Pearl Jam in Zagreb!

Options
1104110421044104610471290

Comments

• _annie_ wrote:
    Tko, tko? Ja nemam pojma! :o

Gordan: Pa Jeff, of course. Zato gradi ovaj novi bas :mrgreen:

Alo Gordane što se ne spava 12:50h :o:o
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Alo Gordane što se ne spava 12:50h :o:o

Gordan: Ne znam, i još uvijek mi se ne spava, a već je skoro 4 ujutro. :?
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Pticica se oglasila...zvuci kao da se Ed zapucuje ka Europi :shock: :shock: :o

http://forums.pearljam.com/viewtopic.php?f=4&t=177529
  • Ajme pa tweet! Ja sam valjda jedina koja je to vidjela tek sad!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Ajme pa tweet! Ja sam valjda jedina koja je to vidjela tek sad!

I ja sam tek sad vidio, probudio se kad ono ptičica :lol:
    E sad što je, možemo samo nagađat; PJ ili Ed :crazy: :crazy:

hey usput vidjeli ste onaj popust od 20% za PJ merch a evo link i na sve druge umjetnike za postere
    http://iambrokesale.com/artists.html
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ljudovi, pitanjce!

upravo obnovih svoje članstvo, izabrah analog, e sad, onaj kod za skidanje butlega.
    kak ide s tim?
    dokad ja to mogu iskoristiti?

naime, čekala bih da stave južnu ameriku, jel' mogu čekati?

btw, ako ovaj tweet znači ed solo na festivalskom stageu i pred festivalskom publikom - njah, not my cup of tea.
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    elcielo wrote:
    ljudovi, pitanjce!

upravo obnovih svoje članstvo, izabrah analog, e sad, onaj kod za skidanje butlega.
    kak ide s tim?

btw, ako ovaj tweet znači ed solo na festivalskom stageu i pred festivalskom publikom - njah, not my cup of tea.
    Gordan: Koliko znam, možeš iskoristiti za bilo koji bootleg, pa tako i za južnoamerički, a mislim da nema nekog vremenskog limita. Što se tiče tweeta, Dimitris tvrdi da je u pitanju band, a ne solo turneja. Mislim, nećemo imati ništa protiv ako Ed odluči uzeti mali instrument pa odsvira koji preset. :mrgreen:
  • masni
    masni Posts: 1,657
    Analog! :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • hey Croatian Mafia!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D
    "...Dimitri...He talks to me...'.."The Ghost of Greece..".
    "..That's One Happy Fuckin Ghost.."
    “..That came up on the Pillow Case...This is for the Greek, With Our Apologies.....”
  • zagi
    zagi Posts: 414
    koji divan dan!
    prvo, napokon je i kod nas sunce osvanulo, nakon tjedana i tjedana magle
    a onda probudis se i vidis tweet :D:D:D:D:D i srce malo brze zakuca
    i na kraju sjetis se da si nocas u polusnu najboljoj legici obecala da ces ici na springsteena u trst :lol:
    jedva cekam sljedecu godinu

a jos najbolje od svega je sto sljedeci semestar nemam predavanja (samo diplomski) pa necu morati brinuti kako uskladiti kolokvije, programe i ispite sa svim ovim koncertima . love,love,love

life is good!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    elcielo wrote:
    ljudovi, pitanjce!

kak ide s tim?

ano, od koga si dobila kod? mislim, ja sam to ubola još u veljači pa sam sad zaboravila gdje ga mogu naći pa pitam da ne skitam bezveze po mailboxu... dakle, kako se točno zove pošiljaoc? s tim da sam već provjerila od donotreply i tenclub pa me malo pere paranoja da to nisam negdje izgubila/slučajno obrisala...
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    evo, ipak sam ga našla... u vrlo rijekim trenucima organiziranosti, spremim si neke mailove u folder pearl jam pa zaboravim na to... hehe... :) glavno da sam si ga našla....
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Mene više brine termin kad će se to dogoditi nego hoće li biti Ed ili PJ :?
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    Mene više brine termin kad će se to dogoditi nego hoće li biti Ed ili PJ :?

dimitris kaze full band, june/july... euro 2010 su objavili 07.12.2009. tako da i ovaj timing ima smisla... ali opet ne mora nista znaciti :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo wrote:
    Mene više brine termin kad će se to dogoditi nego hoće li biti Ed ili PJ :?

dimitris kaze full band, june/july... euro 2010 su objavili 07.12.2009. tako da i ovaj timing ima smisla... ali opet ne mora nista znaciti :)

Nadam se da nije ništa prije june/july, jerbo sam najebao ako je :lol:
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    navodno su danas na nekoj UK radio stanici rekli da ce PJ svirati na Isle Of Wight festivalu koji se odrzava 22.-24.06. (time smo sigurni da nece doci na INmusic :) )

bumo vidli..
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    hey Croatian Mafia!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D
    Heeeeey! See ya next year!
  • Ja se isto nadam da nije prije june july.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    Woo-hooo!! jedva cekam cut kad i kaj i di i kak :D
    ajme i ja se nadam da ce se datumi dobro poklopit s drugim planovima koje kuham :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    _annie_ wrote:
    Gordan: Sid, ovo je još jedan hvala od mene što si mi ukazala na free download Toronto showa :lol:
    http://www.youtube.com/watch?v=hvtdbfI1sqQ&sns=em

pregenijalno! :)