An Italian radio will broadcast an interview about the making of the ITW soundtrack(which sits on #6 on this weeks best selling album charts there) on Friday at 18:15 CET and on Saturday at 16:45.
Can be streamed from here: http://www.contattoradio.info/playerdiretta.asp?audio=
A sad ovo: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=276290
Sigurno ce bit koji koncert, ma da ja ne bi jer necu moc ici :(
A jebemu, PJ; sta morate bit tako tajnoviti i sta morate bas svake godine na turneju???
osjetih se prozvanim pa reko' da repliciram . ja sam iz ove druge grupe s tim da ne studiram k'o lud vec sam lud od studiranja . anyway, super pricica za najslabiju kariku, nista manje nisam ni ocekivao. ja bih se vjerovatno pojavio u pj majici, kacketu, duksu...a vjerovatno bi me izbacili i prije snimanja. kad se emituje ta epizoda? il' je vec bilo? ajd' javi da gledamo. pozdrav svim drugarima!!!
ma otela me skola, gotov sam. dodjite mi u posjetu kad zavrsim u ludari . ej, pricao mi domagoj kako vam je bilo na neilu...dusa me boli sto nisam isao s vama.
Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...
još da ptičica voli i druge krajeve osim the us and a...
I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich
vidim da pravite taljanski riječnik pa evo još par rjieči: cappuccino,marlboro
jučer sam pogledao into the wild!stvarno zanimljiv film!nisam očekivao takav kraj al j*biga
inače,vezano uz film,sad prije možda tjedan dana se na oprah showu govorilo o tom filmu.došli su i njegovi roditelji pa su razgovarali s oprah o njemu. ja nisam gledao nažalost,sestra mi rekla
ljudi ide tko na kultur shock danas? ja sam ziher tam (ide jos jedna frendica) pa se vidimo ak ko dodje
mi idemo, a prije si planiramo otići na zrinjevac, tamo ima prigodno događanje nekakvo
! baš je You've Got To Hide Your Love Away - Eddie Vedder na otvorenom sada... čudno mi je takvu glazbu tamo čuti pa Poguesi, netko je malo došao napraviti nered među beyonce i ostale
A sad ovo: http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=276290
A jebemu, PJ; sta morate bit tako tajnoviti i sta morate bas svake godine na turneju???
da ma bit ce ziher jos toga!! O, zasto li zivimo na dva razlicita kontinenta?? kad ce se oni vise preselit u tu italiju? mislim da nam je svakako pametno i dalje ponavljat talijanski
povodom gore navedenog danas je na zrinjevcu open air koncertic irske muzike.. prosle godine je bilo super, ekipa se razbacala po svim onim livadama na zrinjevcu.. deke, karte, cuga, frizbiji, irska muzika..
pocinje oko 16h pa sve do 23h negdje, pa svratite
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time
Dobra zabava veceras! Zao mi je sto nemogu biti tamo, al eto...mene uvijek ima svuda, al jos nismo uspjeli nesto izumiti da se bude na 2 mjesta (ili 3 ) istovremeno. Od Irske ovog vikenda, preko Kultur Shocka, na kraju je ispalo nesto trece i odoh ja na Planicu.
Gledajte Eurosport sutra, garant ce nas snimat kako festamo negdje okolo! hehe
I da, sto je s onim interviewom bilo? Nisam stigla slusat ni jucer ni danas...
Se moze to skinut i jel valja sta?
Evo ja sam sa familijom došao u RKA jutros sa brobom. U srijedu imamo prvi sajam u Opatiji, baš me veseli jer prvi put izlažemo ja i Iva po novim imenom, "BE CRAFT"
Već mjeseca dana se pripremamo za to cijeli novi promotivni materijal je gotov, trebao bi biti uber cool, ja se nadam
Viktore, majice mi još nisu poslali,bila je neka greška za koju me nisu obavijestili tako da tek danas printaju moju i tvoju zelenu majicu, trebali bi danas ih poslati u Rka tako da ti javim kad stigne.
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Evo ja sam sa familijom došao u RKA jutros sa brobom. U srijedu imamo prvi sajam u Opatiji, baš me veseli jer prvi put izlažemo ja i Iva po novim imenom, "BE CRAFT"
Već mjeseca dana se pripremamo za to cijeli novi promotivni materijal je gotov, trebao bi biti uber cool, ja se nadam
Viktore, majice mi još nisu poslali,bila je neka greška za koju me nisu obavijestili tako da tek danas printaju moju i tvoju zelenu majicu, trebali bi danas ih poslati u Rka tako da ti javim kad stigne.
šta je samo u srijedu sajam?
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Evo ekipica da se malo osvrnem na subotnji koncert Kultur Shocka u Boogaloo.
Zagrijavanje: odlazak na St. Patricks party na Zrinjevcu. Puno ljudi, fina atmosfera, alkohola u potocima, samo jedan skriveni točionik za pivu. Na stageu James Cannon & The Sinners, koji su prilično prosječno, pijanski svirali, ali iskreno to mi u takvoj atmosferi čak bilo i ok! Sve u svemu dosta zabavno.
Koncert
Band: svjetski - uigran do savršenstva s ogromnom količinom energije.:)
Publika: cca. 1500 ljudi
Atmosfera: savršena. Uz neizbježnu gužvu, ali to je tako kad se rasproda dvorana. Bilo dosta skakanja, ali u granicama normale i sing alonganja.:)
Trajanje: nešto više od 2 sata. Od toga tri encore-a, a nijedan nije bio ni mrvicu usiljen. Rijetko kada sam vidio da publika s tolikim guštom i toliko glasno zove bend natrag.
Frontman: totalni zakon. Super pjeva ove sevdah dijelove, ali se odlično snalazi i u žestokim dijelovima. Ko ne zna kaj sviraju Kultur Shock, nek si malo posluša, a to je nekakvi hard rock-metal-hard core-punk sevdah. Super aranžiran. Sevdah za 21 stoljeće.
Razglas: na žalost, ali ne i neočekivano, najslabiji dio kocerta. Kod nas je jednostavno, gotovo nemogće naići na dobar razglas. :(
Forumaši na koncertu: shela, killroy, snih i asfo (ako je još netko bio nek se javi)
Currently one of my favorite bootlegs! "Black" is absolutely amazing!! "Education", "In Hiding", "Army Reserve", all awesome. "Alive"... you fuckers were fucking LOUD!! Well done
Currently one of my favorite bootlegs! "Black" is absolutely amazing!! "Education", "In Hiding", "Army Reserve", all awesome. "Alive"... you fuckers were fucking LOUD!! Well done
Definately one of the best from the tour IMO.
(Sorry I don't speak the language )
Ah, yes. Zagreb was pretty magical and the crowd made it happen!
The entire time the band was onstage you could feel the love between us and the band, Sounds a bit cheesy, but it was so
They played some rare songs like All or None and Thin Air, which haven't been played for a while and then Zagreb...wow. I'm so proud!
Glad you like the bootleg. Everytime I listen to it, it's like I'm re-living the show.
Evo ekipica da se malo osvrnem na subotnji koncert Kultur Shocka u Boogaloo.
Zagrijavanje: odlazak na St. Patricks party na Zrinjevcu. Puno ljudi, fina atmosfera, alkohola u potocima, samo jedan skriveni točionik za pivu. Na stageu James Cannon & The Sinners, koji su prilično prosječno, pijanski svirali, ali iskreno to mi u takvoj atmosferi čak bilo i ok! Sve u svemu dosta zabavno.
Koncert
Band: svjetski - uigran do savršenstva s ogromnom količinom energije.
Atmosfera: savršena. Uz neizbježnu gužvu, ali to je tako kad se rasproda dvorana. Bilo dosta skakanja, ali u granicama normale i sing alonganja.:)
Trajanje: nešto više od 2 sata. Od toga tri encore-a, a nijedan nije bio ni mrvicu usiljen. Rijetko kada sam vidio da publika s tolikim guštom i toliko glasno zove bend natrag.
Frontman: totalni zakon. Super pjeva ove sevdah dijelove, ali se odlično snalazi i u žestokim dijelovima. Ko ne zna kaj sviraju Kultur Shock, nek si malo posluša, a to je nekakvi hard rock-metal-hard core-punk sevdah. Super aranžiran. Sevdah za 21 stoljeće.
Razglas: na žalost, ali ne i neočekivano, najslabiji dio kocerta. Kod nas je jednostavno, gotovo nemogće naići na dobar razglas. :(
Forumaši na koncertu: shela, killroy, snih i asfo (ako je još netko bio nek se javi)
Javite se ostali s vašim komentarima.
Rekla sam vam da ce bit dobra svirka! Oni nikad ne razocaraju. Cesto su u Europi pa vjerujem da ih necemo morati cekati dugo.
Ima kakvih slika, snimaka mozda?
Mislila sam da ce vas vise ici, no i ovo je dosta. Dobro smo vas *obradili* mi prijasnji fanovi
Hvala na izvjestaju s koncerta.
meni bilo ludilo na zrinjevcu, masa ljudi, irska muzika, lijep dan, super
jedino sto smo bili protjerani s trave, pa je nedostajao onaj pravi hipi dozivljaj od prosle godine, al sta ces.. kad miki nesto kaze, nema da se ne poslusa
pozdrav
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Ma ne sajam počinje u srijedu traje 4 dana a sljedeći je u Zagrebu gdje nadam da se vidimo u večem broju na nekom meet up
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
zrinjevac bio zabavan bas kao i prosle godine! super mi je kad ekipa opali piknik na onoj travici oko paviljona
kultur shock mi bio skroz fora, al nekak sam ocekivala i vise, ne znam zakaj...mozda se ne znamo jos tak dobro al bila super svirka i odlicna atmosfera u svakom slucaju
Comments
http://forums.pearljam.com/showthread.php?t=276290
još da ptičica voli i druge krajeve osim the us and a...
- Marlene Dietrich
jučer sam pogledao into the wild!stvarno zanimljiv film!nisam očekivao takav kraj al j*biga
inače,vezano uz film,sad prije možda tjedan dana se na oprah showu govorilo o tom filmu.došli su i njegovi roditelji pa su razgovarali s oprah o njemu. ja nisam gledao nažalost,sestra mi rekla
moj doprinos talijanskom rijecniku: pizza, caneloni, fetucini, barilla, jovanotti
mi idemo, a prije si planiramo otići na zrinjevac, tamo ima prigodno događanje nekakvo
! baš je You've Got To Hide Your Love Away - Eddie Vedder na otvorenom sada... čudno mi je takvu glazbu tamo čuti
da ma bit ce ziher jos toga!! O, zasto li zivimo na dva razlicita kontinenta?? kad ce se oni vise preselit u tu italiju? mislim da nam je svakako pametno i dalje ponavljat talijanski
e da, st patrick's day i sve to! bili smo na tome prosle godine jer jedan frend plese irske plesove, i bilo je sve skupa bas super!
vidimo se onda u buugaluu, uzivajte!
pocinje oko 16h pa sve do 23h negdje, pa svratite
Mama mia!!!
aaaaaa! SVAKA ČAST!!!
a ubrzo će i redse!
Gledajte Eurosport sutra, garant ce nas snimat kako festamo negdje okolo! hehe
I da, sto je s onim interviewom bilo? Nisam stigla slusat ni jucer ni danas...
Se moze to skinut i jel valja sta?
Hvala na dobrodoslici i molim te javi kad ce se emitovati ta epizoda moram nekako uhvatiti da pogledam
Prijavi se i za milijunasa pa im pokazi sta znaju prldzemovci he he
mozda i Tarik slusa PJ
znam ko je zapoceo al je ja ovde znam samo jednu osobu koja njih slusa
ali to mi je naj najbolji drug pa nekako podnosim sve to sto sa muzikom ovde...
i to kad?za vrijeme uskrsa....
What the fuck is this world running to?
šta je samo u srijedu sajam?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Koncert
Band: svjetski - uigran do savršenstva s ogromnom količinom energije.:)
Javite se ostali s vašim komentarima.
Definately one of the best from the tour IMO.
(Sorry I don't speak the language
http://inthepresenttense.blogspot.com/
Ah, yes. Zagreb was pretty magical and the crowd made it happen!
The entire time the band was onstage you could feel the love between us and the band, Sounds a bit cheesy, but it was so
They played some rare songs like All or None and Thin Air, which haven't been played for a while and then Zagreb...wow. I'm so proud!
Glad you like the bootleg. Everytime I listen to it, it's like I'm re-living the show.
Rekla sam vam da ce bit dobra svirka! Oni nikad ne razocaraju. Cesto su u Europi pa vjerujem da ih necemo morati cekati dugo.
Ima kakvih slika, snimaka mozda?
Mislila sam da ce vas vise ici, no i ovo je dosta. Dobro smo vas *obradili* mi prijasnji fanovi
Hvala na izvjestaju s koncerta.
slikice od neila, pliz pliz
jedino sto smo bili protjerani s trave, pa je nedostajao onaj pravi hipi dozivljaj od prosle godine, al sta ces.. kad miki nesto kaze, nema da se ne poslusa
pozdrav
Ma ne sajam počinje u srijedu traje 4 dana a sljedeći je u Zagrebu gdje nadam da se vidimo u večem broju na nekom meet up
zrinjevac bio zabavan bas kao i prosle godine! super mi je kad ekipa opali piknik na onoj travici oko paviljona
kultur shock mi bio skroz fora, al nekak sam ocekivala i vise, ne znam zakaj...mozda se ne znamo jos tak dobro