Pearl Jam in Zagreb!

14284294314334341290

Comments

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Niko ništa ne spominješ postere... se nabavlja koji?
    npr. http://www.expressobeans.com/public/detail.php/64709
    šta je nastalo neko zatišje sad s prodajom preko 10c?
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    pajo wrote:
    Niko ništa ne spominješ postere... se nabavlja koji?
    npr. http://www.expressobeans.com/public/detail.php/64709
    šta je nastalo neko zatišje sad s prodajom preko 10c?

Ma u velikom sam poslu plus familija ne znam gdje udaram, tu i tamo pogledam good section i eBay situaciju. Imam 7 naručenih postera na putu :) svaki dan kad poštar dođe glada se nosi li kakvu tubu :)
    Klausen još se ne javlja sa svojom prodajom a čekam i da mi se Tyler javi da vidim je li uspio mu pokupiti jedan od VIC ili Lolla postera??

A ovo skidanje boot, slike i ostali forumi ništa ne stignem pogledati, zato kad dođem u ZG navratit ću na jedno prženje kod vas:)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    A ovo skidanje boot, slike i ostali forumi ništa ne stignem pogledati, zato kad dođem u ZG navratit ću na jedno prženje kod vas:)
    Može, može, dapače... :D
    A i još bolje, može ti Iva donijet pred kraj mjeseca jer ide poslovno na Šipan (ovo poslovno na Šipan zvuči presmiješno, ali tak je :))
  • Hej, hej!! Bash mi je drago shto ste osetili celokupnu atmosferu kroz moj post! BTw, dali ste pogledali fotke?? Ako niste, obavezno to uradite, jer stvarno ima dooooobrih!
    Uzivajteeee~~~
    I RATHER BE WITH PEARL JAM!
  • siljo wrote:
    nice! :)

i ode ti u ameriku... sad kad te zakaci iduca US turneja :)

Znam, znam!!! I am ready!! :p
    I RATHER BE WITH PEARL JAM!
  • pajo
    Ma mislimo pogledajte vi ove naše momke! Jedan u crocsicama, jedan u poplava hlačama i martama iz 90-ih, ed u šuljici iz wal marta... koji su to carevi! :)
    http://s27.photobucket.com/albums/c177/vespertine_images/Pearl%20Jam%20-%20Vic%20Theater%208-2-07/?action=view&current=PJVic23.jpg

A netko je vidio i slikao riječi od YL http://www.flickr.com/photos/jamestr68/1044633361/in/set-72157601280652624/
    Iako ed to ipak smumlja svaki put na svoj način... :)
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    pajo wrote:
    Ma mislimo pogledajte vi ove naše momke! Jedan u crocsicama, jedan u poplava hlačama i martama iz 90-ih, ed u šuljici iz wal marta... koji su to carevi! :)
    http://s27.photobucket.com/albums/c177/vespertine_images/Pearl%20Jam%20-%20Vic%20Theater%208-2-07/?action=view&current=PJVic23.jpg
    haha, totalni carevi :)

Stone i ja smo crocs fanovi, lol :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • lestes
    lestes Posts: 959
    ja još nisam sve poskidala, al rado podijelim s vama ovo kaj imam :)
  • pajo
    Btw, ovdje mozete naci profi fotke sa Lolle i Vica:

http://s27.photobucket.com/albums/c177/vespertine_images/
  • pajo
    Iva: Kaže Ed car kad se nije mogao sjetiti druge strofe pjesme koju je napisao o chicago cubsima: 'I remember it being good, I just don't remember it!' Car svih careva! :D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pajo wrote:

ajme meni, crocsice :eek:
    al' 'ko bi to drugi stavio na sebe nego stone :D
    i crop :D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    ljudovi, željela bih vas pozdraviti, napokon i ja da odem na godišnji!

budite aktivni, pišemo se za koja 2-3 tjedna!

more, here i come!
  • pajo
    elcielo wrote:
    ljudovi, željela bih vas pozdraviti, napokon i ja da odem na godišnji!

budite aktivni, pišemo se za koja 2-3 tjedna!

more, here i come!
    Iva: zasluženo, nema šta :) super si s ostalima održavala naš thread na životu!

uživaj i odmori se! :)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    elcielo uživaj i mi ćemo uskoro (kad jesen završi):D

Zna li netko koliko je ljudi bilo na Vicu? Par stotina pretpostavljam!

pajo - neprevaziđeni i neponovlji caru linkova!:D

Đe bi mi bez tebe - izgubli se u bespućima interneta, a ovako ti to vidiš, nađeš, gledaš i podijeliš s prijateljima!:)

Mi također nemamo sve te neke materijale pa bi se također stali u neki red gdje se to dijeli.

E, da! Dogodila se jedna katastrofa!

Jankov najdraži DVD na kojemu je AOL music session je stradao. Točnije, Janko ga je, kao i svaki dan htio gledati te ga pokušao izvaditi iz kutije, a kako nije stručno rukovao, DVD je pukao. A backup nemamo! I sad je tuga pregolema... Dobro, puštamo mi njemu neke druge DVD-je, ali nije to to!
    Znači, molimo imaoce takvog materijala da se jave, ne bi li nam to snimili. Zbog djeteta, malog i slatkog! He he he....

Inače, Janko je sanjao danas popodne Edija Vedera - LOL!
    I dok svira najčešće je Eddie, ali često i Met (naravno jer su mu bubnjevi ipak na prvom mjestu, ali najbolji je kad je Majk Tvidi!:):) Tvidi - presmiješno zvuči kad on to govori! Ljubica i ja ćemo mu napismeno dati da je veći fan od nas dvoje zajedno!
  • lestes
    lestes Posts: 959
    elcielo wrote:
    ajme meni, crocsice :eek:
    al' 'ko bi to drugi stavio na sebe nego stone :D
    i crop :D

sid, kaj ti to fakat imaš???

elcielo, odmori se!

a janko je luuuuuuuud :) u pozitivnom smislu, naravno ;)
  • Dirty Frankk
    Janko rocks :D

To pajo samo ti daj linkove, to je super...izabrano, probrano i servirano :D

A pajo što je to sa VIC boot??? Žašto ne valja?
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    A pajo što je to sa VIC boot??? Žašto ne valja?

LOL :D:D! Kad Ameri kazu da je nesto THE SHIT, to je u pozitivnom smislu.
    Ne da boot valja, nego je jedan od najboljih koje sam cuo!
  • pajo
    snih wrote:
    Zna li netko koliko je ljudi bilo na Vicu? Par stotina pretpostavljam!

Mislim da je bilo tipa 1.500 ljudi. Tako nesto
    snih wrote:
    E, da! Dogodila se jedna katastrofa!
    Jankov najdraži DVD na kojemu je AOL music session je stradao.

E, Janko je takav car da je to neviđeno. Kao mi svi brijemo na PJ, ali bogami nitko nije poceo tako rano :). A frajer vec ima sve elemente PJ freaka, najdrazi dvd koji pusta dok se ne potrga, sanja Eda, ne moze se odlucit tko mu je iz benda najdrazi, bolji mu je Tvidi nego Tweety...:D
    Imamo mi jedan DVD na kojem je AOL sessions pa ga ja zaprzim i dogovorimo se jedan dan.
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    snih wrote:
    Inače, Janko je sanjao danas popodne Edija Vedera - LOL!
    I dok svira najčešće je Eddie, ali često i Met (naravno jer su mu bubnjevi ipak na prvom mjestu, ali najbolji je kad je Majk Tvidi!:):) Tvidi - presmiješno zvuči kad on to govori! Ljubica i ja ćemo mu napismeno dati da je veći fan od nas dvoje zajedno!

ja mislim da bi snih i asfo trebali napisati neki priručnik kako odgojiti genijalno dijete.. to bi nam svima moglo pomoći u budućnosti, ha? :)

nego, glede Vic boota, hoćemo neki mali meet up nabaciti? :) i ja ga isto htjela imati... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Dirty Frankk
    A pro-po tog AOL sessions, sad sam ga upravo vrtio na youtube, zašto to nikad nije izašlo kao official 10c dvd??? Mrak izgleda i super zvući, što je s time??

Ti to imaš sprženo pajo??
    Pa onda ću se ja morat zadržati malo više u ZG dok ne poskidam cijeli taj materijal :D

A kakva je kvaliteta tog VIC boot-a?