*__Pearl Jam >>> Hungary__*

14748505253105

Comments

• kezike
    kezike Posts: 22
    shinning wrote:
    Sziasztok!

húú én is rég jelentkeztem már....
    örülök Gyöngy, Seri, Lilinger hogy sikerült nektek is véglegesíteni a kijutást...bár azt sajnálom, hogy a konvoj így 2 kocsiból fog állni...

Póló: olvastam a javaslatokat.... én úgy gondolom, hogy a dátumot és a magyar zászlót ki lehetne hagyni...a dátumot azért mert tavaly is szinte így voltunk, meg akkor ez lehetne a magyar fan clubnak a pólója és ugye az független a dátumtól...a másik meg hogy én azokat a logokat, emblémákat szeretem amik nem magyarázzák meg a dolgot. Pl. ez a HunVan rövidítés tök jó...ezt esetleg össze lehetne kombinálni a Pearl Jam felirattal
    a póló elején a PJ embléma okés, de oda is ki lehet találni valami egyedit...
    a póló színével kapcsolatban pedig inkább azt javaslom, hogy ha kész van az anyag akkor mindenkinek elküldöm és ő olyan színű, anyagú, formájú, méretű pólóra csináltatja meg amilyenre akarja...

most ez azt jelenti hogy mi foldi halandok kiestunk az utazasbol?
    amugy udvozlet londonbol:)
  • kezike wrote:
    most ez azt jelenti hogy mi foldi halandok kiestunk az utazasbol?
    amugy udvozlet londonbol:)

szerintem úgy van, hogy mindenki megy ahogy sikerül
    mit csinálsz londonban? én most jöttem vissza! :)
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    ffffffffene a jó dolgotokat:)
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • lilinger
    lilinger London, UK Posts: 475
    Ricsard wrote:
    ffffffffene a jó dolgotokat:)

ffffffffffffffene a közalkalmazotti fizetésünket! :D
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • Ricsard
    :D:D:D

szívunk, mint a torkos borz
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • lilinger
    Ricsard wrote:
    :D:D:D

szívunk, mint a torkos borz

Naja... ;)
    Majd Katowice...meg ugye van, akinek Madrid! :D:D:D
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • Ricsard
    na igen, de azzal nem dicsekedtem, hogy levegőt sem kapok a szorosra húzott nadrágszíj miatt, amit nem csak a mindenható kormány(f!@#%ß;), hanem a PJ is rám kényszerített:)
    és Nova Rockot kihagytad ejnyebejnye
  • lilinger
    Ricsard wrote:
    és Nova Rockot kihagytad ejnyebejnye

Mert oda én is megyek...ja, de Katowicébe is...akkor ez az elmélet bukott, de marad az, h azért hagytam ki, mert szinte kishazánkhoz tartozik. Tehát csak olyan, mintha leugranék tejért. Igaz, elég drága az a tej! :D:D:D

ALIG VÁROM A PÓLÓ TERVET!!!! VISELNI AKAROM!!!

...és azt hallottátok-e (főleg Ricsard figyelmébe), hogy lesz NIN meg Faithless a Szigeten :D:D:D...viszont Luminárium meg nem biztos :( :( :(
  • Ricsard
    lilinger wrote:
    Mert oda én is megyek...ja, de Katowicébe is...akkor ez az elmélet bukott, de marad az, h azért hagytam ki, mert szinte kishazánkhoz tartozik. Tehát csak olyan, mintha leugranék tejért. Igaz, elég drága az a tej! :D:D:D

ALIG VÁROM A PÓLÓ TERVET!!!! VISELNI AKAROM!!!

...és azt hallottátok-e (főleg Ricsard figyelmébe), hogy lesz NIN meg Faithless a Szigeten :D:D:D...viszont Luminárium meg nem biztos :( :( :(

NINE INCH NAILS a Szigeten?????????? Íjjjjjjjj, az igen, zsííííííír!!!
    Holnapután végre személyesen is találkozom ezzel a Csáth Géza novellákba illő Reznorral a gázométerben, és hagyom, hogy átmasírozzanak rajtam a malacok:D de csalódott leszek, ha nem csendül majd föl a Something I Can Never Have meg a Terrible Lie...

