Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
Dirty Frankk wrote:pajo wrote:Ovi su objavili Tom Pettya za petak, u nedjelju je Bruce i samo jos fali netko za za subotu...
http://www.isleofwightfestival.com/line-up.aspx
Ok, Tom Petty, Bruce i eventualno PJ to je već dream team po mom guštu
hehe da, samo si zaboravio da ces ti i u petak i u nedjelju vjerojatno biti na nekom drugom PJ koncertuOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
siljo wrote:poceli su se pojavljivati neki datumi, daleko od provjerenoga... ali evo, just for fun
20.06. Manchester
23.06. IOW
xx.xx. Amsterdam
xx.xx. Arras
xx.xx. Werchter
04.07. Berlin
09.07. Oslo
10.07. Denmark
vjerojatno je fejk... ipak, uklapa se u onaj IOW rumor...
edit: John Doe i X kao predgrupa na Euro2012... http://m.patriotledger.com/patledger/db ... ue#display zadnja recenica...
Živi bili pa vidjeli, nemam baš nešto egzotično za ponudit ženi od te liste...to mi baš ne igra u prilog :?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Sve mi se cini da ce nas jos pirjat lagano ovi 10c. Idu mi na zivce s tim :evil:
Ja bih radije solo koncerte isto... festival ako treba neka bude onda neki dobar, nabolji... ah, slatke muke."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Gordan: Dakle, danas bi trebao biti taj dan kad ćemo konačno saznati što nas čeka. Isle of Wight s ovom postavom zvuči kao "must go" (naravno, ako je PJ unutra). Niko, što to nije dovoljno egzotično: valjanje po blatu s pijanim engleskim i inim tinejdžerima
Ništa nam se Igor ne oglašava, a glasine govore da će mu dečki doći svirati "u dvorište".Ako su datumi i mjesta točni, odeš do Amsterdama, od tamo vlakom do Berlina, pa avionom natrag do Stockholma i završiš turneju u Oslu, ako ti se ne da potegnut još i do Copenhagena.
Po onome kako se meni čini, mislim da će naše "zborno mjesto" biti Wuhlheide. Jedva čekam0 -
wuhlheide je prezakon mjesto, jos po ljeti, ma odlicno, ali kad vec potezemo, bilo bi zgodno vidjet nesto novoOh when I was a kid oh how magic it seemed
prema onim datumima koji su isplivali/pretpostavljeni, rekao bih da ce dodati london 21.06.
u tom slucaju ne bi bilo lose odraditi manchester, london pa cijeli IOW (tom petty, PJ?, bruce)...
jedino kaj je IOW otocki festival i ne da mi se kampirati sa tisucama drugih... ne znam koliko je izvedivo na dnevnoj bazi putovati iz Portsmoutha ili iz nekog od manjih mjesta na otoku :?:
idealno bi bilo odraditi berlin pa skandinaviju, ali meni vise pase 6. mjesec :oops:
neki planovi oko financiranja turneje? pljacka banke, mjenjacnice, konzuma?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
masni wrote:wuhlheide je prezakon mjesto, jos po ljeti, ma odlicno, ali kad vec potezemo, bilo bi zgodno vidjet nesto novo0
-
siljo wrote:neki planovi oko financiranja turneje? pljacka banke, mjenjacnice, konzuma?0
-
_annie_ wrote:siljo wrote:neki planovi oko financiranja turneje? pljacka banke, mjenjacnice, konzuma?
ako mora bas biti legalno, ok... iako, izgleda da se i za vece novce vrlo brzo izađe iz zatvora... taman do iduce turnejeStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Pozdrav, ekipa!
Zagi me informirala da ovdje postoji hrpica hrvatskih fanatika, drago mi je ubacit se među vas.Vidim da se zeljno iscekuje i kuju se planovi... Pitanjce: Da li prodaja karata krene iste sekunde kad se objave datumi ili ti daju neko buffer vrijeme za organizirat si planove? I koliko se karata najvise moze kupit preko kluba? I je li to fakat toliko tesko? Pada server i slicne stvari?
Nadam se da se vidimo na nekom od koncerata!Evil Little Goat0 -
Ana2112 wrote:Pozdrav, ekipa!
Zagi me informirala da ovdje postoji hrpica hrvatskih fanatika, drago mi je ubacit se među vas.Vidim da se zeljno iscekuje i kuju se planovi... Pitanjce: Da li prodaja karata krene iste sekunde kad se objave datumi ili ti daju neko buffer vrijeme za organizirat si planove? I koliko se karata najvise moze kupit preko kluba? I je li to fakat toliko tesko? Pada server i slicne stvari?
Nadam se da se vidimo na nekom od koncerata!
bok A! sve nas je vise i sve nas je vise
kaj se tice pitanja:
- karte obicno krenu u prodaju dan-dva kasnije... super je ako objave sve datume odjednom jer se onda lakse planira... ponekad ostave koji prazan datum pa dodaju koncert naknadno pa je to mail pain in the ass...
- 2 karte po clanu... najvise i najmanje
- bilo je tesko... u zadnje vrijeme je lakse... ali svejedno moras vjezbati stiskanje F5 (refresh)... ako nisi na compu kad karte idu u prodaju, vjerojatno ih neces dobiti... but, uvijek mozes doci do 10c karata preko ovog foruma i razlicitih grupa, mailinglista
nego, hoce to danas? cekamo vec 3 dana... pih!Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
skroz sam nabijran.. mislim da sam danas skyscanner i via michelin otvorio rekordan broj puta..Oh when I was a kid oh how magic it seemed
siljo wrote:bok A! sve nas je vise i sve nas je vise
kaj se tice pitanja:
- karte obicno krenu u prodaju dan-dva kasnije... super je ako objave sve datume odjednom jer se onda lakse planira... ponekad ostave koji prazan datum pa dodaju koncert naknadno pa je to mail pain in the ass...
- 2 karte po clanu... najvise i najmanje
- bilo je tesko... u zadnje vrijeme je lakse... ali svejedno moras vjezbati stiskanje F5 (refresh)... ako nisi na compu kad karte idu u prodaju, vjerojatno ih neces dobiti... but, uvijek mozes doci do 10c karata preko ovog foruma i razlicitih grupa, mailinglistaE, a koliko je tesko ili nemoguce progurat se do prvog reda ako karte ispusis ovdje i kupis ih redovnim putem, preko eventima ili nesto, a ne tu? :geek:
Evil Little Goat0 -
Ana2112 wrote:Zvuci dobro zvuci dobro!
E, a koliko je tesko ili nemoguce progurat se do prvog reda ako karte ispusis ovdje i kupis ih redovnim putem, preko eventima ili nesto, a ne tu? :geek:
ako postoji 10c early entry onda je tesko jer se vec dovoljno frikova nagura na ogradi... ali nema tog reda kojeg stranac moze uvesti, a da ga nas covjek ne bi mogao, jel...
ali ekipa se bas i ne "pregurava" previse jer je nekakvo nepisano pravilo da tko prvi, njegova ogradaStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
balkanci ftw.
Kakve su sanse da budu negdje u blizini? vidim da ekipa nesto gata o skandijaviji, danskoj, nizozemskoj... nekako se nadam da zg arenu nece izbjec. otkad je arena tu ima bas fine muzicice u cro...Evil Little Goat0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music