*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
Tombol a nyár odakint, holnaptól érettségiztetek, a topikunk pedig már esélytelen az első oldalon maradásra...:mad:Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
Ricsard wrote:Tombol a nyár odakint, holnaptól érettségiztetek, a topikunk pedig már esélytelen az első oldalon maradásra...:mad:
Mi meg szervezzük a hajókirándulást, zárjuk a vizsgaidőszakot...és a nyár aljas módon bekúszott az irodába, ahol nincs légkondi. Napi zajszint befogadásomat negatív irányba befolyásolja a 4es metró épülése is, és egyfolytában a Save you meg a Better Man serceg a fülemben...dudorászok.
Hátha marad az első oldal...:(I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Ránk férne egy szieszta ebben a rémes forróságban, azt gondolom! Holnap és csütörtökön az érettségi úgy fog zajlani reggel 8-tól este 6-ig, hogy habár van egy kis teljesítményű mobil légkondink, nem kapcsolhatjuk be, mert még az elektromos áram költségein is spórolni kell
;: hm...köszi, hogy így megbecsülik a diákokat, akik amúgy is be lesznek tojva a megmérettetéstől...a tanárok meg kit érdekelnek? :mad:
PJ koncertre akarok menni!!!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
verőfényes szépjónapot kívánk minden kedves fórumozónak!!
alig találtam a topikot basszus!!!! ejnye...
az éjjel értem haza londonból, még mindig kicsit szét vagyok esve, de gondoltam bejelentkezem... :-)
azt hiszem mondanom sem kell, hogy a koncert frenetikus volt, a srácok nagggggyon kitettek magukért, a közönség dettó :-) sajnos ezúttal egyikünknek sem sikerült olyan jó pozíciót szereznünk - orsi stone oldalán nyomta a haverjaival kb 3-4 sorból, én meg újdonsült olasz cimborámmal középen 3ik sorból. előzenekar nagyon jó volt, tetszett, meg nem is játszottak sokat, és időben elkezdődhetett a dzsem...az első néhány szám alatt kb az egész közönség le volt döbbenve azon, hogy mit is hallunk, aztán amikor felocsódtak, elkezdődött a pogó - hát nem sokáig bírtam, tudom csirke vagyok, vagy méginkább kiscsibe, de ez van... :-( ráadásul az egyik szekuritis úgy döntött, hogy mindenképpen ki kell tépnie a kezemből a zászlómat és lekúrnia a földre *nagyonmorcos-smiley* (ezt a problémát koncert után egy kis kiabálással valamint meggyőzéssel megoldottam, majd biztos elhagyom A zászlót...!!!:p)
na tehát ezután már nyugodtabban élvezhettem a performanszot, kerestem egy helyet ahol cigizhetek is, és halálra buliztam magama setlistet csak úgy kommentálnám, hogy volt egy pillanat amikor már naggggyon kellett mosdóznom, és megbeszéltem magammal, hogy ha jön egy olyan szám amit már legalább hallottam előtte élőben, akkor kirohanok gyorsan ... hát rengeteget kellett várnom, rosssssz volt...
na kb ennyi, meg hogy találkoztam egy gyerekkel aki felvettte a koncertet, szóval remélhetőleg lesz valamilyen bootleg!!!!! :-)
a dolgozó népnek meg kitartás!!!stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:verőfényes szépjónapot kívánk minden kedves fórumozónak!!
Hát Magácskának is szép napot, sej!
Bocs, h végül nem reagáltam arra a pimasz sms-re, ami arra buzdított, ne nézzem meg a setlistetÉjjel ért, el is olvastam, de csak napközben vettem észre, h télleg van...aztán elsodortak az események...
Tehát visszatérve...a setlist...olyan volt, hogy torokszorító...az Immortality, a Present Tense és az Inside Job pedig csúnyán megforgatta a tőrt szívemben
Írhattál volna, hogy nagyon kell, s akkor gyorsan beugrok helyetted arra a pár nótára, amíg Te végzel
Majd hogyha azért ez a "bootleg" meglesz, legyen kedves értesíteni, bár az ilyen zsebből fölvett dolgokat nem annyira...mondok, az én Elderly videómon is...ááááááááh...visszafogtam magam meg minden, de az az ordenáré "HELLO"...megrázó élmény
Na, jó hűsölést, regenerálódást, érettségiztetést for y'all!
Ps. Csontok beforrtak???I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:
Írhattál volna, hogy nagyon kell, s akkor gyorsan beugrok helyetted arra a pár nótára, amíg Te végzel
ha ha nem eszik olyan forrón a kását, és mindössze a porch feléről maradtam le, de végig hallottam mindentstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Na végre, hogy írsz Suzanna!!! MOst kell megtudnom másoktól, hogy kiemeltek a securitysek és nem úgy néztél ki, mint aki jól érzi magát:(!!! (Kicsi a világ:D)
Lényeg, hogy egyben vagy, sőt a kritikus pillanat és sokkhatás ellenére is pozitívan álltál a dolgokhoz, sőt nagyon is élvezted! Igencsak hajmeresztőnek találom, hogy végül én kaptam Light Yearst:p, te pedig (BIZTOS VOLTAM BENNE!) Long Roadot!!! Egy bizonyos, egyikőnk sem járt rosszul!!! Most már csak a Washban bízhatok, ezt egyszerűen hallanom kell még 28-án!!!!!!!!!!!
Mesélj még lécci!!!!!!!
londoni Smashing Pumpkins, Muse Wembley Stadionban????? rettenetesen érdekelnének ezek is, akár PM-ben is - a mi Pumpkinsunk leírhatatlan volt, az Incubus pedig egyszerűen FANTASZTIKUS, felejthetetlen! Nova Rock jövőre??? Nem kérdés!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:Na végre, hogy írsz Suzanna!!! MOst kell megtudnom másoktól, hogy kiemeltek a securitysek és nem úgy néztél ki, mint aki jól érzi magát:(!!! (Kicsi a világ:D)
???stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:köszi
mit szeretnél ezzel üzenni?;)
azt, hogy nem értem, Te mit akartál üzenni a fent idézett résszelstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
lilinger wrote:
Na, jó hűsölést, regenerálódást, érettségiztetést for y'all!
Ps. Csontok beforrtak???
Köszi a jókívánságokat!
Érettségi: agyhalál 39 celsius fokos tanteremben kikent-kifent öltözékben, a dementorok elszívták a búrámat teljesen, miközben legsötétebb félelmeim formájában manifesztálódtak: pl. lekésem az eindhoveni járatot jövő héten:D!!!
A jobb alsó kettes vagy hármas bordám még mindig sajog Katowice óta, akárcsak a térdhajlatom a jobb lábamban, amit az a tirpák köcsög próbált elszorítani, hátha feladom a jó pozíciómat!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
ehhez most fáradt vagyok. Lényeg, hogy jól vagy és London megért néhány misét:D!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:legsötétebb félelmeim formájában manifesztálódtak: pl. lekésem az eindhoveni járatot jövő héten:D!!!
ejnye, hát ilyeneket jár az eszed miközben istent keresztre feszítik...?stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
SZIASZTOK, ÜDVÖZLET MINDENKINEK!!!! csak egy gyors jelentkezés
újra itt, újra itthon ...hú micsoda élmények!!!!!!! :-)
Sajnálom, hogy Katowicében nem tudtuk megünnepelni a találkozást, de igen egy after party keretében ezt bepótolhatnánk :-)
wembley-i eseményekről azért élőben is szeretnék pár szót hallani, micsoda izgalmak :-)
Lilinger bocsi akkor ott elfelejtettem az 500 Ftot, de mindenképp sort kerítünk rá
jaj már alig várom Nijmegent!!!!!!!!!!! és most számoltam, hogy nekem az lesz a TIZEDIK koncertem!!!!!!!!!!!!!! :-)
ja igen és annyira belelkesültem , hogy meg is néztem Dusseldorfba és Koppenhágába a repjegyket...de nagyon nagyon drágák :-(((((
puszi pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii1996: Budapest
2005: Gorge, Vancouver
2006: Arnhem, Prága, Bécs
2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
2009: Rotterdam, Berlin
2010: Dublin, Belfast, Berlin0 -
shinning wrote:Lilinger bocsi akkor ott elfelejtettem az 500 Ftot, de mindenképp sort kerítünk rá
Szinte új információ volt ez most Tőled...tehát azt hiszem, én is elfelejtettem
Nem égető a hiánya, szóval majd eccer...
Majd ha mindahányan épségbenvisszatértetek minden koncertről, s nem lesz 80ezer fok, lemehetnénk feszíteni valahova a pólóinkban
Egy sör, miegymás...és már most rácáfolnék Zsuzskára...MINDENKÉPPEN ott leszek!
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
sziasztok utazó népek!
látom, ti nagyon komolyan jártok koncertekre
most én is vettem jegyet Nijmegenbe, jó lenne, ha nem mennénk el egymás mellett ismeretlenül. Szóval aki a 10valahány órai wizzel repül Eindhovenbe, az köszönjön rámBozó Melinda néven vagyok a wiwen, na igen, ez a nevem, kicsit hülyén fogalmaztam
, de tényleg, jó lenne, ha nem kellene egyedül vonatozni Hollandiában. Aztán Nijmegenben majd vár engem egy holland csaj, elvben. Cseréljünk eszmét, a hazutazásról, ami nálam még a levegőben lóg, meg amúgy is. Reagáljatok, köszi
Melinda1996 Budapest
2007 Novarock - Nijmegen
2010 Belfast - Venice
2012 Amsterdam - Berlin I - Berlin II
2014 Trieste - Vienna0 -
manda10 wrote:sziasztok utazó népek!
látom, ti nagyon komolyan jártok koncertekre
most én is vettem jegyet Nijmegenbe, jó lenne, ha nem mennénk el egymás mellett ismeretlenül. Szóval aki a 10valahány órai wizzel repül Eindhovenbe, az köszönjön rámBozó Melinda néven vagyok a wiwen, na igen, ez a nevem, kicsit hülyén fogalmaztam
, de tényleg, jó lenne, ha nem kellene egyedül vonatozni Hollandiában. Aztán Nijmegenben majd vár engem egy holland csaj, elvben. Cseréljünk eszmét, a hazutazásról, ami nálam még a levegőben lóg, meg amúgy is. Reagáljatok, köszi
Melinda
WelcomeI am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
én
is
akarooooooooooooook
mééééééééééééééééééééééééééégstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:én
is
akarooooooooooooook
mééééééééééééééééééééééééééég
Azt a telhetetlen mindenedet!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Akartam minap említeni, hogy már csak akkor érezném magam felettébb kellemetlenül, ha valahol lenyomnák az I'm opent, de hál'isten eleddig nem sokszor volt erre példa...erre mit kell látnom???
DÜSSELDORF-ban MEGKAPTÁÁÁÁÁÁK!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH :(
Amúgy is csodálatos volt a setlist...de ez...hjaaaaaaaajhammmmhúúú...
A man lies in his bed... :(I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music