Pearl Jam in Zagreb!

1431432434436437860

Comments

• vesnavesna Posts: 27
    Pozdrav svima!

I ja sam bila na Kultur shocku. Odvukao me brat nakon motivacijskog puštanja njihovih stvari u trajanju od desetak dana. Što reći.. publika je bila prilično ekstatična, muzika je odlična, a frontmen je priča za sebe (raspala sam se od smjeha na onu pregačicu sa dukatima). Preplesala sam cijeli koncert, ali okupali su me u pivu i puna sam modrica.
  • helen crosshelen cross Posts: 228
    http://think.mtv.com/044FDFFFF0002D79C00170098DB30/

ovo je kao spot za no more ali budući da nismo u us ne možemo ga gledat..treba iskopat negdje drugdje:)

drago mi je da vam je bilo dobro na kultur shocku:)
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • RijekaRijeka Posts: 801
    Death or glory!

• pajopajo Posts: 3,292
    Rijeka wrote:

Cool.

Na porchu medju amerima vlada teska histerija u iscekivanju pticice. Otvaraju novi thread svakih par minuta...katastrofa...
  • masnimasni Posts: 1,657
    like it :)

i kimyija dawson svira u dokumentarcu, koji lol :D zenska mi je najkul osoba mjeseca sijecnja 2008. definitivno :D
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    Iva: a jeste skužili Sandru u videu? LOL! :D frikuša! :)
    evo jedne nove male poslastice:
    demoi od get right i in the moonlight a pjeva nitko drugi nego...
    tamtam
    Matt Cameron! :D
    http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=318206478
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
    pogledajte mu influences:

" Beefheart, Small Faces, Miles, Mingus, Monk, The Shaggs, Hella, Music Machine, The Zombies, Black Flag, Gone, Ravel, Harry Partch, Bowie, Elton John, Cheap Trick, CCR, Public Enemy, Ministry, MJQ, Earth, Niko Case, Eleven, Joni Mitchell, Faith No More, Fela Kuti, the Roots, Nick Drake, Neu, Syd Barrett, Skip James, Slayer, Meat Puppets, Dino Jr., Wilco, M.I.A., Chic, Rufus, Mothers Finest, Kenny Burrell, Love, Kraftwerk, Black Sabbath, Husker Du, Prince, Morricone, Roy Haynes, Butthole Surfers, Can, Devo, Duke Ellington, Elvin Jones, Fear, The Germs, Young Gods, The Wipers, The Ramones, Bartok, Eric Dolphy, Art Pepper, Mandrill, The La's, The Stooges, Fleetwood Mac, Love, The b52's, Steely Dan, Napalm Beach, Sleater Kinney, T Rex, Suzi Quatro, Rick Derringer, The Runaways, Van Halen, Misfits, Spacemen 3, Psychic TV, Jandek, Brian Eno, Jimi Hendrix, Spike Jones, Beach Boys, JJ Cale"

ja toliko bendova ne znam niti nabrojat, a kamoli da su utjecali na mene :D

freak :D
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    masni wrote:
    pogledajte mu influences:

ja toliko bendova ne znam niti nabrojat, a kamoli da su utjecali na mene :D

freak :D

ma pusti... frajer se malo forsa... :) uostalom, ti kao inspiraciju imaš najbolji bend na svijetu... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    hehe, a i to sto kazes :)
    i tako zucnula i ta ptica konačno
    http://pearljam.com/news/index.php?what=News#247

malo mi se čini mala i kratka ta turneja...
    mrva nade još postoji:D
    - Marlene Dietrich
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    Joj joj joj
    Plakat cu! A mogla bih da sam tamo ici! Jebemu sve!
    Ne mogu na nis od ovoga.
    Zasto ne mogu bit malo na miru koju godinu-dvije? :o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • snihsnih Posts: 1,052
    i tako zucnula i ta ptica konačno
    http://pearljam.com/news/index.php?what=News#247

malo mi se čini mala i kratka ta turneja...
    mrva nade još postoji:D

... a za kaj to? :D

Ima još lufta 23.6. - između Washingtona i New Yorka, da skoknu do Zagreba! :D
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    pa ne mogu vjerovat!
    predgrupa su im ted leo and the pharmacists!!!
    išla bih u ameriku samo zbog njih :):):)
  • snihsnih Posts: 1,052
    elcielo wrote:
    pa ne mogu vjerovat!

Ne znam za ovog Tedi Lea, fakat ga nis slušal, ali vidim da su na prvim koncertima predgrupa Kings of Leon - to bih ja volio vidjeti! :)
    snih wrote:

ma nećemo ih sad tako mučit al je zato sedmi mjesec cijeli slobodan..

taj mi se čini baš savršen za provest u nekoj mediteranskoj zemljici:) nek si povedu žene, djecu i to:) smiju i oni malo na more doć:)
    - Marlene Dietrich
    elcielo wrote:
    pa ne mogu vjerovat!
    Iva: e, pa za ovaj tvoj post, još k tome i 13000-ti ćemo ti reć da si legenda s tim tvojim poznavanjem bendova! :)

nas jako peče, svrbi, muči, grize ovaj MSG New York...uh, uh, uh
    snih wrote:

Tak je :D...iako ovaj Tim ilitiga 10C boss kaze ovo:

No other shows planned for this year.
    Obviously, this could change. But as of now, there are no other shows/tours planned for the remainder of the year.

http://forums.pearljam.com/showpost.php?p=5280181&postcount=6
    moder fakers.. koji bed..

tako ti je mala moja kad si amer :(

eh..

a bar se nadam da cemo imati bootove :)
  • killroykillroy Posts: 739
    pajo wrote:
    Iva: e, pa za ovaj tvoj post, još k tome i 13000-ti ćemo ti reć da si legenda s tim tvojim poznavanjem bendova! :)

nas jako peče, svrbi, muči, grize ovaj MSG New York...uh, uh, uh

Uf uf...odmah sam ocito taj New York...kvragu, kako bolje posjetiti ameriku nego odmah poceti sa pj koncertom.
    Mislim da ce ipak ovaj put ostati samo zelja...
    pajo wrote:

uuu, legenda je prejak izraz! ali, hvala! :)

btw, ovaj new york...
    dečko i ja smo bili planirali ići na proljeće/ljeto u new york posjetiti njegovog frenda koji je tamo studira, i baš jučer, prije nego što sam uopće vidjela ove datume, si kažemo da ipak nećemo ići ove godine, da je prekomplicirano, da ćemo odgoditi za neka jednostavnija vremena. i onda vidim datume. joooj. :D
    elcielo wrote:

btw, ovaj new york...
    dečko i ja smo bili planirali ići na proljeće/ljeto u new york posjetiti njegovog frenda koji je tamo studira, i baš jučer, prije nego što sam uopće vidjela ove datume, si kažemo da ipak nećemo ići ove godine, da je prekomplicirano, da ćemo odgoditi za neka jednostavnija vremena. i onda vidim datume. joooj. :D
    Iva: ako imate kod koga spavati povratne karte za oboje bi vas izašle 8800kn pa, ako se ikako ipak možete odlučiti, ja bih vam to svakako preporučila :D

(karte su kombinacija Zg-London-New York, prvo wizzair, a onda Virgin Atlantic)
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    ^^ znaš možda kolko stoje povratne za seattle?
    imam neke nesređene stvari s tim gradom :D
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    Koja ptićica.....
    nije me bilo 2/3 dana i eto turneje, ja sam počeo na glas sanjati a Iva me samo pogledala, kao ono gdje ti ideš!!!

Mislim da ću samo nastaviti sanjati o tome :(
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • lesteslestes Posts: 959
    elcielo wrote:
    pa ne mogu vjerovat!
    kaj da prvo slušam od njih? tj. drugo, slušala sam
    jedan album, al mi je malo dosadnjikav :o
    pajo wrote:
    Iva: ako imate kod koga spavati povratne karte za oboje bi vas izašle 8800kn pa, ako se ikako ipak možete odlučiti, ja bih vam to svakako preporučila :D

jooj, nemoj me dražiti :D
    moram se praviti da nikakva najava turneje nije izašla.

@lestes

probaj sa 'shake the sheets'.
    ako ti to bude dosadno (ili ak si baš taj preslušala, i već ti je dosadan), onda ne znam što da ti kažem.
    ted leo je meni sve, samo ne dosadan.
    jedan od rijetkih u mojoj kolekciji za kojeg bez dileme mogu reći 'feelgood music' :)
  • lesteslestes Posts: 959
    elcielo wrote:
    probaj sa 'shake the sheets'.
    ako ti to bude dosadno (ili ak si baš taj preslušala, i već ti je dosadan), onda ne znam što da ti kažem.
    ted leo je meni sve, samo ne dosadan.
    jedan od rijetkih u mojoj kolekciji za kojeg bez dileme mogu reći 'feelgood music' :)
    nisam taj, neki drugi. hvala :)
    elcielo wrote:

btw, ovaj new york...

nije to ništa komplicirano. odlučiš da želiš ići, isplaniraš si gradove prema pj datumima i odeš! :) as simple as that...

slažem se sa Ivom G. da ako imaš negdje prespavati, avantura postaje manje uzbudljiva odn put izvjesniji... GO FOR IT GIRL!

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    killroy wrote:
    Uf uf...odmah sam ocito taj New York...kvragu, kako bolje posjetiti ameriku nego odmah poceti sa pj koncertom.
    Mislim da ce ipak ovaj put ostati samo zelja...

a možda da kao grupa glazbenih kritičara organiziramo nešto... do sada nam je dobro išlo... zakupimo jedan avion i bok! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    ima sven u nju jorku bivsu curu :D

bio je kod nje prije jedno 2 godine 18ak dana.. ima veze s hrvatskom cura dosta.. upoznali se u makarskoj to ljeto :)

rekla da se moze kod nje (tj njih) bit kad se dodje u NY...

da, i obozava PJ i siguran sam da ide na koncert :D
Sign In or Register to comment.