Pearl Jam in Zagreb!

Options
11131141161181191290

Comments

• jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    evo, nas dvije upravo završile... jooooj... :) nije baš bilo jednostavno... :) ali bit će dugačak 12 metara, pa se nadam da će vam se svidjeti... :) i odustale sme od onog drugog jer bi ispizdile... jedva smo ovaj napravile... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jurasica
    Upravo ide prvi dio Live At The Garden na tv-u i dečki praše sve u 16... :D

Samo htjedoh podijeliti svoj entuzijazam s vama... :D

a di to gledaš?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Evo baš završio prvi dio gardena!

Odlično! Po mom "skromnom" mišljenju!

hajlajc: rirvjumiror i spin d blek!

Bliži se dan......

Countdown: još 69 sati!:)
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    jurasica wrote:
    a di to gledaš?

na Z1, ali upravo je zavrsio prvi dio i sad je neki film. mi smo isto fulali jer smo zapeli na BRY u statistikama i sl. :)
    drugi dio je sutra u 21h. ali buduci da smo tada u Melinu, fulat cemo i to pa cemo valjda ipak morati (again) ubacit dvd u player. :)
  • pajo
    jurasica wrote:
    evo, nas dvije upravo završile... jooooj... :) nije baš bilo jednostavno... :) ali bit će dugačak 12 metara, pa se nadam da će vam se svidjeti... :) i odustale sme od onog drugog jer bi ispizdile... jedva smo ovaj napravile... :)

koje ste legende! mi smo na nas transparent za Bec koji je sirok 1 metar potrosili koji sat! sigurno ce biti super! a koji ste na kraju napravile? can't find a better jam?
  • jurasica wrote:
    a di to gledaš?

Pajo me preduhitrio u odgovoru... :)

Svaka čast na trudu koji ste uložile u izradu transparenta, sigurna sam da super izgleda... :)
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • snih wrote:
    Evo baš završio prvi dio gardena!

Odlično! Po mom "skromnom" mišljenju!

hajlajc: rirvjumiror i spin d blek!

Maj hajlajc: lav bout keptn i blek :D

E da, i ono kad Ed veli "F*** the pessimists. F*** 'em." :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    jurasica wrote:

12m!?! kam cemo to stavit? jesus... :)

bravo curke... :)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    Pearl Jam Set List: Go, Save You, Animal, Do The Evolution, Rearviewmirror, Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town, Severed Hand, World Wide Suicide, Marker In The Sand, Even Flow, Present Tense, Big Wave, Grievance, Daughter(W.M.A.), Green Disease, Black, Porch

1st Encore: Given To Fly, Come Back, I Believe In Miracles, Crazy Mary, Alive

2nd Encore: Last Kiss, Footsteps, Lukin, Comatose, Why Go, Baba O'Riley, Yellow Ledbetter

malo mi je sve to u banani... nema bas No Codea, Binaurala i Riot Acta...
    my favourites iz Berlina: Save You, Marker In The Sand, Present Tense, Grievance, Green Disease, Footsteps, Lukin...

inace, pocetak sa Go mi je predobar... prije prvog takta se Jeff spusti i copi bass onak mocno... odmah znas da pocinju sa brzom...

DON'T GO ON MEEEEEE!! uh... jos malo :)
  • jurasica
    pajo wrote:
    koje ste legende! mi smo na nas transparent za Bec koji je sirok 1 metar potrosili koji sat! sigurno ce biti super! a koji ste na kraju napravile? can't find a better jam?

e stvarno hvala na podršci... malo smo se namučile, ali mislim da je vrijedilo... :) i da, napravile smo ovaj kraći, ne? can't find a better jam... ovako na prvu je malo neuredan (zapackale smo ga malo, a i tu i tamo nam je farbica kapnula tam gdje nije trebala) ali se sa 50 metara udaljenosti ne bi trebalo ništa vidjeti, I hope so! još samo da vidimo kako i kamo ćemo ga objesiti... mislim da to neće ići samo tako... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    e stvarno hvala na podršci... malo smo se namučile, ali mislim da je vrijedilo... :) i da, napravile smo ovaj kraći, ne? can't find a better jam... ovako na prvu je malo neuredan (zapackale smo ga malo, a i tu i tamo nam je farbica kapnula tam gdje nije trebala) ali se sa 50 metara udaljenosti ne bi trebalo ništa vidjeti, I hope so! još samo da vidimo kako i kamo ćemo ga objesiti... mislim da to neće ići samo tako... :)

Just a thought, mi smo jedno vrijeme imali ideju na isto tako jako dugackom komadu plahte (sastavljenom od nekoliko traka) napisati 'my God it's been so long, never dreamed you'd come' pa to objesiti cijelom duzinom ograde od tribina, onako drito nasuprot stagea. Ali za to bi trebalo uci ranije, eventualno probusiti nekakve rupice cijelom duzinom transparenta, cca. na svakih 1,5m, pa kroz te rupe provuci neku spagu i tako pricvrstiti na ogradu. Ali ako to nije moguce brijemo da ce se moci ljude iz 10c koji ce biti u prvim redovima nagovoriti da pridrze neko vrijeme transparent...
  • siljo
    pajo wrote:
    Ali ako to nije moguce brijemo da ce se moci ljude iz 10c koji ce biti u prvim redovima nagovoriti da pridrze neko vrijeme transparent...

moglo bi biti problema sa postavljanjem tako velikog transparenta u prvi red, jer ako ga objesis na ogradu, pokrivas one stepenice na koje se redari stanu... brijem da redari nece biti presretni... nama su u torinu prigovarali zbog male zastave koja je prekrila stepenicu...
  • pajo
    siljo wrote:
    moglo bi biti problema sa postavljanjem tako velikog transparenta u prvi red, jer ako ga objesis na ogradu, pokrivas one stepenice na koje se redari stanu... brijem da redari nece biti presretni... nama su u torinu prigovarali zbog male zastave koja je prekrila stepenicu...

vjesanje na ogradu se odnosi na ogradu skrooooz daleko od stagea, ispod tribina koje su nasuprot stageu. drzanje u rukama se odnosi na prve redove, ali to je vjerojatno moguce samo jako kratko vrijeme jer ce redari sigurno dobiti slom zivaca.
  • jurasica
    pajo wrote:
    Just a thought, mi smo jedno vrijeme imali ideju na isto tako jako dugackom komadu plahte (sastavljenom od nekoliko traka) napisati 'my God it's been so long, never dreamed you'd come' pa to objesiti cijelom duzinom ograde od tribina, onako drito nasuprot stagea. Ali za to bi trebalo uci ranije, eventualno probusiti nekakve rupice cijelom duzinom transparenta, cca. na svakih 1,5m, pa kroz te rupe provuci neku spagu i tako pricvrstiti na ogradu. Ali ako to nije moguce brijemo da ce se moci ljude iz 10c koji ce biti u prvim redovima nagovoriti da pridrze neko vrijeme transparent...

pajo, pa upravo ćemo to tako i napraviti... na ogradu od tribina, nasuprot stageu... inače se ne bi skužilo da je u prvom redu... :) a i vidle bi se ove flekice po plahtama... :) ja ću još probati kontaktirati organizatore da vidim kako bi to mogli ranije isfurati... ako ništa, 10c ekipa ulazi 15 minuta ranije pa mogu oni... jel tak šiljo? :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • pajo
    jurasica wrote:
    pajo, pa upravo ćemo to tako i napraviti... na ogradu od tribina, nasuprot stageu...

Ne skuzismo odmah :). Bit ce to mrak! Go you!!!
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Alo ljudi!!!!!!
    Lesi se vratio kuci. :)
    Prvo veliki pozdrav svima...i vama sto zeljno iscekujete Zagreb skupa sa mnom, i nevjerojatnoj ekipi koju sam upoznao na turneji.
    Siljo...sorry sta ti nisam mogao odgovoriti direktno iz Sazka arene u Pragu, ali sve novce sam zdrobio na mobitelu. :) Pricat cemo danas, dodjem u Melin.

Inace, penkale i artwork za biljeznicu su super, super!!!! Bas me zanima kako izgledaju u zivo.

Evo sad mali review o koncertu u Pragu:
    U cetvrtak, dan prije koncerta, skupila se ekipa od jedno 30 ljudi sa svih strana (Skotska, Irska, covjek iz San Francisca kojem je ovo bio 98 koncert ili tako nesto, Australci, nas jedno 5-6 balkanaca, Belgijanci i jos hrpa drugih koje nisam stigao ni upoznati). Pilo se super cesko pivo, a kasnije se pustio i Live at the Garden DVD, tako da su i ostali gosti Lucerna music bara mogli uzivati u pravoj muzici :)

Zahvaljujuci Sid, Katji i Belgijancima koji su imali 10C karte i zauzeli mjesta odmah ispred Mike-a, dosao i ja do 2. reda. Mike je bio na 5 metara. Nevjerojatan pocetak sa MFC!?! Stvarno se vise ni openeri ne mogu predvidjeti. Zaredali sa par brzih (Last Exit!!!, Insiginificance), tako da je na pocetku bilo stvarno gadno u prvim redovima. Nemres se koncentrirat na nista, a ekipa stisce sa svih strana. Nezgodno, al kasnije je malo popustilo. Onda su fakat zaredili sa ludom setlistom. Marker in the sand, moja omiljena s novog albuma (naravno, uz Inside job :) - pozdrav Paji). You Are mi zvuci puno bolje uzivo. Whipping i Alone!!! Woohooo!
    Ok...necu sad ponavljat setlistu...ima na drugim tredovima...
    Za vrijeme Bu$hleaguer-a Eddie je nestao, a na scenu je stupio glavom i bradom George W. Bush, u svom zlatnom odijelu. Onda se Eddie vratio i nabio mu glavu na mikrofon i poceo mu lijevati vino niz grlo :)
    Zavrsetak energican sa RITFW i Yellow Ledbetter za kraj. Mike je opet bio lud, bacao trzalice, skakao po citavoj pozornici...
    Publika je bila super, prilicno energicna, tako da su nas do kraja koncerta izgurali malo na lijevu stranu...Al nema veze, jer je Eddie bas bio malo navratio do nas (mislim za vrijeme Alive). Covjek je bio na 2 metra od nas :)
    E da, poslije Alive, Sid je bacila majicu "Zagreb". Netko od ekipe je pokupio i odnio, a kako je pisalo "For Mike", nadamo se da ju je dobio.

Za sad toliko,
    Cujemo se, vidimo se!!!

Nemam bas dobrih slika iz dvorane - sve mi je mutno ispalo.
    Ovo je afterparty ticket koju je CrazyMarko dao mojoj frendici ( pozdrav Marko, vidimo se u zg ).
    http://www.imagestation.com/8161686/3973470427
  • jurasica
    killroy wrote:
    Alo ljudi!!!!!!
    Lesi se vratio kuci. :)
    Zahvaljujuci Sid, Katji i Belgijancima koji su imali 10C karte i zauzeli mjesta odmah ispred Mike-a, dosao i ja do 2. reda. Mike je bio na 5 metara. Nevjerojatan pocetak sa MFC!?! Stvarno se vise ni openeri ne mogu predvidjeti. Zaredali sa par brzih (Last Exit!!!, Insiginificance), tako da je na pocetku bilo stvarno gadno u prvim redovima. Nemres se koncentrirat na nista, a ekipa stisce sa svih strana. Nezgodno, al kasnije je malo popustilo. Onda su fakat zaredili sa ludom setlistom. Marker in the sand, moja omiljena s novog albuma (naravno, uz Inside job :) - pozdrav Paji). You Are mi zvuci puno bolje uzivo. Whipping i Alone!!! Woohooo!
    Ok...necu sad ponavljat setlistu...ima na drugim tredovima...
    Za vrijeme Bu$hleaguer-a Eddie je nestao, a na scenu je stupio glavom i bradom George W. Bush, u svom zlatnom odijelu. Onda se Eddie vratio i nabio mu glavu na mikrofon i poceo mu lijevati vino niz grlo :)
    Zavrsetak energican sa RITFW i Yellow Ledbetter za kraj. Mike je opet bio lud, bacao trzalice, skakao po citavoj pozornici...
    Publika je bila super, prilicno energicna, tako da su nas do kraja koncerta izgurali malo na lijevu stranu...Al nema veze, jer je Eddie bas bio malo navratio do nas (mislim za vrijeme Alive). Covjek je bio na 2 metra od nas :)
    E da, poslije Alive, Sid je bacila majicu "Zagreb". Netko od ekipe je pokupio i odnio, a kako je pisalo "For Mike", nadamo se da ju je dobio.

ajoj, ajoj, ajoj... to tako dobro zvuči... dakle, dobili ste i insignificance i you are i marker in the sand... joooj... i prije sam bila ljubomorna, sad sma još više.. jebiga... Zagreb će nadoknaditi sve... :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • jedan brzi pozdrav svima iz berlina, posebno vanji i killroyu. sinoc je bilo predobro, odlican koncert, prepun venue, atmosfera sjajna...ma sve k´o u snu. sutra bec pa dolazimo u zagreb. pozdrav!!1
    Knowledge is a tree, it's growing up just like me. Keep an open mind people...
  • killroy
    killroy Posts: 739
    jurasica wrote:
    ajoj, ajoj, ajoj... to tako dobro zvuči... dakle, dobili ste i insignificance i you are i marker in the sand... joooj... i prije sam bila ljubomorna, sad sma još više.. jebiga... Zagreb će nadoknaditi sve... :)

He he... hoce, ne brini.

Evo napokon par clipova, nije neka kvaliteta, a znam da vec ima slicnih clipova na youtubu - al su moji i meni dragi :)

Inside Job - Verona
    http://www.youtube.com/watch?v=pCqiIiwN2LU

Black - Milano - samo kratki clip, zao mi je sto nisam sve snimio
    http://www.youtube.com/watch?v=mURtnwf72u4
  • pajo
    killroy wrote:

Evo napokon par clipova, nije neka kvaliteta, a znam da vec ima slicnih clipova na youtubu - al su moji i meni dragi :)

Inside Job - Verona
    http://www.youtube.com/watch?v=pCqiIiwN2LU

jos nam se u pozadini vrti povijesni Inside job, ali moramo odmah komentirati da je mrak! brings back memories! :)