Pearl Jam in Zagreb!

Options
1104010411043104510461290

Comments

• Ako vam ne dostaje neki paket...evo gdje je zapelo

LOL
    http://www.youtube.com/watch?v=uxX1kA-n ... tu.be&t=8s

(ukrao sam snimku sa porch-a za one koji ne surfaju tamo ;) )
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Damn, ja imam listu sto moram narucit od muzike a ovi jos postere moraju dat van... :roll: :lol::mrgreen:
    Eto, slusala sam danas Yield dok sam pjesacila na posao i ova pjesma mi je uvijek bila draga...danas malo vise.
    http://www.youtube.com/watch?v=DXSNR6wTY00
    Kaze statistika da su je svirali samo 13 puta, sto znaci, Sid, radi novi sign za sljedecu turneju. Ovo je request! ;)
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Damn, ja imam listu sto moram narucit od muzike a ovi jos postere moraju dat van... :roll: :lol::mrgreen:
    Eto, slusala sam danas Yield dok sam pjesacila na posao i ova pjesma mi je uvijek bila draga...danas malo vise.
    http://www.youtube.com/watch?v=DXSNR6wTY00
    Kaze statistika da su je svirali samo 13 puta, sto znaci, Sid, radi novi sign za sljedecu turneju. Ovo je request! ;)
    Gordan: To je bio jedan od dva koncerta koja sam izabrao kao bonus za Backspacer. :D Drugi je Boston od prošle godine.
  • _annie_
    siljo wrote:
    _annie_ wrote:
    Gordan: Oni stižu! :D
    goodsi.th.jpg

:) vec nekoliko dana stoji taj link sa praznom stranicom iza :)
    Gordan: Kao i obično, kasno palim :lol: ko Golf dizel na Bjelašnici u cičoj zimi :lol:
  • _annie_
    Ako vam ne dostaje neki paket...evo gdje je zapelo

LOL
    http://www.youtube.com/watch?v=uxX1kA-n ... tu.be&t=8s

(ukrao sam snimku sa porch-a za one koji ne surfaju tamo ;) )
    Gordan: Baš me zanima koliko im je dugo trebalo za izgradnju ovog perpetum mobila. Čovjek bi pomislio da u ovo doba darivanja imaju puno više posla, a ne da im se jedan paket vrti na traci više od tri minute bez da ga pogurne neki drugi :D
  • _annie_ wrote:
    Gordan: Oni stižu! :D
    goodsi.th.jpg

Uuuuuuuu, zakon! Moram nafilat devizni... :mrgreen:
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • _annie_
    Gordan: Ima li nekog tko bi ovo volio imat doma na zidu? :mrgreen:
    scaled.php?tn=0&server=576&filename=na3o.png&xsize=640&ysize=640
  • zagi
    zagi Posts: 414
    ajme, predobro!!!! tko potpisuje to divno djelo?
    Eddie je ispao odlicno
  • _annie_
    zagi wrote:
    ajme, predobro!!!! tko potpisuje to divno djelo?
    Eddie je ispao odlicno
    Gordan: Autor(ica) nepoznat(a). Radi se o muralu u Torontu koji se pojavio prije tjedan dana. Ima priča na Porchu.
  • zagi
    u svakom slucaju predivno! mislim da bi svatko od nas nasao prazan zid za tako nesto, ili ga stvorio po potrebi :lol:
  • _annie_
    Gordan: Sid, ovo je još jedan hvala od mene što si mi ukazala na free download Toronto showa :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=hvtdbfI1sqQ&sns=em
  • masni
    masni Posts: 1,657
    hell yeah, ovo izgleda kao jedna od najboljih i najkvalitetnijih youtube snimaka ove stvarcine..

i definitivno treba nac zid u gradu za onakav mural :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • _annie_ wrote:
    Gordan: Sid, ovo je još jedan hvala od mene što si mi ukazala na free download Toronto showa :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=hvtdbfI1sqQ&sns=em
    Ma daj, treba sherat ;) Ja sam samo kopi-pejstala link, netko drugi je uploadao...
    Slusah par puta Toronto...koji sretinici! A ovaj video... Boze, kako ih volim! A Uncle Neil je ziva legenda! 8-):)
    Prekrasno ih je sve vidjet na stageu kako rokaju i uzivaju! Dodjite nam, dodjite brzo (moze vec ovo ljeto ;) )
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Dodjite nam, dodjite brzo (moze vec ovo ljeto ;) )

Sid, imas li kakav insajderski info mozda?

mislim da sam negdje naletio na nagađanje (?) da u 2012 nece dolaziti u europu... ne znam gdje, ne znam tko je rekao ni na osnovu cega... ne zelim siriti dezinformacije...

eurotour bi imao smisla uz novi album, ali kaj nije netko iz benda u jednom intervjujuju rekao da su opet u studiju tek u 3./2012.? :?:
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • zagi
    siljo wrote:
    mislim da sam negdje naletio na nagađanje (?) da u 2012 nece dolaziti u europu... ne znam gdje, ne znam tko je rekao ni na osnovu cega... ne zelim siriti dezinformacije...
    mislim da je negdje bilo napisano da su ih zvali za pinkpop ove godine, ali su odbili jer album nije jos gotov, ali opet ima info za US da se trazi pogodni datum za msg ovisno o sezonama sportova-tako nesto
  • _annie_
    zagi wrote:
    siljo wrote:
    mislim da je negdje bilo napisano da su ih zvali za pinkpop ove godine, ali su odbili jer album nije jos gotov, ali opet ima info za US da se trazi pogodni datum za msg ovisno o sezonama sportova-tako nesto
    Gordan: Sve napisano se pojavljuje u glasinama, a s MSG-jem je problem i renoviranje, a ne samo sezone sportova. Pojavio se i rumor da se jedan od članova sprema na solo Euro turneju. Pogodite koji :mrgreen:
  • _annie_ wrote:
    zagi wrote:
    siljo wrote:
    Gordan: Sve napisano se pojavljuje u glasinama, a s MSG-jem je problem i renoviranje, a ne samo sezone sportova. Pojavio se i rumor da se jedan od članova sprema na solo Euro turneju. Pogodite koji :mrgreen:

To je ono ako nečete vi idem ja :lol::lol::lol: ja sam spreman ;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Tko, tko? Ja nemam pojma! :o
  • grudice
    grudice Posts: 211
    Prvo crni petak, onda cyber ponedjeljak. Naravno da je raja broke: http://iambrokesale.com/
  • _annie_
    Tko, tko? Ja nemam pojma! :o

Gordan: Pa Jeff, of course. Zato gradi ovaj novi bas :mrgreen: