Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
sta mislite jel moguce da dodaju jos nest u meduvremenu?
jel venecija zadnji put naknadno dodana ili ?0 -
zagi wrote:sta mislite jel moguce da dodaju jos nest u meduvremenu?
jel venecija zadnji put naknadno dodana ili ?
nisam siguran, ali cini mi se da su obicno napisali da je moguce da ce dodati jos koji datum...
opet, glupo mi je da nakon Manchestera imaju toliko slobodno do IoW... olympics pocinju tek mjesec dana kasnije, sumnjam da nisu mogli dobiti dvoranu..
prije i nakon Amsterdama isto imaju fore...i prije Berlina.. .Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ufff...jedno sam siguran, žena će me ubiti a za drugo ćemo lako
ovako na prvu:
Manchester mi nije zanimljiv jer je prvi koncert i ne može biti bolji od drugih da ga j#&*$š a već smo tamo i bili.
Festivali me uopće ne zanimaju iako ovaj Isle zbog bossa i Tom-a je jako primamljiv ali ja sam čovjek u godinama i ne mogu spavat po šatorima
Žao mi je što je Amsterdam negdje u sredini između festivala tako da otpada zbog datuma.
e sad ovaj drugi dio je puno bolji:
Berlin je prvi na listi i to se odrađuje, tu nema priće.
Volio bi uklopiti Skandinaviju ali sad kad čujem sve te cijene moram se dobro skontati to jest pomoliti prije razgovora sa suprugomCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:ufff...jedno sam siguran, žena će me ubiti a za drugo ćemo lako
zicaj Ivu da te ubije nakon turnejeStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Ma Niko, sredit ces ti to. Povedi Ivu ako moze na par toga, ili je poslije vodi na neko egzoticno mjesto
pa ces sve bit ok.
Moje misli. Manchester je bio kaos 2009. al vidim da ovaj put imaju seated tickets :?Sto moze bit dobro i lose. Znaci, do dana koncerta necemo znat gdje cemo bit u dvorani, seniority. Ako ne dobijem na lutriji (koje ne znam dal ima ??), onda cu imat losa mjesta, al nema veze, no.
Zasad moj rough draft izgleda ovako: Manchester UPitnik, isto tako IOW i Werchter,
Amsterdam, Berlin, Stockholm, Oslo i Copenhagen su svi za DAJedino Arras nis. Nisam bas za u Francusku
Predsjednice i prva dama? Ostali?"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
siljo wrote:Dirty Frankk wrote:ufff...jedno sam siguran, žena će me ubiti a za drugo ćemo lako
zicaj Ivu da te ubije nakon turneje
To ti je dobra
samo što sam već ispucao sve kredite :?
Ja sam se nadao nekako objavi sljedeće godine pa turneja u 9mjesecu ovako kanadske rane su još freške :?
al vidjet ćemo, možda joj se svidi ideja SkandinavijeCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
zagi wrote:sta mislite jel moguce da dodaju jos nest u meduvremenu?
jel venecija zadnji put naknadno dodana ili ?
Ima neuobicajeno puno rupa u trenutnom rasporedu...po meni, lako je moguce da dodaju jos poneki show. Njima je bez problema odsvirati show svaki drugi dan, pa eventualno dan pauze, a trenutno ima mislim 2 rupe od po 3-4 dana i bilo bi cudno da ne iskoriste i zarade jos koju vrecu novaca...
A da ne spominjem onu prestrasnu mogucnost da kad si sredis cijelu turneju oni lagano ubace jos neki mali koncert tipa SBE 2010. za koji hoces prodat i bubreg i dusu vragu da budes tamo...:x
0 -
Niko sretno!
pa ipak je to tek za pola godine
sid: kad cemo u banku?? ;D0 -
cropdustress wrote:Jedino Arras nis. Nisam bas za u Francusku
a gle mene blesave, pa arras je 100 km od familije! što bi značilo, ako obiteljski godišnji uklopimo u srpanj, financijski izdaci su zanemarivi! ajajajaj!
ali, opet, to je festival...
auč, i kod mene se pojavila dilemica.0 -
old habits die hard
edit: ja cu definitivno amsterdam preko 10c, a berlin u generalu, pa cu onda lako uvaljat nekom berlinske karte ako se ostvare planovi za poljsku i euro..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
• Fan Club tickets are priced per pair (2 tickets) as follows:
Manchester 101.36 GBP
Amsterdam 131.36 EUR
Berlin 135.64 EUR
Stockholm 1,282.00 SEK
Oslo 1,345.00 NOK
Copenhagen 1428.00 DDK
Ove cijene su stvarno koma :shock: :shock:CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Ana2112 wrote:siljo wrote:Ana, upravo tako ti to funkcionira.. dogovorite sve mailom, na dan konceta se nađete nakon što lik pokupi karte negdje oko dvorane... ionako morate prije ili kasnije zavrsiti na istom mjestu
hej, vidim da si već na bugsima postala zahtjev za kartama, ali, ispravite me ako griješim, i tu među nama bi moglo biti extra karata.
ili?0 -
elcielo wrote:hej, vidim da si već na bugsima postala zahtjev za kartama, ali, ispravite me ako griješim, i tu među nama bi moglo biti extra karata.
ili?
bit ce i tu valjda... nakon utorka se zbrojimo i vidimo...
ali i naknadno se nađe bez problema... ja bi krenuo i na put bez karte, tamo se uvijek nađe...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Ufuf meni malo to rizicno, ic bez karte, bila bi zivcana i ne bi uzivala.
Ae ak ko ima viska za Berlin, tu sam.Evil Little Goat0 -
Ana2112 wrote:Ufuf meni malo to rizicno, ic bez karte, bila bi zivcana i ne bi uzivala.
Ae ak ko ima viska za Berlin, tu sam.
hmm ja cu moozda imat al jos ti javim. imam vec sad i određenu postavu netolko-frikova kojima je omililo ic na pj ( i u berlini u biti mislim da su na putu da postanu frikovi ali si to jos ne zele priznati
...a i prvo treba F5 tu kartu
masni: super ti je onaj tablični itinerer0 -
Nekako svi preskačemo Amsterdam a pogledaj te novi venue, još nije otvoren, možda PJ bude otvarao :thumbup:
http://www.ziggodome.nl/CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Nekako svi preskačemo Amsterdam a pogledaj te novi venue, još nije otvoren, možda PJ bude otvarao :thumbup:
http://www.ziggodome.nl/
pearl jam otvara, negdje sam procitao...
ja razmisljam o amsterdamu... imam nekoliko opcija pa ih moram usvirati... mozda odradim sve u 2 dijela i zavrsim sa berlinom... a mozda tamo pocnem...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
prvo da kažem, iiiihaaaaaaaaaaa!!!! a drugo, amsterdam je moj i božji, no doubt about it!!! za ostalo ću vidjeti kak i vi drugi planirate jer bez vas po koncertima nije isto...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
siljo wrote:Dirty Frankk wrote:Nekako svi preskačemo Amsterdam a pogledaj te novi venue, još nije otvoren, možda PJ bude otvarao :thumbup:
http://www.ziggodome.nl/
pearl jam otvara, negdje sam procitao...
ja razmisljam o amsterdamu... imam nekoliko opcija pa ih moram usvirati... mozda odradim sve u 2 dijela i zavrsim sa berlinom... a mozda tamo pocnem...
Pogledaj ovo...Skunk je imala koncert za vrijeme konstrukcije dvorane...za radnike....to je prava bauštela
http://www.ziggodome.nl/volgbouw.htmlCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
u Crowdsurgeu bi iduci tjedan mogli otkazi padati...
nece ni znati kaj ih je snaslo kad ih frikovi napadnu sa F5
edit: skunk, odn. tetka Skin kicks assStanding on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music