Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
piše 38, siguran sam da ne lažeOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
a ha?!? to se može negdje i pročitati...
jadna mi baba...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
hvala na dobrodošlici
bogme piše. Jep punih 38
0 -
Karlhajnc wrote:
bogme piše. Jep punih 38
Gordan: Generacija 72-73... skužio sam kad si napisala da su u doba Tena bila tinejdžerica na zalazu... i ostala zarobljena u tom vremenu.Ponosno nosimo svoje godine...
EDIT: Eh, a kad smo već kod razotkrivanja, zovu li te možda Iva? Naime, jedna Ana nam se nedavno pridružila i sad ih imamo tri, a samo dvije Ive, tak' da nam jedna fali.0 -
EDIT: Eh, a kad smo već kod razotkrivanja, zovu li te možda Iva? Naime, jedna Ana nam se nedavno pridružila i sad ih imamo tri, a samo dvije Ive, tak' da nam jedna fali.
Ne zovi me Iva, zovu me Ediskraćno od imena
0 -
Karlhajnc wrote:EDIT: Eh, a kad smo već kod razotkrivanja, zovu li te možda Iva? Naime, jedna Ana nam se nedavno pridružila i sad ih imamo tri, a samo dvije Ive, tak' da nam jedna fali.
Ne zovi me Iva, zovu me Ediskraćno od imena
damn, ni blizu... a jel problem ako te zovemo Iva, Edi? mislim, Iva... :shifty:Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
ofkors nije problem0
-
A ja bih bas jednog Edija tu lol. Welcome!"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
cropdustress wrote:A ja bih bas jednog Edija tu lol. Welcome!
Dobrodošla Edi!0 -
Za one koji ovo nisu vidjeli na fejsu evo link možda najljepšeg postera ove godine
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 969&type=3
http://www.invisible-industries.com/ima ... 0PRINT.jpg
Mrak je
danas prodaja...cijena boli glava, mislim da ću morat prodat motor da bi pokrio sve ove troškove :?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Za one koji ovo nisu vidjeli na fejsu evo link možda najljepšeg postera ove godine
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 969&type=3
http://www.invisible-industries.com/ima ... 0PRINT.jpg
Mrak je
danas prodaja...cijena boli glava, mislim da ću morat prodat motor da bi pokrio sve ove troškove :?0 -
aleeee aleeee
tek sad vidio!!!
prvo pozdrav svim novim clanovima!
wow wow....kvragu skandinavija je privlacna! uh uh...a nis..idemo kemijat put0 -
Bas da mornng, after. Day after i ja sam jos uvijek na sto cuda. Najvise s lovom. Mislim da ce mi to olaksat neke odluke..."I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
ja mislim da cu za pocetak odraditi Manchester... vrlo vjerojatno ce i dan kasnije biti gig u MEN ili negdje u blizini pa mi je to prakticno...
jedino mi je bad sto cu u tom slucaju vrlo vjerojatno propustiti INmusic... :?
PJ ili INmusic? PJ ili INmusic? :?:
nakon toga mozda Amsterdam ili Berlin...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:ja mislim da cu za pocetak odraditi Manchester... vrlo vjerojatno ce i dan kasnije biti gig u MEN ili negdje u blizini pa mi je to prakticno...
jedino mi je bad sto cu u tom slucaju vrlo vjerojatno propustiti INmusic... :?
PJ ili INmusic? PJ ili INmusic? :?:
nakon toga mozda Amsterdam ili Berlin...sorry, but i dont care much about that particular festival.
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:sorry, but i dont care much about that particular festival.
sve 5... meni je to jako drag festival... ali opet ga propustam kako stvari stoje
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Gordan: Hej ljudi, jeste li već išli na crowdsurge updateat svoje podatke. Meni se čini da će ova prodaja ići jednako glatko kao što je išla i ona za Kanadu kad su sve prebacili na ticketbastard i unaprijed se tome veselim. Jedan login i šoping odjednom, a nešto mi govori da ovi raspolažu malo jačim serverima nego 10c.
Siljo, možda u sljedeća tri dana dodatno poludimo i odlučimo u tročlanom sastavu potegnut do Manchestera. Mora i Klara konačno vidjet PJ uživo.
0 -
vidite kako pod krinkom brige za dobrobit djeteta planiramo potegnuti i u manchester?
to što jadna neće imati love za školovanje je drugi problem :roll:
ovo mi je škola, a drugi puta ću pametnije0 -
_annie_ wrote:vidite kako pod krinkom brige za dobrobit djeteta planiramo potegnuti i u manchester?
to što jadna neće imati love za školovanje je drugi problem :roll:
ovo mi je škola, a drugi puta ću pametnije"I surfaced and all of my being was enlightened"0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 273 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music