Pearl Jam in Zagreb!

13173183203223231290

Comments

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    Jebote taj TOOL nisam nikad slušao a svi ga hvale, možda bi trebao probati :):) i da se i ja pridružim na tom koncertu...kažu da postoji TOOL ARMY da su fanovi baš ludi :D:D to se cijeni.

Pitat ću frenda koji album pa da probam.

U koju kategoriju ih bi stavili, što je to teški metal???
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    killroy wrote:
    Ufff....ja ih stvarno jako volim. Mislim da su nevjerojatni. Muzika je ispocetka tesko probavljiva, ali jednom kad se zakacis...cudan svijet je to.
    Prije ih nisam slusao i prvi album koji sam poslusao je Lateralus i najvise ga volim. Inace, koga god pitam tko ih je i prije slusao, vecina kaze da im je Aenima najbolja.

Na Tool idem 100%.

je, pricali smo o tome mislim u luxembourgu na onom quiz night u Tube :D

poslusao malo od Aenima i malo od Undertow... respect :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    lestes wrote:

maynard 1 2 :D

a ne,ne...

Maynard: http://www.flickr.com/photos/49329269@N00/388382136/

ako se dovoljno nacugam, ovako cu se osisat prije godisnjeg ovo ljeto :D
    neostvarena zelja :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • lestes
    lestes Posts: 959
    siljo wrote:
    a ne,ne...

ta frizura + one roze japanke s debelim đonom :cool:
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    siljo wrote:
    a ne,ne...

Iva: ima lestes pravo, reći ću tvojoj Ivi da ti kupi te japanke and you're good to go...
  • Dirty Frankk
    AAAAAAAAAAAAAA new poster in good section...........you just make my day:D

@Siljo ovoga moraš pokupiti:D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    Sad sam baš razgovarao sa šeficom iz Termotiska, Jadranka da vidim je li složila ponudu za nas i dobit ćemo je tek sutra jer imaju veliku gužvu neka odbojka na pijesku i još neka događanja su kod vas u gradu pa zato nije stigla.
    Tako da ćemo sutra imati detaljnije podatke za majice.
  • masni
    masni Posts: 1,657
    tool je zanimljiv, bas kao sto domagoj kaze, kad ga probavis i uđes u taj svijet, onda je super.. ici na to ako ne bude onih pearl jamova u italiji u 9om mjesecu :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • lestes
    masni wrote:
    ici na to ako ne bude onih pearl jamova u italiji u 9om mjesecu :)

na oboje ak se ne preklapa :D

jesi uspel kaj srediti za nova rock? :)
  • helen cross
    helen cross Posts: 228
    eto sad smo dobili i tool što je super...
    mislim nije da se žalim al kaj ne mogu kod nas organizirat neki dobar festival kao što je npr... http://www.rocking.gr/article3482.php
    mislim u jednom danu mudhoney, lanegan i stoogesi...savršeno....
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • masni
    sve sam si bas danas kupio :) i festivalske karte i bus.. sve.. jupiii.. :)
    hvala na pitanju, btw ;)

nego, ide frend gore sa mnom, kao sto vjerojatno znate, i ne zna bas pj (ono, klasika, 3-4 pjesme, znate koje)..
    e pa sad, buduci da cu ga vuc zajedno sa sid u prvi red u tu subotu, trebam mu nesto dat da si poslusa doma..
    pa da cujem prijedloge.. osim zagreba, mislio sam mu i milano od 06.. pa da cujem: kako navuci nekoga na pj? :)
    znam da mu nece biti dosadno u prvom redu definitivno, ali da ipak zna vise od 3 pjesme, hehe

mah
  • u2fan1975
    u2fan1975 Posts: 41
    Daj mu definitivno da posluša Melbourne ja mislim da je 1996 godina bilo je prenošeno na radiju i daj mu Pinkpop 1992 da pogleda ako imaš.Eto ako ga to ne probudi onda neznam.
  • masni
    ma znam da ce mu pinkpop biti lud za vidjet, ali kad sad vidi nekog debeljkastog lika za gitarom, kratko osisanog, zute kose (!?!) pomislit ce da to nije taj bend :D
    sala sala..
  • lestes
    eto sad smo dobili i tool što je super...
    mislim nije da se žalim al kaj ne mogu kod nas organizirat neki dobar festival kao što je npr... http://www.rocking.gr/article3482.php
    mislim u jednom danu mudhoney, lanegan i stoogesi...savršeno....

cool. lanegana sam vidla, s twilight singers...

btw, na koje ti koncerte ideš? :)
  • lestes
    masni wrote:
    sve sam si bas danas kupio i festivalske karte i bus.. sve.. jupiii..
    hvala na pitanju, btw

nego, ide frend gore sa mnom, kao sto vjerojatno znate, i ne zna bas pj (ono, klasika, 3-4 pjesme, znate koje)..
    e pa sad, buduci da cu ga vuc zajedno sa sid u prvi red u tu subotu, trebam mu nesto dat da si poslusa doma..
    pa da cujem prijedloge.. osim zagreba, mislio sam mu i milano od 06.. pa da cujem: kako navuci nekoga na pj?
    znam da mu nece biti dosadno u prvom redu definitivno, ali da ipak zna vise od 3 pjesme, hehe

mah

super :)
    a preporuke, ne znam, meni sve dobro :o:D
    al možda da daš i koji album, a ne samo bootlege. prvo kaj sam ja frendici
    (kojoj je već bilo dosta mojih priča o pj pa je htela to i čuti, da me se riješi,
    valjda :o ) uvalila je koncert iz zagreba. i ono, ok joj je bilo, al je rekla da bi joj
    bolje bilo da je prvo čula neke albume, a ne live snimke.. i tak..

morala sam pobrisat tvoje smajliće...
  • Dirty Frankk
    Najlakše da mu daš best of - Rearviewmirror, tamo ima sve; laganica i rokija staro, novo pa neka bira i uživa :):)

Ne mogu zamisliti kako bi bilo čuti opet PJ po prvi put i to u 2007 g.??????
    Ustvari kako se to može propustiti, mislim ako barem malo imaš ukusa za rock glazbu ako ne briješ samo na techno ili narodnjake (u tom slućaju si spreman za ludaru) kako možeš propustit Pearl Jam???
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Slažemo se s Nikom, daj mu ili rearview ili benaroyu - tu bi trebao naći štogod... :D

A live iz ZG preporučujemo za nekoga tko je slušao prije pa prestao - mi testirali na Ivinom bratu - rezultat: ide u Katowice. :D
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    hehe, ja sam frendu pj junferu nedavno snimio Rearviewmirror, ali sam mu sve stvari iskopao u live verziji. Kaže da mu je super :)

Tool, mislim da ću skoknut to pogledat, a bome i Dream Theater sad 7-og...

A u zadnje vrijeme slušaju se Dropkick Murphys i Flogging Molly u abnormalnim količinama, Irish rules!

I čekam te Katowice ko zemlja vodu :):). A zanimljivo je da je između Katowica i Venezie, znači 14-og - Bombardiranje Rijeke od strane leta3 te snimanje dvd-a i live albuma. Bit će to vesela 3 dana.

Još vrijedi spomenut Harteru u Rijeci na kojoj će se (ponovno) okupit Laufer i zasvirat, a i tamo će se snimat live album. Još će tamo svirati Rundek cargo orchestra i Edo Maajka. Datum je mislim 9.6.

Ide se, a fax je stavljen na stand by :D
    Death or glory!

• cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Rijeka wrote:
    hehe, ja sam frendu pj junferu nedavno snimio Rearviewmirror, ali sam mu sve stvari iskopao u live verziji. Kaže da mu je super :)

Tool, mislim da ću skoknut to pogledat, a bome i Dream Theater sad 7-og...

A u zadnje vrijeme slušaju se Dropkick Murphys i Flogging Molly u abnormalnim količinama, Irish rules!

I čekam te Katowice ko zemlja vodu . A zanimljivo je da je između Katowica i Venezie, znači 14-og - Bombardiranje Rijeke od strane leta3 te snimanje dvd-a i live albuma. Bit će to vesela 3 dana.

Još vrijedi spomenut Harteru u Rijeci na kojoj će se (ponovno) okupit Laufer i zasvirat, a i tamo će se snimat live album. Još će tamo svirati Rundek cargo orchestra i Edo Maajka. Datum je mislim 9.6.

Ide se, a fax je stavljen na stand by

Uhm, samo da pohvatam ovu zadnje, Harteru. Sad znam s kim cu ici :D:p

A i vi ste mogli doci pa smo svi mogli letjet u Munich ko ja 11.6. :D A tko to moze planirat tako rano, kad se ovo kod nas sazna sve zadnji moment, ne?

Nego, da, ja slusam sve neki indie zadnje vrijeme. Super mi je Arcade Fire, i sve nesto sam skinula, i neki dan Nada Surf. Ma zakon. Danas sam malo gledala Verona DVD (Hvala, Domagoj) dok sam cistila po kuci. Super je cistit dok Ed pjeva :D Dobra motivacija.

PS Poop, 9 smajlica. Moram brisat. *sirim oci i placem* I ljutim se jos. jebemu, morat cu pocet malo ruznije govorit da bi se mogla izrazit bes smajlica, ili pak pisat duzepostove za izrazavanje ostalih osjecaja srece i ushicenja *insert smiley here* bez veze
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • masni
    Flogging Molly je prezakon.. steta sto su ih u Becu stavili u isto vrijeme kao i Killerse..a buduci da se, jel, ne moze biti na 2 mjesta u isto vrijeme = fizika sucks... :)