Pearl Jam in Zagreb!

14264274294314321290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Hey ekipa, pozdrav svima i hvala na podršci.
    Sve je u redu i ako nakon 3 dana vatra još gori sa svih strana. Moji kvartovi su sad sigurni, bilo je malo napato ovih dana. Prvi dan sam morao evakuirat familiju iz novog stana jer se vatra približila na 100 metara od zgrada a drugi dan je bilo i gore kod kuće mojih roditelja jer je taj požar bio puno veći i bura je puhala cijeli dan i noć.
    Mislim da se ovakav požar ne pamti u ovim krajevima, još nisam vidio kako sve to izgleda okolo ali ljudi govore da je štrašno...katastrofa.

To ti je kad si tako blizu granice i imaš takve susjede koji ti šalju ovakve tople čestitke a mi se pravimo fini jer hoćemo u evropu.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Evo nešto fotki iz Dubrovnika, većina iz Nikinog carstva PJ postera iliti njegove radione, a ima i nešto fotki i jedan video sa finala vatrpolske divlje lige (koji ludjaci :) )
    http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/DubrovnikSummer2007
  • snih
    snih Posts: 1,052
    pajo wrote:
    Evo nešto fotki iz Dubrovnika, većina iz Nikinog carstva PJ postera iliti njegove radione, a ima i nešto fotki i jedan video sa finala vatrpolske divlje lige (koji ludjaci :) )
    http://picasaweb.google.com/pearljam.2006.2007/DubrovnikSummer2007

Video je mrak. Kakva ludnica :D:D ... a mali Marko spava mirnim snom!:)
  • pajo
    snih wrote:
    Video je mrak. Kakva ludnica :D:D ... a mali Marko spava mirnim snom!:)
    To je posebna priča, takvog coolera nema nigdje :D
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Wow!
    Super su posteri a bome i ove Nikine umjetnine. Odlicno se uklapa zajedno.
    A mali Marko je car, hehe, vec brije na surfanje :)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    slike super, posteri još bolji! :)

nego, napokon sam uspjela skinut video s lolla palooze, i presmiješno mi je vidjeti kako je za vrijeme 'education' edu pramen kose na čelu napravio ustaško slovo u. hehehe :D
    stavim mute, i pustim 'sude mi' :D
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Evo da nas vratim na prvu stranicu, inaće čekam vijesti od Tyler-a da vidim kako je bilo na koncertu :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • lestes
    lestes Posts: 959
    wow, niko, super ti je radiona! :)

jeste vidli ovo (eddie sviral u chicagu)? i slike. nisam
    naviknuta na eda u takvim košuljicama :D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    i da zaokružim na 400 :o:D:D
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Ajme, koje slike. :eek:
    Radiona ti je super, i sve stvarcice od stakla, posteri jos bolji, slazem se :)
    I bas mi dobro izgledate svi na slikama, uspjela sam vas pohvatat malo.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • Pozdrav svima.Nisam se jako dugo javljao pa da vas sve pozdravim a onima koji su bili na odmoru nadam se da su ga dobro iskoristili a oni koji tek idu želim ugodan odmor.Eto još jednom pozdrav i tu je jedan link sa Lollapaloze

http://www.net.hr/film-glazba/page/2007/08/07/0439006.html

Bok!!!!!
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Pozdrav svima..

Niko, super je radiona :) ekšli, više galerija no radiona. Zakon. I hvala Bogu da su oni požari dole pod kontrolom..

Skinul sam si neki Birmingham 1998 dvd, doma se skida Lisabon od lani te još neki dvd iz 1994. Javim kad se to sve poskida, a onda mogu ja to i pržit po željama. Blaženi flat-rate :D... I tako, ne radim više na ugljenu, sad sam na šećeru. Bar sam sladak ako niš drugo :D..Iz krajnosti u krajnost hehe...

Eh, i kad smo već kod Lollapalooze, ako neka dobra dušica naleti na link za download Interpolovog nastupa nek ga ubaci u neki post :)
    Death or glory!

• pajo
    lestes wrote:

Ovo je jednostavno precool, a za upad je trebalo imat zeleni wristband koji izgleda isto kao onaj kaj smo dobili za Wembley Arenu...e da smo znali, mogli smo se zaletit :D
  • asfo
    asfo Posts: 315
    ... zakaj meni niko nije dojavil? bi se i ja tam prešetala malo :)
  • snih
    lestes wrote:

Da Eddie je malkoc smiješan u cijeloj opravi - nekak se gejkasto skockal!:D Ta šulja, kapica, narukvica - sve je u stilu, jedino kaj je koji gumbić previše na šuljici otkopčan.:D

A koji klub??? Stage! Kaos....

Jedino... kaj nije u USA zabranjeno pušenje u birtijama!:D
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Nego, ljudi, ste vidli ovaj thread?

http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=253740

Eto kak muški nemaju problema....!
  • snih
    pajo wrote:

Na Amazonu je na statusu Pre-order...

Mnogo me zanima kaj je to Eddie složil!:)
  • pajo
    Evo setliste Edovog nastupa u Stanley's baru:

Black, Elderly Woman, LA Woman (Doors cover), Breath, I'm One (w/Kid Rock doing back beats)(Who cover), Take Me Out To The Ballgame (w/Kid Rock, Chris Chelios), I Can't Explain (Who cover), Behind Blue Eyes (Who cover), Baba O'Riley (Who cover), Yellow Ledbetter, Rockin' In The Free World (Neil Young)
  • pajo
    Nisam znao da su im scenzurirali webcast sa Lolle kako bi izbacili dijelove o Bushu. Katastrofa.
    http://pearljam.com/news/index.php?what=News#195