Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
Lisec wrote:Netko je negdje spominjao snimanje DVDa? To mi je malo vjerojatno, al kaj mislite?
Živcira me kaj moramo sto godina čekat boot-ove...Hoću slušat ga sad dok je još friško...argh.....Predobri su, nemrem dočekati
5 talijanskih koncerata je profi snimljeno i od svega toga ce sloziti DVD... netko je pitao roadie kada bi DVD mogao izaci i rekli su u proljece 2007. ...
upravo sam kupio Zagreb bootleg... jos se ne moze skinuti, vjerojatno kroz koji dan...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
tinna wrote:p.s.da, neko je prigovorio da se javljam na svakih 100 godina,dreadis bese?evo,bicu redovnija obecavam!!!
Hehehehe...jesam, ja sam to rekao!***
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis0 -
tinna wrote:a ekipica sa threada je extra!ljudi, super ste!odusevili ste me jos vise,mada mi se cinilo kao da vas vec dugo poznajem.vidim da se zalite sto nisam pricala-ljudi, pa ja nisam mopgla vise da cekam!!!nestrpljiva sam bila a i jos uvek nisam mogla da verujem da sam blizu ostvarenja jedne od mojih ogromnih zelja u zivotu.to je zbog toga verovatno!(mada,pevusila sam uz vase gitarce)pa i milos & co. su me non-stop terali da se ukljucim malo vise.evo, obecavam,posto sada imam jaku motivaciju, da cu kada se opet na nekom koncertu budemo sreli pricati itekako!a, ispricah ja mojima za docek koji ste nam priredili i oni su ono, ne znam, pali su, odusevili su se, i shvatili da sam bila u pravu i da nisu pogresili sto su me pustili (da mozda nije trebalo toliko da odugovlace!) i pozdravili su vas puno.
hehe, dugujes nam svima jedan dugacki monologmi se od jutra pitali da li si stigla... hajde, super da si uspjela nagovoriti starce... iduci put sigurno neces imati tih problema...
mah...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Lisec wrote:Netko je negdje spominjao snimanje DVDa? To mi je malo vjerojatno, al kaj mislite?
Pa ako se dobro izorganizujemo i nije. Steta da nemamo tako nesto na jednom mestu. A svako ima bar po neku odlicnu fotografiju ili koliko toliko dobar video snimak. Svaki sekund je dragocen, posebno ako TV stanice nisu snimale.
Mozemo ovako, neka se prikupi materijal po oblastima. Slovenci sakupe svoje, Srbi svoje, Bosanci svoje, Makedonci svoje, ostali svoje i sve to posaljemo nekome u Zagreb. Oni tamo svoj i sav pristigli materijal snime na DVD i po jedan primerak posalju u SLO, BIH, SER i M a mi se dalje razmnozimo.Budapest 17.11.1996.
Zagreb 26.9.2006.
The waiting drove me mad...0 -
Doctor wrote:Tinna, Vidio sam Milosha negdje na pocetku koncerta (Visok si Miloshe
), bili ste oko sredine dvorane na Stone-ovoj strani? Mozda je i bolje jer su cure oko mene samo padale i onesvješćivale (B Sarah između ostalih)..Gužva je bila nenormalna i cini mi se, puno veca od one na Mike-ovoj strani, jel?.. Da mi Killroy nije rekao da ce popustiti nakon 5-6 pjesama, možda bi se i sam izvukao odozdo.. Srecom mogao sam se jednom rukom drzati za ogradu..
And sometimes is seen a strange spot in the sky
A human being that was given to fly...0 -
Stanko (lik koji je dosao sa nama, mozda ste ga primetili) je uslikao oko 40 FENOMENANIH fotki i nesto odlicnih klipova. Sve ukupno oko 120 mb na njegovom digitalcu. Idem popodne kod njega da narezem te slike, ali bice problem da sve to uploadujemo jer smo dial-up socijala... Moram da smislim nesto... Poslacu ovde linkove kad sredimo to.
Pozdrav svima!0 -
Srdjan wrote:Mozemo ovako, neka se prikupi materijal po oblastima. Slovenci sakupe svoje, Srbi svoje, Bosanci svoje, Makedonci svoje, ostali svoje i sve to posaljemo nekome u Zagreb. Oni tamo svoj i sav pristigli materijal snime na DVD i po jedan primerak posalju u SLO, BIH, SER i M a mi se dalje razmnozimo.
SUPER!!!
Evo ja cu vec danas, sutra da posaljem CD sa filmicima i slikama (sve oko 500MB) u Zagreb (Masni) , Maribor (Barbara) i Beograd (Marina). Ko je iz Novog Sad ili okoline moze uvek da mi se javi za CD.0 -
Što se tiče DVD-a iz ZG-a, ja polažem nadu u to da je neko od bootleg-era prokijumčario kameru i snimio kompletan koncert...mislim, velika je vjerovatnoća da je neko to uspio. Ako jeste, taj snimak će se kad-tad pojaviti na trade stranicama....
U "najgorem"slučaju, biće oficijelni DVD sa italijanske turneje na proljeće...
'96_londonx2
Glede na to da [Pirate] (hvala, hvala) meni pošlje posnetke in slike..se javim in prevzemam polno odgovornost, da potem razpošljem ljudem po Sloveniji...Poslala bom vsem, v takem vrstnem redu kot bom dobila PMje...Wooooohoooooow...The worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.
____
Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 20220 -
dreadis wrote:Što se tiče DVD-a iz ZG-a, ja polažem nadu u to da je neko od bootleg-era prokijumčario kameru i snimio kompletan koncert...mislim, velika je vjerovatnoća da je neko to uspio. Ako jeste, taj snimak će se kad-tad pojaviti na trade stranicama....
Ja sam bio dolje u kaosu ali frend koji je bio na tribini na Mikeovoj strani kaže da je par redova iznad njega bio neki tip koji je petljario nešto po kameri pa se je za nadati....bilo bi fenomenalno! Pa ako si tu majstore ovdje ima ljudi koji te željno iščekuju!!0 -
Jos uvijek ne mogu vjerovati da sam bio na necem onako dobrom.
Konacno mi se ostvario zivotni san.
Sve je bilo predivno, set lista odlicna (mada mi je falio Leatherman i Baba O'Riley).
Ukoliko neko dodje do audio ili video snimka koncerta, vrlo rado bih ga kupio.
Mislim da smo kao publika bili odlicni, i vidjelo se da je band bio i vise nego svjestan toga.
Nadam se da ce se Edijeva "See you next year" ispuniti.Mr. Faded Glory0 -
dreadis wrote:Što se tiče DVD-a iz ZG-a, ja polažem nadu u to da je neko od bootleg-era prokijumčario kameru i snimio kompletan koncert...mislim, velika je vjerovatnoća da je neko to uspio. Ako jeste, taj snimak će se kad-tad pojaviti na trade stranicama....
friend s posla je vidio s tribine da je neka cura sve snimala kamerom s necijih ramena... PJ security guy joj je signalizirao da makne kameru, ali ga nije poslusala... nakon par minuta se kroz guzvu probio Big Pete i nakon toga vise nije bilo kamereStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
siljo wrote:friend s posla je vidio s tribine da je neka cura sve snimala kamerom s necijih ramena... PJ security guy joj je signalizirao da makne kameru, ali ga nije poslusala... nakon par minuta se kroz guzvu probio Big Pete i nakon toga vise nije bilo kamere
Ah, opce je poznato koliko Big Pete i Burazi obozavaju PJ fanove0 -
Pozdrav svima!
Ja sam novi na forumu i ja sam onaj sto je bio sa C2v3N-om na koncertu. Ja sam ulovio par izvrsnih slika i snimaka na koncertu sa mobitelom i ispale su odlicno. Kod starog cu ih na poslu uploadati pa cu stavit link ovdje. Inace, bilo je savrseno i nadam se da cemo se svi vidjeti sljedece godine na koncertu u Zg. Molio sam Boga da ulovim trzalicu ili nesto sto bace ali nista. Nema srece. :( :(
Nadam se da je i vama bilo kao i meni
P.S. Kad ce biti moguce kupiti/skinuti koncert iz Zg-a?We love them, yeah.... we don't want them to leave this way,
We need them, yeah.... that's why they'll be back again
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam),
Can't find a Better Jam(can't find a better Jam)0 -
V0d0rig4 wrote:Pozdrav svima!
Ja sam novi na forumu i ja sam onaj sto je bio sa C2v3N-om na koncertu. Ja sam ulovio par izvrsnih slika i snimaka na koncertu sa mobitelom i ispale su odlicno. Kod starog cu ih na poslu uploadati pa cu stavit link ovdje. Inace, bilo je savrseno i nadam se da cemo se svi vidjeti sljedece godine na koncertu u Zg. Molio sam Boga da ulovim trzalicu ili nesto sto bace ali nista. Nema srece. :( :(
Nadam se da je i vama bilo kao i meni
P.S. Kad ce biti moguce kupiti/skinuti koncert iz Zg-a?
a to si ti... pa di ste nasli te nickove?
kupio sam danas Zagreb bootleg... za nekoliko dana ce se valjda moci skinuti..Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
malo sam se zaigrao i pogledao sve set liste sa 9 koncerata na kojima sam bio... cuo ukupno 94 razlicite stvari... 79 ih je sa albuma ukljucujuci i Lost Dogs... 14 je covera ili stvari neobjavljenih na albumima...
evo ostalih 15:
Breath
State Of Love And Trust
Crazy Mary
Baba O'Riley
Gimme Some Truth
Rockin' In The Free World
I Got Id
Long Road
In The Coliseum
I Believe In Miracles
My Sharona (My Verona)
Man Of The Hour
Picture In A Frame
Interstellar Overdrive
Fuckin' Up
jedino sam Avocado album cuo u cjelosti, zahvaljujuci TorinuStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
A Fucking Up? Ili to gledaš kao Live on 2 Legs?***
'96_londonx2
'96_londonx2
My trading page: http://db.etree.org/dreadis0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism