Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
za amsterdam sam jedini siguran zasad da se stisce f5 u pon
pitanje samo hoce li se letit ili road tripat..
a to ovisi koliko ekipa popije sutra i preksutra..
moram testirat svoje nagovaracke sposobnosti
edit: i jos kad stave inmusic 21. i 22.6. (sto je slijedece godine cetvrtak i petak), di nam je krajOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Ovo mi je prvi put da ne možem odlučiti! Manchester i Amsterdam čini mi se super! Čuo sam da je O2 u Berlinu vrlo loš zbog lokacije i akustike. Ali ulaznice za skandinaviju su malo skuplje. E da vidim, kamo idete vi?2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze0 -
meni je sranje jer cu vjerojatno morati na 3 dana u Sofiju i to zadnji tjedan u 6. ili prvi tjedan u 7. ... probat cu sutra vidjeti da li se zna termin... o tome mi ovisi Amsterdam ili Berlin, a time i ostalo...
Sofija je upala umjesto Bruxelessa... epic fail... onako bi mogao iskombinirati Amsterdam i sveStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:meni je sranje jer cu vjerojatno morati na 3 dana u Sofiju i to zadnji tjedan u 6. ili prvi tjedan u 7. ... probat cu sutra vidjeti da li se zna termin... o tome mi ovisi Amsterdam ili Berlin, a time i ostalo...
Sofija je upala umjesto Bruxelessa... epic fail... onako bi mogao iskombinirati Amsterdam i sve
Hahaha, failDa li onda ideš na poslijedne 4 koncerte?
2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2019 EV Firenze0 -
a znati vi sta nas jos ceka? al za to naravno ima vremena cijelo proljece.. majiceeee!Oh when I was a kid oh how magic it seemed
vedderman wrote:Ovo mi je prvi put da ne možem odlučiti! Manchester i Amsterdam čini mi se super! Čuo sam da je O2 u Berlinu vrlo loš zbog lokacije i akustike. Ali ulaznice za skandinaviju su malo skuplje. E da vidim, kamo idete vi?
Hey Matej bog!!
Sve su još opcije otvorene osim festivala i Manchester-a za mene, možda se i ja odlučim samo na Amsterdam ili Berlin ako ne budem mogao Scandinaviju :?
Već mi je dosta planiranja a tek smo počeli...idem se odmorit uz televiziju pa se vratim prije spavanja na check in newsCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
vedderman wrote:Hahaha, fail
Da li onda ideš na poslijedne 4 koncerte?
ako sve prije propadne, onda stockholm i oslo... ne da mi se jutro nakon osla juriti u copenhagen...
no polako, ima vremena do utorka... a i nakon toga
a ti? O2 u Berlinu izgleda super, ne znam kakav je unutra... a ni lokacija nije losa... bacimo kupanje u rijeci nakon svirke
ima hostel odmah ispod dvorane na brodu...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Moj plan bit če vjerovatno: Manchester i odmah nazad kući. Onda se pripremim za Berlin, Oslo i Stockholm.2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2019 EV Firenze0 -
Iva: mi smo zasad na cvrstih 99,99% za Skandinaviju (with a little help from our friends
), a bili smo bacili pogled i na Amsterdam, ali nam je Croatiaairlines malo odvratila okice od toga kad smo vidjeli da zele da im damo 500€ po glavi!!! za avio karte do Amsterdama?!? Mislim wtf, pa taj Hag-express im sigurno vise ne bude pun, a leti svaki dan?!? Pretpostavljam da ce imati i neke akcije, ali zasad cemo Amsterdam ostaviti samo kao daleku mogucnost... A i vec nam je lipanj/srpanj sezona prekrcana dogadjanjima tak da vjerojatno "samo"
Skandinavija bude.
I da, jos samo mali komentar: weeeeeeeeheeeeeee!!!0 -
Ok, skandi roadtrip mora bit! A karte? Treba kupit koliko karata u isto vrijeme u utorak? Koliko para? I tko ce mozda u to vrijeme radit??? :roll:
:?
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
lik koji je jucer ili prekjucer nabrojao sve gradove i datume sad ozbiljno kaze:
"There is another date to follow but it's only an extra date at an already announced venue"
manchester? amsterdam? berlin? stockholm?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
pajo wrote:Iva: mi smo zasad na cvrstih 99,99% za Skandinaviju (with a little help from our friends
), a bili smo bacili pogled i na Amsterdam, ali nam je Croatiaairlines malo odvratila okice od toga kad smo vidjeli da zele da im damo 500€ po glavi!!! za avio karte do Amsterdama?!? Mislim wtf, pa taj Hag-express im sigurno vise ne bude pun, a leti svaki dan?!? Pretpostavljam da ce imati i neke akcije, ali zasad cemo Amsterdam ostaviti samo kao daleku mogucnost... A i vec nam je lipanj/srpanj sezona prekrcana dogadjanjima tak da vjerojatno "samo"
Skandinavija bude.
I da, jos samo mali komentar: weeeeeeeeheeeeeee!!!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
siljo wrote:lik koji je jucer ili prekjucer nabrojao sve gradove i datume sad ozbiljno kaze:
"There is another date to follow but it's only an extra date at an already announced venue"
manchester? amsterdam? berlin? stockholm?
quote-am samog sebe...
kaže čo'ek da je to Manchester... nekako mu vjerujem...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:lik koji je jucer ili prekjucer nabrojao sve gradove i datume sad ozbiljno kaze:
daj mi amsterdaaaaam drugi, guzicu vam poljubimOh when I was a kid oh how magic it seemed
siljo wrote:siljo wrote:lik koji je jucer ili prekjucer nabrojao sve gradove i datume sad ozbiljno kaze:
quote-am samog sebe...
kaže čo'ek da je to Manchester... nekako mu vjerujem...
FFFUUUOh when I was a kid oh how magic it seemed
Ej raja koja razmislja o sjeveru... 'vako:
Mi smo ponudili prenociste prvo... jel, kome drugom nego predsjednickom paru. Oni su prihvatili ponudu tako da nam je ostala slobodna jedna sofa* o kojoj Niko trenutno razmislja. Ako on odustane od dolaska ovamo - raspisacemo konkurs.
Ista stvar vazi za road-trip: Sthlm-Oslo-Kphg. Javim se ako bude viska mjesto u autu. Trenutno ima mjesta iz Kpgh-nazad za Sthlm, ako neko slucajno tako hoce da organizuje sebi put.
Sto se tice avio-karata znam da pored Ryanaira ima i http://www.norwegian.com pa vidite jel sta pogodnije.
A spavanje u Sthlm, ne znam - ko kad hotele/motele/hostele nisam nikada koristio ovdje. Moje Googlanje je jednako dobro kao i vase - a ako treba pomoci oko dijelova grada i prevoza - samo pitajte. Znam doduse da ima onaj Formula 1 lanac - oni su ja mislim pristupacni - oko €40 dvo/trokrevetna soba. http://www.hotelformule1.com. Hoteli su najmanje od €100 pa na gore.
* Jest Niko, sofa je. Nisam ti to napisao.0 -
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads