Imam nešto što bi moglo zanimati bečku Neil Young ekipicu, ali i ostale. Radi se o, o booootlegu. ho-ho. Nakon 10-ak dana potrage napokon se skinulo flac, prebacilo u mp3 format te vam mogu ponuditi konačnu mp3 verziju...
Bliži se koncert Kultur Shock-a u Zagrebu - 15.03. u Bogaloo!
Sjećam se da je svojedobno bilo najavljivano da će se veći broj sudionika ovog našeg gospodsko-intelektualnog foruma pojaviti na koncertu.
Naša ekipa (bez Janka ) planira ići na navedeni nastup. Čini mi se da sam vidio da Viktor na lastfm-u najvaljuje svoj dolazak.
Kako stoje ostali po tom pitanju?
Bas smo o tome nes danas pricali...
Naime, ja idem 16. rano ujutro na skokove na Planicu...
Malo mi je nezgodno, al ako se nesto uspje iskombinirat, dosla bih u subotu i isla doma istu noc...nekako.
No, to vjerojatno nece do zadnjeg momenta bit...
Trebao je koncert biti 14. pa su ga valjda prebacili za dan poslije...
Umedjuvremenu mi je ovo upalo, a nisam znala da je 15. I sta sad...vidjet cemo.
ima me na sve strane...
A bit ce dobar koncert!
Dragi svi!
skroz je odlično doći na forum nakon 10-ak ili više dana i pročitati 20 i nešto stranica!
Vidim da me je suprug prijavio na koncert; samo ću jedno reći: a tko su pak sada ovi?
Da li imaju sličnosti sa ovom izvođačicom: http://es.youtube.com/watch?v=DPkYCYgHjMU jer mi se ona posebno svidjela .
stvarno se svakakvih ljudi i informacija ovdje moze pokupit..
naucit jezike (novo u ponudi: danski, norveski, svedski - platis jedan - dobijes tri), koja je dobra muzika, kojih sve zivotinja egzoticnih kod nas ima, skuhat nesto, naci preporuku za dobar film, dokumentarac ili seriju...
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Slažem se s masnim, ovo je divno mjesto za svakakve informacije, preporuke, strane jezike, carinske peripetije i sve ostalo. Jednostavno predivno..
Pa i da ja dam jednu preporuku, moguće da ste već čuli za njih. Meni su dečki stvarno dobri, dolaze iz Rijeke, a ime im je "My Buddy Moose". Kako za sebe kažu country/garage/rock band. Imaju jedan album vani, pa ako koga zanima može si poslušati par pjesmica na njihovom majspejsu..
Pa i da ja dam jednu preporuku, moguće da ste već čuli za njih. Meni su dečki stvarno dobri, dolaze iz Rijeke, a ime im je "My Buddy Moose". Kako za sebe kažu country/garage/rock band. Imaju jedan album vani, pa ako koga zanima može si poslušati par pjesmica na njihovom majspejsu..
sad ne znam kaj ste napravili sa onim prijevodima,ali frendica mi je odgovorila u vezi onoga na svedskom: "Trebalo bi (po mojim saznanjima) ić 'Tar mig medför'.. Mislim da si napisao 'Nosi me sa ti'.."
ja tu ništ ne kužim,pa sad vi koji imate pojma možete nekaj sklopiti iz toga
sad ne znam kaj ste napravili sa onim prijevodima,ali frendica mi je odgovorila u vezi onoga na svedskom: "Trebalo bi (po mojim saznanjima) ić 'Tar mig medför'.. Mislim da si napisao 'Nosi me sa ti'.."
Sori, al otkud to tvojoj frendici? Meni to nema smisla... (a ja studirala svedski) mislim, moguce je neke stvari rec na vise nacina (tipa moze i "Ta mig med."/ "Ta meg med." / "Tag mig med.") pa sam da znam ak je bas iz nordijskih krajeva or sth. pa se to tak veli u njenom kraju
Na svedskom, danskom i norveskom TI se kaze DU (ne dig, "med dig" je "s tobom" ili sasobom, dakle ne moze nikak znaciti Uzmi me sa ti.)
Ak odguglash to kaj je ona napisala pojavljuje se sam na jednom sajtu (sa zarezom izmedju), sto me isto malo brine jer to obicno znaci da se to bas ne koristi...
...Malo sad jos surfala i nasla da su recimo prijevodi jedne knjige koja se na engleskom zove "Take me with you" oni koje sam jucer napisala, dakle mislim da bi to trebalo bit o.k.
Bliži se koncert Kultur Shock-a u Zagrebu - 15.03. u Bogaloo!
Sjećam se da je svojedobno bilo najavljivano da će se veći broj sudionika ovog našeg gospodsko-intelektualnog foruma pojaviti na koncertu.
Naša ekipa (bez Janka ) planira ići na navedeni nastup. Čini mi se da sam vidio da Viktor na lastfm-u najvaljuje svoj dolazak.
ja bi isla jer su ih sid, viktor i domagoj ful nahvalili nemam jos kartu al planiram uskoro nabavit!
pa bolje da sad to raspravimo nego da se pogriješi pa da se rade novi katalozi
Ma meni je to sve ful zanimljivo i gusht proucavat i raspravljat! nadam se da vas nisam prevec upilala kao i u engleskom, moze se puno stvari reci na razne nacine, pa rekoh mozda to jos nisam cula...
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Iva: LOL! Hvala!
Ugodan vikend svima želimo! Nama je započeo sa PJ-ovim coverom Buddy Hollyjeve 'Everyday' koji su svirali u Lubbock, Texas, rodnom mjestu Buddy Hollyja, miceki...
Sretan Dan žena svim curama i onima koji se tako osjećaju*!
... kad smo već kod onih koji se osjećaju kao žene (ali ne u smislu da ponekad dotaknu svoju žensku stranu pa budu npr. romantični), danas dok sam čistila kuću bio mi je upaljen RTL pa sam pomalo virkala u reprizu prve epizode Celebrity Big Brothera i tako sam vidjela da su najmuškiji članovi Sandi Cenov koji je muško i takvim se osjeća i burazica iz Sve 5. Ostatak ekipe je .... ženski, iako neki od njih nisu takvi rođeni . Mislim da ću pogledati koji put da se malo nasmijem Ciganoviću. Jedino mi je žao kaj nema baš nekog muževnog muškog u cijeloj toj šarenoj ekipi, nekoga tko nema najboljeg prijatelja stilistu.
Comments
ja sam umrla od smijeha... PRESMIJEŠNO!
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Pa da!
btw. ovo mig i dig - se cita /mej/ i /dej/.
go Viktor!
samo sam cekao da se pojavi bootleg...
Naša ekipa (bez Janka
Naime, ja idem 16. rano ujutro na skokove na Planicu...
Malo mi je nezgodno, al ako se nesto uspje iskombinirat, dosla bih u subotu i isla doma istu noc...nekako.
No, to vjerojatno nece do zadnjeg momenta bit...
Trebao je koncert biti 14. pa su ga valjda prebacili za dan poslije...
Umedjuvremenu mi je ovo upalo, a nisam znala da je 15. I sta sad...vidjet cemo.
ima me na sve strane...
A bit ce dobar koncert!
skroz je odlično doći na forum nakon 10-ak ili više dana i pročitati 20 i nešto stranica!
Vidim da me je suprug prijavio na koncert; samo ću jedno reći: a tko su pak sada ovi?
Da li imaju sličnosti sa ovom izvođačicom: http://es.youtube.com/watch?v=DPkYCYgHjMU jer mi se ona posebno svidjela
hehe, hvala ti!
e sid, ajd pliz stavi neil young fotke na photobucket!
naucit jezike (novo u ponudi: danski, norveski, svedski - platis jedan - dobijes tri), koja je dobra muzika, kojih sve zivotinja egzoticnih kod nas ima, skuhat nesto, naci preporuku za dobar film, dokumentarac ili seriju...
Oh please let me sleep its Christmas time
jer ja nejdem na koncert, al rado bi vas vidla
kod koga je munchen dvd? mogu dobit to? nosim prazan dvd za uzvrat
pogledala sam 2/3 onog dokumentarca... pod dojmom sam. danas nastavljam ak
radi net u domu
http://www.myspace.com/mybuddymoose
nikak da ih ulovim... mislim da su nedavno svirali u KEST-u, ali iz nekog razloga nisam mogao ici... vise srece drugi put...
ja tu ništ ne kužim,pa sad vi koji imate pojma možete nekaj sklopiti iz toga
Sori, al otkud to tvojoj frendici? Meni to nema smisla...
Na svedskom, danskom i norveskom TI se kaze DU (ne dig, "med dig" je "s tobom" ili sasobom, dakle ne moze nikak znaciti Uzmi me sa ti.)
Ak odguglash to kaj je ona napisala pojavljuje se sam na jednom sajtu (sa zarezom izmedju), sto me isto malo brine jer to obicno znaci da se to bas ne koristi...
...Malo sad jos surfala i nasla da su recimo prijevodi jedne knjige koja se na engleskom zove "Take me with you" oni koje sam jucer napisala, dakle mislim da bi to trebalo bit o.k.
pa bolje da sad to raspravimo nego da se pogriješi pa da se rade novi katalozi
ja bi isla jer su ih sid, viktor i domagoj ful nahvalili
Ma meni je to sve ful zanimljivo i gusht proucavat i raspravljat!
Tenks, nisam imala shishke od vrticha pa rekoh da se vratim korjenima
boos-svaka mi čast!
moglo je ispast i booze i boobs...
@ lestes-ovaj three fish je stvarno odličan
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
i druga stvar na setlisti je...
a glede Kultur Shocka: u mjesecnom planu mi je, ali je jos daleko
respect!
Ugodan vikend svima želimo! Nama je započeo sa PJ-ovim coverom Buddy Hollyjeve 'Everyday' koji su svirali u Lubbock, Texas, rodnom mjestu Buddy Hollyja, miceki...
već je hard sun to stavil, gleč
sretan dan žena...
a nisam pazio
thnx
ranac cijeni ono unutarnje žensko u sebi...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Word!
Pridruzujem se cestitkama!
I'd buy it...
Sretan Dan žena svim curama i onima koji se tako osjećaju*!
... kad smo već kod onih koji se osjećaju kao žene (ali ne u smislu da ponekad dotaknu svoju žensku stranu pa budu npr. romantični), danas dok sam čistila kuću bio mi je upaljen RTL pa sam pomalo virkala u reprizu prve epizode Celebrity Big Brothera i tako sam vidjela da su najmuškiji članovi Sandi Cenov koji je muško i takvim se osjeća i burazica iz Sve 5. Ostatak ekipe je .... ženski, iako neki od njih nisu takvi rođeni