Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
_annie_ wrote:Gordan: Ima li nekog tko bi ovo volio imat doma na zidu?
prva asocijacija mi je bila - Italijaoni bi to ziher stavili i na majice
btw Niko: da ti vodiš merch bio bi ziher predobar! mislim, pj japankee!! i šorc!Covjece, ni ne kuze koji potencijal tu jos imaju!! a ovako - odrađuje se, ide kajgod stave na prodaju ovak i onak pa votevz...
i da, zao mi je da onda gnjave male kreativce, koji to ni ne rade zbog nekih para, nego 'nako više iz gushta...iako imaju pravo na to...tanke linije, baš. umjesto da tak nes jos i iskoriste (kad se vec i prodaje) za official merch pa svi sretni- to bi vise bilo u duhu pj-a! ja bi npr. otvorila stalnu rubriku fan-design. il jos onih natjecaja da bude
0 -
uff.. june/july
euro, pj tour, olimpijske, terraneo.. kakvo ljeto!
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Sutra cemo vidjet sto nam se sprema ovo ljeto... Samo, kad ce to objavit? Ujutro vec?
A sad vec pomalo znamo sto smo si zakuhali za naredne 4 godine
Mislim da nam ne moze bit gore nego sto nam je bilo. Al svejedno, sretno nam bilo, i odosmo ULIJEVO. Konacno!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Kad ce vise objavit??? Poludit cu! Znam da smo svi na iglama danas."I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
paaa.. 5 ujutro je u seattlu.. mozda cekaju da se ekipa probudi :POh when I was a kid oh how magic it seemed
masni wrote:paaa.. 5 ujutro je u seattlu.. mozda cekaju da se ekipa probudi :P"I surfaced and all of my being was enlightened"0
-
_annie_ wrote:masni wrote:paaa.. 5 ujutro je u seattlu.. mozda cekaju da se ekipa probudi :P
da,da, ima negdje (nemogu se tocno sjetiti imena, snimano u seattleu) video gdje eddie prica da su mu susjedi na koncertu pa neka ih pitaju ljudi kako je zivjeti pokraj komunista (mislim da je izraz bas bio komunista iako opet nisam sigurna jer nemogu naci to sad) pa mozda cekaju da se hrvatska zacrveni :oops: da dodeu opet
ps. samo sala,jako glupo sto se boje stranki i u danasnje vrijeme povezuju s takvim konotacijama0 -
Sad će oni nas peglat ovako do petka...vidjet ćeteCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
, to i ja mislim. sjecam se da su australci dugo cekali od tweeta do objave edove solo turneje
0 -
A fak..pa da. Napisali su samo da moramo obnovit 10c membership do danas, ne da ce danas bit objava! :evil: :shock:
Zlocesti su."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Lako moguce da ce nas navlacit jos koji dan sa objavom :evil: ...i rekao bih da se sigurno radi o Edu, a ne o PJ-u sto bi bilo sjajno da odradimo fino i to, a onda lijepo na jesen album pa 2013. prava turneja. Ne znam mozda se gadno varam, ali sudeci po svim ovim godinama cekanja ovakvih objava uvijek smo prije toga imali neki rumor, neko je negdje cuo, neki je festival slucajno objavio itd. Ali opet, nemamo apsolutno nikakav rumor niti o Edovoj turneji tako da je sve moguce...
Uh sto pametujem, a u principu sam samo nestrpljiv jer negdje moramo uklopit i Bossa koji je odlucio pregazit Europu od 5. do 7. mjeseca, Radiohead smo vec bukirali za 3.7. u Bologni i sad ovi nasi pametnjakovici ulete niotkud i sve nam razdrmaju...ajmo vise s tom objavom:x
0 -
cuj ove sad:
@IsleOfWightFest: #IOW2012 Friday main stage headliner...announced tomorrow morning...
Mogli bi smo mi dvije muhe, ma sta muhe, muhetine, jednim udarcem0 -
iskreno, čak i ne bih volio da objave par engleskih datuma festivala.. izgleda da je ovaj jedan u vreći, pitanje šta je s ostalima :roll:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Malo nas zajebavaju sa tim festivalima u Evropi, ja bi ih ukinuo cazzo :evil: :evil: :evil:
Bolje da mi dolaze svake druge godine kako treba sa svojom turnejom nego hrpa festivala... wtfCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:negdje moramo uklopit i Bossa koji je odlucio pregazit Europu od 5. do 7. mjeseca,
Bruce je i na Hard Rock Calling
http://www.hardrockcalling.co.uk/CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
annie, provjeri inbox0
-
Ovi su objavili Tom Pettya za petak, u nedjelju je Bruce i samo jos fali netko za za subotu...
http://www.isleofwightfestival.com/line-up.aspx0 -
pajo wrote:Ovi su objavili Tom Pettya za petak, u nedjelju je Bruce i samo jos fali netko za za subotu...
http://www.isleofwightfestival.com/line-up.aspx
Ok, Tom Petty, Bruce i eventualno PJ to je već dream team po mom guštuCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
poceli su se pojavljivati neki datumi, daleko od provjerenoga... ali evo, just for fun
20.06. Manchester
23.06. IOW
xx.xx. Amsterdam
xx.xx. Arras
xx.xx. Werchter
04.07. Berlin
09.07. Oslo
10.07. Denmark
vjerojatno je fejk... ipak, uklapa se u onaj IOW rumor...
edit: John Doe i X kao predgrupa na Euro2012... http://m.patriotledger.com/patledger/db ... ue#display zadnja recenica...Post edited by siljo onStanding on a hill, staring at a mountain...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music