Pearl Jam in Zagreb!

13443453473493501290

Comments

• Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    hehe

Ja sam na iglama, krećem noćas za metropolu, a onda za Minken. Bed je jedino šta moram čekat 3 sata na kolodvoru, ali nevermajnd...Šta se mora nije teško...

Spremljeni su lunch paketi, zanimacije za ubit vrijeme i sve...Sjedim i čekam :D...Mogao bi i odspavat, ali čisto sumnjam da ću uspjet u svom naumu...
    Death or glory!

• Stereotype
    Stereotype Maribor, Slovenia Posts: 885
    Tomorrow.. tomorrow,I'll love you, tomorrow..poznate to pesem?! :D
    Se vidimo jutri!!!!!!WOAAAAAAAAAAA!! :D
    The worst enemies of music? Money and Mathematics. Combined with music, they both do the exact opposite of what they're supposed to do. Money makes music cheap, mathematics makes it stupid and predictable.

____

Zagreb 2006/ Munich 2007/ Venice 2007/ Berlin 2009 / Venice 2010 / 2 x Berlin 2012 / Stockholm 2012 / Milan 2014 / Trieste 2014 / Vienna 2014 / Florence (EV) 2019 / Padova 2018 / Prague 2018 / Imola 2022 / Budapest 2022 / Vienna 2022 / Prague 2022 

• u2fan1975
    u2fan1975 Posts: 41
    Za one koji idu i Muenchen evo link na web cam da vide uživo kako se priprema pozornica za koncert.
    http://www.olympiapark-muenchen.de/index.php?id=cam_olympiahalle#

Uživajte i sretan put svima.
  • lestes
    lestes Posts: 959
    pozdrav svima iz munchena! osmero glazbenih kriticara sretno stiglo na
    odrediste! :D tu lagano kisica pada...
    hvala za link! cujemo se... uzivajte na koncertima! :)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    kišica?
    ovdje vruće i sparno k'o i kad ste otišli.

e zaboravila sam vam reći, ako slučajno, ono, skroz slučajno :D, naletite na kojeg člana benda, pitajte jel' im stvarno zagreb spada u top 30 najdražih koncerata (i kakva im je to brojka 30 :D), i jesu li, na kraju krajeva, zbilja dobili penkale :D
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    alo ekipica... evo, mi se malo zapili u nasem super wombats hostelu... ekipa je luda i totalno nabrijana... nemres vjerovati... malo nam je kisica kenjala ali mislim da ce sutra biti jako lijep dan... vidimo se... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • elcielo
    samo da ne padnemo s prve stranice...

nemam o čemu pričat, osim o kiši koja je očito iz munchena došla do zagreba.

i o tome da se i ja spremam na put za katowice/chorzow večeras :)
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    sam da vratim thread na prvu stranicu... :)

idem sad obuc pj majicu, bacit pogled na webcam i zamisljat da sam u minhenu... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • elcielo
    joj, webcam više ne funkcionira, slika je skroz mutna.
    a bilo je tak dobro vidjet ljude kako se prije koji sat okupljaju na štangi :)
    čitam na munich topicu da je bilo nekih problema s 10c ulaznicama i upadom, odnosno neki problemi s prerevnim osiguranjem.
    nadam se da su svi ok, iščekujem iscrpan izvještaj :)
  • elcielo
    krećem i ja put katowica!

pozdrav!
  • Rijeka
    evo mene iz Minkena, pa da podijelim s vama slikicu najluđe i nazapaženije štrumf ekipe...

http://img484.imageshack.us/img484/3461/p6120083600x450bq2.jpg

Pozdrav, odoh spat sad :D
    Death or glory!

• masni
    masni Posts: 1,657
    predobroooooooo...

stvarno ste ko srumpfovi.. :)

ajd netko neka da izvjestaj na busu do katowica..

ajmo ajmo.. da znam sta me ceka u becu :)

(mislim, znam sta me ceka, samo da me trnci jos prije prodju)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • Rijeka
    evo svirali su mi Nothingmana u Poljskoj :(:(...A ja sam tamo trebao biti večeras. Makar mi se zasad set od Munchena čini boljim od Poljske, sve bi mijenjao za nothingman uživo :(

Idem plakat
    Death or glory!

• masni
    masni Posts: 1,657
    ajd buduci da nema set listova ni minhena ni poljske na sluzbenoj stranici, neka netko posta tko je vec nasao.. zahvaljujem :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Alo ljudi! Eto nas u Krakowu, cure su zapalile za Venice, a mi mrtvi se napokon dokoturali do Krakowa. Nista pametno jos nemamo za reci, samo da se javimo...
    Koncerti su bili strasni (Munich doduse bolji od Poljske), vegeta majice su hit sezone, Edu smo nabili transparent u facu...

Veliki pozdrav!!!!
  • Rijeka
    @ masni

June 12, 2007 - Munich, Germany; Olympiahalle
    Opening: The Futureheads

Set List: Sometimes, Porch, Why Go, God's Dice, Given To Fly, Dissident, Severed Hand, Small Town, Sad, Unemployable, Even Flow, I Got Shit, Whipping, Down, Present Tense, Save You, Rearviewmirror

1st encore: Inside Job, Do The Evolution, Better Man/(Save It For Later), Alive

2nd encore: No More (Ed Solo), Footsteps, Throw Your Hatred Down, Blood, Baba O' Riley

Katowice Fanviews 13/6/07 ***
    Main Set: Rearviewmirror, Animal, Hail Hail, Corduroy, Given To Fly, Worldwide Suicide, Small Town, I Am Mine, Lukin, Evenflow, Comatose, Nothingman, State Of Love And Trust, Spin The Black Circle, Severed Hand

Encore 1: Leatherman, Daughter / (Another Brick In The Wall Pt. 2), Whipping, Black / (We Belong Together), Jeremy

Encore 2: Indifference
    Death or glory!

• drng
    drng Posts: 36
    Ajoj...

Neznam za vas, ali ja ih nisam pratio onak, 5-6 godina... I sad sam otisao na najbolji koncert koji sam mogao zamisliti. Jos kada je Eddie vidio Paju s transparentom. Uuuu. Majice smo mogli prodati po cijeni sluzbenih... A dozivljaj... skoro sam zaboravio gdje nam je prijevoz.

Ja sam aktivno slusao PJ negdje od samih pocetaka do kraja rata, tako da mi njihova glazba puno znaci. Ali zadnjih 6-7 godina nisam ih skoro uopce cuo. A sada sam ih bas dozivio. Necu prezaliti sto sam odustao ici u Zagreb 2006.

Neznam za vas ostale, ali meni svaki cas puhne nesto iz Minkena u glavu. E, na poslu mi se ljudi smiju, tesko hodam, sporo mislim i stalno se smjeskam. Sto ce ti droga pokraj ovakvog koncerta Pear Jam-a. Neki me pitaju kako je bilo. A sto da im kazem?

Hvala Iva, hvala Pajo sto ste me nagovorili da budem tamo. Hvala ostalima sto ste bili tamo. Sada mi je jasno zasto idete na 3-4 njihova koncerta svake godine.

Mogu s vama sljedece godine?
  • Rijeka
    Meni stalno nešto iz Minkena pukne u glavi, a ne pucam se ničim :P...Dojmovi su još friški, a sutra ponovo :)...

Uživajte u (nadam se) lijepom vremenu, ja odoh malo spavat, pa na let3, pa opet malo zahrkat, a zatim se putuje u Venice.

I svima koji su na putu - Uživajte :)
    Death or glory!

• Mine
    Mine Posts: 556
    Majice su vam bile super. Sve je bilo super, osim možda 10c ulaza.
    I knew who I was before other people started telling me who I was. J.Joplin
  • lestes
    lestes Posts: 959
    evo me doma! :( bilo je preeeeedoobroooooo, al je prekratko trajalo! ja bi još,
    još, još! vozim se danas u vlaku i suze mi naviru na oči.

munchen, setlista, još uvijek nemrem vjerovati kaj su sve svirali! da, zeznuto
    je bilo s 10c kartama na početku. radil se popis od kojeg na kraju nije bilo
    ništa jer su "$/%%#&/$% pustili ljude prije nutra. i onda smo se svi kuhali i
    bili bez zraka u nekom hodniku i nema šanse da se više formira red prema listi.
    al crop i ja dogurale do prvog reda, malo lijevo od mikea, a niko je imal još bolju
    poziciju! ostali su isto bili tu na okupu. bilo je super jer nije bilo tolko guranja.
    i onda kad se ed pojavil metar i pol ispred nas! aaaa.. i onaj osmjeh na licu.. i
    cakle mu se oči... i vidi se da je sretan... pa te pogleda... aaaaaa! i onda skuži
    transparent zagreb remembers i veli: i remember too! ili you? :) i meni suze na oči. a
    tek no more war!! i sad! i present tense! i footsteps! inside job... i got shit,
    down, why go... save you!! moram vidjet dal je domagoj stavil videiće na jubito. btw,
    viktore, imaš još koju sliku? :D

u poljskoj bilo dobro, al se nemre mjerit s munchenom. svirali i nothingmana i
    solat i indifference i... al meni je puuuno bolja atmosfera bila u munchenu. a i
    linkin park je sviral prije. i dugo smo se vozili u busu. i svi problemi.. al glavno da
    je sve dobro završilo :)

ja bi stvarno joooš koncerata! ima ko ideju kak na brzaka zaradit pare? :D

e da.. soundcheck u munchenu - love reign o'er me, =) lijepo se čulo izvana...