Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
miloshk wrote:Ubedljivo najbolji!!!
I meni je taj koncert vrh! Imam ga vec nekoliko meseci i njega sam najvise puta u celosti odgledao!
crazy mary rula, pogotovo kad eksplodira pojačalo i onda poslije se mike i boom nadglasavaju solažama...
publika preglasna, na eflow ih pusti da pjevaju refren i par pjesama su odsvirali sa slater kinney... super!one, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
C2V3N wrote:nakon pogledanih par dvda zakljucujem philly 2005 ipak najbolji... kakav koncert uhuhuhu, btw skidam veronu 2000
e da...
bas sam malo razmisljao (vjerovali ili ne).... do prije 5-6 godina su se masovno trejdali audio bootlegs... onda je stigla revolucija u obliku PJ official bootlegs... koliko vidim, vec se kamerama snima na veliko... znaci da bi mogli turneju 2013 cijelu izdati na DVDs? ha? bacamo okladu?
Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:e da...
bas sam malo razmisljao (vjerovali ili ne).... do prije 5-6 godina su se masovno trejdali audio bootlegs... onda je stigla revolucija u obliku PJ official bootlegs... koliko vidim, vec se kamerama snima na veliko... znaci da bi mogli turneju 2013 cijelu izdati na DVDs? ha? bacamo okladu?
one, two, three, four, five against one
@ stereotype
DVD stigao! Hvala, super je stuff koji si nam poslala, a i fant ti je super pevec!0 -
evo da se javi netko i iz našeg tabora!:)
Polako dolazimo k sebi, Janko se izgleda opravlja, a to se može vidjeti po tome što je jučer navečer rasturio pola kuće:D. Znači, energija se pomalo vratila!:)
Ja sam isto bio malo bolestan, ali i to je nadam se stvar prošlosti. A naša draga asfo se brinula o nama. Zasada u zdravom stanju!:)
Vidim da se vrijedno prikupljaju raznorazni materijali. I nadam se skorom mitingovanju!:) Prosinac je - vrijeme darivanja!:D:D
@C2V3N: ajd nam pliz pripremi jedan komad philly koncerta na DVD ako nije problem! Fala unaprijed!!!0 -
na brizi i dobrim željama! I Janko zahvaljuje!:):)0
-
...evo i ja bi zamolio Toma za jednu kopiju Philly-a, svi pričaju o tome koncertu...
volio bi to vidjeti
hvala;)CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
...ole, dobio sam knjigu 5x1, kad sam vidio poštara jutros kako nosi 10club pakat rascvijetao sam se....knjiga je super, ima strašnih fotki, kad dodem u ZG donjet ču je.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:@ stereotype
DVD stigao! Hvala, super je stuff koji si nam poslala, a i fant ti je super pevec!
Ni za kaj..ko sem zadevo že odposlala sem ugotovila, da sem na ene par videov čisto pozabila, pa bi bili mogoče bolj zanimivi kot ti, ki sem jih spekla...Bom najbrž še to poslala...
To, da fantova skupina igra Black ni naključno;)..zdaj bodo igrali še RVM, čeprav večinoma igrajo svoje komade..What can I say, I'm powerful, hahaha...The worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.
____
Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 20220 -
Dirty Frankk wrote:...ole, dobio sam knjigu 5x1, kad sam vidio poštara jutros kako nosi 10club pakat rascvijetao sam se....knjiga je super, ima strašnih fotki, kad dodem u ZG donjet ču je.one, two, three, four, five against one
C2V3N wrote:da mamu im, ja je jucer dobio a cekam je 6 tjedana, vec sam mislio da je otisla u zaborav ko "pearl jam vinyl i majica" koje sam narucio u 6om i josh nisu stigli, a na 2000000000 poslanih mejlova dobio sam odgovor: "mora proci 3 mjeseca da bi vam poslali ponovo" .. btw proslo je 6.mj.0
-
Več dugo nisam bio ovde na forumu...vidim da imate puno da razgovarate poslije koncerta u Zagrebu;) Dali postoji možda amaterski snimak (vhs, dvd) iz Dom Sportova?
Matej, Slovenija2000 Ljubljana
2006 Vienna, Zagreb
2007 Munich
2009 Berlin
2010 Dublin, Belfast, Berlin, Venice
2011 Montreal, Toronto 1&2
2012 Manchester 1&2, Amsterdam 1&2, Prague, Berlin 1&2, EV Manchester
2013 Worcester 1&2, Brooklyn 1&2
2014 Amsterdam 1&2, Manchester 1&2, Milano, Trieste, Vienna, Berlin
2017 EV Firenze, Taormina 1&2
2018 Amsterdam 1&2, Padova, Prague, Krakow, Berlin
2019 EV Firenze0 -
nema ničeg sličnog!
Ako Tomek nije ništa pronašao, a bogami ni proizveo - onda toga nema!:(
Tko ima suprotnu informaciju, nek se javi!:D0 -
pajo wrote:Iva: Uh, shit. A mi si bas narucili majice jer smo si odlucili to pokloniti za Bozic pa smo nekako bili u nadi da ce do Bozica i stici. Nisam bas pritom mislila na Bozic 2007. nego na ovaj sad, ubrzo. Znaci da se ne nadamo iducih 6 mjeseci... :(
hej curke i decki...
malo glede PJ majica... kupio sam preko 10c jednu majicu, velicinu L koju i inace nosim i ogromna mi je... kupio na turneji velicinu L onu crnu sa surfboards logom (kojeg cu mozda ovih dana tetovirati) i taman mi je... kupio na turneji plavu avocado velicinu L i totalno se skupila u pranju :(
jel imao tko slicnih problema?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
vedderman wrote:Več dugo nisam bio ovde na forumu...vidim da imate puno da razgovarate poslije koncerta u Zagrebu;) Dali postoji možda amaterski snimak (vhs, dvd) iz Dom Sportova?
Matej, Slovenija
hej, hej, Matej...
nema za sada nista osim onih filmica koji su na pajinoj stranici:
http://www.box.net/public/hoz56r5gh5#main
od navodnih snimki sa Z1 televizije za sada ni traga...
RStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:hej curke i decki...
malo glede PJ majica... kupio sam preko 10c jednu majicu, velicinu L koju i inace nosim i ogromna mi je... kupio na turneji velicinu L onu crnu sa surfboards logom (kojeg cu mozda ovih dana tetovirati) i taman mi je... kupio na turneji plavu avocado velicinu L i totalno se skupila u pranju :(
jel imao tko slicnih problema?
Je, moja se avocado majica isto totalno skupila. Ova koju ocekujem je isto L pa ce da ti javim kako ce ona reagirati.
Btw kad smo vec kod majica, prije nekog vremena ja na poslu u avocado majici i zaboravio da imam sastanak sa nekim potential clients. Uletim ja, oni svi u odijelima, a ja u avocadu...malo je rec da su me cudno gledali.:)
0 -
C2V3N wrote:da mamu im, ja je jucer dobio a cekam je 6 tjedana, vec sam mislio da je otisla u zaborav ko "pearl jam vinyl i majica" koje sam narucio u 6om i josh nisu stigli, a na 2000000000 poslanih mejlova dobio sam odgovor: "mora proci 3 mjeseca da bi vam poslali ponovo" .. btw proslo je 6.mj.
...a čudi me to, oni mi onako izgledaju fer fan club, ja bi možda porazgovarao sa poštarom u 4 oka:D, možda je i on fan PJ
. Meni su tako nestajale novine, magazini strani, pretplate i onda sam prestao naručivat.
A što to skupljaš kolekciju na LP, vinyl:)???
Imaš li sve??
Ja budala prestao na Yield:( a sad mi je žao...volio bi ih uokviritiCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
pajo wrote:Je, moja se avocado majica isto totalno skupila. Ova koju ocekujem je isto L pa ce da ti javim kako ce ona reagirati.
Btw kad smo vec kod majica, prije nekog vremena ja na poslu u avocado majici i zaboravio da imam sastanak sa nekim potential clients. Uletim ja, oni svi u odijelima, a ja u avocadu...malo je rec da su me cudno gledali.:)
:) to je fora, sigurno je njima bio stond...sigurno su pomislili; mora da si dobar kad dolaziš bez odijela
...respect
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 272 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.6K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music