*__Pearl Jam >>> Hungary__*
Comments
-
Akkor én sikertörténetet könyvelhetek el jegyvásárlás szempontjából...
2 héttel a koncert előtt kaptam észbe. 1 nap alatt találtam partnereket. A főnököm sem szólt egy rossz szót sem, h munkaidőben megyek el (pedig nem erre számítottam). Az index fórumon jelezte valaki, h van eladó jegy a wiw-en. Én voltam az első, aki jelentkezett. 3 nappal a koncert előtt pedig bőven áron alul (nem mintha nem adnék meg BÁRMIT az élményért) személyesen vehettem át egy fiatalembertől. Szerencsém volt? Huhh, nagyon is...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
shinning wrote::-) Minden kép nagyon jó!!!!! köszönet Mindenkinek!!!
Én is megpróbálom összeszedni magam és feltenni pár fotót...igaz nekem inkább arnhemi képek vannak, mivel barátnőm elég kényelmesen tudott kattingatni az ülőhelyünkről...
Prágában mi is az ottani irodában vettük át a jegyet...szerencsére ez a nagyon dühítő dolog nem fordult velünk elő....húúú még belegondolni is szörnyű!!!!
Az arnhemi jeggyel volt nekem probléma. Miután az ottani iroda elég hamar sold out-ot jelentetett meg a weboldalán, kénytelen voltam az E-bayen keresgélni majd a pénz átutalása után türelmetlenül várni a jegyek megérkezését. várhattam....de a jegyek nem érkeztek meg...:-( a Paypal segítségével (thanks Richard again :-) ) visszakaptam az átutalt pénzt és újra a sold out-os irodához fordulva immáron sikerült mégiscsak jegyet venni tőlük, a szinpad jobboldalán elhelyzkedő ülőhelyre :-)
akkor vegul neked jol vegzodott a sztori!en pragaval eleg rosszul jartam; kisse keson kaptam eszbe hogy menni kene (ertsd: par hettel a koncert elott, amikoris rajottem hogy leeds meg becs egyszeruen nem eleg:)), minden jegyiroda sold out volt allojegyet illetoen - mert zsuzsikanak az kell persze =/ - tehat az e-bayen vasaroltam az eredeti ar duplajaert allojegyet ... majd ezutan ket nappal az arena hivatalos oldalan ujra elkezdtek allojegyet arulni ... hejjj de jo, szivtam a fogam ... majd, a koncerten - kb kezdes utani elso masodpercben - radobbentem hogy megiscsak jobb lett volna az ulojegy, tekintve hogy a nagy budos semmit lattam a szinpadbol (meg az a folotti fenyeket)
mondjuk hozzatartozik hogy egy kedves ismerosom azt mondta ha olyan szam jon amit nagyon szeretek, akkor felvesz a nyakaba ... szerinted? a koncert 3/4-et rajta ulve toltottem, a maradek 1/4-et csak szolidaritasbol nemstood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
lilinger wrote:Akkor én sikertörténetet könyvelhetek el jegyvásárlás szempontjából...
2 héttel a koncert előtt kaptam észbe. 1 nap alatt találtam partnereket. A főnököm sem szólt egy rossz szót sem, h munkaidőben megyek el (pedig nem erre számítottam). Az index fórumon jelezte valaki, h van eladó jegy a wiw-en. Én voltam az első, aki jelentkezett. 3 nappal a koncert előtt pedig bőven áron alul (nem mintha nem adnék meg BÁRMIT az élményért) személyesen vehettem át egy fiatalembertől. Szerencsém volt? Huhh, nagyon is...
na a masik ...! oke hozzam kepest mindenki mazlista, na de ez mar szemtelenseg...stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
Akkor most nyíltan felvállalom: szemét mázlista vagyok...
Bár Te többször láthattad Őket. Ami persze az én balf...ságom, mert ugye - és most lincseljetek - aki évekig a PJ felé sem szagol, annak ez jár. Már meg is bántam, s igyekszem bepótolni mindent. Pl lassan 2 hónapja nem hallgatok mást (környezet már idegbajt kap)...és kész vagyok Hollandiába is el menni a busing tour band-delI am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Hm.
Én a 10c-on keresztül vettem a jegyeket mindhárom koncertre:)
Seri!
Prágában ti is az Elf Hostelben szálltatok meg?????????????????????:DBudapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0 -
UGYE továbbra is intenzíven SZAVAZTOK???
Sikerült ledolgozni a 600 szavazatos lemaradást és 200-zas előnnyel elhúzni mindössze 2 hét alatt, most aztán már tényleg kitartóan klikkelgetnünk kell naponta!!!!!:)
a két link továbbra is:)
http://www.rockintown.com/cgi-bin/index.cgi?action=best
http://www.rockintown.com/cgi-bin/index.cgi?action=vote
Láttam Sailorgirlie és Zsuzska üzenetét, gondolom ti is az enyémet:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:
Sikerült ledolgozni a 600 szavazatos lemaradást és 200-zas előnnyel elhúzni mindössze 2 hét alatt, most aztán már tényleg kitartóan klikkelgetnünk kell naponta!!!!!:)
Láttam Sailorgirlie és Zsuzska üzenetét, gondolom ti is az enyémet:)
mikor lesz a szavazasnak vege...? nem mintha nem tamogatnam oket teljes testtel, de mar unom ezt a napi kotelezettseget...stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.0 -
még 1 hónap...:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
http://www.news.com.au/heraldsun/indepth/section/0,,5010460,00.html
görgetősávot lehúzni a koncertvideókig...azután jöhet a móka:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:Hm.
Én a 10c-on keresztül vettem a jegyeket mindhárom koncertre:)
Én is ott próbálkoztam először ... Talán 19 v. 17 órától kezdték el az árusítást a TC-n keresztül, én meg úgy voltam vele, hogy előbb le tudom az esti kötelezettségeket (gyerek etetése, fürdetése, altatása meg hasonlók), aztán majd ha már nyugis lesz a terep, akkor majd intézkedem ... Erre este, amikor odaültem a géphez, már csak a zágrábi meg az athéni koncertre lehetett jegyet rendelni ... Kissé ledöbbentett a dolog ...
Neked hogy sikerült amúgy?Ricsard wrote:Seri!
Prágában ti is az Elf Hostelben szálltatok meg?????????????????????:D
Közben rájöttem, hogy nem is négyen, hanem öten voltunk ...
Hárman voltak az Elfben, én meg az ötödik sráccal közvetlenül az Elf melletti Hostelben ... Már nem is emlékszem a nevére ... A két Hostel között csak egy vasúti sínnyi különbség van ... Ha-ha ... Az nagyon korrekt ... Kis túlzással, ha jött a vonat, akkor bele kellett kapaszkodni a sörösüvegekbe, különben leborultak volna az asztalról ... És a szobám ablaka is pont a sínekre nézett ... Az viszont már nem túlzás, hogy a vonat épp hogy nem jött be az ablakomon ...
De ott ejtőztünk legtöbbet az Elf 'kerthelyiségében' ...1996: Budapest
2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
2006: Prague; Vienna
2007: Katowice
2009: Berlin0 -
I don't speak Hungarian, and the only word I know (courtesy of my Hungarian friend is:)
BADZMEG !!!!!
HAhahahah, and this happens to be my first post!!!
I hope they make it there for you guys!0 -
Hey
thanx man!LOL
and congratulations on your 1 ever post here!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Seri wrote:Én is ott próbálkoztam először ... Talán 19 v. 17 órától kezdték el az árusítást a TC-n keresztül, én meg úgy voltam vele, hogy előbb le tudom az esti kötelezettségeket (gyerek etetése, fürdetése, altatása meg hasonlók), aztán majd ha már nyugis lesz a terep, akkor majd intézkedem ... Erre este, amikor odaültem a géphez, már csak a zágrábi meg az athéni koncertre lehetett jegyet rendelni ... Kissé ledöbbentett a dolog ...
Neked hogy sikerült amúgy?
19 órától volt, ha jól emlékszem, bár a szívás az volt, hogy az antwerpeni jegyeket fél órával korábban kezdték árusítani (épp vacsoráztam)...mire odajutottam 18:55-kor, már az out of stock felirat fogadott...levert a víz rendesen, kb 300x frissítettem az oldalt, mire végre sikerült megcsípni az arnhemi mellett a belga jegyeket is:) menetközben pedig kitaláltam, hogy vétek lenne otthagyni bécsi jegyeket, ha már arra is volt lehetőségem!!!
5 percen belül már oda is volt útitársam, így viszont nem mentünk a Nova Rock fesztiválra Metallicára meg Toolra...viszont megszereztem a Metallica koncert hanganyagát:) elég tuti show lehetett!!!Seri wrote:Közben rájöttem, hogy nem is négyen, hanem öten voltunk ...
Hárman voltak az Elfben, én meg az ötödik sráccal közvetlenül az Elf melletti Hostelben ... Már nem is emlékszem a nevére ... A két Hostel között csak egy vasúti sínnyi különbség van ... Ha-ha ... Az nagyon korrekt ... Kis túlzással, ha jött a vonat, akkor bele kellett kapaszkodni a sörösüvegekbe, különben leborultak volna az asztalról ... És a szobám ablaka is pont a sínekre nézett ... Az viszont már nem túlzás, hogy a vonat épp hogy nem jött be az ablakomon ...
De ott ejtőztünk legtöbbet az Elf 'kerthelyiségében' ...
Mi tavaly szálltunk meg az Elfben egy kétágyas szobában, és bár nem a vasút felé nézett az ablakunk, így is beszűrődött a zaj, bár engem nem zavart! Vicces volt, hogy hazafelé a vonaton ugyanazon a bazi hídon mentünk át mi is, így el tudtunk köszönni a szállástól:) Egész olcsó és klassz hely, pár napig ki lehet bírni!Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Ricsard wrote:
Láttam Sailorgirlie és Zsuzska üzenetét, gondolom ti is az enyémet:)
Elhúzni látszik 2006-ban is a PJ...már kb 500 az előny!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Itten találtok free bootlegeket az idei turnéról:
http://www.pearljamonline.it/mp3.htm
Kicsit olasz, de érhető ám!I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
lilinger wrote:Itten találtok free bootlegeket az idei turnéról:
http://www.pearljamonline.it/mp3.htm
Wááááoooo ... Ezek nagyon jók, köszi! ...1996: Budapest
Ricsard wrote:... menetközben pedig kitaláltam, hogy vétek lenne otthagyni bécsi jegyeket, ha már arra is volt lehetőségem!!!
Hát, én még a lehetőségig sem jutottam el, de tanultam az esetből ... Rá pár napra a hivatalos oldalon kiírták, hogy hol lehet ugye majd jegyet rendelni, de azokról meg az árusítás előtt egy nappal kiderült, hogy csak német, osztrák és svájci területről lehet tőlük vásárolni (épp regisztráltam volna magam és hát nem volt olyan lehetőség, hogy magyar, bakker) ... Na, akkor egy e-mail nekik, hogy ajánljanak már valami olyan helyet, ahol én is hozzá tudok férni a jegyekhez, és ők adták meg az oeticket.com címet ... Ott frankón ki volt írva, hogy jegyárusítás szombaton reggel 9-től ... Na, és akkor 9 óra 1 perckor már megvolt a jegyem ...
(egyébként kb. 1 hétig lehetett ott állójegyeket szerezni, aztán sold out lett)1996: Budapest
Seri wrote:Wááááoooo ... Ezek nagyon jók, köszi! ...
No, hát akkor úgy érzem, részben meg tudtam háláni a magyar koncert megszerzésében nyújtotta aktív közreműködésedet...I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack0 -
Seri wrote:Hát, én még a lehetőségig sem jutottam el, de tanultam az esetből ... Rá pár napra a hivatalos oldalon kiírták, hogy hol lehet ugye majd jegyet rendelni, de azokról meg az árusítás előtt egy nappal kiderült, hogy csak német, osztrák és svájci területről lehet tőlük vásárolni (épp regisztráltam volna magam és hát nem volt olyan lehetőség, hogy magyar, bakker) ... Na, akkor egy e-mail nekik, hogy ajánljanak már valami olyan helyet, ahol én is hozzá tudok férni a jegyekhez, és ők adták meg az oeticket.com címet ... Ott frankón ki volt írva, hogy jegyárusítás szombaton reggel 9-től ... Na, és akkor 9 óra 1 perckor már megvolt a jegyem ...
(egyébként kb. 1 hétig lehetett ott állójegyeket szerezni, aztán sold out lett)
He-he, nekem már komoly tapasztalataim vannak az oeticket.comnál:), mindenkinek egyből ezt a honlapot ajánlom, ha Ausztriáról van szó...gyorsak és rendkívül korrektek: képzeljétek, nyáron a Korn/Deftones/Soulfly jegyünket (Kornék betegek lettek) simán betettük egy borítékba, és 1 hét múlva utalták vissza a pénzünket, pedig tutira a rendezvény után ért csak oda:)!!!
a musicticket.at-nál sajnos köcsögök a magyarokkal és persze minden nem germanoid népséggel szemben:( azt az oldalt messziről kerülöm, bár érdekes, hogy pl a Ten Club-os bécsi jegyemen az ő logójuk feszít:)
az oeticket.com révén Shininggal Muse-ra megyünk decemberben, márciusban pedig majd a Depeche Mode-os kollégákkal (akikkel tavaly Zágrábba ugrottunk ki - ugyebár...grrrrr...) v-é-g-r-e NINE INCH NAILSre, YEEEEEEEEEAH!:D:D:D! És bár azt hittem, simán kibírom koncert nélkül júliusig, hiszen a 3 PJ-es élményt túl meghatározónak éreztem, mégis be vagyok sózva, ha erre a két akciónkra gondolok!
Bár azért Roger Waters tavaszi arénás bulija is elég rendesen fölcsigázott, főként, hogy a Dark Side Of The Moon floydi korszakát fogja előkaparni:)! És akkor még nem említettem a Genesist a Puskás Öcsi (R.I.P.) Stadionban...:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
lilinger wrote:Elhúzni látszik 2006-ban is a PJ...már kb 500 az előny!
Ige, igen, de a 600 szavazatnyi előny azért megnyugatóbb lenne:)Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
Eddie: Dublin & London0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads