*__Pearl Jam >>> Hungary__*

16768707273105

Comments

• lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    megdarállak méééééééééééééééég :o

Jóvan, látom, mindahányan ölég kiműveltek vagyunk a 90es évek legnagyobb magyar slágerei terén :D
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger
    !!!!!!!!!!!! manda: pm ment !!!!!!!!!!!!!!

Jajdeelfelejtettemmegkérdezni...ez csak nem AZT jelenti??? ;)
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • manda10
    manda10 Posts: 32
    jelentem: sikerült felébresztenem gyöngyöt :) (felhívtam)
    még gondolkodik...
    1996 Budapest
    2007 Novarock - Nijmegen
    2010 Belfast - Venice
    2012 Amsterdam - Berlin I - Berlin II
    2014 Trieste - Vienna
  • Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    manda10 wrote:
    jelentem: sikerült felébresztenem gyöngyöt :) (felhívtam)
    még gondolkodik...

?:confused:?

Jelentem, minden Nijmegenbe tartó magyar a vendégem egy remek lilakupakos lokális szeszpárlatra...imádom!:D

így is gondolkodik?
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • lilinger
    Ricsard wrote:
    remek lilakupakos lokális szeszpárlatra

Az mi az? Szeretnék művelt (Zsuzskát idézve -->) alkoholista lenni :D
  • sailorgirlie
    sailorgirlie Posts: 197
    Akkor csak osztonzeskent irom le a Zsuzskanak, hogy most indulok a Forumba, ugyanis ma buli lesz este megint :D:D

Majd gondolok ratok, es igyekszem minel kozelebb kerulni, es bemutatni a zaszlot Stoney haverunknak:p
    Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06

Astoria 20/04/06
    Reading - 27/08/06
    Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life
  • sailorgirlie
    sailorgirlie Posts: 197
    BTW Nijmegen... majd text-eljunk egymasnak, ha odaertunk a helyre.

Mivel Amsterdam-bol megyek csutortok reggel, es valahol Nijmegen kozeleben egy kis faluban van a szallasom, azert majd megprobalok minel hamarabb odaerni, de ha esetleg ti ertek oda elobb, lecci foglaljatok egy helyet... bar ez gondolom nem kerdes...

Pussz
    Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06

Astoria 20/04/06
    Reading - 27/08/06
    Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life
  • Ricsard
    A középiskolával évente jártunk Hollandiába (főként Arnhem környékére;: ) és ott egy életre megtanultam, hogy a holland fiatalok számára a péntek esti parti e nélkül el sem kezdődhet:

__:o__

__:p_

__:D__

nyami
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • szépjóreggelt kívánok!

először is, Melinda, köszönöm szépen hogy hívtál és elláttál információkkal meg minden...

másodszor is, köszönöm szépen a sok ösztönzést

de sajnos arra jutottam hogy nehheeeheheheheheeeeeeem jön össze :(

de ugye mulattok helyettem is meg minden, és ha a bácsik játsszák a light years-t akkor tessék rám gondolni, vagy megmondani nekik hogy mán megin nem most kellett volna amikor nem vagyok ott... :o
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Ricsard
    ez most végleges???

tuti fix?

biztos?

és ha keresni fogják a nagy narancssárga lepledet:(???;)
  • Ricsard wrote:
    ez most végleges???

tuti fix?

biztos?

és ha keresni fogják a nagy narancssárga lepledet:(???;)

hát akkor magukra vessenek ;)
    nem ,sajnos tényleg ez van, ha ezt bevállalom, akkor egész nyáron nem megyek sehova és kenyeret eszem vízzel...
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • lilinger
    nem megyek sehova és kenyeret eszem vízzel...

Börtönkoszt...vállalható...szerintem...
  • manda10
    manda10 Posts: 32
    ha nem elég a pearl jam,
    szívesen felajánlok némi barack és eperlekvárt anyukám készletéből...
    finomabb lesz tőle a száraz kenyér:)
    1996 Budapest
    2007 Novarock - Nijmegen
    2010 Belfast - Venice
    2012 Amsterdam - Berlin I - Berlin II
    2014 Trieste - Vienna
  • Ricsard
    Írt nekem a madridi zúzdában megismert angol figura (név szerint Ben), hogy szeretne újra találkozni a magyar különítménnyel Nijmegenben. Katowiceben többször is látott minket a kivetítőn, de valamiért :confused: nem tudott közel férkőzni hozzánk. Írtam neki, hogy kb. mikor érkezünk a városba, jó lenne idén utoljára minden úton megismert PJ havert viszontlátni!
  • Ricsard
    hát akkor magukra vessenek ;)
    nem ,sajnos tényleg ez van, ha ezt bevállalom, akkor egész nyáron nem megyek sehova és kenyeret eszem vízzel...

szerinted én mi mindenen éltem az elmúlt 5 hónapban??? ;)
    No cigi (igen, ki merem mondani és büszke vagyok rá: 13 év után abbahagytam a dohányzást), némi túlzással csak vizet ittam,
    amúgy még a kenyérről is lemondtam(nem volt nehéz, különben is hízlal, mint egy mangalicát)...maradt a gyümölcs, tészta meg a lencseleves:D (a tanári fizetés sajnos gátakat szabott a lehetőségeimnek:mad: írom mindezt, mielőtt bárki azt hinné, hogy valami zsíros állásom van vagy a szüleim ezerrel szponzorálják a koncerttúráimat)

összegezve a döntésedet és az okokat: :(
  • Ricsard wrote:
    szerinted én mi mindenen éltem az elmúlt 5 hónapban??? ;)
    No cigi (igen, ki merem mondani és büszke vagyok rá: 13 év után abbahagytam a dohányzást), némi túlzással csak vizet ittam,
    amúgy még a kenyérről is lemondtam(nem volt nehéz, különben is hízlal, mint egy mangalicát)...maradt a gyümölcs, tészta meg a lencseleves (a tanári fizetés sajnos gátakat szabott a lehetőségeimnek:mad: )

összegezve a döntésedet és az okokat: :(

hát respect meg minden, de télleg azon kellett elgondolkoznom, hogy érdemes-e kidobni az egész nyaras terveimet ezért az útért, és meglepő módon a válasz: nem(tudooooooooooooom) :D

ja és mert a tészta nem hízlal...??! :D
  • Ricsard
    hm, rólam lement 6 kiló...a Westernes találkozó óta...hm( ;)?!)

egyébként annyi igaz, hogy se neked, se Monyónak, se Orsinak, se nekem nem lehet panaszunk az idei Pearl Jam adagra :p...a nyár pedig oltári nagy úr...szabadság, jó idő, buli...minimum 2,5 x gyorsabban fogy a zsé, mint a munkás hétköznapokban, főként mert az ember végre ráér két kézzel szórni a pénzt...észnél kell lenni
  • Ricsard wrote:
    a nyár pedig oltári nagy úr...szabadság, jó idő, buli...minimum 2,5 x gyorsabban fogy a zsé, mint a munkás hétköznapokban, főként mert az ember végre ráér két kézzel szórni a pénzt...észnél kell lenni

hát erről van szó ... :o

télleg nem jössz volt-ra? :(
  • shinning
    shinning Posts: 256
    Pár mondat a tegnapi Cult koncertről:

A fél nyolcra meghirdetett koncert fél kilenckor kezdődött el. Előzenekar nem volt, amin
    nagyon csodálkoztam.
    Néhány szó a megjelenésükről :-)
    Duffy nem igen változott, ugyan olyan festett szőke haja van, fekete szerelésben...
    a másik gitáros nézett ki a legmurisabban: farmer kék-fehér keresztcsíkos póló, fekete-fehér úszósapka, megfűszerezve igen érdekes mozgással :-)
    Ian: veszkócsizma, szürkés-feketés farmer, és egy lila zipzáros mackófelső, Cult felirattal, fekete fejkendő, rövid haj. na én ezen lepődtem meg a legjobban :-) (Bennem még ugye a fekete, fehér, inges, zsabós, kendős stb.... ruházat élt)
    Picit olyan érzésem volt, mintha a vasárnapi szieszta után felébrednek és mondják: "gyertek fiúk, zenéljünk egy kicsit"! Azért ezt nem negatívan mondom, mert abszolút egy baráti, családias hangulatot tudtak teremteni. A mozgása szinte régi önmagát idézte. Magával tudta
    ragadni az embert.
    A koncert igen mozgalmas volt. Be kell azért vallanom, hogy a 90-es évek közepétől már
    nemigen követtem tevékenységüket és így nem minden számot ismertem, de szinte végig ugráltuk, táncoltuk az egészet, természetesen az első sorban :-)
    Volt egy pár számos akusztikus szekció, köztük: revolution. :-) És természetesen régi klasszikusok is felcsendültek (amik alatt úgy éreztem, az egész Pecsa ugrál): Edie, Fire Woman , Rain, Sun King, Love Removal, ..most így hirtelen többre nem emlékszem :-)
    Szeptemberben megjelenő új albumukról is játszottak egy számot, aminek elég dögös hangása volt, legalábbis első hallásra.
    Sokat kommunikáltak a közönséggel, kb. hárman gazdagabbak lettek csörgődobokkal...sok pengető, dobütő repült, mi egy "THE CULT GUEST" matricának lettünk boldog tulajdonosai :-)
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
  • shinning
    shinning Posts: 256
    hát respect meg minden, de télleg azon kellett elgondolkoznom, hogy érdemes-e kidobni az egész nyaras terveimet ezért az útért, és meglepő módon a válasz: nem(tudooooooooooooom) :D

ja és mert a tészta nem hízlal...??! :D

sajnálom, pedig élőben is próbáltam hatást gyakorolni :-)
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin