Na kraju jos doda onaj We Belong Together tag sa unpluggeda... Vidi se da je PJ fanI jos Rooster od AIC. Ja sretna ko Bozic i Nova Godina. Merry Christmas, ho ho ho
"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads