Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Doctor wrote:Hej ljudi...
Jel konta neko od vas na Whitesnake u junu u Split? Vidio sam na muzika.hr da dolaze u Banja Luku i Split sto je i objavljeno na njihovom oficijalnom site-u.. Ja sam vise za Split pa bi bilo fino da odemo zajedno ili napravimo neki meet-up na moru..
Inace meni je Coverdail kralj.. bio a mozda i ostao najjaci svjetski vokal..
p.s. evo i link za one koje nisu čuli: http://www.muzika.hr/default.aspx?id=14284
Ja idem 110%, sutra idem tražit karte, račun na mene.
Ne bi to propustio ni u ludilu
Za Maidene sam već nabavio kartu ali ovo mi je još draže...naravno vrhunac bi bio AC/DCza to bi i jedan od 12 PJ concerata mjenjao, recimo Katowice
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Ja idem 110%, sutra idem tražit karte, račun na mene.
Ne bi to propustio ni u ludilu
Za Maidene sam već nabavio kartu ali ovo mi je još draže...naravno vrhunac bi bio AC/DC za to bi i jedan od 12 PJ concerata mjenjao, recimo Katowice
hahaha, htio sam reći računaj na mene:D kako te nekad greška može skupo koštati, ali plačam turu sigurno
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pa fino se i split popunjava koncertima.. same legende dolje, whitesnake prvi put, pa deep purple, pa robert plant, pa tommy emmanuel, pa maideni, ubaci se koji thompson na poljudu izmedju, pa sad opet whitesnake
jako dobro
steta sto tommy ove godine nece u zgOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
meet-up, meet-up!
lista onih koji dolaze kod mene, ilitiga elcielo, na nedjeljno druženje:
1. elcielo0 -
1. elcielo
2. pajo
3. iva
4. helena
a matt nam očito snima pjesmu za baracka obamu...već me čudilo da se ne angažiraju baš previše oko izbora..
tu ima slikica: http://www.flickr.com/photos/stephanschier/sets/72157603778004885/
a tu se može poslušat stvar:
http://www.myspace.com/bergevinbrothersmusicI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
1. elcielo
2. pajo
3. iva
4. helena
5. sintija, viki i ja - ali imamo obiteljski ručak u 15h, tako da možemo ili prije ili poslije, kako vam paše...ja bi radije poslije...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
jurasica wrote:5. sintija, viki i ja - ali imamo obiteljski ručak u 15h, tako da možemo ili prije ili poslije, kako vam paše...
ja bi radije poslije...
mi smo u subotu na putu pa nam isto paše malo kasniji dolazak, npr. oko podne pa složimo neku klopicu (ako ćemo cjelodnevnu varijantu) ili oko 16h (ako ćemo poludnevnu varijantu)
ima netko neki prijedlog za kolpicu? čini se da će biti hladno pa ne znam koliko je roštilj majstor raspoložen za smrzavanje, a ne treba ni biti...
ili se nađemo popodne pa napravimo 'bring a dish' party?
hajmo, guknite!0 -
Pajo!!!!!!!!!!!! Hey!!!!I love to turn you on0
-
Steve!!!!!!!!!!!! Hey!!!!
(does this game have a name? hope it's not 'dumb and dumber':D:D)
0 -
No, but we sure could try!
Croatia. Never been there. I didn't know PJ played there...didn't know much about it at all except for the war/news years ago. Which is unfortunate. Then my brother in law showed up one day at my house with a US/Croatia sweatshirt on. He's in the US Navy. So he told me about his experiences there and all about how beautiful the beaches are over there. He talked about the people and how kind they were. It was great to get a real perspective on Croatia from someone who visited there...and I've never met anyone from your country so that's all I have to go on. I never even heard of Zagreb until a couple of years ago. So when I saw this forum I figured I'd drop in and say hello. So from the US...Cheers!!!
steveI love to turn you on0 -
Steve Dunne wrote:No, but we sure could try!
Croatia. Never been there. I didn't know PJ played there...didn't know much about it at all except for the war/news years ago. Which is unfortunate. Then my brother in law showed up one day at my house with a US/Croatia sweatshirt on. He's in the US Navy. So he told me about his experiences there and all about how beautiful the beaches are over there. He talked about the people and how kind they were. It was great to get a real perspective on Croatia from someone who visited there...and I've never met anyone from your country so that's all I have to go on. I never even heard of Zagreb until a couple of years ago. So when I saw this forum I figured I'd drop in and say hello. So from the US...Cheers!!!
steve
For a sneak peak at how Zagreb and PJ interact see here: http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/PJZagreb2692006 , for the sound of it we STRONGLY (and modestly, as you can notice) recommend the Zagreb boot and for the rest, well, you'll just have to visit...:)0 -
je, roštilj je malo zeznut, balkon mi je na poziciji di jaako puše.
inače, što se tiče početka, ja bih štela reći da dođete kad god hoćete. ako se nekome dolazi u 11-12, nek dođe i radi mi društvo, tko može tek u 16, nije bed, a tko dolazi u 18, propustit će dosta toga, što da mu drugo velim
enivej, k'o i prošli put molim da si cugu sami donesete.
ja ću napraviti jednu jaaakoooo finu tortu.0 -
ček pajo, ti zapravo ne poznaješ stevea?
a zašto onda samo tebe pozdravlja?
osjećam se zapostavljeno0 -
1. elcielo
2. pajo
3. iva
4. helena
5. sintija, viki i ja - ali imamo obiteljski ručak u 15h, tako da možemo ili prije ili poslije, kako vam paše...ja bi radije poslije...
6. killroy
Moze, moze! A jel gledanje Singlesa i dalje vrijedi? Bas bih se rado prisjetio te legendurine od flima0 -
Vis kako su Ameri kulturni. Za razliku od onih dolje, Australaca... :rolleyes:
Dobra zabava u nedjelju, kod nas je taman zadnji, udarni vikend maskara pa
se sve nesto zbiva...
Planira mozda netko ici na Sljeme 15. i 17.2.? ja sam razmisljala cak
mozda da idem..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
Razmišljam koji razlog da izmislim da dođem i ja u Zagreb na meet-up
neki poslovni izgovor da spojim ugodno sa korisnim...nemam baš puno vremena...shit :(
1. elcielo
2. pajo
3. iva
4. helena
6. killroy
7. 8. 9. asfo, snih i Janko - mi smo isto za poslije podne. Ujutro moramo furat Janka na maskenbal (još ne znamo u kaj ćemo ga maskirat - ja sam predložio da ga zamaskiramo u dobro dijete!)
0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads