*__Pearl Jam >>> Hungary__*

24567105

Comments

• shinning
    shinning Posts: 256
    Ricsard wrote:
    Most láttam az üzeneted a wiwen, meglett a cicusod?

óó igen....még akkor jött az utolsó pillanatban...már épp nyugovóra akartam térni, mikor furcsa hangokat hallottam az utcáról. Kinéztem....gondoltam "cicegek" még egyet.....na és akkor látom, hogy a szembenlévő üres telekről szaporázik :-)))...
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
  • Sonja_S
    Sonja_S Vienna Posts: 444
    Ricsard wrote:
    You'll be welcome as well!!!
    It's so cool Vienna is that close to Bp. but if I think about us here I know distance does not matter at all.( Shining and me were thinking about a budget of possible Hawaii trip (PJ show included)...Poor Eastern European us!!!!!:D:D:D

There were so many bankrobberies in Vienna in the last year, do you think one more followed by a bunch of people flying to Hawaii would be suspicious? ;)
    You can tell a man from what he has to say - Neil & Tim Finn
    They love you so badly for sharing their sorrow, so pick up that guitar and go break a heart - Kris Kristofferson
  • shinning
    Ricsard wrote:
    Bármennyire irigykedünk egymás koncert élményeire(hiszen mindegyikőnknek van egy unikum, csak általa látogatott PJ bulija), annyit leszögezhetünk:

-Antwerpen a csúcsok csúcsa volt (mint a többi PJ koncert)
    -biztos vagyok, hogy Vancouver és a Seattle melletti Gorge is istenkirályság volt, egyedülálló és felejthetetlen élmények - akárcsak Leeds:D, Prága vagy Budapest:)
    -ezer százalék, hogy egyik Pearl Jam koncertélményünket sem cserélnénk el egy másikra, bármennyire is kecsegtető lenne a lehetőség!!!

Hát nem nagyszerű ez a banda?????? :D

Fatyesz= 'überfrankó, csőfikurci, zsírfitti, atomász'
    :o

Igen, teljesen igazad van....mindegyik egy külön világot hozott létre, amiben nagyon-nagyon sokáig elidőznénk
    A tengerentúli események meg azért is nagyon különlegesek, mert ott a koncerten kívül is egy másik világba csöppensz....mikor megérkeztünk Vancouverbe valami egészen különös nyugodság áradt szét bennem...
    Seattle kicsit más volt....oda ha jól emlékszem 28 órai folyamatos utazás és ébrenlét után éjjel érkeztünk meg. Egy kisebb fajta pánikroham tőrt rám mikor a taxiból megláttam a hatalmas kivilágított felhőkarcolókat...."Úristen , hol vagyok????" :-) Ezen az afro-amerikai taxisofőrrel folytatott jókedvű csevegés enyhített...:-)

nahát ezek az új szavak, kifejezések....hihetetlen kérem, hihetetlen :-)
    csőfikurci...zsírfitti???? :-((((((((((( :-O
  • Ricsard
    Ricsard Posts: 1,943
    Sonja_S wrote:
    There were so many bankrobberies in Vienna in the last year, do you think one more followed by a bunch of people flying to Hawaii would be suspicious? ;)

:D:D:D:D:D:D:D
    Your act would be completely forgivable if you ask me!!! And I would be your volunteer accessory as well:) Let me know when you are ready: Down with Erste!!!:D
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
  • Ricsard
    shinning wrote:
    Igen, teljesen igazad van....mindegyik egy külön világot hozott létre, amiben nagyon-nagyon sokáig elidőznénk
    A tengerentúli események meg azért is nagyon különlegesek, mert ott a koncerten kívül is egy másik világba csöppensz....mikor megérkeztünk Vancouverbe valami egészen különös nyugodság áradt szét bennem...
    Seattle kicsit más volt....oda ha jól emlékszem 28 órai folyamatos utazás és ébrenlét után éjjel érkeztünk meg. Egy kisebb fajta pánikroham tőrt rám mikor a taxiból megláttam a hatalmas kivilágított felhőkarcolókat...."Úristen , hol vagyok????" :-) Ezen az afro-amerikai taxisofőrrel folytatott jókedvű csevegés enyhített...:-)

nahát ezek az új szavak, kifejezések....hihetetlen kérem, hihetetlen :-)
    csőfikurci...zsírfitti???? :-((((((((((( :-O

az általad kifogásolt kifejezések még önnön gimnáziumi élményekből derengtek föl:), nem a diákoktól szedegettem föl: ők már csak annyit jegyeznek meg: ZSÍR!!! Ugye ismerős:o?
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • Ricsard
    shinning wrote:
    ...Egy kisebb fajta pánikroham tőrt rám mikor a taxiból megláttam a hatalmas kivilágított felhőkarcolókat...."Úristen , hol vagyok????" :-) ...

Nos velem is előfordult már hasonló történet, bár ez ugyebár nem Amerikában történt. Mikor Liége-ből (az akkor ott ösztöndíjas Fruzsitól) vonatoztunk haza, akkor az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy hatalmas, égigérő épületek fényei cikáznak előttem: ez volt Frankfurt üzleti negyede, Európa legmarkánsabb felhőkarcolóival, ami nyilván lófing az USA-hoz képest, de egy pillanatra, álmomból fölriadva hosszú másodpercekig nem tudtam, hol vagyok...iszonyatosan ijesztő volt - szándékom ellenére, vízum és releváns információk nélkül New Yorkban fölébredni:D:D:D
  • Ricsard wrote:
    Nos velem is előfordult már hasonló történet, bár ez ugyebár nem Amerikában történt. Mikor Liége-ből (az akkor ott ösztöndíjas Fruzsitól) vonatoztunk haza, akkor az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy hatalmas, égigérő épületek fényei cikáznak előttem: ez volt Frankfurt üzleti negyede, Európa legmarkánsabb felhőkarcolóival, ami nyilván lófing az USA-hoz képest, de egy pillanatra, álmomból fölriadva hosszú másodpercekig nem tudtam, hol vagyok...iszonyatosan ijesztő volt - szándékom ellenére, vízum és releváns információk nélkül New Yorkban fölébredni:D:D:D

jottetek mar fel teljesen keszuletlenul a londoni canary wharf metromegallobol lepcson...? az elmeny hasonlo ;)
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Ricsard
    jottetek mar fel teljesen keszuletlenul a londoni canary wharf metromegallobol lepcson...? az elmeny hasonlo ;)

Berlin - Potsdamer Platz dettó :D

He-he, az egyik londoni torony minket egy gigantikus vibrátorra emlékeztetett! Bár állítólag uborka ihlette, gondolom vágod, melyikre cézok!
  • Ricsard
    Szólni kéne a G-portálosoknak, hogy regisztráljanak ők is ezen az oldalon!!!
  • lushka
    lushka Posts: 8
    I was hoping that Pearl Jam would play Hungary this tour. It would have been a good excuse to go there and see my friends that I haven't seen for the last ten years. Budapest sure is my second home. I was born there. Lived there for more than 10 years. Graduated from a Russian high school. I miss it so much. Sorry for the off topic. But Pearl Jam playing at the open air Petofi Csarnok venue. Would have been very cool. Hey guys, do they still have the flee market there?
  • Ricsard
    shmatrica wrote:
    I was hoping that Pearl Jam would play Hungary this tour. It would have been a good excuse to go there and see my friends that I haven't seen for the last ten years. Budapest sure is my second home. I was born there. Lived there for more than 10 years. Graduated from a Russian high school. I miss it so much. Sorry for the off topic. But Pearl Jam playing at the open air Petofi Csarnok venue. Would have been very cool. Hey guys, do they still have the flee market there?

Thanx! We wished it so much but we didn't do it again...promoters here suck big balls, that's the situation:):):) they fucked up arranging things back in 2000 when PJ was "forced" to cancel our show:(:(:(:(
    "PeCSa" would have been awesome in 2000 (and of course this year:), although the sound in that venue is never professional:( Yes, the flea market still exists and work, it's absolutely one of the center of the local black market:)
  • Ricsard
    Tényleg azt rebesgetik, hogy jövőre Eddie-ék visszatérnek a Pinkpop (NL) és a Werchter (B) fesztiválokra...ki tart velem???
  • Ricsard wrote:
    Berlin - Potsdamer Platz dettó :D

He-he, az egyik londoni torony minket egy gigantikus vibrátorra emlékeztetett! Bár állítólag uborka ihlette, gondolom vágod, melyikre cézok!

hogyne, mi csak kukipalota-nak hivjuk...? :))))
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Ricsard
    Broki Palace?:)
    nem rossz:o
    Samanthának a Sex és New Yorkból biztos tetszene!:D
  • Ricsard wrote:
    Tényleg azt rebesgetik, hogy jövőre Eddie-ék visszatérnek a Pinkpop (NL) és a Werchter (B) fesztiválokra...ki tart velem???

hhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... 8)
  • Ricsard
    Úgy irigylem az ausztrálokat: PJ és U2 show-k párhuzamosan 2 héten keresztül..!!! Vazze!:) És ezt egy Hawaii-jal lehet még fokozni, hiszen ott közös koncertet adnak, és így fejezik be a világ körüli turnét:)
    Brühühühühühü!
  • Ricsard
    ugye mindannyian szavaztatok már 2006 és minden idők legjobb zenekarára, azaz mindkét kategóriában???

http://www.rockintown.com/cgi-bin/index.cgi?action=vote

http://www.rockintown.com/index.html

napi 1x lehet szavazni...:) báj dö véj
  • shinning
    Ricsard wrote:

ÉÉÉÉNNNNN :-) sok-sok Pearl Jam koncerten szeretnék résztvenni :-)
  • Ricsard
    És szavaztál már?:)
  • shinning
    Ricsard wrote:
    És szavaztál már?:)

TERMÉSZETESEN!!! :-)

G-portálosoknak szóltál, hogy itt is kommunikálhatnánk, javítva statisztikánkat....:-)