Pearl Jam in Zagreb!
Comments
- 
            amateri...0
- 

haha, sad si me malo oraspolozio, ipak sam ja curasiljo wrote:Pajo car! 
 moj ruksak ima 10kg... a tenisice su mi u manjem ruksaku... ipak je teska ta kozmetika  
 Mojih 13 je onda nis "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            Standing on a hill, staring at a mountain...0
- 

U MANJEM ruksaku??? Ti mas dva? :eek:siljo wrote:Pajo car! 
 moj ruksak ima 10kg... a tenisice su mi u manjem ruksaku... ipak je teska ta kozmetika 
 A zato je moj toliko *tezak* Samo jedan na ledja i picim ja Samo jedan na ledja i picim ja "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 
            "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 

A i kofer ti sigurno ima nekoliko kila. Moj npr. ima 3 kile, a pajin 1,5. I tu me dobio...cropdustress wrote:haha, sad si me malo oraspolozio, ipak sam ja cura 
 Mojih 13 je onda nis  0 0
- 

nemam ja kofer. samo ruksak velikipajo wrote:A i kofer ti sigurno ima nekoliko kila. Moj npr. ima 3 kile, a pajin 1,5. I tu me dobio...  "I surfaced and all of my being was enlightened"0 "I surfaced and all of my being was enlightened"0
- 

mi smo već odredili 70 € spiskati, a još smo u zg... ne bu dobro...siljo wrote:0
- 
            siljo wrote:
 pih, već sam 50 evra prekrižio 
 Btw, Moj klipić od jučer, Laufer ...a bit će ih još ...a bit će ih još
 http://www.youtube.com/watch?v=IhpUfOX4Z9wDeath or glory!0
- 
            pajo wrote:Imamo i transparent, nastavak proslogodisnjeg. Mozete ga vidjet ovdje:
 http://picasaweb.google.com/pearljam.tour.2006/Transparenti/photo#5074521266254379442
 I pls nemojte kritizirati tekst jer nismo bas imali inspiracije... 
 ihhhhaaaa... nadam se da pearl jam isto remebers zagreb i fanove.... nadam se da pearl jam isto remebers zagreb i fanove.... ... I surfaced and all of my being was enlightened... ... I surfaced and all of my being was enlightened...
 HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
- 
            hehehe...brijem da smo svi budni 
 e da...moja torbetina ima sigurno vise od 10 kila...al reci cemo oko 10 0 0
- 
            Sretan put ljudi moji i vidimo se SUTRA!!26.09.2006 Zagreb, Croatia
 12.06.2007 Munich, Germany0
- 
            evo, ja sam skoro spremna za spavanje... imam još nešto za prebaciti na mp3 player i idem... ljudi, vidimo se gdje god... ljudi, vidimo se gdje god... over and out... over and out... ... I surfaced and all of my being was enlightened... ... I surfaced and all of my being was enlightened...
 HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0
- 
            0
- 
            Spet se oglasam po dolgcem casu! Zal v juniju obiscem samo Munich, se vidimo!0
- 
            Da nazovem ja ove u termotisku ili ste ih vi već zvali danas da sad ne zovemo 100 puta meni nije problem nazvat i gnjavit naravno.0
- 
            Zvao sam danas žensku u termotisak i nakako sam ju uspio nagovorit za tu jednu L majicu tako da je rekla da će mi se javiti u četvrtak tokom dana.0
- 
            Eto, pustoši..
 Mi ostali ćemo morat smrdit ovdje jos malo..
 ja do cetvrtkaaaa 
 can't wailt..
 ajd ekipa, javite nam se iz europskih metropola nekako Oh when I was a kid oh how magic it seemed Oh when I was a kid oh how magic it seemed
 Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 149K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 278 Vitalogy
- 35.1K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market
- 39.2K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads