Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
masni wrote:ide tko na euro ? pricamo o nogometu i svi kao sve znamo, tko kad ide pisat i kakit, kakvo je vrijeme danas bilo u austriji, a nitko nije pitao hoce li se tko zaputit gore?! znam da vjerojatno nemate karte, ali ono, otic gore, sa sto ticusa rvata vikat rvacka rvacka na dan-dva.. i to..
mozda cu biti u klagenfurtu 16.06. ... bez karte... ovisi zapravo o frendu, meni se ide... hrvatska! i tak...
poruke, smsovi pa ako netko ide...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
potato girl wrote:P.S. A kad će sljedeće natjecanje? Ha? Ha?
Glasanja su skoro gotova ali možemo se još igrati;
S obzirom da je uskoro sljedeća turneja mogli bi slagat set listu za MSG 1 i 2 (jer tamo imamo naše predstavnike) onaj koji bude najbliži izvedenoj set listi pobjeđuje i ovaj put dobiva na poklon neki gađet sa koncerta ( koji će naši dragi predstavnici pokupiti, naravno te troškove ćemo podijeliti sa recimo 10 kn uloga od svakoga koji bude igrao )
tko je za???CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Glasanja su skoro gotova ali možemo se još igrati;
S obzirom da je uskoro sljedeća turneja mogli bi slagat set listu za MSG 1 i 2 (jer tamo imamo naše predstavnike) onaj koji bude najbliži izvedenoj set listi pobjeđuje i ovaj put dobiva na poklon neki gađet sa koncerta ( koji će naši dragi predstavnici pokupiti, naravno te troškove ćemo podijeliti sa recimo 10 kn uloga od svakoga koji bude igrao )
tko je za???
ja sam za definitivno! super ideja!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Dirty Frankk wrote:Glasanja su skoro gotova ali možemo se još igrati;
tko je za???
Super ideja, ja sam za...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
Rockin' in the free worldDeath or glory!0
-
Rockin' in the free world0
-
Rockin' in the free world...the north is to south what the clock is to time...
419 3520 -
Ma 2 koja su najbliza za MSG1 idu na put na MSG2, sponzorirano od predjsednika
(ako naravno on i prva dama ne budu najblizi)
(onda ce se pricat o namjestanju)
Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
super ideja ovo s igrom:)
iako mi se marinov prijedlog ipak mrvu više sviđa...
a evo jedan mali intervjuić sa liamom finnom koji naravno spomene kako bi volio produžit turnejicu sa edom:) naravno:)
http://www.cnn.com/2008/SHOWBIZ/Music/06/04/liam.finn/index.htmlI love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
- Marlene Dietrich0 -
masni wrote:Ma 2 koja su najbliza za MSG1 idu na put na MSG2, sponzorirano od predjsednika
(ako naravno on i prva dama ne budu najblizi)
(onda ce se pricat o namjestanju)
in other words, kad stvorite proračun u koji ćete uplaćivati finu lovicu, a iz kojega će se precjedniku isplaćivati plaća (kao i plaće vođe puta i glavnih razbijačica/tjelohraniteljki), onda će ovaj tvoj plan biti realan!
on a more serious note, ak imate tele2 broj, odite na neko njihovo prodajno mjesto i učinite sljedeće:
Vi: Dobar dan!
Prodavač: Dobar dan!
Vi: Želio/željela bih karte za Rokaj fest.
Prodavač: Nema problema, recite mi samo svoj broj mobitela.
Vi: 095...(kažete broj mobitela)
Prodavač: Evo, izvolite Vaše karte.
Vi: Hvala i doviđenja!
Prodavač: Doviđenja!
Mi upravo probali i karte su u džepu. Detalje potražite na: http://www.tele2.hr/rokajfest.html0 -
pajo wrote:I
on a more serious note, ak imate tele2 broj, odite na neko njihovo prodajno mjesto i učinite sljedeće:
Vi: Dobar dan!
Prodavač: Dobar dan!
Vi: Želio/željela bih karte za Rokaj fest.
Prodavač: Nema problema, recite mi samo svoj broj mobitela.
Vi: 095...(kažete broj mobitela)
Prodavač: Evo, izvolite Vaše karte.
Vi: Hvala i doviđenja!
Prodavač: Doviđenja!
Mi upravo probali i karte su u džepu. Detalje potražite na: http://www.tele2.hr/rokajfest.html
to znači da ja mogu posuditi broj od frenda,glumiti budalu i reći da je to moj broj?0 -
shela wrote:moj burki bio danas i trazili ga osobnu, al brijem da sam ovisi o tome kolko im se da gnjavit te
ak te gnjave onda udavis frenda da ode po to
tak je! ako oni tebe gnjave onda i ti nekoga ugnjavi!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
0
-
Does someone here know English? Why is this thread 2 years past its prime?0
-
world wide pearl jam wrote:
Hmmm....vrlo zanimljivo.
Posebno mi je dobar dio gdje Eddie sebe moze "zamisliti" u poziciji u kojoj se nalaze Rolici... to mi mirisi na sljedecih 30 godina PJ-a
Hail hail to THAT!0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads