Pearl Jam in Zagreb!

15215225245265271290

Comments

• evo ako ce ti bit lakse i ja suosjecam s tobom jer je i meni pjesma jedna od favorite na albumu...samo smo je nas dvoje stavili medju prve 3..:(
    Iva:

Pearl Jam

Inside Job
    Come Back
    Parachutes
    Severed Hand
    Unemployable
    World Wide Suicide
    Army Reserve
    Wasted Reprise
    Gone
    Life Wasted
    Marker In The Sand
    Comatose
    Big Wave

Vitalogy

Corduroy
    Better Man
    Nothingman
    Not For You
    Immortality
    Tremor Christ
    Whipping
    Last Exit
    Satan's Bed
    Spin The Black Circle
    Pry, To
    Aye Davanita
    Bugs
    Hey Foxy...
    evo ako ce ti bit lakse i ja suosjecam s tobom jer je i meni pjesma jedna od favorite na albumu...samo smo je nas dvoje stavili medju prve 3..:(

je, primijetila sam prijatelju neznani... :) glavno da mi uživamo... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Vitalogy

Corduroy
    Better Man
    Last Exit
    Not For You
    Whipping
    Spin The Black Circle
    Immortality
    Nothingman
    Tremor Christ
    Satan's Bed
    Bugs
    Aye Davanita
    Pry, To
    Hey Foxy...

Pearl Jam

World Wide Suicide
    Severed Hand
    Life Wasted
    Comatose
    Wasted Reprise
    Marker In The Sand
    Inside Job
    Unemployable
    Gone
    Come Back
    Big Wave
    Army Reserve
    Parachutes
    I love quotations because it is a joy to find thoughts one might have, beautifully expressed with much authority by someone recognized wiser than oneself.
    - Marlene Dietrich
  • :eek:

Ante, sad kuzis zasto ja ne igram ove igre :D Je zabavno, al
    ne mogu si to raditi.

I ja isto volim Parachutes, ali nije mi prva na listi :p

VIdim da vam je skoro svima Unemployable pri dnu :( smrc
    Ta sa Inside Job i Come Back su najbolje s Avocada.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • a rekao sam da mi je ovo prvi i zadnji put...come back sam stavio na prvo mjesto :)

bas cu kad izglasamo sve do kraja i kad zavrsi igra napravit jedan cd sa svim pobjednickim pjesmama po albumima pa da vidimo sta ce to ispast
  • :eek:

Ante, sad kuzis zasto ja ne igram ove igre Je zabavno, al
    ne mogu si to raditi.

I ja isto volim Parachutes, ali nije mi prva na listi :p

VIdim da vam je skoro svima Unemployable pri dnu :( smrc
    Ta sa Inside Job i Come Back su najbolje s Avocada.

Ajde Sid glasaj...baš je prava sadomazo fora ovo glasanje :D:D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    sid, ide mi matisa, al me prca rasclanjivanje faktora...sve mi je zasad 5, osim matise - 4:D...da se pohvalim:)
    od 06 turneje mi pol toga fali, tako da cemo se mi jos cut u vezi bootova:)

evo i rezultata:

Pearl Jam:

Gone
    Life Wasted
    World Wide Suicide
    Severed Hand
    Comatose
    Unemployable
    Army Reserve
    Marker In The Sand
    Big Wave
    Come Back
    Inside Job
    Parachutes
    Wasted Reprise

Vitalogy:

Corduroy
    Betterman
    Nothingman
    Last Exit
    Spin The Black Circle
    Not For You
    Immortality
    Whipping
    Satan's Bed
    Tremor Christ
    Bugs
    Pry, To
    Aye Davanita
    Hey Foxy...
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
    pajo: vitalogy mi je bio ful lagan, ali zato pj najtezi do sad. Sve su mi pjesme podjednake, nemam faforita :D

Pearl Jam

World Wide Suicide
    Come Back
    Gone
    Marker In The Sand
    Inside Job
    Severed Hand
    Army Reserve
    Comatose
    Unemployable
    Parachutes
    Life Wasted
    Big Wave
    Wasted Reprise

Vitalogy

Better Man
    Corduroy
    Nothingman
    Immortality
    Not For You
    Spin The Black Circle
    Last Exit
    Whipping
    Satan's Bed
    Tremor Christ
    Aye Davanita
    Pry, To
    Bugs
    pajo wrote:
    pajo: ali zato pj najtezi do sad. Sve su mi pjesme podjednake, nemam faforita :D

istina, i mene je PJ mucio, iako sam mislio da nece
    sad mi je krivo sta su mi neke pjesme pri kraju, al jbg

kao sto je niko rekao, pravi sadomazo:D
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
    @nothingman: ne odgovori ti zeni mi, jel ti danas rodjendan ili nije? :)
    Iva: osim padobran pjesme ko jurasica, volim i broj 7 ko' lestes. pa evo nas na 700. stranici! jeeej!
    to ti je 1911 od hajduka :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • a nisam vidio pitanje...sorry..:)
    ne, nije mi rodjendan danas...da je napravio bi neku festicu valjda pa bi bili pozvani :)
    ovo 1911 uvijek dodam na nick jer je cisto notihingman uvijek zauzeto, a samo znacenje broja 1911 ti je vezano za jos jednu moju ljubav koja sve vise slabi sto sam stariji...s obzirom da sam sa hvara, znaci dalmatinac u dusi :), znaci Hajduk u srcu, a 1911 je godina osnutka istog...:D
    eto toliko o tome...mala digresija opet od teme, ali posto pitate pa da vam odgovorim...inace kad budes zeni cestitao Dan zena sjeti se da meni dan prije cestitas rodjendan :D
  • masni wrote:
    to ti je 1911 od hajduka :)

vidis kako coek zna :D
    a nisam vidio pitanje...sorry..
    ne, nije mi rodjendan danas...da je napravio bi neku festicu valjda pa bi bili pozvani :)
    ovo 1911 uvijek dodam na nick jer je cisto notihingman uvijek zauzeto, a samo znacenje broja 1911 ti je vezano za jos jednu moju ljubav koja sve vise slabi sto sam stariji...s obzirom da sam sa hvara, znaci dalmatinac u dusi, znaci Hajduk u srcu, a 1911 je godina osnutka istog...:D
    eto toliko o tome...mala digresija opet od teme, ali posto pitate pa da vam odgovorim...inace kad budes zeni cestitao Dan zena sjeti se da meni dan prije cestitas rodjendan :D
    Iva: au shit, morat ću te onda zamolit da ako ikad u životu upoznaš mog svekra (oliti Marijevog oca) da mu nikako ne kažeš da to nisam znala jer mi nema pomoći... naime kad sam prvi put kročila u kuću paje seniora dočekao me ogromni čupavi goblen (tj. neko čupavo čudo koje liči na tepih, ali je na zidu) s grbom Hajduka i to je bila prva prvcata stvar koju si vidio kad si ušao kod njih u kuću... a ja siroče prava cura s filozofskog pa mi je nogomet bitan samo u kontekstu npr. Nicka Hornbyja i njegove genijalne knjige 'Fever Pitch'... :D

a kćer od Marijeve sestre je pokušavao naučiti da joj prva riječ bude 'bili' i sl....
    jadna ja ako ikad sazna da sam taj datum smetnula s uma... :D

EDIT: evo, sukladno idućem postu mijenjam izjavu da sam zaboravila datum nego sam zaboravila godinu... stvarno sam beyond help...
    a sad me muž još i upilao da je onaj zidni tepih napravljen za 60. godišnjicu Hajduka... još jedna informacija koju ću sigurno zaboraviti...shit...
  • nije datum nego godina...stvarno ne znam kako si to mogla zaboravit...:D
    jurasica wrote:
    ana z, opet sam te prekjučer slušala na televiziji... bilo je malo kasno, ali bitno je da si rekla svoje!!! :)

imam osjećaj kao da ponekad neke stvari koje napravim odu u vjetar, pa me veseli bilo kakav feedback, tenks :)
    elcielo wrote:
    imam osjećaj kao da ponekad neke stvari koje napravim odu u vjetar, pa me veseli bilo kakav feedback, tenks :)
    Iva: hej, hej, pa pola mog ureda je pričalo o tvom prilogu u središnjem DNEVNIKU!!! kod ekipe iz moje branše ćeš ubrzo biti pravi celebrity... :)
    pajo wrote:
    Iva: hej, hej, pa pola mog ureda je pričalo o tvom prilogu u središnjem DNEVNIKU!!! kod ekipe iz moje branše ćeš ubrzo biti pravi celebrity... :)

joj, fala :cvjetairastapaseuistovrijeme: :)

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.