Pearl Jam in Zagreb!

17137147167187191290

Comments

masni wrote:
    ide tko na euro ? pricamo o nogometu i svi kao sve znamo, tko kad ide pisat i kakit, kakvo je vrijeme danas bilo u austriji, a nitko nije pitao hoce li se tko zaputit gore?! znam da vjerojatno nemate karte, ali ono, otic gore, sa sto ticusa rvata vikat rvacka rvacka na dan-dva.. i to..

mozda cu biti u klagenfurtu 16.06. ... bez karte... ovisi zapravo o frendu, meni se ide... hrvatska! i tak...

poruke, smsovi pa ako netko ide...
    Standing on a hill, staring at a mountain...
    P.S. A kad će sljedeće natjecanje? Ha? Ha? :D

Glasanja su skoro gotova ali možemo se još igrati;

S obzirom da je uskoro sljedeća turneja mogli bi slagat set listu za MSG 1 i 2 (jer tamo imamo naše predstavnike :D ) onaj koji bude najbliži izvedenoj set listi pobjeđuje i ovaj put dobiva na poklon neki gađet sa koncerta ( koji će naši dragi predstavnici pokupiti, naravno te troškove ćemo podijeliti sa recimo 10 kn uloga od svakoga koji bude igrao )

tko je za???
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.

S obzirom da je uskoro sljedeća turneja mogli bi slagat set listu za MSG 1 i 2 (jer tamo imamo naše predstavnike :D ) onaj koji bude najbliži izvedenoj set listi pobjeđuje i ovaj put dobiva na poklon neki gađet sa koncerta ( koji će naši dragi predstavnici pokupiti, naravno te troškove ćemo podijeliti sa recimo 10 kn uloga od svakoga koji bude igrao )

tko je za???

ja sam za definitivno! super ideja! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!

tko je za???

Super ideja, ja sam za... :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
    Rockin' in the free world :D
    Death or glory!

Rockin' in the free world
    Rockin' in the free world
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
    Ma 2 koja su najbliza za MSG1 idu na put na MSG2, sponzorirano od predjsednika :D

(ako naravno on i prva dama ne budu najblizi)

(onda ce se pricat o namjestanju :D )
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    super ideja ovo s igrom:)
    iako mi se marinov prijedlog ipak mrvu više sviđa...

a evo jedan mali intervjuić sa liamom finnom koji naravno spomene kako bi volio produžit turnejicu sa edom:) naravno:)
    http://www.cnn.com/2008/SHOWBIZ/Music/06/04/liam.finn/index.html
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
    masni wrote:
    Ma 2 koja su najbliza za MSG1 idu na put na MSG2, sponzorirano od predjsednika :D

(ako naravno on i prva dama ne budu najblizi)

(onda ce se pricat o namjestanju :D )
    Iva: naravno, precjednik to svakako može podnijeti financijski jer nikako nije slučaj da su on i prva dama morali svaki po bubreg prodati da financiraju svoj put. :D in other words, kad stvorite proračun u koji ćete uplaćivati finu lovicu, a iz kojega će se precjedniku isplaćivati plaća (kao i plaće vođe puta i glavnih razbijačica/tjelohraniteljki), onda će ovaj tvoj plan biti realan! :D

on a more serious note, ak imate tele2 broj, odite na neko njihovo prodajno mjesto i učinite sljedeće:
    Vi: Dobar dan!
    Prodavač: Dobar dan!
    Vi: Želio/željela bih karte za Rokaj fest.
    Prodavač: Nema problema, recite mi samo svoj broj mobitela.
    Vi: 095...(kažete broj mobitela)
    Prodavač: Evo, izvolite Vaše karte.
    Vi: Hvala i doviđenja!
    Prodavač: Doviđenja!

Mi upravo probali i karte su u džepu. Detalje potražite na: http://www.tele2.hr/rokajfest.html
  • Zagreb Croatia Posts: 657
    jurasica wrote:
    što se tiče Juno, mogu samo reći, yeah baby.... zakon film, zakon muzika... :) koji neprepoznatljivi sonic youth na soundtracku, kaj ne?

skroz nikad nebi rekla da su to ekshli oni :)

moze msg igra jupi!!
    pajo wrote:
    I
    on a more serious note, ak imate tele2 broj, odite na neko njihovo prodajno mjesto i učinite sljedeće:
    Vi: Dobar dan!
    Prodavač: Dobar dan!
    Vi: Želio/željela bih karte za Rokaj fest.
    Prodavač: Nema problema, recite mi samo svoj broj mobitela.
    Vi: 095...(kažete broj mobitela)
    Prodavač: Evo, izvolite Vaše karte.
    Vi: Hvala i doviđenja!
    Prodavač: Doviđenja!

Mi upravo probali i karte su u džepu. Detalje potražite na: http://www.tele2.hr/rokajfest.html

to znači da ja mogu posuditi broj od frenda,glumiti budalu i reći da je to moj broj? :D
    Gunner_V wrote:
    to znači da ja mogu posuditi broj od frenda,glumiti budalu i reći da je to moj broj? :D
    Basically da!
    Nas nisu tražili nikakvu identifikaciju, tako da bi u principu mogao i reći neki random broj iz njihovog imenika i piknut si kartu :D
  • Zagreb Croatia Posts: 657
    Gunner_V wrote:

moj burki bio danas i trazili ga osobnu, al brijem da sam ovisi o tome kolko im se da gnjavit te :)

ak te gnjave onda udavis frenda da ode po to :D
    shela wrote:
    moj burki bio danas i trazili ga osobnu, al brijem da sam ovisi o tome kolko im se da gnjavit te :)

tak je! ako oni tebe gnjave onda i ti nekoga ugnjavi! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jel ima bootleg od ovog koncerta

http://www.youtube.com/watch?v=dWGzuVenRF8
    shela wrote:

ja sam trebala dat jmbg...

i believe in miracles
    (da rankov glas ne bude jedini...)
    lestes wrote:
    ja sam trebala dat jmbg...
    Iva: koji frikovi! pa to te ne smiju pitat! freaks!
    Does someone here know English? Why is this thread 2 years past its prime? :p
    jel ima bootleg od ovog koncerta

http://www.youtube.com/watch?v=dWGzuVenRF8

Hmmm....vrlo zanimljivo.

Posebno mi je dobar dio gdje Eddie sebe moze "zamisliti" u poziciji u kojoj se nalaze Rolici... to mi mirisi na sljedecih 30 godina PJ-a :)
    Hail hail to THAT!

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.