Pearl Jam in Zagreb!

14714724744764771290

Comments

Kao što se dalo naslutiti, i ja sam bila na Pipsima i samo bih željela spomenuti da je Ivaniš nakon bisa, dok je publika pljeskala i pljeskala, stisnuo usnice, lagano su mu se zacrvenile okice i suzica mu zablistala :) onda se sjurio sa stejđa ;)
    To mi je baš bilo dirljivo.

Kakav mekušac!!! :D

E, a u Rijeku bih na doček Nove!
    asfo wrote:
    da je Ivaniš nakon bisa, dok je publika pljeskala i pljeskala, stisnuo usnice, lagano su mu se zacrvenile okice i suzica mu zablistala :) onda se sjurio sa stejđa ;)
    To mi je baš bilo dirljivo.

Je, to smo i mi skuzili. Mi odgledali bis vani sa ulice, smijesno je bilo vidjet zbunjene prolaznike :).
    Kosta care, kupi nam cigare... :D

Ovo je kao neki pozdravni stih! Lijepo je da je naša PJ obitelj iz dana u dan sve veća! :)
    Evo baš preslušao nove Pipse i Radiohead - i Pipsi mi na prvo preslušavanje bolji!
    To ne mora značiti da će tako biti i na kraju balade! ;) Kad smo već kod balada, kod Pipsa mi ih malo previše. Ja bi možda još dvije tri malo žešće stvari. Ali, sve u svemu čini se da je album jako dobar! :)
    Jedva cekam petak (kad ce taj petak) :) ....
    Evo citam da vam se uglavnom svidio album a i koncert,tako da su ocekivanja velika...Jos ga nisam poslusao,a ni od Radioheada novi mi se nije nasao pri ruci nazalost(a kao veliki sam fan,kojeg je mladi brat navukao na njih)...al dobit cu ga uskoro :)
    Nadam se da cemo se vidit na Pipsima,cujem da dosta ljudi ide...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    eto, kosta i ja smo u petak tamo, pa se vidimo valjda..
    za one koji ne znaji, mada mislim da je takvih malo, karte se kupuju na blagajni tvornice od 20h za 20kn.. i da, piva je ukljucena u cijenu :D

kul...

mah :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    E,na toj fotki mi vitrina izmedu njih dvojice djeluje zlocasto,dva tanjura su oci,sat je nos,kip predstavlja jezik dok su knjige ko zubi...a clinton djeluje kao da mu je to dobro poznato...
    kolko to zubi ima ta vitrina :D
    siljo wrote:

ovo nisam očekivao :)

hey jeste li vidjeli novu majicu u goods section, Klausenov poster iz Copenhagena ali kombinacija boje je katastrofalna...tko je bio pijan kad se to slagalo :D

ali isto razmišlljam da je uzmem :) fuck
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    hey jeste li vidjeli novu majicu u goods section, Klausenov poster iz Copenhagena ali kombinacija boje je katastrofalna...tko je bio pijan kad se to slagalo :D

ali isto razmišlljam da je uzmem :) fuck

i opet samo muške. a najmanja veličina M :mad:
    kad razmislim malo, možda i bolje da je tak...
    Ja sam se dugo dvoumijo........7min :) uz put sam naručio i 10c Mookie shirt i cd od BRAD - Welcome to discovery park, nisam ih nikad slušao pa da vidim kako taj side project is???
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.

vidio majicu i skroz mi je cool "slika", ali nimalo mi se ne sviđa kako je smještena na majici tako da preskačem :)
  • yup..i ja sam in za petak...s tim da ja prvo idem u pola osam na britanac malo odgledat majke i psihomodo pop pa tek onda u tvornicu....
    nadam se da se svi vidimo...hihi
    can't wait :)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • i usput jedan prekrasni mali poklončić za ovako tmuran kišan dan:
    http://www.pearljamonline.it/intothewild/intothewildindex.htm#soundtrack

demoići sa itw...tko još nije vidio naravno...:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
    i usput jedan prekrasni mali poklončić za ovako tmuran kišan dan:
    http://www.pearljamonline.it/intothewild/intothewildindex.htm#soundtrack

demoići sa itw...tko još nije vidio naravno...:)

Koju koku Ed grli na zadnjoj slici?? :D

Ed i Penn su mi totalno dobra kombinacija...
  • Koju koku Ed grli na zadnjoj slici?? :D

Ed i Penn su mi totalno dobra kombinacija...

to je jena malone...:D
    da i meni su totalno dobri..jedva čekam vidjet film....u 'i am sam' se npr zaljubila isti tren...(dobro penn je tu bio glumac)
    - Marlene Dietrich
    yup..i ja sam in za petak...s tim da ja prvo idem u pola osam na britanac malo odgledat majke i psihomodo pop pa tek onda u tvornicu....
    nadam se da se svi vidimo...hihi
    can't wait :)

kakve majke? di? kad? kak do karte?

kaj je to tocno u tvornici?

ha? :)
    siljo wrote:
    kakve majke? di? kad? kak do karte?

kaj je to tocno u tvornici?

ha? :)

ok, skuzio sam... Greencajt time :)
    majke i psihomodo na britancu u petak od 20, besplatno... to je sve u sklopu tuborg green cajta.. u tvornici let3 i pipsi, na britancu majke i psihomodo, u saxu elemental i jos negdje detour i jos netko :)

eto..

a na borongaju otvaranje kampusa sa tbf-om i kud idijotima..

i choose tvornica buduci da smo na majkama bili prosli petak :)

mah

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.