Ne znam di se utakmica moze gledat...Necu ni pratit ako nema...
Nego MORAM ovo podijeliti...Pa di to ima?
Slusam ba svom omiljenom radiju upravo LONG ROAD, ona duga verzija koja ima intro i sa onim tipom, kako se zove...ma nema toga svugdje.
I Svid radio.
I da, bila na moru danas...i kupala se!
Malo PJ-a, zapravo dEUS-a na ipodu, oops, al sad mi je ta faza.
No ovaj post je povezan sa PJ ne samo ovim Long Road-om nego
kako me ovakve stvari vesele, priroda i to. Necu vise filozofirat, sunce mi
udarilo u glavu Uzivajte u ovom babljem ljetu!
sid, baš lijepo uživaš... da je meni malo okupati se u moreku našem lijepom, hrvatskom... jel bilo hladno?
Hladno...pa je malo. Hladnije dosta
Skocila sam unutra jer ja nikako ne mogu polako, onda nikad ne bih usla u more.
A unutra ko da me bockaju oni jezevi sto su ispod mene na grotama...haha
Al super je bilo, 5 minuta plivanja i koji zaron i ja ko nova! Sad lijecenje
sa medicom i Gustafima veceras
Mogu misliti kako se (nije) snasao nas omiljeni izbornik!
I don't blame her, al opet...
Mislim da sad zna kako se Ed osjeca
Iva: jaaao! strašno! i stvarno, jadan i Ed skupa s Bilićem. a kaj ta Ukrajinka usotalom brije - ne bi Bilić nikad bio s nekom kokom protiv čije repke igramo!
Iva: jaaao! strašno! i stvarno, jadan i Ed skupa s Bilićem. a kaj ta Ukrajinka usotalom brije - ne bi Bilić nikad bio s nekom kokom protiv čije repke igramo!
Al pazi. Ona je kupila kartu za danasnju tekmu i navija za nas haha koja drama, prava sapunica. Kao samo se nada de ce biti medju nasim navijacima. Ako ju oni njeni cuju...tesko joj se pise :rolleyes:
Uglavnom, malo sam se nasmijala. Na net.hr ima i fotka nje i Bilica. Ona sva uplakana, on se smjeska. joj joj
dakle
ja sam clan europskog parlamenta mladih hrvatske. u rijeci je od 10.-12. bilo nacionalno zasjedanje na engleskom jeziku. i kao mentor ucenika jedna zagrebacke gimnazije dosla je zena sa svim obiljezjima PJ frika: majica sa 06/07 turneje, masu bedzeva ... i isprva me bilo sram pitat ju nes, al jbg, reko sam sta mi moze bit i eto. i mi se upoznali...dakle, predstavnik zagrebackih delegata bila je profesorica Marina
ja sam se njoj poceo obracat sa ti, a kad mi je rekla da je profesorica (isprva to nisam znao ) bio mi takav bed...JAO
rijetkost je upoznat nekog sa istim glazbenim ukusom . i da, napokon sam sreo nekog sa ovog foruma (izuzev Sid, Viktora, i Antu), jej
...the north is to south what the clock is to time...
419 352
dakle
ja sam clan europskog parlamenta mladih hrvatske. u rijeci je od 10.-12. bilo nacionalno zasjedanje na engleskom jeziku. i kao mentor ucenika jedna zagrebacke gimnazije dosla je zena sa svim obiljezjima PJ frika: majica sa 06/07 turneje, masu bedzeva ... i isprva me bilo sram pitat ju nes, al jbg, reko sam sta mi moze bit i eto. i mi se upoznali...dakle, predstavnik zagrebackih delegata bila je profesorica Marina
ja sam se njoj poceo obracat sa ti, a kad mi je rekla da je profesorica (isprva to nisam znao ) bio mi takav bed...JAO
rijetkost je upoznat nekog sa istim glazbenim ukusom . i da, napokon sam sreo nekog sa ovog foruma (izuzev Sid, Viktora, i Antu), jej
The front page of the July 10 edition of the "Talkeetna Times" reflected
the town's busy summertime flavor.
A sizeable crowd was expected at the Moose Dropping Festival, where
thousands watch preserved poop dropped on a bull's-eye. Two climbers died on
Mount McKinley, sad news for this, the last civilized stopover before base
camp.
But it was a two-page advertisement from an out-of-state religious group
at the newspaper's center that's still got the town talking.
"LIBERTY OF CONSCIENCE THREATENED," blares a headline above a photograph
of President Bush bowing as he clasps the hand of Pope Benedict XVI. "SUNDAY
WILL BE ENFORCED AS THE MARK OF THE BEAST."
Another photo shows a billboard bearing the words, "Saturday the TRUE
Lord's Day. Changed by Antichrist."
The Florida-based Eternal Gospel Church, a splinter group of the Seventh
Day Adventist Church with a reputation for controversy, bought the ad. It
accuses the Catholic Church of pressing for enforcement of Sunday "blue"
laws regulating moral activities. Seventh Day Adventists believe Saturday is
the Sabbath.
nik ne znam, nije rekla... rekla da vas (I&M) zna
Marina Vrdoljak, rekla je da vas zna
kovrcava crna kosa, visoka oko 1.75...?:D
da nije ovo malo prije ona postala :eek:
...the north is to south what the clock is to time...
419 352
nik ne znam, nije rekla...
Ne vjerujem da je ona. Sumnjam.
Ovaj poster stalno trolla po cijelom forumu, prijavila sam post.
Vidi malo...sve neke random postove salje u masu threadova.
ja i dalje ne kuzim koja je ta Marina i koga ona od tu pozna...
Iva: aaaaaaa, koji mico! tu verziju imaš na onim raritiesima koje smo ti spržili (ko' što sigurno i sama znaš )
a za Marinu bum se ja malo raspitala tko je, I know people koji su isto bili na tome u Rijeci pa ću provjerit preko jednog dečka kak bi me ona mogla znati...
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Ana Z. Ja sam isto bila na starom forumu davnih dana, al vise se ne sjecam koji username mi je bio. Upoznala sam Sasu iz Makedonije tamo i neko vrijeme smo se culi dosta, onda izgubili kontakt, i opet se nasli na novom forumu i u RL u ZG. hehe super
Ne sjecam se snowwhite ni tebe ni nikoga : (
Ana Z. Ja sam isto bila na starom forumu davnih dana, al vise se ne sjecam koji username mi je bio. Upoznala sam Sasu iz Makedonije tamo i neko vrijeme smo se culi dosta, onda izgubili kontakt, i opet se nasli na novom forumu i u RL u ZG. hehe super
kad točno si ti došla? jer ovo je bilo i prije saše, puno prije. negdje 2000./2001. tada na pitu nisam znala nikog iz hrvatske, osim nje, i njenog tadašnjeg (a možda i današnjeg) dečka, 'blejavca'.
pa sam se družila s istočnim blokom, hehe, tada sam upoznala curu iz poljske koja nam je radila onaj super cover čestitke u sklopu poklona za naše PJ momke.
tada je najpoznatiji/a pitter bio/la 'hedonist'. ne znam jel' se sjećaš tih vremena. uf. brings back memories...
ak si ti sretan i ja sam sretna, ali se nadam da ovo nisi previše platio...
Nisam puno jer sam ga kupio kod B.Klausena zato je i potpisan.
Platio 60$ a sad mu je neka vrijednost oko 400$-500$
to se zove investicija
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
Stigao nam Amentov glazbeni uradak zajedno sa trzalicom...sitnica, a čovjeka tako razveseli...thanks man!
E, a meni se malo steglo oko srca kad sam u bookletu pročitao i sljedeće:
"...to my musical brothers: Ed, Matt, Mike & Stone..." Baš je super taj naš bass player!
Comments
Nego MORAM ovo podijeliti...Pa di to ima?
Slusam ba svom omiljenom radiju upravo LONG ROAD, ona duga verzija koja ima intro i sa onim tipom, kako se zove...ma nema toga svugdje.
I
I da, bila na moru danas...i kupala se!
Malo PJ-a, zapravo dEUS-a na ipodu, oops, al sad mi je ta faza.
No ovaj post je povezan sa PJ ne samo ovim Long Road-om nego
kako me ovakve stvari vesele, priroda i to. Necu vise filozofirat, sunce mi
udarilo u glavu
sid, baš lijepo uživaš... da je meni malo okupati se u moreku našem lijepom, hrvatskom...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
Hrvatska Hrvatska!
http://www.index.hr/xmag/clanak/vrtlog-ljubavi-slaven-bilic-meta-obozavanja-22godisnje-julije/405465.aspx
Mogu misliti kako se (nije) snasao nas omiljeni izbornik!
I don't blame her, al opet...
Mislim da sad zna kako se Ed osjeca
Hladno...pa je malo. Hladnije dosta
Skocila sam unutra jer ja nikako ne mogu polako, onda nikad ne bih usla u more.
A unutra ko da me bockaju oni jezevi sto su ispod mene na grotama...haha
Al super je bilo, 5 minuta plivanja i koji zaron i ja ko nova! Sad lijecenje
sa medicom i Gustafima veceras
Booook
HRVATSKA HRVATSKA!
Uglavnom, malo sam se nasmijala. Na net.hr ima i fotka nje i Bilica. Ona sva uplakana, on se smjeska. joj joj
pogodite
hint: bila je aktivna clanica foruma i na koncertu zga
_ _ _ _ _ _
419 352
nemam pojma. Koga?
ja sam se njoj poceo obracat sa ti, a kad mi je rekla da je profesorica (isprva to nisam znao
rijetkost je upoznat nekog sa istim glazbenim ukusom
419 352
the town's busy summertime flavor.
A sizeable crowd was expected at the Moose Dropping Festival, where
thousands watch preserved poop dropped on a bull's-eye. Two climbers died on
Mount McKinley, sad news for this, the last civilized stopover before base
camp.
But it was a two-page advertisement from an out-of-state religious group
at the newspaper's center that's still got the town talking.
"LIBERTY OF CONSCIENCE THREATENED," blares a headline above a photograph
of President Bush bowing as he clasps the hand of Pope Benedict XVI. "SUNDAY
WILL BE ENFORCED AS THE MARK OF THE BEAST."
Another photo shows a billboard bearing the words, "Saturday the TRUE
Lord's Day. Changed by Antichrist."
The Florida-based Eternal Gospel Church, a splinter group of the Seventh
Day Adventist Church with a reputation for controversy, bought the ad. It
accuses the Catholic Church of pressing for enforcement of Sunday "blue"
laws regulating moral activities. Seventh Day Adventists believe Saturday is
the Sabbath.
Huh?
e moja julija
Idem na MMJ za par tjedana!! Zasad soliram! Oh yeah.
Ljudi tolko su vam divni svi ti posteriii! Mozda si copim koji za bozic il tak nekaj
...we're doing this cause I don't know when we'll get a chance to do it again soon.
koji romantik taj nas eduardo. ed i koke:
http://www.youtube.com/watch?v=k1DFifr7iYg&feature=related
419 352
ni ja se ne sjecham tko bi to bio
Ovaj poster stalno trolla po cijelom forumu, prijavila sam post.
Vidi malo...sve neke random postove salje u masu threadova.
ja i dalje ne kuzim koja je ta Marina i koga ona od tu pozna...
a za Marinu bum se ja malo raspitala tko je, I know people koji su isto bili na tome u Rijeci pa ću provjerit preko jednog dečka kak bi me ona mogla znati...
da smo fanovi narodnjaka sad bi čaše bacala i žile rezala
bilo je to daavnih dana, kad je message pit bio skrooooooz drugačiji.
i kad ja nisam bila elcielo, hehehehehe
ipak ostaje misterija kako marina zna I&P fenomen?
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
http://i159.photobucket.com/albums/t149/ninodu/edsign.jpg
ak si ti sretan i ja sam sretna, ali se nadam da ovo nisi previše platio...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
SUper
kad točno si ti došla? jer ovo je bilo i prije saše, puno prije. negdje 2000./2001. tada na pitu nisam znala nikog iz hrvatske, osim nje, i njenog tadašnjeg (a možda i današnjeg) dečka, 'blejavca'.
pa sam se družila s istočnim blokom, hehe, tada sam upoznala curu iz poljske koja nam je radila onaj super cover čestitke u sklopu poklona za naše PJ momke.
tada je najpoznatiji/a pitter bio/la 'hedonist'. ne znam jel' se sjećaš tih vremena. uf. brings back memories...
Nisam puno jer sam ga kupio kod B.Klausena zato je i potpisan.
Platio 60$ a sad mu je neka vrijednost oko 400$-500$
to se zove investicija
E, a meni se malo steglo oko srca kad sam u bookletu pročitao i sljedeće:
"...to my musical brothers: Ed, Matt, Mike & Stone..." Baš je super taj naš bass player!
A kao da ćeš ga ikad prodat...LOL!