Pearl Jam in Zagreb!

Options
1105110521054105610571290

Comments

• masni
    masni Posts: 1,657
    piše 38, siguran sam da ne laže :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    a ha?!? to se može negdje i pročitati... :) jadna mi baba... ;)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • hvala na dobrodošlici :):lol: bogme piše. Jep punih 38
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Karlhajnc wrote:
    :mrgreen::lol: bogme piše. Jep punih 38

Gordan: Generacija 72-73... skužio sam kad si napisala da su u doba Tena bila tinejdžerica na zalazu... i ostala zarobljena u tom vremenu. :D Ponosno nosimo svoje godine... :lol:

EDIT: Eh, a kad smo već kod razotkrivanja, zovu li te možda Iva? Naime, jedna Ana nam se nedavno pridružila i sad ih imamo tri, a samo dvije Ive, tak' da nam jedna fali. :mrgreen:
  • EDIT: Eh, a kad smo već kod razotkrivanja, zovu li te možda Iva? Naime, jedna Ana nam se nedavno pridružila i sad ih imamo tri, a samo dvije Ive, tak' da nam jedna fali.

Ne zovi me Iva, zovu me Edi :mrgreen: skraćno od imena
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Karlhajnc wrote:
    EDIT: Eh, a kad smo već kod razotkrivanja, zovu li te možda Iva? Naime, jedna Ana nam se nedavno pridružila i sad ih imamo tri, a samo dvije Ive, tak' da nam jedna fali.

damn, ni blizu... a jel problem ako te zovemo Iva, Edi? mislim, Iva... :shifty:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • ofkors nije problem :D
  • A ja bih bas jednog Edija tu lol. Welcome!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    A ja bih bas jednog Edija tu lol. Welcome!
    Iva: Evo, ja bum se kao Iva složila s tobom Sid, radije nekog Edija da imamo nego još jednu Ivu! :lol:
    Dobrodošla Edi!
  • Za one koji ovo nisu vidjeli na fejsu evo link možda najljepšeg postera ove godine
    http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 969&type=3

http://www.invisible-industries.com/ima ... 0PRINT.jpg

Mrak je
    danas prodaja...cijena boli glava, mislim da ću morat prodat motor da bi pokrio sve ove troškove :?
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Za one koji ovo nisu vidjeli na fejsu evo link možda najljepšeg postera ove godine
    http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 969&type=3

http://www.invisible-industries.com/ima ... 0PRINT.jpg

Mrak je
    danas prodaja...cijena boli glava, mislim da ću morat prodat motor da bi pokrio sve ove troškove :?
    Iva: stvarno mrak! a koja je cijena? mislim, čisto da znam da li da ti pripremim malu sobicu za kad te Iva izbaci van iz kuće ako joj u istom danu priopćiš da ideš na turneju i da ćeš kupiti taj poster :D
  • _annie_
    Karlhajnc wrote:
    EDIT: Eh, a kad smo već kod razotkrivanja, zovu li te možda Iva? Naime, jedna Ana nam se nedavno pridružila i sad ih imamo tri, a samo dvije Ive, tak' da nam jedna fali.

o, cool :mrgreen:
    ja bih da mi muža tako zovu :mrgreen:
  • killroy
    killroy Posts: 739
    aleeee aleeee :)
    tek sad vidio!!! :o:D

prvo pozdrav svim novim clanovima!

wow wow....kvragu skandinavija je privlacna! uh uh...a nis..idemo kemijat put :)
  • Bas da mornng, after. Day after i ja sam jos uvijek na sto cuda. Najvise s lovom. Mislim da ce mi to olaksat neke odluke...
  • siljo
    ja mislim da cu za pocetak odraditi Manchester... vrlo vjerojatno ce i dan kasnije biti gig u MEN ili negdje u blizini pa mi je to prakticno...

jedino mi je bad sto cu u tom slucaju vrlo vjerojatno propustiti INmusic... :?

PJ ili INmusic? PJ ili INmusic? :?:

nakon toga mozda Amsterdam ili Berlin...
  • siljo wrote:
    ja mislim da cu za pocetak odraditi Manchester... vrlo vjerojatno ce i dan kasnije biti gig u MEN ili negdje u blizini pa mi je to prakticno...

jedino mi je bad sto cu u tom slucaju vrlo vjerojatno propustiti INmusic... :?

PJ ili INmusic? PJ ili INmusic? :?:

nakon toga mozda Amsterdam ili Berlin...
    Ma cekaj, ti se ZBILJA dvoumis izmedju in musica??? I PJ a cekaj u Manchesteru? Ja mozda ne odem gore, al na InMusic zasad uopce ne mislim. :geek: :| sorry, but i dont care much about that particular festival.
  • siljo
    sorry, but i dont care much about that particular festival.

:) sve 5... meni je to jako drag festival... ali opet ga propustam kako stvari stoje :)
  • _annie_
    Gordan: Hej ljudi, jeste li već išli na crowdsurge updateat svoje podatke. Meni se čini da će ova prodaja ići jednako glatko kao što je išla i ona za Kanadu kad su sve prebacili na ticketbastard i unaprijed se tome veselim. Jedan login i šoping odjednom, a nešto mi govori da ovi raspolažu malo jačim serverima nego 10c. :mrgreen: Siljo, možda u sljedeća tri dana dodatno poludimo i odlučimo u tročlanom sastavu potegnut do Manchestera. Mora i Klara konačno vidjet PJ uživo. :D
  • _annie_
    vidite kako pod krinkom brige za dobrobit djeteta planiramo potegnuti i u manchester? :mrgreen:
    to što jadna neće imati love za školovanje je drugi problem :roll:
    ovo mi je škola, a drugi puta ću pametnije 8-)
  • _annie_ wrote:
    vidite kako pod krinkom brige za dobrobit djeteta planiramo potegnuti i u manchester? :mrgreen:
    to što jadna neće imati love za školovanje je drugi problem :roll:
    ovo mi je škola, a drugi puta ću pametnije 8-)
    Mislim da bi joj to bila najbolja skola...put u Manchester i PJ koncert. Vise naucis tamo nego na satu tzv.povijesti ili geografije.