A Faithless újabb koncertjét csak a groteszk jelzővel tudnám minősíteni, hiszen a Guano Apes mellett egyedül ők esélyesek arra, hogy megfosszák a Chumbawambat a Sziget állandó zenekara címtől...negyedszerre jönnek??? ne máááá'! És ha idén, zsinórban harmadszor is lesz Franz Ferdinand, akkor már tényleg lever a víz:)
  • lilinger
    Ricsard wrote:
    NINE INCH NAILS a Szigeten?????????? Íjjjjjjjj, az igen, zsííííííír!!!
    Holnapután végre személyesen is találkozom ezzel a Csáth Géza novellákba illő Reznorral a gázométerben, és hagyom, hogy átmasírozzanak rajtam a malacok:D de csalódott leszek, ha nem csendül majd föl a Something I Can Never Have meg a Terrible Lie...

A Faithless újabb koncertjét csak a groteszk jelzővel tudnám minősíteni, hiszen a Guano Apes mellett egyedül ők esélyesek arra, hogy megfosszák a Chumbawambat a Sziget állandó zenekara címtől...negyedszerre jönnek??? ne máááá'! És ha idén, zsinórban harmadszor is lesz Franz Ferdinand, akkor már tényleg lever a víz:)

Jaja, ha gondolod, átlövöm a plakát, amit kaptam, mert én még a Sziget honlapon sem láttam semmi infót.

Amúgy épp a That's what I get megy...bár mindegyiket nagyon szeretem, mégis a Pretty Hate Machine-t tudnám kedvenc albumként feltüntetni. Bár a Downwardon is van jópár nóta, ami megmozgat :D Üss, de az újabbakat annyira nem ismerem, annak ellenére, h az összes megvan.

Gasometer miatt meg hajjjjjjjjjjaj...decemberben nem tudtam jegyet szerezni, aztán PJ miatt lemondtam róla...erre tennap közölte a csokker, akivel mentem volna, h a haverjával vettek jegyet múlt héten...engem meg meg sem kérdezett (merthogy én mondtam, h PJ miatt nem). Kicsit kiakadtam azért. Banyek.
    REZNOR ÉLŐBEN!!! MEKKORA KIRÁLYSÁG!!!!!!!

"Im drunk...and right now im so in love you" ááááááááááááááh ;)

Faithlesst meg nem kell leszólni, mert igenis jók! Szerettem én őket korábban is, de a legutóbbi szigetes koncertjük győzött meg arról, hogy télleg kegyetlen, amit művelnek!
    Franz meg - eszerint a plakát szerint - nem jön. Bár én örültem volna...

Amit viszont BAROMIRA sajnálok, h a szigetes Bowie koncert közben valahol lébecoltam, mondván, úgysem érdekel az engem. Erre rá 2-3 hónapra megkaptam az Earthlinget...hát azóta nem tudok megbocsátani magamnak. Arról az albumról nem lehet leszakadni!
  • Ricsard
    Faithless - én is élveztem a koncertjeiket, főleg az elsőt, de utána már nem tudtak újat nyújtani...és nem rájuk vagyok kíváncsi négyszer, talán a Pearl Jamre?:eek:

Franzi - egyszer volt Budán kutyavásár

Bowie - frankó koncert volt, meg is vettem a hanganyagot anno...én sem bocsátanám meg magamnak a helyedben:o

És mit üzensz Reznor bácsinak???:cool::D
  • lilinger
    Ricsard wrote:
    Faithless - én is élveztem a koncertjeiket, főleg az elsőt, de utána már nem tudtak újat nyújtani...és nem rájuk vagyok kíváncsi négyszer, talán a Pearl Jamre?:eek:

Franzi - egyszer volt Budán kutyavásár

Bowie - frankó koncert volt, meg is vettem a hanganyagot anno...én sem bocsátanám meg magamnak a helyedben:o

És mit üzensz Reznor bácsinak???:cool::D

Háááát...ez az utolsó kettő aljas indokból elkövetett volt, ugye tudod??? :D:D:D
  • hivatalos bejelentés következik minden jóakaróm számára!!!
    nyilvánosságra kerültek imádott főiskolám vizsgaidőpontjai! ezek alapján, ha szerencsém van és regisztrálni tudok a kiválasztott alkalmakra, valamint okos és szorgalmas leszek és lehetőleg nem nagyon bukom meg, akkor elképzelhető, hogy már június 5-én végzek minden diák jellegű kötelezettségemmel ... ez pedig azt jelenti, hogy zavartalanul és abszolút felhőtlenül élvezhetném a madridi, katowicei és londoni utat, valamint talán egy novarock-jeggyel is megjutalmazhatom magam!!! :cool: szóóóóval, kérlek szurkoljatok hogy a technika is így akarja hétfő reggel!!!!!! :o:D
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • lilinger
    hivatalos bejelentés következik minden jóakaróm számára!!!
    nyilvánosságra kerültek imádott főiskolám vizsgaidőpontjai! ezek alapján, ha szerencsém van és regisztrálni tudok a kiválasztott alkalmakra, valamint okos és szorgalmas leszek és lehetőleg nem nagyon bukom meg, akkor elképzelhető, hogy már június 5-én végzek minden diák jellegű kötelezettségemmel ... ez pedig azt jelenti, hogy zavartalanul és abszolút felhőtlenül élvezhetném a madridi, katowicei és londoni utat, valamint talán egy novarock-jeggyel is megjutalmazhatom magam!!! :cool: szóóóóval, kérlek szurkoljatok hogy a technika is így akarja hétfő reggel!!!!!! :o:D

Ilyet rohadt hamar kihírdetik a vizsgaidőpontokat? Én még csak ma kezdtem el gyűjteni őket...és így is mindenki hülyének néz...

Másik. 2 hét alatt lezúzod a vizsgákat? :D
  • lilinger wrote:
    Ilyet rohadt hamar kihírdetik a vizsgaidőpontokat? Én még csak ma kezdtem el gyűjteni őket...és így is mindenki hülyének néz...

Másik. 2 hét alatt lezúzod a vizsgákat? :D

hát tudod, minden a PJ-ért ... amiből csak lehet, készítek beadandót, előadást, kutyafülét, a többiből meg elővizsga (Remélhetőleg), szóval konkrétan a vizsgaidőszakra, mint olyanra, 4 darab jut... :)

p.s.: immár hivatalos infó: Nine Inch Nails a szigeten!!!!!! :D
  • Ricsard
    akkor hajrá, én szurkolni fogok neked

NIN a Szigeten: beteg lesz!!!:cool::D

akkor eszerint akár-akár bevállalnál még egy PJ koncertet is???
  • Ricsard wrote:

akkor eszerint akár-akár bevállalnál még egy PJ koncertet is???

Naggggggggggggyon felidegesítettél!!!!! :p
  • Ricsard
    Naggggggggggggyon felidegesítettél!!!!! :p

Bocsánatot kérek, mentségemre váljék: a madridi esetből kiindulva nem számítottam instant elutasításra:o

Épp most értem haza Bécsből, egy eszméletlen:eek:, lehengerlő, professzionális koncertről...a lélegzetem is elállt:eek: már a csupán a helyszíntől (Gasometer), de a setlist, Reznor hangja(!!), a HANGZÁS(!!!) mind-mind álomba illő volt:D...örökre hálás leszek a sorsnak, hogy megadatott 15 év után ez a buli is...:) és a bónusz dobverőre már nem is számítottam...:cool:
    hiába:
    NINE INCH NAILS is Trent Reznor
  • Ricsard
    :cool: 1000 :cool:

ezt is megértük :D
  • Ricsard
    vagy most ez lesz az ezredik???