Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
1. elcielo
2. asfo
3. snih
4. lestes
5. leo
6. juras
7. pajo
8. killroy
9. shela
bas me uvijek vesele ove liste, nismo vec dugo
juras: kak to mislis da se tjesis kaj imas curku?? pa curke i jesu zakon! jos ce bit i pj fanovka0 -
Dirty Frankk wrote:sinoć nisam mogao zaspati jer sam razmišljao kako će izgledati novi posteri
a zakon!0 -
1. elcielo
2. asfo
3. snih
4. lestes
5. leo
6. juras
7. pajo
8. killroy
9. shela
10. ja(Rijeka)
Death or glory!0 -
I ja, i ja
11 valjda zasad."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
13, moja sestricna i ja0
-
1. elcielo
2. asfo
3. snih
4. lestes
5. leo
6. juras
7. pajo
8. killroy
9. shela
10. ja (Rijeka)
11. Sid
12. WWPJ + sister
13. Dirty
imena pišite molim vas:)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Must have everyone!!!!!!!!!!!
Tek sam dobio 3 komada ali ovaj je fakat zakon, za popizdit dobar (sorry na language)
opener...Hard To Imagine
onda All Night pjesma zvući mrak uživo, studijsku verziju nisam obožavao ali uživo bi je trebali svirati non stop, čista petica.
Who You Are, 1/2 Full, Love Reign O'er Me - iznenađenja
ono najbolje i najdraže za mene WMA, jebote što je to dobro, da sam to doživio uživo srce bi mi puklo.
Black, Porch standarno dobre
Release u zadnjem encore, big surprise
i za kraj All Along The Wathctower...very, very nice
Bez obzira na kvalitetu ostalih bootova ovaj je stvarno odličan.CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Must have everyone!!!!!!!!!!!0
-
http://www.twofeetthick.com/tft/readArticle.action?id=252
ovo sam sad otkrio, pogledajte!!!!!!!!!!!!!!!CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:http://www.twofeetthick.com/tft/readArticle.action?id=252
ovo sam sad otkrio, pogledajte!!!!!!!!!!!!!!!
GE NI JAL NO!we are borg!
najbolje mi je kod soon forget - prekriženo pljeskanje rukama... presmiješno...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Evo baš slušam Bonnaroo i zaista je fin bootleg!
Htjedoh kasti da imam sve butove skompletirane s ovogodišnje američke turneje ('ofišl') pa ako netko želi neka se javi!0 -
Snih, Pajo i Iva su na moru, pa bi te molio, javi mi se u vezi tih čizmo-nogu (bootlega). Baš bi htio to poslušati. Ovih nekoliko dana mi je ispunjeno raznim događajima i s vrlo malo sna.
Hvala svima na čestitkama, mala Franka samo žmirne kada tata dođe blizu. Stalno joj se spava (bio joj je mrak 38 tjedana, pa se nije navikla na 24h režim).
Iako je jedan koncert PJ bio strašan doživljaj a bootleg koncerta u Zagrebu mi je definitivno najemotivniji CD koji imam, moram reći da kada sam pokraj ovog malog stvorenja (47/2800, trenutno i manje), to proizvodi nevjerojatnu količinu osjećaja.
Želim Vam da svi osjetite takvu sreću i sve ostale osjećaje koji se jave kada stojite pokraj Vašeg, malog čuda.
Budite mi dobri i zdravi.0 -
drng, imaš PM!0
-
drng, cestitam na prinovi
a snih, jel moze i meni pm, ako su linkovi u pitanju. ja sam si narucio oba msg boot-a, sad me Niko nahuskao na Bonaroo boot, a vjerojatno cu uzeti jos koji, Mansfield mi se jako dopada, pa Hartford, pa WPB, Tampa i DC, a ni Camden nije za baciti.Death or glory!0 -
Good one.
Ipak, pogledajte ovaj flash/mp4 video gdje čovjek u odličnom, izvrsnom izlaganju spominje jedan od ključeva uspjeha PJ (osim dobre glazbe, naravno!).
http://www.ted.com/index.php/talks/seth_godin_on_sliced_bread.html
Preporučam da pogledate- ako vam se ne gleda sve, od 10. do 12. minute se spominje PJ (12:20 točnije).
U mojim očima, to im je ogromna pohvala. TED je inače fantastična stranica s brdom izlaganja, predstava i izvedbi od kojih se stvarno čovjek zamisli.0 -
drng wrote:Ipak, pogledajte ovaj flash/mp4 video gdje čovjek u odličnom, izvrsnom izlaganju spominje jedan od ključeva uspjeha PJ (osim dobre glazbe, naravno!).
Preporučam da pogledate- ako vam se ne gleda sve, od 10. do 12. minute se spominje PJ (12:20 točnije).
U mojim očima, to im je ogromna pohvala. TED je inače fantastična stranica s brdom izlaganja, predstava i izvedbi od kojih se stvarno čovjek zamisli.
odlično... pogotovo za ljude koji rade kreativu u marketingu! interesantna stranica - hvala!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
ajme koji smijeh predobro! level of difficulty i sl. haha to treba proucit za iducu turneju! da se asimiliramo ak vec nismo kako juras rece0 -
drng wrote:Good one.
Ipak, pogledajte ovaj flash/mp4 video gdje čovjek u odličnom, izvrsnom izlaganju spominje jedan od ključeva uspjeha PJ (osim dobre glazbe, naravno!).
U mojim očima, to im je ogromna pohvala. TED je inače fantastična stranica s brdom izlaganja, predstava i izvedbi od kojih se stvarno čovjek zamisli.
bas ful remarkable i istinito. mi tolko volimo pj bas zato sto su tolko posebni, ko ljuchibasta krava(pa kaj on ne jede milku? pa svi znaju da su kravice ljuchibaste)
tip je bas zanimljiv i funny, malo mi lichi na onog vampircheka iz onih prvih crno/bijelih filmova0 -
shela wrote:pa kaj on ne jede milku? pa svi znaju da su kravice ljuchibaste...
tip je bas zanimljiv i funny, malo mi lichi na onog vampircheka iz onih prvih crno/bijelih filmova
ti američanci misle da sve znaju, ali ne znaju da je milka krava ljučibasta... doduše, ovaj frajer to zna ali isto tako zna da njegova publika ne zna da je prava alpska krava zapravo ljubičasta...... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads