*__Pearl Jam >>> Hungary__*

Options
13567105

Comments

még nem:)
    de most már időszerű lenne:)
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
    Eddie: Dublin & London
    Shinning!

Meggyógyult a cicád?
    Budapest.Budapest.Arnhem.Antwerpen.Vienna.Madrid.Katowice.Nova_rock.Nijmegen.Rotterdam.Berlin.Dublin.Belfast.London.Venice.Prague.Stockholm.Copenhagen.Vienna.Leeds.Milton_keynes.Padova.Prague.Seattle1.Seattle2.Chicago1.Budapest.Cracow.Vienna..>>>LONDON.BERLIN1.BERLIN2
  • London, UK Posts: 475
    Szevasztok!

Végre észrevettem, h itt vagytok...szóval akkor csatlakozom! :)

Annyi minden eszembe jutott, ahogy olvasgattam, de mostmár szinte alig. Na, lényeg:

1. Bécs csodálatos volt...azóta is abban élek, de ha jártok az index-es fórumra, láthassátok is :)

2. Amennyiben nem szoktatok, akkor nem tudjátok azt sem, h kedves sERI elvtárs megtalálta a 96os pesti koncert hanganyagát, s hozzáférhetővé tette. m4a formátumban van feltöltve, de asszem holnap felnyomom mp3-ban. Ha érdekel, küldjetek egy emilt, s lövöm a linket. lintours@yahoo.com
    Valami sony walkmannel lett rögzítve, ami nem feltételez túl jó minőséget, de hát akkor is! Milyen már 10 év után visszahallgatni életed -egyik- legnagyobb élményét?!?!

3. Azok után, amit Bécsben láttam/hallottam/megéltem BÁRHOVA hajlandó lennék elmenni Stone-ékért!!! Bár ennek a zsebem jelentős mértékben gátat szabhat...de mondjuk ha jövőre télleg benéznek Európába, ott a helyem!!!

4. Egy lehetséges újabb (végtelenített és örök :) pesti buli létrejötte mellett teljes mivoltomban hajlandó vagyok kampányolni. Akár utcára is vonulok érte! Bár a tankot még nemtok vezetni :D

5. Több igen jól sikerült képem van Bécsből...annak ellenére, h onnan, ahol mi ültünk, Eddiék csak 1 hüvelyujjnyi magasak voltak. Szóval szívesen megosztom őket. Csak még nem volt érkezésem felrakni őtet.
    Valamint csináltam videókat is, amik nem annyira profik, mert a gép azért az erős fényektől és a messzeségtől néha dekoncentrált lett. De pl az Alive onnantól végig megvan, h "...said, have I got a little story for you" Mintegy 150 mega...jaaaaaaaaahaj, de jó újra vissznézni. Meg van a Wishlistről, a Jeremyről, a Last Kissről meg mittomén.
    Ha tudtok javasolni vmit, h ezeket hova töltsem fel...

...és még a végére annyit, h én Pearl Jam koncertre akarok menni ASAP!!!
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
  • lilinger wrote:
    Szevasztok!

4. Egy lehetséges újabb (végtelenített és örök :) pesti buli létrejötte mellett teljes mivoltomban hajlandó vagyok kampányolni. Akár utcára is vonulok érte!

5

:D LOL :D
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
    :D LOL :D

igen:)
    Ricsard wrote:
    Shinning!

Meggyógyult a cicád?

Köszönöm kérdésed, érdeklődésed...javulgat. Szinte már tünetmentes...másnap délelőtt elvittük az ügyeletre...jól megvizsgálták, vettek vért tőle, hogy felmérjék az állapotát...de igazából nem nagyon tudta mihez kapcsolni a dolgot, mert ha betegségtől lenne akkor más tünetekkel párosulna...szóval egyenlőre még találgatnak...de a lényeg, hogy jól van :-)
    1996: Budapest
    2005: Gorge, Vancouver
    2006: Arnhem, Prága, Bécs
    2007: Madrid, Katowice, Nickelsdorf, Nijmegen
    2009: Rotterdam, Berlin
    2010: Dublin, Belfast, Berlin
    lilinger wrote:
    Szevasztok!

Végre észrevettem, h itt vagytok...szóval akkor csatlakozom! :)

Annyi minden eszembe jutott, ahogy olvasgattam, de mostmár szinte alig. Na, lényeg:

1. Bécs csodálatos volt...azóta is abban élek, de ha jártok az index-es fórumra, láthassátok is :)

2. Amennyiben nem szoktatok, akkor nem tudjátok azt sem, h kedves sERI elvtárs megtalálta a 96os pesti koncert hanganyagát, s hozzáférhetővé tette. m4a formátumban van feltöltve, de asszem holnap felnyomom mp3-ban. Ha érdekel, küldjetek egy emilt, s lövöm a linket. lintours@yahoo.com
    Valami sony walkmannel lett rögzítve, ami nem feltételez túl jó minőséget, de hát akkor is! Milyen már 10 év után visszahallgatni életed -egyik- legnagyobb élményét?!?!

3. Azok után, amit Bécsben láttam/hallottam/megéltem BÁRHOVA hajlandó lennék elmenni Stone-ékért!!! Bár ennek a zsebem jelentős mértékben gátat szabhat...de mondjuk ha jövőre télleg benéznek Európába, ott a helyem!!!

4. Egy lehetséges újabb (végtelenített és örök :) pesti buli létrejötte mellett teljes mivoltomban hajlandó vagyok kampányolni. Akár utcára is vonulok érte! Bár a tankot még nemtok vezetni :D

5. Több igen jól sikerült képem van Bécsből...annak ellenére, h onnan, ahol mi ültünk, Eddiék csak 1 hüvelyujjnyi magasak voltak. Szóval szívesen megosztom őket. Csak még nem volt érkezésem felrakni őtet.
    Valamint csináltam videókat is, amik nem annyira profik, mert a gép azért az erős fényektől és a messzeségtől néha dekoncentrált lett. De pl az Alive onnantól végig megvan, h "...said, have I got a little story for you" Mintegy 150 mega...jaaaaaaaaahaj, de jó újra vissznézni. Meg van a Wishlistről, a Jeremyről, a Last Kissről meg mittomén.
    Ha tudtok javasolni vmit, h ezeket hova töltsem fel...

Üdv a magyar topikban!
    Szép lassan bővül a közösség...megtennéd légy szíves, hogy az indexes fórumon reklámozod az ittenit? Megköszönnénk...:)
    Természetesen érdekel a pesti mp3 (nekem csak a Black Red Yellow van meg a pesti koncertről nagyopn ratyi minőségben)!!! Átküldöm privátban az e-mail címemet, bár ha linkről van szó, azt a válaszüzenetbe is beapplikálhatod.
    a többivel maximálisan egyetértek...mindenképp megyünk még, a szombati DVD partink sikeréből kiindulva azt hiszem tovább bővült a hazai PJ-es közösség, hiszen a rotterdami és a readingi koncertek is osztatlan sikert arattak:):):)
    ugye szavaztok naponta 1x:) mindkét kategóriában???
    http://www.rockintown.com
    http://www.rockintown.com/cgi-bin/index.cgi?action=vote

nehogy már az Evanescence legyen 2006 legjobbja pár szavazattal és ne a PJ!
    Úgy tűnik a "Minden idők legjobb zenekara" kérdéskörben szerencsére nem lesz komoly vetélytársuk:)!!!!!!!
    Megtettem...holnap is megyek egy körre! Valóban nem nyerhetnek azok, akiknek olyan csutkafejű énekesük van!
    I am forever grateful to this band for giving us their ALL every single night and offering me such a wonderful gift - MUSIC, music that allows me to feel all that I want to feel, music that makes me strong in times of weakness, music that gives me joy in times of sorrow - SammieBlack
    én is.
    2 munkahely+otthon= 3 szavazat/nap:) (és addig sem kell dolgozni:)
    lilinger wrote:

Üdvözöllek én is körünkben!!! A koncertfelvételek és természetesen a képek, videok engem is érdekelnek (majd küldöm a címem)...sajnos helyet nem tudok mondani, ahova fel lehetne tenni ...esetleg egy ingyenes tárhely? :-) nekem az atw.hu-n...igaz a reklámmentességért fizetni kell, de egyébként nincs vele gond.

SZAVAZTAM!!! és úgy látom Pearl Jam ismét az élre tőrt!!!!! :-)))
    2266 28.7% Evanescence
    2194 27.8% Pearl Jam

Hm :(:(:(:(:(
    Ricsard wrote:
    2266 28.7% Evanescence
    2194 27.8% Pearl Jam

Hm :(:(:(:(:(

már 600 szavazat a különbség, de a minden idők legjobb együttese címre azért MÉG eléggé esélyesek!
    Bocs, télleg elsodortak az események, de mostmár felpakoltam a pesti koncertet mp3-ban.

Itten van:
    ftp://pearljam:pearljam@aksispd.com

Több cím is erre a darabra utal, de azt töltsétek, ami a mappában van.

Have fun!

Én még kivárok...a tökéletes pillanatot keresem, amikor minden zavar nélkül, egyedül és odakoncentrálva hallgathatom meg elejétől a végéig :D
    Azér milyen intelligens ez a rendszer...kettőspont pébetű szerepel a címben, s berak egy smiley face-t :D
    Üdvözlet a közösségnek, sziasztok!

Először is röviden csak annyit, hogy ha jövőre tényleg jönni fognak európába (bárhová is), akkor engem se felejtsetek itthon, oké? ... :)

Mert nincs mese ... Akkor menni kell!

Amúgy néztétek az ausztrál turné eddigi koncertjeinek set list-jét? ... Sydneyben a második koncerten a Do The Evolution volt a nyitó dal ... Na, az nem lehetett gyenge ... :eek:
    2000: Katowice 2.; Saratoga Springs
    2006: Prague; Vienna
    2007: Katowice
    2009: Berlin
    Üdvözlet neked is Seri!!!!

Egyre jobb, ha így haladunk mi is csinálhatunk egy TOUR BUS-t :-)
    Látom Te is a közönség soraiban voltál Prágában is :-) Merre voltál? Készítettél esetleg fényképeket?

Köszönöm Lilinger....most töltögetem :-) Nagyon - nagyon kíváncsi vagyok!!!!

Ez magáért beszél:
    2153 19.5% Pearl Jam
    878 8.0% Evanescence
    Helló Seri! :)

A tourbus nem hangzik rosszul...bár azon gondolkoztam, h milyen már ha csak 1 órát kapnak egy fesztiválon (beleszámolva mondjuk a késést meg minden izét)...bár mindent megtennék, h újra láthassam őtet. Szóval ez csak így felmerült, de asszem nem kérdés :)
  • Seri wrote:
    Amúgy néztétek az ausztrál turné eddigi koncertjeinek set list-jét? ... Sydneyben a második koncerten a Do The Evolution volt a nyitó dal ... Na, az nem lehetett gyenge ... :eek:

ja, tegnap/ma meg jatszottak a faithfull - t... *IRIGY* :)
    stood at the top of the hill over my town i was found. finding myself used to be hard but now i see the light. this is music.
  • Haliho elsosorban Ricsardnak + Zsuzskanak, meg persze minden magyar rajongonak! :D:D:D

Tok jo, hogy vegre magyarul is terjed a jam!!!! :D:D:D:D

Az utobbi idoben kicsit sokat dolgoztam meg probaltam a jovo heti koncertemre a Royal Albert Hall-ban, igy nem igazan latogattam e "szent helyet", de igyekszem majd bepotolni.

Termeszetesen az iPod-ombol az esetek 95%-aban nyomulnak az idei koncertek, amiken voltam, de hihetetlen elvonasi tuneteim vannak. Sracik, ha jovore megint jonnek Europaba, tuti 1 honap szabi, es koncert ezerrel!! Ha nem, akkor meg nem tudom, hogy fogom kibulizni az amcsi vizumot, de mindenkeppen megyek es meglatogatom oket otthon ;)

Ja igen, szavaztam is, szoval no worries.

Amugy jol vagytok?

Ja igen, november vegen hazaugrom egy villamlatogatasra... tarthatnank valahol valami jo kis PJ bulit... akar Csepel cityben is...

Millpussz,

O ;)
    Euro 2007: Madrid 09/06 Wembley 18/06, Düsseldorf 21/06, Copenhagen 26/06, Nijmegen 28/06, Werchter 29/06

Astoria 20/04/06
    Reading - 27/08/06
    Vienna - 25/09/06 - the BEST day of my life

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.