Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Leash_VS.
Lukin_No Code
Blood_VS.
Severed Hand_Pearl Jam
Sometimes_No Code
Man Of The Hour
Once_Ten
Breath_Rearviewmirror
Dead Man_Lost Dogs
Comatose_Pearl Jam
Long Road
Can't Keep_Riot Act
Undone_Lost Dogs
U_Lost Dogs0 -
Man Of The Hour
Breath_Rearviewmirror
Once_Ten
Can't Keep_Riot Act
Sometimes_No Code
U_Lost Dogs
Undone_Lost Dogs
Severed Hand_Pearl Jam
Comatose_Pearl Jam
Leash_VS.
Long Road
Blood_VS.
Lukin_No Code
Dead Man_Lost Dogs... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
mogu ja nesto pitat sudiju.. znam da je on D statisticar ovdje.. zanima me koja se pjesma do sada najvise "liga" popela? jel uspjela koja 2 lige preskocit, odnosno 2 puta za redom biti medju 4?
ja cu sutra glasat, sad mi je prekasno za takav naporOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
gazda nam svakim danom sve više i više skraćuje vrijeme glasanja
sutra se nosi zadnja setlista na fax na preslušavanje0 -
masni wrote:mogu ja nesto pitat sudiju.. znam da je on D statisticar ovdje.. zanima me koja se pjesma do sada najvise "liga" popela? jel uspjela koja 2 lige preskocit, odnosno 2 puta za redom biti medju 4?
ja cu sutra glasat, sad mi je prekasno za takav napor
da - do sada ih je nekoliko preskočilo 2 lige:
W.M.A.
Glorified G
Who You Are
Long Road
Man of The Hour
Zadnje dvije bi mogle i treću preskočiti, ovisno o plasmanu!0 -
a jel mogu ja nekaj pitat?
nije mi baš do kraja jasno
po kojem principu se biraju pjesme koje će ići u izbor? po nekom posebnom redoslijedu ili...?
jel ima utjecaja jel pjesma sad ušla u izbor il će tek za 10 krugova...?
uzmimo na primjer Hey Foxymophandlemama koja nam je zadnja-da smo je stavili u izbor tek nakon 10 krugova ili više,iako bi odma ispala ne bi bila zadnja neg bi bila na nekoj drugoj poziciji...
nadam se da ste me skužili kaj hoću reć
moguće da ovo sve valja, samo sam si ja krivo protumačio i mislim da imate neku urotu protiv nekih pjesama hahaha0 -
Sometimes_No Code
Breath_Rearviewmirror
Once_Ten
Man Of The Hour
Blood_VS.
Long Road
Severed Hand_Pearl Jam
Lukin_No Code
Leash_VS.
U_Lost Dogs
Dead Man_Lost Dogs
Undone_Lost Dogs
Comatose_Pearl Jam
Can't Keep_Riot Act0 -
Evo javljam se pravovremeno da neb' bilo ovo ono
e fakat mi bilo tesko za odlucit ovu rundu
Can't Keep_Riot Act
Once_Ten
Severed Hand_Pearl Jam
Man Of The Hour
U_Lost Dogs
Breath_Rearviewmirror
Blood_VS.
Comatose_Pearl Jam
Dead Man_Lost Dogs
Leash_VS.
Long Road
Lukin_No Code
Sometimes_No Code
Undone_Lost Dogs0 -
Gunner_V wrote:a jel mogu ja nekaj pitat?
nije mi baš do kraja jasno
po kojem principu se biraju pjesme koje će ići u izbor? po nekom posebnom redoslijedu ili...?
jel ima utjecaja jel pjesma sad ušla u izbor il će tek za 10 krugova...?
uzmimo na primjer Hey Foxymophandlemama koja nam je zadnja-da smo je stavili u izbor tek nakon 10 krugova ili više,iako bi odma ispala ne bi bila zadnja neg bi bila na nekoj drugoj poziciji...
nadam se da ste me skužili kaj hoću reć
moguće da ovo sve valja, samo sam si ja krivo protumačio i mislim da imate neku urotu protiv nekih pjesama hahaha
Malo sam to objašnjavao već u uvodu. Mi smo dosada već odigrali tri slične igrice i prije nego smo započeli ovu, bodovao sam sve pjesme u svim prošlim igricama. Zbrojio bodove i na taj sam način dobio početnu postavku.
Iz nje sam sastavio lige. Ako još nešto nije jasno, pitaj pa ti objasnim!0 -
Once_Ten
Can't Keep_Riot Act
Man Of The Hour
Long Road
Severed Hand_Pearl Jam
Comatose_Pearl Jam
Breath_Rearviewmirror
Dead Man_Lost Dogs
Sometimes_No Code
Blood_VS.
Leash_VS.
Lukin_No Code
Undone_Lost Dogs
U_Lost DogsCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Gunner_V wrote:moguće da ovo sve valja, samo sam si ja krivo protumačio i mislim da imate neku urotu protiv nekih pjesama hahaha
Misliš, htio bi nas uvjeriti kako su neke pjesme odlične i zašto su stavljene u donje krugove?
Kak bi jenksi rekli - join the club :P
Svi imamo svoje favorite koji su drugima bljak0 -
Man Of The Hour
Once_Ten
Long Road
Breath_Rearviewmirror
Severed Hand_Pearl Jam
Leash_VS.
Dead Man_Lost Dogs
Can't Keep_Riot Act
Blood_VS.
Lukin_No Code
Comatose_Pearl Jam
U_Lost Dogs
Sometimes_No Code
Undone_Lost DogsOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Breath_Rearviewmirror
Blood_VS.
Sometimes_No Code
Leash_VS.
