Pearl Jam in Zagreb!

Options
1104910501052105410551290

Comments

• masni
    masni Posts: 1,657
    za amsterdam sam jedini siguran zasad da se stisce f5 u pon :)
    pitanje samo hoce li se letit ili road tripat..
    a to ovisi koliko ekipa popije sutra i preksutra..
    moram testirat svoje nagovaracke sposobnosti :D

edit: i jos kad stave inmusic 21. i 22.6. (sto je slijedece godine cetvrtak i petak), di nam je kraj :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Ovo mi je prvi put da ne možem odlučiti! Manchester i Amsterdam čini mi se super! Čuo sam da je O2 u Berlinu vrlo loš zbog lokacije i akustike. Ali ulaznice za skandinaviju su malo skuplje. E da vidim, kamo idete vi?
    2000 Ljubljana
    2006 Vienna, Zagreb
    2007 Munich
    2009 Berlin
    2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
    2011 Montreal, Toronto 1&2
    2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
    2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
    2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
    2017 EV Firenze, Taormina 1&2
    2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
    2019 EV Firenze
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    meni je sranje jer cu vjerojatno morati na 3 dana u Sofiju i to zadnji tjedan u 6. ili prvi tjedan u 7. ... probat cu sutra vidjeti da li se zna termin... o tome mi ovisi Amsterdam ili Berlin, a time i ostalo...

Sofija je upala umjesto Bruxelessa... epic fail... onako bi mogao iskombinirati Amsterdam i sve :D
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo wrote:
    meni je sranje jer cu vjerojatno morati na 3 dana u Sofiju i to zadnji tjedan u 6. ili prvi tjedan u 7. ... probat cu sutra vidjeti da li se zna termin... o tome mi ovisi Amsterdam ili Berlin, a time i ostalo...

Sofija je upala umjesto Bruxelessa... epic fail... onako bi mogao iskombinirati Amsterdam i sve :D

Hahaha, fail :D Da li onda ideš na poslijedne 4 koncerte?
    2000 Ljubljana
    2006 Vienna, Zagreb
    2007 Munich
    2009 Berlin
    2019 EV Firenze
  • masni
    a znati vi sta nas jos ceka? al za to naravno ima vremena cijelo proljece.. majiceeee!
  • vedderman wrote:
    Ovo mi je prvi put da ne možem odlučiti! Manchester i Amsterdam čini mi se super! Čuo sam da je O2 u Berlinu vrlo loš zbog lokacije i akustike. Ali ulaznice za skandinaviju su malo skuplje. E da vidim, kamo idete vi?

Hey Matej bog!!
    Sve su još opcije otvorene osim festivala i Manchester-a za mene, možda se i ja odlučim samo na Amsterdam ili Berlin ako ne budem mogao Scandinaviju :?

Već mi je dosta planiranja a tek smo počeli...idem se odmorit uz televiziju pa se vratim prije spavanja na check in news ;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    vedderman wrote:
    Hahaha, fail :D Da li onda ideš na poslijedne 4 koncerte?

ako sve prije propadne, onda stockholm i oslo... ne da mi se jutro nakon osla juriti u copenhagen...
    no polako, ima vremena do utorka... a i nakon toga :)

a ti? O2 u Berlinu izgleda super, ne znam kakav je unutra... a ni lokacija nije losa... bacimo kupanje u rijeci nakon svirke :D
    ima hostel odmah ispod dvorane na brodu...
  • grudice
    grudice Posts: 211
    masni wrote:
    a znati vi sta nas jos ceka? al za to naravno ima vremena cijelo proljece.. majiceeee!

Pa daaaaaaa! :)
  • Moj plan bit če vjerovatno: Manchester i odmah nazad kući. Onda se pripremim za Berlin, Oslo i Stockholm. :D
    2000 Ljubljana
    2006 Vienna, Zagreb
    2007 Munich
    2009 Berlin
    2019 EV Firenze
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: mi smo zasad na cvrstih 99,99% za Skandinaviju (with a little help from our friends ;)), a bili smo bacili pogled i na Amsterdam, ali nam je Croatiaairlines malo odvratila okice od toga kad smo vidjeli da zele da im damo 500€ po glavi!!! za avio karte do Amsterdama?!? Mislim wtf, pa taj Hag-express im sigurno vise ne bude pun, a leti svaki dan?!? Pretpostavljam da ce imati i neke akcije, ali zasad cemo Amsterdam ostaviti samo kao daleku mogucnost... A i vec nam je lipanj/srpanj sezona prekrcana dogadjanjima tak da vjerojatno "samo" :o:D Skandinavija bude.
    I da, jos samo mali komentar: weeeeeeeeheeeeeee!!! :D:D:D:D:D
  • Ok, skandi roadtrip mora bit! A karte? Treba kupit koliko karata u isto vrijeme u utorak? Koliko para? I tko ce mozda u to vrijeme radit??? :roll: 8-) :?
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    pajo wrote:
    Iva:

svi smo totalno histericni i nitko se nije sjetio i malo razveseliti :D
  • siljo
    lik koji je jucer ili prekjucer nabrojao sve gradove i datume sad ozbiljno kaze:

"There is another date to follow but it's only an extra date at an already announced venue"

manchester? amsterdam? berlin? stockholm?
  • pajo wrote:
    Iva: mi smo zasad na cvrstih 99,99% za Skandinaviju (with a little help from our friends ;)), a bili smo bacili pogled i na Amsterdam, ali nam je Croatiaairlines malo odvratila okice od toga kad smo vidjeli da zele da im damo 500€ po glavi!!! za avio karte do Amsterdama?!? Mislim wtf, pa taj Hag-express im sigurno vise ne bude pun, a leti svaki dan?!? Pretpostavljam da ce imati i neke akcije, ali zasad cemo Amsterdam ostaviti samo kao daleku mogucnost... A i vec nam je lipanj/srpanj sezona prekrcana dogadjanjima tak da vjerojatno "samo" :o:D Skandinavija bude.
    Odlicno za Skandinaviju. Ja definitno brijem na to isto a ostalo cu vidjet. Mislim da bih i Berlin I Amsterdam. Ajajajajaj. :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • siljo
    vedderman wrote:
    Moj plan bit če vjerovatno: Manchester i odmah nazad kući. Onda se pripremim za Berlin, Oslo i Stockholm. :D

i to je opcija... joj..
  • siljo
    siljo wrote:
    lik koji je jucer ili prekjucer nabrojao sve gradove i datume sad ozbiljno kaze:

"There is another date to follow but it's only an extra date at an already announced venue"

quote-am samog sebe...

kaže čo'ek da je to Manchester... nekako mu vjerujem...
  • masni
    siljo wrote:

daj mi amsterdaaaaam drugi, guzicu vam poljubim :D
  • masni
    siljo wrote:
    siljo wrote:

quote-am samog sebe...

kaže čo'ek da je to Manchester... nekako mu vjerujem...

FFFUUU :mrgreen:
  • grudice
    Ej raja koja razmislja o sjeveru... 'vako: :)

Mi smo ponudili prenociste prvo... jel, kome drugom nego predsjednickom paru. Oni su prihvatili ponudu tako da nam je ostala slobodna jedna sofa* o kojoj Niko trenutno razmislja. Ako on odustane od dolaska ovamo - raspisacemo konkurs. ;)
    Ista stvar vazi za road-trip: Sthlm-Oslo-Kphg. Javim se ako bude viska mjesto u autu. Trenutno ima mjesta iz Kpgh-nazad za Sthlm, ako neko slucajno tako hoce da organizuje sebi put.

Sto se tice avio-karata znam da pored Ryanaira ima i http://www.norwegian.com pa vidite jel sta pogodnije.

A spavanje u Sthlm, ne znam - ko kad hotele/motele/hostele nisam nikada koristio ovdje. Moje Googlanje je jednako dobro kao i vase - a ako treba pomoci oko dijelova grada i prevoza - samo pitajte. Znam doduse da ima onaj Formula 1 lanac - oni su ja mislim pristupacni - oko €40 dvo/trokrevetna soba. http://www.hotelformule1.com. Hoteli su najmanje od €100 pa na gore.

* Jest Niko, sofa je. Nisam ti to napisao. ;)
  • grudice
    siljo wrote:
    pajo wrote:
    Iva:

svi smo totalno histericni i nitko se nije sjetio i malo razveseliti :D

:D :thumbup: Svaka cast na komentaru. Gasim Excel, GoogleMaps, Forum, PreSaleCode-mail i s blazenim osmjehom odoh na spavanje. O je!