Pearl Jam in Zagreb!

1426427429431432860

Comments

• pajopajo Posts: 3,292
    shela wrote:
    Hej! Bas fora :) ja bi to ovak:
    SVEDSKI - Ta mig med dig.
    ...i sada nesto potpuno drugacije:
    NORVESKI - Ta meg med deg.
    :)
    DANSKI - Tag mig med dig.
    Iva: ja predlažem da napišeš TA M_G MED D_G pa nek si Skandinavci sami popune praznine kak im paše... :D
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    shela wrote:
    Hej! Bas fora :) ja bi to ovak:

SVEDSKI - Ta mig med dig.

...i sada nesto potpuno drugacije:

NORVESKI - Ta meg med deg.

:)

DANSKI - Tag mig med dig.

ja sam umrla od smijeha... PRESMIJEŠNO! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • shelashela Zagreb Croatia Posts: 657
    jurasica wrote:
    ja sam umrla od smijeha... PRESMIJEŠNO! :)

Pa da! :D To vam je ko kod nas na balkanu, svi se (ugl.) kuze, pogotovo kod ovih jednostavnih stvari.

btw. ovo mig i dig - se cita /mej/ i /dej/.
  • siljosiljo Posts: 2,203
    Rijeka wrote:
    Yagshemash!

Imam nešto što bi moglo zanimati bečku Neil Young ekipicu, ali i ostale. Radi se o, o booootlegu. ho-ho. Nakon 10-ak dana potrage napokon se skinulo flac, prebacilo u mp3 format te vam mogu ponuditi konačnu mp3 verziju...

Pa izvolite, želim vam ugodno slušanje.

http://www.sendspace.com/file/znrx0i

(ovo je trebalo biti iznenađenje za slijedeći eventualni meet up, ali netko jako dobro prati Last Fm :D pa sam morao malčice ubrzati postupak :D)

go Viktor! :)

samo sam cekao da se pojavi bootleg... :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • snihsnih Posts: 1,052
    Bliži se koncert Kultur Shock-a u Zagrebu - 15.03. u Bogaloo!
    Sjećam se da je svojedobno bilo najavljivano da će se veći broj sudionika ovog našeg gospodsko-intelektualnog foruma pojaviti na koncertu.
    Naša ekipa (bez Janka :D ) planira ići na navedeni nastup. Čini mi se da sam vidio da Viktor na lastfm-u najvaljuje svoj dolazak.
    Kako stoje ostali po tom pitanju?
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    Bas smo o tome nes danas pricali...
    Naime, ja idem 16. rano ujutro na skokove na Planicu...
    Malo mi je nezgodno, al ako se nesto uspje iskombinirat, dosla bih u subotu i isla doma istu noc...nekako. :o
    No, to vjerojatno nece do zadnjeg momenta bit...
    Trebao je koncert biti 14. pa su ga valjda prebacili za dan poslije...
    Umedjuvremenu mi je ovo upalo, a nisam znala da je 15. I sta sad...vidjet cemo.
    ima me na sve strane...
    A bit ce dobar koncert!
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • asfoasfo Posts: 315
    Dragi svi!
    skroz je odlično doći na forum nakon 10-ak ili više dana i pročitati 20 i nešto stranica!

Vidim da me je suprug prijavio na koncert; samo ću jedno reći: a tko su pak sada ovi?
    Da li imaju sličnosti sa ovom izvođačicom: http://es.youtube.com/watch?v=DPkYCYgHjMU jer mi se ona posebno svidjela ;).
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    Ehej frikovi, fala s malim zakašnjenjem na čestitkama... :)

Gledala sam slike iz Beča i naravno, kaj da prokomentiram? Frizure. :D Ana Z. - jako slatka frizura, super ti stoji. Iva - fora šiškice. ;)

hehe, hvala ti! :o

e sid, ajd pliz stavi neil young fotke na photobucket!
  • masnimasni Posts: 1,657
    stvarno se svakakvih ljudi i informacija ovdje moze pokupit..
    naucit jezike (novo u ponudi: danski, norveski, svedski - platis jedan - dobijes tri), koja je dobra muzika, kojih sve zivotinja egzoticnih kod nas ima, skuhat nesto, naci preporuku za dobar film, dokumentarac ili seriju... :D:D:D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • lesteslestes Posts: 959
    hoće bit neki mini meet up prije kultur shocka? ko kad smo išli na the national?
    jer ja nejdem na koncert, al rado bi vas vidla :o:D

kod koga je munchen dvd? mogu dobit to? nosim prazan dvd za uzvrat :)

pogledala sam 2/3 onog dokumentarca... pod dojmom sam. danas nastavljam ak
    radi net u domu :/
  • RijekaRijeka Posts: 801
    Slažem se s masnim, ovo je divno mjesto za svakakve informacije, preporuke, strane jezike, carinske peripetije i sve ostalo. Jednostavno predivno..

Pa i da ja dam jednu preporuku, moguće da ste već čuli za njih. Meni su dečki stvarno dobri, dolaze iz Rijeke, a ime im je "My Buddy Moose". Kako za sebe kažu country/garage/rock band. Imaju jedan album vani, pa ako koga zanima može si poslušati par pjesmica na njihovom majspejsu..

http://www.myspace.com/mybuddymoose
    Death or glory!

Rijeka wrote:
    Pa i da ja dam jednu preporuku, moguće da ste već čuli za njih. Meni su dečki stvarno dobri, dolaze iz Rijeke, a ime im je "My Buddy Moose". Kako za sebe kažu country/garage/rock band. Imaju jedan album vani, pa ako koga zanima može si poslušati par pjesmica na njihovom majspejsu..

http://www.myspace.com/mybuddymoose

nikak da ih ulovim... mislim da su nedavno svirali u KEST-u, ali iz nekog razloga nisam mogao ici... vise srece drugi put... :)
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    sad ne znam kaj ste napravili sa onim prijevodima,ali frendica mi je odgovorila u vezi onoga na svedskom: "Trebalo bi (po mojim saznanjima) ić 'Tar mig medför'.. Mislim da si napisao 'Nosi me sa ti'.."

ja tu ništ ne kužim,pa sad vi koji imate pojma možete nekaj sklopiti iz toga :D
    Gunner_V wrote:
    sad ne znam kaj ste napravili sa onim prijevodima,ali frendica mi je odgovorila u vezi onoga na svedskom: "Trebalo bi (po mojim saznanjima) ić 'Tar mig medför'.. Mislim da si napisao 'Nosi me sa ti'.."

Sori, al otkud to tvojoj frendici? Meni to nema smisla... :/ (a ja studirala svedski) mislim, moguce je neke stvari rec na vise nacina (tipa moze i "Ta mig med."/ "Ta meg med." / "Tag mig med.") pa sam da znam ak je bas iz nordijskih krajeva or sth. pa se to tak veli u njenom kraju :D

Na svedskom, danskom i norveskom TI se kaze DU (ne dig, "med dig" je "s tobom" ili sasobom, dakle ne moze nikak znaciti Uzmi me sa ti.)

Ak odguglash to kaj je ona napisala pojavljuje se sam na jednom sajtu (sa zarezom izmedju), sto me isto malo brine jer to obicno znaci da se to bas ne koristi...

...Malo sad jos surfala i nasla da su recimo prijevodi jedne knjige koja se na engleskom zove "Take me with you" oni koje sam jucer napisala, dakle mislim da bi to trebalo bit o.k. ;)
    you are the boos! :D

pa bolje da sad to raspravimo nego da se pogriješi pa da se rade novi katalozi :D
    snih wrote:
    Bliži se koncert Kultur Shock-a u Zagrebu - 15.03. u Bogaloo!
    Sjećam se da je svojedobno bilo najavljivano da će se veći broj sudionika ovog našeg gospodsko-intelektualnog foruma pojaviti na koncertu.
    Naša ekipa (bez Janka :D ) planira ići na navedeni nastup. Čini mi se da sam vidio da Viktor na lastfm-u najvaljuje svoj dolazak.
    Kako stoje ostali po tom pitanju?

ja bi isla jer su ih sid, viktor i domagoj ful nahvalili :) nemam jos kartu al planiram uskoro nabavit! :)
    Gunner_V wrote:

pa bolje da sad to raspravimo nego da se pogriješi pa da se rade novi katalozi :D

Ma meni je to sve ful zanimljivo i gusht proucavat i raspravljat! :) nadam se da vas nisam prevec upilala :) kao i u engleskom, moze se puno stvari reci na razne nacine, pa rekoh mozda to jos nisam cula...
    Ehej frikovi, fala s malim zakašnjenjem na čestitkama... :)

Gledala sam slike iz Beča i naravno, kaj da prokomentiram? Frizure. :D Ana Z. - jako slatka frizura, super ti stoji. Iva - fora šiškice. ;)

Tenks, nisam imala shishke od vrticha pa rekoh da se vratim korjenima ;)
    Gunner_V wrote:

boos-svaka mi čast! :D
    moglo je ispast i booze i boobs...

@ lestes-ovaj three fish je stvarno odličan :D
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    Svim curama na ovom forumu sretan Dan žena!!!
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    http://www.youtube.com/watch?v=cXOh-VEEi6A

i druga stvar na setlisti je... ;)

a glede Kultur Shocka: u mjesecnom planu mi je, ali je jos daleko :D

respect! :)
  • pajopajo Posts: 3,292
    Iva: LOL! Hvala!
    Ugodan vikend svima želimo! Nama je započeo sa PJ-ovim coverom Buddy Hollyjeve 'Everyday' koji su svirali u Lubbock, Texas, rodnom mjestu Buddy Hollyja, miceki... :D
    siljo wrote:

već je hard sun to stavil, gleč
    :p:D

sretan dan žena...
    lestes wrote:
    već je hard sun to stavil, gleč
    :p:D

a nisam pazio :)
    lestes wrote:
    sretan dan žena...

thnx :D
    siljo wrote:
    thnx :D
    a dobro... ak se tak osjećaš... :D:p
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    lestes wrote:
    a dobro... ak se tak osjećaš... :D:p

ranac cijeni ono unutarnje žensko u sebi... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • killroykillroy Posts: 739

Word!
    Pridruzujem se cestitkama!
  • potato girlpotato girl Posts: 474
    siljo wrote:

I'd buy it... :D

Sretan Dan žena svim curama i onima koji se tako osjećaju*! :D

*we don't discriminate :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • asfoasfo Posts: 315
    I'd buy it... :D

Sretan Dan žena svim curama i onima koji se tako osjećaju*! :D

*we don't discriminate :D

Unaprijed se ispričavam ako ću donjim tekstom uvrijediti bilo koga, ali sam morala prokomentirati:

... kad smo već kod onih koji se osjećaju kao žene (ali ne u smislu da ponekad dotaknu svoju žensku stranu pa budu npr. romantični), danas dok sam čistila kuću bio mi je upaljen RTL pa sam pomalo virkala u reprizu prve epizode Celebrity Big Brothera i tako sam vidjela da su najmuškiji članovi Sandi Cenov koji je muško i takvim se osjeća i burazica iz Sve 5. Ostatak ekipe je .... ženski, iako neki od njih nisu takvi rođeni :). Mislim da ću pogledati koji put da se malo nasmijem Ciganoviću. Jedino mi je žao kaj nema baš nekog muževnog muškog u cijeloj toj šarenoj ekipi, nekoga tko nema najboljeg prijatelja stilistu.
Sign In or Register to comment.