Comatose_Pearl Jam
Severed Hand_Pearl Jam
Lukin_No Code
Once_Ten
Man Of The Hour
Can't Keep_Riot Act
Undone_Lost Dogs
Long Road
Dead Man_Lost Dogs
U_Lost Dogs0 -
Once_Ten
Sometimes_No Code
Long Road
Lukin_No Code
Severed Hand_Pearl Jam
Blood_VS.
Can't Keep_Riot Act
Leash_VS.
Comatose_Pearl Jam
Undone_Lost Dogs
Breath_Rearviewmirror
Man Of The Hour
Dead Man_Lost Dogs
U_Lost Dogs...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Once_Ten
Sometimes_No Code
Lukin_No Code
Man Of The Hour
Dead Man_Lost Dogs
Breath_Rearviewmirror
Long Road
Undone_Lost Dogs
Leash_VS.
Blood_VS.
Can't Keep_Riot Act
Severed Hand_Pearl Jam
Comatose_Pearl Jam
U_Lost Dogs0 -
ja samo znam da samo jedna osoba s ovog foruma nikad neće biti ispeglana od moje ruke!!!
svi ostali ste na dugoj, tankoj, staklenoj nožici na kori od banane... ako tako nastavite glasati...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:ja samo znam da samo jedna osoba s ovog foruma nikad neće biti ispeglana od moje ruke!!!
svi ostali ste na dugoj, tankoj, staklenoj nožici na kori od banane... ako tako nastavite glasati...
Zato ja se ni ne mucim s ovim.
A cemu igra kad znamo da ce Black biti na 1.mjestu?
Nego, ljudi...ja sam LUDA!!! Stigao mi danas prvi paket (da, jos bi ih trebalo doci..uf uf) od 10c. I dodjem na postu, a teta mi fino kaze: ah, da. Postar je zaboravio napisati da to treba platiti.
Aaaaaaaaaaaa
cccccc
OCARINILI su mi opet! Ali kako, zasto? Manje od 50 dolara je paket cijeli, mislim da je 33. Morala bih platiti 126 kuna. nedam.
Sto da radim sad, koga da zovem kamo da idem? Any ideas?
Jebemtitakvu drzavu, da mi prostite. Ljuta sam!!!"I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
cropdustress wrote:
OCARINILI su mi opet! Ali kako, zasto? Manje od 50 dolara je paket cijeli, mislim da je 33. Morala bih platiti 126 kuna. nedam.
Sto da radim sad, koga da zovem kamo da idem? Any ideas?
Jebemtitakvu drzavu, da mi prostite. Ljuta sam!!!
Problem 1
Po zakonu fižička osoba smije uvesti do 300 kn vrijednosti pošiljke (u tu cijenu ulazi i poštarina) ako carinik ocijeni da je pošiljka učestala onda ima pravo naplatiti carinu i tu ne možeš ništa. Problem je što nije navedeno po zakonu što je to učestala pošta 2,3 komada ili 50 komada iste pošiljke i tu oni imaju slobodu da je zajebu u svakom slučaju.
Problem 2
Upravo na vijestima je rečeno da carinska i porezna uprava nisu dobili plaće, znaći da će sada udarati poštarinu po svakoj pošiljci nemilice tako da ne znam hoće li ti popustiti ako se žališ.
Oni su ti naplatiti na 41 $ to jest 230kn otprilike 10% pa na sve to 22% pdv plus ti naplačuju i neki trošak za špediciju, uplatnice, papire itd.
Izgleda strašno 126kn ali tako je to.
Pokušaj tražiti objašnjenje za učestalu pošiljku zašto je smatraju takvom ako si ti samo naručila par postera ili sl.
javi što je biloCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Problem 1
Po zakonu fižička osoba smije uvesti do 300 kn vrijednosti pošiljke (u tu cijenu ulazi i poštarina) ako carinik ocijeni da je pošiljka učestala onda ima pravo naplatiti carinu i tu ne možeš ništa. Problem je što nije navedeno po zakonu što je to učestala pošta 2,3 komada ili 50 komada iste pošiljke i tu oni imaju slobodu da je zajebu u svakom slučaju.
Problem 2
Upravo na vijestima je rečeno da carinska i porezna uprava nisu dobili plaće, znaći da će sada udarati poštarinu po svakoj pošiljci nemilice tako da ne znam hoće li ti popustiti ako se žališ.
Oni su ti naplatiti na 41 $ to jest 230kn otprilike 10% pa na sve to 22% pdv plus ti naplačuju i neki trošak za špediciju, uplatnice, papire itd.
Izgleda strašno 126kn ali tako je to.
Pokušaj tražiti objašnjenje za učestalu pošiljku zašto je smatraju takvom ako si ti samo naručila par postera ili sl.
javi što je bilo
Ucestala posiljka? Ne kuzim kako to ide...
Mislim, sada sam narucila od 10c dosta toga, i bas zbog te carine, sto sam racunala da ce doci ako prijedje 50usd, razdijelila na 2 dijela. mislim.
uglavnom, ne znam ni sama sto da ucinim... ako mi dodje na poster i jos 2 paketa carina, bankrotirat cu! Morat cu pisat 10c i sve im vratiti...ili da se preusmjeri negdje, npr. u zemlju clanice EU, Italiju. ne znam kako tamo bude s tim carinjenjem, al mislim da je bolje nego kod nas..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
ne znam puno o tome, ali mislim da mi u zagrebu nismo nikad placali carinu.. bar ja ono jednom kad narucih novi cd i majicu.. tako da te jeftinije ispadne da ti netko naruci u zg i stavi na bus za ri, hehe
al kazem, ne znam puno o tome pa bolje da čkomim..
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music