*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
shinning wrote:Sziasztok!
húú én is rég jelentkeztem már....
örülök Gyöngy, Seri, Lilinger hogy sikerült nektek is véglegesíteni a kijutást...bár azt sajnálom, hogy a konvoj így 2 kocsiból fog állni...
Póló: olvastam a javaslatokat.... én úgy gondolom, hogy a dátumot és a magyar zászlót ki lehetne hagyni...a dátumot azért mert tavaly is szinte így voltunk, meg akkor ez lehetne a magyar fan clubnak a pólója és ugye az független a dátumtól...a másik meg hogy én azokat a logokat, emblémákat szeretem amik nem magyarázzák meg a dolgot. Pl. ez a HunVan rövidítés tök jó...ezt esetleg össze lehetne kombinálni a Pearl Jam felirattal
a póló elején a PJ embléma okés, de oda is ki lehet találni valami egyedit...
a póló színével kapcsolatban pedig inkább azt javaslom, hogy ha kész van az anyag akkor mindenkinek elküldöm és ő olyan színű, anyagú, formájú, méretű pólóra csináltatja meg amilyenre akarja...
most ez azt jelenti hogy mi foldi halandok kiestunk az utazasbol?
amugy udvozlet londonbol:)0 -
kezike wrote:most ez azt jelenti hogy mi foldi halandok kiestunk az utazasbol?
amugy udvozlet londonbol:)
szerintem úgy van, hogy mindenki megy ahogy sikerül
mit csinálsz londonban? én most jöttem vissza!stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
ffffffffene a jó dolgotokat:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0
-
:D:D
szívunk, mint a torkos borzBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:
szívunk, mint a torkos borz
Naja...
Majd Katowice...meg ugye van, akinek Madrid!:D:D
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
na igen, de azzal nem dicsekedtem, hogy levegőt sem kapok a szorosra húzott nadrágszíj miatt, amit nem csak a mindenható kormány(f!@#%ß
, hanem a PJ is rám kényszerített:)
és Nova Rockot kihagytad ejnyebejnyeBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:és Nova Rockot kihagytad ejnyebejnye
Mert oda én is megyek...ja, de Katowicébe is...akkor ez az elmélet bukott, de marad az, h azért hagytam ki, mert szinte kishazánkhoz tartozik. Tehát csak olyan, mintha leugranék tejért. Igaz, elég drága az a tej!:D:D
ALIG VÁROM A PÓLÓ TERVET!!!! VISELNI AKAROM!!!
...és azt hallottátok-e (főleg Ricsard figyelmébe), hogy lesz NIN meg Faithless a Szigeten:D:D...viszont Luminárium meg nem biztos :( :( :(
I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Mert oda én is megyek...ja, de Katowicébe is...akkor ez az elmélet bukott, de marad az, h azért hagytam ki, mert szinte kishazánkhoz tartozik. Tehát csak olyan, mintha leugranék tejért. Igaz, elég drága az a tej!
ALIG VÁROM A PÓLÓ TERVET!!!! VISELNI AKAROM!!!
...és azt hallottátok-e (főleg Ricsard figyelmébe), hogy lesz NIN meg Faithless a Szigeten:D:D...viszont Luminárium meg nem biztos :( :( :(
NINE INCH NAILS a Szigeten?????????? Íjjjjjjjj, az igen, zsííííííír!!!
Holnapután végre személyesen is találkozom ezzel a Csáth Géza novellákba illő Reznorral a gázométerben, és hagyom, hogy átmasírozzanak rajtam a malacok:D de csalódott leszek, ha nem csendül majd föl a Something I Can Never Have meg a Terrible Lie...
A Faithless újabb koncertjét csak a groteszk jelzővel tudnám minősíteni, hiszen a Guano Apes mellett egyedül ők esélyesek arra, hogy megfosszák a Chumbawambat a Sziget állandó zenekara címtől...negyedszerre jönnek??? ne máááá'! És ha idén, zsinórban harmadszor is lesz Franz Ferdinand, akkor már tényleg lever a víz:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:NINE INCH NAILS a Szigeten?????????? Íjjjjjjjj, az igen, zsííííííír!!!
Holnapután végre személyesen is találkozom ezzel a Csáth Géza novellákba illő Reznorral a gázométerben, és hagyom, hogy átmasírozzanak rajtam a malacok:D de csalódott leszek, ha nem csendül majd föl a Something I Can Never Have meg a Terrible Lie...
A Faithless újabb koncertjét csak a groteszk jelzővel tudnám minősíteni, hiszen a Guano Apes mellett egyedül ők esélyesek arra, hogy megfosszák a Chumbawambat a Sziget állandó zenekara címtől...negyedszerre jönnek??? ne máááá'! És ha idén, zsinórban harmadszor is lesz Franz Ferdinand, akkor már tényleg lever a víz:)
Jaja, ha gondolod, átlövöm a plakát, amit kaptam, mert én még a Sziget honlapon sem láttam semmi infót.
Amúgy épp a That's what I get megy...bár mindegyiket nagyon szeretem, mégis a Pretty Hate Machine-t tudnám kedvenc albumként feltüntetni. Bár a Downwardon is van jópár nóta, ami megmozgatÜss, de az újabbakat annyira nem ismerem, annak ellenére, h az összes megvan.
Gasometer miatt meg hajjjjjjjjjjaj...decemberben nem tudtam jegyet szerezni, aztán PJ miatt lemondtam róla...erre tennap közölte a csokker, akivel mentem volna, h a haverjával vettek jegyet múlt héten...engem meg meg sem kérdezett (merthogy én mondtam, h PJ miatt nem). Kicsit kiakadtam azért. Banyek.
REZNOR ÉLŐBEN!!! MEKKORA KIRÁLYSÁG!!!!!!!
"Im drunk...and right now im so in love you" ááááááááááááááh
Faithlesst meg nem kell leszólni, mert igenis jók! Szerettem én őket korábban is, de a legutóbbi szigetes koncertjük győzött meg arról, hogy télleg kegyetlen, amit művelnek!
Franz meg - eszerint a plakát szerint - nem jön. Bár én örültem volna...
Amit viszont BAROMIRA sajnálok, h a szigetes Bowie koncert közben valahol lébecoltam, mondván, úgysem érdekel az engem. Erre rá 2-3 hónapra megkaptam az Earthlinget...hát azóta nem tudok megbocsátani magamnak. Arról az albumról nem lehet leszakadni!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Faithless - én is élveztem a koncertjeiket, főleg az elsőt, de utána már nem tudtak újat nyújtani...és nem rájuk vagyok kíváncsi négyszer, talán a Pearl Jamre?:eek:
Franzi - egyszer volt Budán kutyavásár
Bowie - frankó koncert volt, meg is vettem a hanganyagot anno...én sem bocsátanám meg magamnak a helyedben:o
És mit üzensz Reznor bácsinak???:cool::DBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:Faithless - én is élveztem a koncertjeiket, főleg az elsőt, de utána már nem tudtak újat nyújtani...és nem rájuk vagyok kíváncsi négyszer, talán a Pearl Jamre?:eek:
Franzi - egyszer volt Budán kutyavásár
Bowie - frankó koncert volt, meg is vettem a hanganyagot anno...én sem bocsátanám meg magamnak a helyedben:o
És mit üzensz Reznor bácsinak???:cool::D
Háááát...ez az utolsó kettő aljas indokból elkövetett volt, ugye tudod???:D:D
hivatalos bejelentés következik minden jóakaróm számára!!!
nyilvánosságra kerültek imádott főiskolám vizsgaidőpontjai! ezek alapján, ha szerencsém van és regisztrálni tudok a kiválasztott alkalmakra, valamint okos és szorgalmas leszek és lehetőleg nem nagyon bukom meg, akkor elképzelhető, hogy már június 5-én végzek minden diák jellegű kötelezettségemmel ... ez pedig azt jelenti, hogy zavartalanul és abszolút felhőtlenül élvezhetném a madridi, katowicei és londoni utat, valamint talán egy novarock-jeggyel is megjutalmazhatom magam!!! :cool: szóóóóval, kérlek szurkoljatok hogy a technika is így akarja hétfő reggel!!!!!!stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:hivatalos bejelentés következik minden jóakaróm számára!!!
nyilvánosságra kerültek imádott főiskolám vizsgaidőpontjai! ezek alapján, ha szerencsém van és regisztrálni tudok a kiválasztott alkalmakra, valamint okos és szorgalmas leszek és lehetőleg nem nagyon bukom meg, akkor elképzelhető, hogy már június 5-én végzek minden diák jellegű kötelezettségemmel ... ez pedig azt jelenti, hogy zavartalanul és abszolút felhőtlenül élvezhetném a madridi, katowicei és londoni utat, valamint talán egy novarock-jeggyel is megjutalmazhatom magam!!! :cool: szóóóóval, kérlek szurkoljatok hogy a technika is így akarja hétfő reggel!!!!!!
Ilyet rohadt hamar kihírdetik a vizsgaidőpontokat? Én még csak ma kezdtem el gyűjteni őket...és így is mindenki hülyének néz...
Másik. 2 hét alatt lezúzod a vizsgákat?I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Ilyet rohadt hamar kihírdetik a vizsgaidőpontokat? Én még csak ma kezdtem el gyűjteni őket...és így is mindenki hülyének néz...
Másik. 2 hét alatt lezúzod a vizsgákat?
hát tudod, minden a PJ-ért ... amiből csak lehet, készítek beadandót, előadást, kutyafülét, a többiből meg elővizsga (Remélhetőleg), szóval konkrétan a vizsgaidőszakra, mint olyanra, 4 darab jut...
p.s.: immár hivatalos infó: Nine Inch Nails a szigeten!!!!!!stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
akkor hajrá, én szurkolni fogok neked
NIN a Szigeten: beteg lesz!!!:cool::D
akkor eszerint akár-akár bevállalnál még egy PJ koncertet is???Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:
akkor eszerint akár-akár bevállalnál még egy PJ koncertet is???
Naggggggggggggyon felidegesítettél!!!!!stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
GyöngyLekvár wrote:Naggggggggggggyon felidegesítettél!!!!!
Bocsánatot kérek, mentségemre váljék: a madridi esetből kiindulva nem számítottam instant elutasításra:o
Épp most értem haza Bécsből, egy eszméletlen:eek:, lehengerlő, professzionális koncertről...a lélegzetem is elállt:eek: már a csupán a helyszíntől (Gasometer), de a setlist, Reznor hangja(!!), a HANGZÁS(!!!) mind-mind álomba illő volt:D...örökre hálás leszek a sorsnak, hogy megadatott 15 év után ez a buli is...:) és a bónusz dobverőre már nem is számítottam...:cool:
hiába:
NINE INCH NAILS is Trent ReznorBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
:cool: 1000 :cool:
ezt is megértükBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
vagy most ez lesz az ezredik???Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads