Pearl Jam in Zagreb!

Options
1105210531055105710581290

Comments

• siljo wrote:
    vedderman wrote:
    Hahaha, fail :D Da li onda ideš na poslijedne 4 koncerte?

ako sve prije propadne, onda stockholm i oslo... ne da mi se jutro nakon osla juriti u copenhagen...
    no polako, ima vremena do utorka... a i nakon toga :)

a ti? O2 u Berlinu izgleda super, ne znam kakav je unutra... a ni lokacija nije losa... bacimo kupanje u rijeci nakon svirke :D
    ima hostel odmah ispod dvorane na brodu...

Koji je hostel uz dvorane u Berlinu?
    2000 Ljubljana
    2006 Vienna, Zagreb
    2007 Munich
    2009 Berlin
    2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
    2011 Montreal, Toronto 1&2
    2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
    2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
    2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
    2017 EV Firenze, Taormina 1&2
    2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
    2019 EV Firenze
  • Večeras mi nije do planiranja...izgubio sam 3 sata čekajući PJ20 Ten Club poster, ubacio ga u cart idem platit a site nema HR za izabrat među zemljama WTF, šaljem upite, mail, facebook....ni kurca odgovora (pardon my franch)
    Stoji mi još u cart-u ali mislim da sam ga izgubio, ne želim refresh-at stranicu, nadam se nekoj ludoj sreći ali sumljam, a neki su ga već listali na eBayu za 250$ :twisted: :twisted:
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Večeras mi nije do planiranja...izgubio sam 3 sata čekajući PJ20 Ten Club poster, ubacio ga u cart idem platit a site nema HR za izabrat među zemljama WTF, šaljem upite, mail, facebook....ni kurca odgovora (pardon my franch)
    Stoji mi još u cart-u ali mislim da sam ga izgubio, ne želim refresh-at stranicu, nadam se nekoj ludoj sreći ali sumljam, a neki su ga već listali na eBayu za 250$ :twisted: :twisted:
    A sranje. Bas bed kad skuzis da nas nema na listi. Mozda jos ima sanse.
    Niko, to si preko artista, Munk One kupovao? A misli li nas 10c to prodavat ovdje, s obzirom da se zove PJ20 TEN Club... :roll: :mrgreen:
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    A sranje. Bas bed kad skuzis da nas nema na listi. Mozda jos ima sanse.
    Niko, to si preko artista, Munk One kupovao? A misli li nas 10c to prodavat ovdje, s obzirom da se zove PJ20 TEN Club... :roll: :mrgreen:

Ne znam, sutra kad stignem poslat ću pm Santosu da ga priupitam, to bi bilo super ali ne bi se previše kladio s druge strane.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Ana2112
    Ana2112 Posts: 689
    Ej, ekipa, bacite oko na ovo.

viewtopic.php?f=4&t=177926

i ovo:
    viewtopic.php?f=4&t=178111

Ko moze i zeli nek mu udijeli sta. Post od tipa me bas stegao oko grla... :(
    Evil Little Goat

sranje majstore, al mozda jos imas sanse...pise im na site-u (invisible-industries.com), gore desno, da opet ide u prodaju 12.09.2011. "At a random time between 10am and 2pm PST"...
    best luck!
    oni (invisible industries) imaju na listi hrvatsku al moras imat paypal account sto pretpostavljam da imas.
    First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. - Mahatma Gandhi
  • zagi
    zagi Posts: 414
    upravo skinula vancouver boot, pa ... you know what to do :lol::D
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Gordan: PJ friendly radio upravo počeo puštat Benaroyu! :D off the girl i low light odsvirali... Tko može nek' okrene na 101-cu. Krenuo Thumbing...
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    zagi wrote:
    upravo skinula vancouver boot, pa ... you know what to do :lol::D
    Gordan: Nisi morala... ja bih ti ga poslao :D:lol:
  • zagi
    :lol: hh, drugi put cemo se dogovoriti. al eto da nemoras prebacivat s cd-a, ja ga imam na kompu, pa ako je netko nestrpljiv :lol:
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Gordan: Hej ljudi, jeste li već išli na crowdsurge updateat svoje podatke.

Ja jesam ali je meni sve vec bilo popunjeno kad sam se ulogovao. Jel' vama?

A za Man sto hocete da idete sa Klarom - svaka cast! Kad jos i ova nasa mala raja malo poraste pa da idemo zajedno sa podmlatkom :D. Ali reko' samo da obratite paznju, ako vec niste, da u onom PreSale mailu pise da u Man svi mogu da idu na tribine a na Floor samo 14+.
  • Hehe, sad sam nasla streaming! Crazy Mary!
  • Ana2112
    grudice wrote:
    Ja jesam ali je meni sve vec bilo popunjeno kad sam se ulogovao. Jel' vama?
    Da, koliko sam skuzila preuzeli su podatke iz 10c. Apdejtas ih samo ako su neispravni...
    Evil Little Goat
  • zagi
    jel to sad nirvanin unplugged? morat cu pocet slusat 101
  • zagi wrote:
    jel to sad nirvanin unplugged? morat cu pocet slusat 101
    Je! Nisam ga slusala sto godina. Znam sve lyricse napamet! :lol:8-)
  • Uff, morao sam resetirati cijeli laptop, novi windows, napraviti cijeli beckup i posložiti stotine foldera koji se se samo gomilali jedno 5 godina...totalni kupus...ali evo sad je sve spremno za 10c sale :lol::lol:
    Krečemo u planiranje, vidio sam da ste na fejsu pisali svašta moram malo to prolegat da vidim što se događa.

Ja sam najime otvorio doma temu o novoj turneji, ovako je glasilo;
    ja: draga znaš đe te vodim ovo ljeto
    iva: gdje me vodiš
    ja: u Švedsku i Norvešku, ionako uvijek se žališ da ti je vruće u sred ljeta u Du.
    iva: a što se tamo događa....(počinje sumlja)
    ja: ništa idemo se malo odmorit bez djece
    iva: a što se tamo događa, tko tamo svira
    ja: mene hvata smijeh...Jelena Rozga ima turneju
    ja: znaš ko svira...PJ
    iva: tišina.............
    iva: a zato si me neki dan pitao za (neke) letove itd.
    iva: a što ću ja tamo radit
    ja: ajde sa mnom na koncert jedanput pa ako ti se ne sviđa neću te više peglat
    iva: ja da idem na koncert....
    iva: možda...ako bude posla ovo ljeto

Za početak je ok, idemo u daljne pregovore :?
  • Ok sad počinjem sa pitanjima;

www.crowdsurge.com na ovu stranicu, otvoriti se homepage sa listom koncerta i to je to? Tu čekamo u utorak prodaju jel tako??

Pitanje za Amsterdam, vidio sam i ja cijene karata iz HR, katastrofa.
    A neki dan je Iva kupila 2 karte za mene i nju na popustu za Amsterdam samo 130E povratna ali samo u periodu 2 i 3 mjeseca...šteta što nije bilo otvoreno i za 6mjesec :?
    Nego mislio sam je ste li gledali karte za Amsterdam negdje iz Beča, Trsta i sl. ???

Javio mi je Ty, on je malo razočaran sa destinacijama...nadao se Zagrebu i Italiji ;) (tko nije) tako da sad planira dolazak u HR sve jedno i možda da odradi Amsterdam i Isle festival.
  • Ana2112
    :lol::lol: Riječanke... :D
    Evil Little Goat
  • Ma mora na jedan koncert s tobom. ;) Ostalo cete lijepo glumit turiste po Skandinaviji, ti ces navecer opet na show, ona ce obavit shopping, drugi dan jir po gradu, shopping i show, i svi sretni :mrgreen:
  • Ana2112
    http://www.crowdsurge.com na ovu stranicu, otvoriti se homepage sa listom koncerta i to je to? Tu čekamo u utorak prodaju jel tako??
    yup. tu. :)http://www.crowdsurge.com/pearljam/
    Evil Little Goat