Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
hola, evo vratih se s vikenda na kojem se vidjelo (a ponegdje i okupalo) rijeke mrežnicu, ličku jesenicu, koranu i slunjčicu.
sinoć sam spavala pokrivena dekom, u zagrebu sam već i zaboravila kako to izgleda0 -
elcielo wrote:hola, evo vratih se s vikenda na kojem se vidjelo (a ponegdje i okupalo) rijeke mrežnicu, ličku jesenicu, koranu i slunjčicu.
sinoć sam spavala pokrivena dekom, u zagrebu sam već i zaboravila kako to izgleda
Jesi bila mozda u kampu Slapic na mreznici?
Bio sam tamo prije mozda mjesec dana. Super je...isto je bilo kupanja na mreznici, a rijeka je bila skroz topla..mozda nekih 23 stupnja.0 -
killroy wrote:Evo, izraelci su snimili kratki film u minhenu.
Vide se Niko i Sid
http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=79876&ArtistID=36
Fora filmić...Sviđa mi se to što počinje sa Sad...
Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
killroy wrote:Jesi bila mozda u kampu Slapic na mreznici?
Bio sam tamo prije mozda mjesec dana. Super je...isto je bilo kupanja na mreznici, a rijeka je bila skroz topla..mozda nekih 23 stupnja.
nisam, bila sam na mrežnici kod generalskog stola, a spavala sam u slunju, zimmer frei
voda u mrežnici je fenomenalna, baš za osvježenje.
s ovakvim temperaturama mora, rijeke definitivno više privlače.0 -
Hola i od mene, vikend je cijeli radni, danas nabijamo nedjeljne prekovremene
. Nadam se da će ekipa do sutra iskrcat sav ugljen s broda, a mi sve uzorkovat tako da od utorka radimo svaki drugi dan.
Ovo mi je definitivno najcrnje poglavlje života, ni nakon 2 tuširanja ugljen ne ide s kože. Čak sam i nadimak novi dobio - Uglješa
...
I ja sam ozbiljno planirao skočit jedan dan na neku rijeku osvježit se, a možda i jezero (najprimamljivije i najbliže mi je tu Bajer u Fužinama pa ćemo vidjet) More je katastrofalno toplo.Death or glory!0 -
killroy wrote:Probaj u internet exploreru. Meni u Firefoxu isto nije radilo.
Ok, sad radi i ako malo prekida snimku.
Pitanje nije bilo koja mi je najbolja pjesma nego što bi volio ćuti...LEAVIN HERE, to je tako dobra stvar u živo ali ne vjerujem da će je ikad u evropi svirati :(:(
Sad mi se vratio malo doživljaj cijele turneje...uff kako je dobro bilo, ja bi jošCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Rijeka wrote:Hola i od mene, vikend je cijeli radni, danas nabijamo nedjeljne prekovremene
. Nadam se da će ekipa do sutra iskrcat sav ugljen s broda, a mi sve uzorkovat tako da od utorka radimo svaki drugi dan.
Ovo mi je definitivno najcrnje poglavlje života, ni nakon 2 tuširanja ugljen ne ide s kože. Čak sam i nadimak novi dobio - Uglješa
...
I ja sam ozbiljno planirao skočit jedan dan na neku rijeku osvježit se, a možda i jezero (najprimamljivije i najbliže mi je tu Bajer u Fužinama pa ćemo vidjet) More je katastrofalno toplo.
Hey, pa nije mi jasno pa zar iskrcavanje rasutog tereta ne postoje kontejneri dizalice i ostala pomagala. Pa nije valjda da lopatama iskcavate ugljen???
Nadam se da ti je dobra dnevnicaCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:Hey, pa nije mi jasno pa zar iskrcavanje rasutog tereta ne postoje kontejneri dizalice i ostala pomagala. Pa nije valjda da lopatama iskcavate ugljen???
Nadam se da ti je dobra dnevnica
Ehehe, sve se to radi automatikom, mi samo od tog lopatama uzimamo uzorke s pokretne trake - svakih pol ure uzorak. I onda to drobimo i analiziramo i šaljemo dalje... Nije teško za radit, jedino sunce i prljavština itd. I to što radimo 12/12. Ali da pokucam, dnevnica je dobra, firma je strana i pouzdana, ekipa na šljaci je ok. Sve u svemu probat ću se uvalit za stalno...
I ja bi volio čut Leavin HereDeath or glory!0 -
Hej ljudi, samo da se odjavimo. Sutra ujutro palimo za Korčulu i sljedeća 2 tjedna smo so offline
Svima veliki pozdrav!0 -
UživajteDeath or glory!0
-
pajo wrote:Hej ljudi, samo da se odjavimo. Sutra ujutro palimo za Korčulu i sljedeća 2 tjedna smo so offline
Svima veliki pozdrav!
Vidimo se u Gradu, bit će i mali Marko sa mnom
:)
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Evo, smilovao nam se konačno šef, nakon katastrofalnog petka, i kupio klimu!
Istina da malo čudno miriši, ali nije 37.0 -
Netko dobije novi komad tehnike, nekome ode stari komad tehnike...
Riknula mi je veš mašina...:D:D
potato girl wrote:Netko dobije novi komad tehnike, nekome ode stari komad tehnike...
Riknula mi je veš mašina...:D:D
aaa...jadna ves masina...vjerojatno ju je herc strefio zbog ovih vrucina. Jel pila dovoljno vode...mozda je dehidrirala?0 -
killroy wrote:aaa...jadna ves masina...vjerojatno ju je herc strefio zbog ovih vrucina. Jel pila dovoljno vode...mozda je dehidrirala?
Popila je i previše, svoj višak je darežljivo podijelila s podom kupaonice...
Niš, ostaje mi ribača i pravac potok... Ionak sam seosko dete pa mi ne pada teško...:D:D
pajo wrote:Hej ljudi, samo da se odjavimo. Sutra ujutro palimo za Korčulu i sljedeća 2 tjedna smo so offline
Svima veliki pozdrav!
Sretan put ekipa i dobro se odmorite.
Evo ja radim a Last Kiss lagano smeta bolesnike koji čuju PJ kroz moj otvoreni prozor. U ovoj sobi je danas bilo 39 čitav radni dan pa se već pomalo čudim kako se ovaj komp nije zapalio a radi neprekidno od 1.10.2006.
Još samo 9x24h pa i ja ode na more!0 -
asfo wrote:Evo, smilovao nam se konačno šef, nakon katastrofalnog petka, i kupio klimu!
Istina da malo čudno miriši, ali nije 37.
Ne znam kako kod vas, ali mene ubija kada moram unutra-van klimatiziranog prostora, jer neki strojevi na poslu zahtjevaju 25 i manje celzijevaca dok je ovdje gdje pišem bilo 38+ Pa si vi računajte što moj mozgić kaže kada uletim iz mjesta A u mjesto B i natrag 15-20 puta u radnom danu.
Usput, ne miriši klima... to mi smrdimo... Inače ne kukam toliko ali nekako me puklo... nisam bio slušao PJ tri tjedna pa eto... sad nadoknađujem.0 -
drng wrote:Sretan put ekipa i dobro se odmorite.
Evo ja radim a Last Kiss lagano smeta bolesnike koji čuju PJ kroz moj otvoreni prozor. U ovoj sobi je danas bilo 39 čitav radni dan pa se već pomalo čudim kako se ovaj komp nije zapalio a radi neprekidno od 1.10.2006.
Još samo 9x24h pa i ja ode na more!
Bog Doktore, ti si rođak/bratić od Ive ako ne griješim???
Pozdrav, ukljući nas se ti malo češće, neće bolesnici nikamo pobljeći:D
Nismo se uspijeli upoznati u Minchenu ali mislim da te imam na jednoj slici, nepoznati sa vegeta majicom...to mora da si ti
Pajo i Iva biće sad lagano guštaju na Korčuli, trebali bi se naći u petak u Dubrovniku...imali još kandidata za meet up?CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
hej ljudi, na forum.hr se pojavio podatak koliko košta PJ, odnosno koliko traže za nastup.
navodno $200 000.
http://www.forum.hr/showpost.php?p=9444119&postcount=184
ja nemam pojma kak se kreću cijene inozemnih izvođača, pa ne znam kako da komentiram tu cifru0 -
hej, hej... evo mene doma... prošla sam valjda sve lokve na lastovu... i tak...
vruće je... nemam klimu...killroy wrote:Evo, izraelci su snimili kratki film u minhenu.
Vide se Niko i Sid
http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=79876&ArtistID=36
a ovaj filmić je super0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs