Pearl Jam in Zagreb!

Options
1103710381040104210431290

Comments

• Pa di si Igore kućo stara ;)
    Žao mi je da čujem da si imao problema sa xy advokatima i primao plave kuverte ili kako već izgledaju kod njih :lol: a što češ ne možeš se bosti sa rogatima, tako kažu. Mislim ti možeš nastaviti dilati majice za raju samo ih skina sa tog sajta, jel.
    Nego kad će neka EU turneja pa da složimo opet neku cool majicu i stavljamo je na home page pa neka se jave presjedniku i prvoj dami :lol::lol::lol:

Gledam oper malo The Fans Are Alright...onaj Bugs uživo je tako dobar, ludilo, trebali bi je češće svirati, zatim pismo Hard To Imagine sa onim Philip Glass melodijom ispod...da se rastopiš....itd.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • _annie_
    _annie_ Posts: 980
    Sad ce nas uhapsiti kad vide sto ovdje moj nesretni muz pise o nasoj fonoteci :evil:
    Google prevoditelj i ode sloboda... Tako da cu editirati, a ponuda i dalje stoji :mrgreen:
    (call me superparanoid, to je profesionalna deformacija)

A kad smo kod fonoteke, opet moramo trositi, kanadski bootlezi su u goodsima :D

Igore, ja razumijem tebe, a razumijem i njih upravo zato sto je, kako kazes, tanka granica izmedju plagijata i originalne ideje. Pritom ne sumnjam u originalnost tvojih ideja ;)
    Imala sam u shopu na Etsyju nakit (nevezan uz PJ ikonografiju) s nazivima listinga od par rijeci iz pojedinih pjesama pa sam to promijenila, upravo da netko ne pomisli da preko tudjih ledja pokusavam zaraditi lovu. A onaj s PJ motivima sam uvijek odbijala raditi za lovu, iako bi se na tome ziher dalo zaraditi, stalno netko pita...
    Okrutni, kapitalisticki svijet, ah :)
  • _annie_ wrote:

Čeka se drugi dio turneje da izađe ;)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • _annie_
    Btw. gledam Kids are 20 i Eddie mi je inace super s jako kratkom kosom, ali ovaj teta-iz-konzuma look na notking as it seems mi je urnebesan :)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    _annie_ wrote:
    Imala sam u shopu na Etsyju nakit (nevezan uz PJ ikonografiju) s nazivima listinga od par rijeci iz pojedinih pjesama pa sam to promijenila, upravo da netko ne pomisli da preko tudjih ledja pokusavam zaraditi lovu. )
    Iva: e, da, to je jedino kaj ja priznajem pod eventualno krsenje autorskih prava tj. neovlasteno koristenje necijeg autorskog djela...ali to je samo opis majice ili nakita, a ne nesto sto ste koristili otisnuto na vasem dizajnerskom djelu... What's next...kaj bumo dobili svi koverte doma zbog statusa na FB u kojima ih citiramo...jeeez...

Ne znam, bas me to ljuti...sad smo trenutno na poslu u situaciji da nas netko tuzi da smo mu se ogrijesili u autorska prava (tj. ne mi nego neki drugi dizajner koji je nama prodao "svoj" rad, koji neodoljivo podsjeca na rad kolege, ali je puno vise sexy tuziti nas nego kolegu dizajnera ;)) i tu sam fakat totalno na strani originalnog autora... Ali kad netko napise da ga je za stvaranje nekog dizajna inspirirala neka pjesma to brijem da fakat nije kradja i otimacina...a ja radim u drzavnoj upravi, so I should know kaj je kradja i otimacina... :D:mrgreen:

Ha nista, sad budemo Igorove majice nosili u ilegali... 8-)
  • _annie_
    pajo wrote:
    Ha nista, sad budemo Igorove majice nosili u ilegali... 8-)
    Nece nas pustati na koncerte u njima :mrgreen:

Ma ja vjerujem da je sve ok dok nije aktivnost koja donosi profit :)
    Super je sloziti majicu i pokazati je tu na forumu, napraviti koju za frendove i tako... Kad stavis na komercijalni prodajni site i istaknes cijenu za istu, to je druga prica... Cak i kad ideju ne pokrecu komercijalni motivi. Opet, okrutan poslovni svijet...

Tko ga sisa, srecom, ne moze ti to uskratiti radost dizajniranja i izrade :mrgreen:
  • grudice
    grudice Posts: 211
    _annie_ wrote:
    Testirao sam onaj analogni kod za besplatan bootleg i funkcionise cak i na kanadskim. Super! Sad samo treba odluciti koji uzeti :)
  • zagi
    zagi Posts: 414
    mijenjam sad programe, i slucajno naletim na even flow na vh1classicu, ah ta energija i mladost, zasto nisam rodena 20g prije :cry:
    zatim pismo Hard To Imagine sa onim Philip Glass melodijom ispod...da se rastopiš....itd.
    predivan dio, da suzu pustis

a kad sam vec kod energicnih stvari ste vidli onaj porch-del mar, dobro da je ed jos ziv. a fora mi je i onaj njihov football u sobi :lol:
  • masni
    masni Posts: 1,657
    ja moram skruseno priznati da cekam vikend da odgledam maratonski sve u komadu :)

što vas naravno ne treba spriječiti da pišete svoje dojmove, samo dajte, gušt je znati što me sve lijepo čeka preksutra :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Zagi, taj disc 3 mi je ostao za pogledat. i drugi dio drugog disca VECERAS :)
    PJ20 na vinilu? Gledam al mislim si, prvo trebam narucit sam cd :roll: :mrgreen:
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    mene ovaj deluxe malo razočarao.

apsolutno se slažem s nikom, ja bih više njihove priče, a manje nastupe uživo.

a drugo, što me je već iživciralo nakon gledanja u kinu, to je da opet, u ovih par sati ekstra materijala, uopće nema no codea.
    fakat ne kužim.
    jel' stvar u tome da bend ne voli taj album, jel' stvar u tome da cameron crowe ne voli taj album, ili sam ja samo paranoična i istina je da nema snimljenog iskoristivog materijala iz te faze?
  • elcielo wrote:
    mene ovaj deluxe malo razočarao.

apsolutno se slažem s nikom, ja bih više njihove priče, a manje nastupe uživo.

a drugo, što me je već iživciralo nakon gledanja u kinu, to je da opet, u ovih par sati ekstra materijala, uopće nema no codea.
    fakat ne kužim.
    jel' stvar u tome da bend ne voli taj album, jel' stvar u tome da cameron crowe ne voli taj album, ili sam ja samo paranoična i istina je da nema snimljenog iskoristivog materijala iz te faze?
    Ne, nema ga, Ana. Istina. :( I mene to cudi i rastuzuje. Samo su ga spomenuli onako usput... :? :cry:
    I ja bih isto vise price njihove. Citam opet sinoc knjigu i svako malo za neki datum napisu samo crticu kao ta i ta pjesma je izvedena prvi put od ne znam koje godine. Who gives a fuck??? Dajte mi nesto konkretno, ako me zanimaju pjesme, ici cu po netu trazit statistiku ili pitat ovdje znalce :mrgreen: Fakat mi je cudno pisano. Ima super prica od clanova benda, ali ne kuzim zasto su u knjizi neke stvari preskocene. No Code je opisan, recenzija na kraju poglavlja, al isto manje nego ostali albumi. :?
  • zagi
    hh, a jbg, sorry na spoilerima, suzdrzavam se jos od proslog utorka, a sad sam vidjela da je netko komentirao DVD pa rekoh smijem i ja :D

a sto se tice nedostatka novi nevideni videa, to sam komentirala jos nakon filma, tako da sad nisam pretjerala s ocekivanjima. ali dobro, ima par snimki i intervjua nakon samog filma i na ovom 3dvd-u koji su novi i ovi bonusi su mi super. a uz 2 dvd gotovo da i netreba soundtrack na cd-u
  • I evo ga zadnji poster ove godine, što ću sad radit :cry:

http://www.kentaylor.com.au/

Ken je master u ilustraciji i vidi se, ispunio je sva očekivanja i grandiozno završio ovu godinu super postera.........a znam što ću sad radit barem par dana, slagat top liste postera na porchu ;):lol::lol::lol:

Set lista je isto mrak, must bootleg!!
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    I evo ga zadnji poster ove godine, što ću sad radit :cry:

Ken je master u ilustraciji i vidi se, ispunio je sva očekivanja i grandiozno završio ovu godinu super postera.........a znam što ću sad radit barem par dana, slagat top liste postera na porchu ;):lol::lol::lol:

znam da bogohulim, ali meni je kod ovog postera najbolji format... malo za promjenu... sam poster mi je premracan i ne bi ga imao doma na zidu... i fora mi je ovaj kicasti rub :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • _annie_
    I evo ga zadnji poster ove godine, što ću sad radit :cry:

Gordan: Što bi rekao Bare - "mrak... mrak, braćo i sestre"! :lol: Format je genijalan, mislim da bi nam idealno legao na stup u potkrovlju. Ptice su obilježile Južnoameričku turneju, ima ih cijelo jato. :mrgreen: Od bootlega svakako BA, za ostalo ćemo vidjeti. Kad će više "naš" kanadski dio bootlega...
  • Report.
    Opet nisam normalna. Gledala sam PJ deluxe do kasno u noc..i onda jos pratila dio setliste iz Mexica :roll: :oops: :mrgreen: Kad sam skuzila koliko je sati, isla sam spat...
    Sinoc na CSI: NY zvuci the Fixer :mrgreen: Bas lijepo cut PJ dok gledas jedno od omiljenih serija. ;)
    Opet PJ overload ovdje.

I da, jos jednom primijetih-NEMA NO CODE-a ni na trecem discu! Pjesme su vise manje kronoloski poslozene, ali opet nema nis iz No Code-a! U cemu je caka, ne kuzim?

Gledala sam i dodatke, stvarno onaj Porch Del Mar...koji ludjak Ed! A to mu nije bilo ni prvi ni zadnji put da nesto tako izvodi i da se skoro ubio! Da sam ja s njim u bendu, bila bih ga natukla nakon takvih pizdarija! :mrgreen::lol:8-)
  • Da, format ovog postera je super, kičasti rub je odličan, clasic Taylor ;) lettering Pearl Jam je prva liga, boje prekrasne ima malo Meksički mitski štih, meni je na ovoj turneji na drugom mjestu...silver medal ;)
    BTW jedva čekam variant da vidim ;)

Ipak Klausen Buenos Aires je pravo savršenstvo IMO: sharp, bold, perfect

http://i112.photobucket.com/albums/n176 ... es2011.jpg
  • Da, format ovog postera je super, kičasti rub je odličan, clasic Taylor ;) lettering Pearl Jam je prva liga, boje prekrasne ima malo Meksički mitski štih, meni je na ovoj turneji na drugom mjestu...silver medal ;)
    BTW jedva čekam variant da vidim ;)

Ipak Klausen Buenos Aires je pravo savršenstvo IMO: sharp, bold, perfect

http://i112.photobucket.com/albums/n176 ... es2011.jpg
    Ej, Niko, zanima me dal mislis sve postere uokvirit ili? Znam da ih imas jako puno pa me zanima dal ces ih mijenjat na zidu ili kako... Ja ih nemam sve od koncerata na kojima sam bila (fali mi jedan) al imam ih par na kojima nisam bila... Tako sad gledam da DC Klausen reaper vrijedi dosta i neki tip nudi No Code i Yield vinile za njega :mrgreen:8-) Tempting. Nemam pojma dal cu ga ikad stavit na zid, vinile bih jednog dana voljela sve skupit i nabavit record player...jednog dana. :roll: :mrgreen: Sto ti mislis? Isplati li se to mijenjat?
  • zagi
    Opet nisam normalna. Gledala sam PJ deluxe do kasno u noc..i onda jos pratila dio setliste iz Mexica :roll: :oops: :mrgreen: Kad sam skuzila koliko je sati, isla sam spat...
    hehe, tako to ide, odradis nocnu, odes malo surfat i da vidis onda kakve pjesme pises :lol:

poster-DIVAN, mozda mi je i najbolji s turneje. format, rub, slova, boje, atmosfera, detalji-bas mi je sjeo