Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Kaze IOW zvanicno: Hold on to your hats people- another IOW2012 announcement tomorrow morning at 8am - the Saturday night headliner and more...
Tako da cemo ujutro znati jesu li tamo ili nisu. Volio bi da jesu jer im je Line-Up boli glava a opet ne bi to volio jer ne bi isao. :?
A i sva ova prica oko Skandinavije mi nije nikako jasna iz strateske perspektive. Pa sta ce ovamo dolaziti kad se niko nije pokazao zainteresovanim cak ni projekciju PJ20 filma da radi. Nista ne kontam. Al nije da se zalim0 -
Igore, mislim da nema brige, moglu bi doc malo i kod vas u Svedsku. A za ovaj Isle of Wight mi se sve vise cini da ce bit nekako. Kako do tamo doc? Preplivat kanal?"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
Evo nas! Ja bih sve osim ne znam cega... Haha. Cijeli Isle ili cijeli werchter?.."I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
cropdustress wrote:Evo nas! Ja bih sve osim ne znam cega... Haha. Cijeli Isle ili cijeli werchter?..
Imamo 5 dana za odlučit....volio bi da je više :?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Hahaha. Ja bih sve osim ovog Arrasa. Nekako mi je malo previse oba festivala i IOW i Werchter, al mislim da bi bilo super...samo ne znam tkoje toliko lud... Ma ima nas, ima. Ovi solo shows so MUST pogotovo Berlin!"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
:crazy: O jeeeeeeeeeeee!!!
Eto vas kod nas!0 -
grudice wrote::crazy: O jeeeeeeeeeeee!!!
Eto vas kod nas!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Nema druge nego opljackat kakvu banku.
:x
"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:Nema druge nego opljackat kakvu banku.
:x
Gordan: Ne znam, loše su to ovoga puta složili. Najlogičnije je spajati Berlin i Skandinaviju ili otići u Manchester i na sva tri dana IOW. Naravno, i Amsterdam s Werchterom i Arrasom, ako si za festivale, a ja nekako nisam u tom modu. Za IOW bi napravio iznimku s obzirom na Bossa, a volio bih čuti i Pettyja. Vjerujem da će bit i nekih dueta i zajedničkih svirki
Uglavnom, neće bit lako složit plan, pogotovo kad imaš ženu koja baš na početku 7. mjeseca ima posla preko glave. :roll:0 -
i meni 6. mjesec više odgovara, ali sve si gledam da pregrizem i stisnem skandinaviju... mislim da cu tek u subotu poceti slagati planove...
i nekako sam siguran da ce ubaciti London 21.06.
imaju još par rupa za popuniti...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
werchter zasad florence i mašine i RHCP..
ovako na prvu mislim da se igor gore onesvijestio
na drugu.. realno.. odluku cu podijelit u dva dijela..
opcija a) amstedam-cijeli werchter-berlin (ovdje se mogu ukuparit i neki blagdani koji su kod nas 22.-25.6. pa se ne trosi godisnji za bit par dana u amstedamu prije koncerta)
opcija b) skandinavija u torkut..+ berlin eventualno.. ali veliki ste gore igore, bem vam.. skyscanner izabacuje fine karte od 400injak kn izmedju glavnih gradova.. neloše je to..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Radiiii
pozdrav, prijavak, sreća i veselje!
0 -
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Karlhajnc wrote:Radiiii
pozdrav, prijavak, sreća i veselje!
Kenova Karlhajnc...odakle nam ti stižeš???
Dobro došao među PJ frikoveCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:Imamo 5 dana za odlučit....volio bi da je više :?
EDIT: Nevermind, sad vidla.Evil Little Goat0 -
kako su me udesili s ovim rasporedom, uopće se ne mogu koncentrirati na posao!!!
ima li smisla obići zadnja tri koncerta, ta tri velika grada u 4 dana, i odmah nakon koncerta se vratiti doma???
aaaaaaaaaaahhhhhhhhh!!! kakva muka!0 -
joj sad na mukama 5 dana. vaga u horoskopu pa cu vagat sve do zadnjeg casa
nego, nije berlin na otvorenom nego o2 arena!?0 -
da, tužno, nije wuhlheide ali je dvorana
samo da znate, moram naći novi posao, po svemu sudeći idemo za skandinaviju0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication