Pearl Jam in Zagreb!

14164174194214221290

Comments

• elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    hola, evo vratih se s vikenda na kojem se vidjelo (a ponegdje i okupalo) rijeke mrežnicu, ličku jesenicu, koranu i slunjčicu.
    sinoć sam spavala pokrivena dekom, u zagrebu sam već i zaboravila kako to izgleda :D
  • killroy
    killroy Posts: 739
    elcielo wrote:
    hola, evo vratih se s vikenda na kojem se vidjelo (a ponegdje i okupalo) rijeke mrežnicu, ličku jesenicu, koranu i slunjčicu.
    sinoć sam spavala pokrivena dekom, u zagrebu sam već i zaboravila kako to izgleda :D

Jesi bila mozda u kampu Slapic na mreznici?
    Bio sam tamo prije mozda mjesec dana. Super je...isto je bilo kupanja na mreznici, a rijeka je bila skroz topla..mozda nekih 23 stupnja.
  • potato girl
    potato girl Posts: 474
    killroy wrote:
    Evo, izraelci su snimili kratki film u minhenu.
    Vide se Niko i Sid :)
    http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=79876&ArtistID=36

Fora filmić... :) Sviđa mi se to što počinje sa Sad... :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
  • elcielo
    killroy wrote:
    Jesi bila mozda u kampu Slapic na mreznici?
    Bio sam tamo prije mozda mjesec dana. Super je...isto je bilo kupanja na mreznici, a rijeka je bila skroz topla..mozda nekih 23 stupnja.

nisam, bila sam na mrežnici kod generalskog stola, a spavala sam u slunju, zimmer frei :)
    voda u mrežnici je fenomenalna, baš za osvježenje.
    s ovakvim temperaturama mora, rijeke definitivno više privlače.
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Hola i od mene, vikend je cijeli radni, danas nabijamo nedjeljne prekovremene :D. Nadam se da će ekipa do sutra iskrcat sav ugljen s broda, a mi sve uzorkovat tako da od utorka radimo svaki drugi dan.

Ovo mi je definitivno najcrnje poglavlje života :D, ni nakon 2 tuširanja ugljen ne ide s kože. Čak sam i nadimak novi dobio - Uglješa :D...

I ja sam ozbiljno planirao skočit jedan dan na neku rijeku osvježit se, a možda i jezero (najprimamljivije i najbliže mi je tu Bajer u Fužinama pa ćemo vidjet) More je katastrofalno toplo.
    Death or glory!

• Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    killroy wrote:
    Probaj u internet exploreru. Meni u Firefoxu isto nije radilo.

Ok, sad radi i ako malo prekida snimku.
    Pitanje nije bilo koja mi je najbolja pjesma nego što bi volio ćuti...LEAVIN HERE, to je tako dobra stvar u živo ali ne vjerujem da će je ikad u evropi svirati :(:(

Sad mi se vratio malo doživljaj cijele turneje...uff kako je dobro bilo, ja bi još :D
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Dirty Frankk
    Rijeka wrote:
    Hola i od mene, vikend je cijeli radni, danas nabijamo nedjeljne prekovremene :D. Nadam se da će ekipa do sutra iskrcat sav ugljen s broda, a mi sve uzorkovat tako da od utorka radimo svaki drugi dan.

Ovo mi je definitivno najcrnje poglavlje života :D, ni nakon 2 tuširanja ugljen ne ide s kože. Čak sam i nadimak novi dobio - Uglješa :D...

I ja sam ozbiljno planirao skočit jedan dan na neku rijeku osvježit se, a možda i jezero (najprimamljivije i najbliže mi je tu Bajer u Fužinama pa ćemo vidjet) More je katastrofalno toplo.

Hey, pa nije mi jasno pa zar iskrcavanje rasutog tereta ne postoje kontejneri dizalice i ostala pomagala. Pa nije valjda da lopatama iskcavate ugljen???

Nadam se da ti je dobra dnevnica :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Rijeka
    Hey, pa nije mi jasno pa zar iskrcavanje rasutog tereta ne postoje kontejneri dizalice i ostala pomagala. Pa nije valjda da lopatama iskcavate ugljen???

Nadam se da ti je dobra dnevnica :)

Ehehe, sve se to radi automatikom, mi samo od tog lopatama uzimamo uzorke s pokretne trake - svakih pol ure uzorak. I onda to drobimo i analiziramo i šaljemo dalje... Nije teško za radit, jedino sunce i prljavština itd. I to što radimo 12/12. Ali da pokucam, dnevnica je dobra, firma je strana i pouzdana, ekipa na šljaci je ok. Sve u svemu probat ću se uvalit za stalno :D...

I ja bi volio čut Leavin Here :)
    Death or glory!

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Hej ljudi, samo da se odjavimo. Sutra ujutro palimo za Korčulu i sljedeća 2 tjedna smo so offline :)
    Svima veliki pozdrav!
  • Rijeka
    Uživajte :)
    Death or glory!

• Dirty Frankk
    pajo wrote:
    Hej ljudi, samo da se odjavimo. Sutra ujutro palimo za Korčulu i sljedeća 2 tjedna smo so offline :)
    Svima veliki pozdrav!

Vidimo se u Gradu :D, bit će i mali Marko sa mnom :):)
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Evo, smilovao nam se konačno šef, nakon katastrofalnog petka, i kupio klimu!
    Istina da malo čudno miriši, ali nije 37.
  • potato girl
    Netko dobije novi komad tehnike, nekome ode stari komad tehnike...

Riknula mi je veš mašina... :D:D:D
  • killroy
    killroy Posts: 739
    Netko dobije novi komad tehnike, nekome ode stari komad tehnike...

Riknula mi je veš mašina... :D:D:D

aaa...jadna ves masina...vjerojatno ju je herc strefio zbog ovih vrucina. Jel pila dovoljno vode...mozda je dehidrirala? :D
  • potato girl
    killroy wrote:
    aaa...jadna ves masina...vjerojatno ju je herc strefio zbog ovih vrucina. Jel pila dovoljno vode...mozda je dehidrirala? :D

Popila je i previše, svoj višak je darežljivo podijelila s podom kupaonice... :D

Niš, ostaje mi ribača i pravac potok... Ionak sam seosko dete pa mi ne pada teško... :D:D:D
  • drng
    drng Posts: 36
    pajo wrote:
    Svima veliki pozdrav!

Sretan put ekipa i dobro se odmorite.

Evo ja radim a Last Kiss lagano smeta bolesnike koji čuju PJ kroz moj otvoreni prozor. U ovoj sobi je danas bilo 39 čitav radni dan pa se već pomalo čudim kako se ovaj komp nije zapalio a radi neprekidno od 1.10.2006.

Još samo 9x24h pa i ja ode na more!
  • drng
    drng Posts: 36
    asfo wrote:
    Evo, smilovao nam se konačno šef, nakon katastrofalnog petka, i kupio klimu!
    Istina da malo čudno miriši, ali nije 37.

Ne znam kako kod vas, ali mene ubija kada moram unutra-van klimatiziranog prostora, jer neki strojevi na poslu zahtjevaju 25 i manje celzijevaca dok je ovdje gdje pišem bilo 38+ Pa si vi računajte što moj mozgić kaže kada uletim iz mjesta A u mjesto B i natrag 15-20 puta u radnom danu.

Usput, ne miriši klima... to mi smrdimo... Inače ne kukam toliko ali nekako me puklo... nisam bio slušao PJ tri tjedna pa eto... sad nadoknađujem.
  • Dirty Frankk
    drng wrote:
    Sretan put ekipa i dobro se odmorite.

Evo ja radim a Last Kiss lagano smeta bolesnike koji čuju PJ kroz moj otvoreni prozor. U ovoj sobi je danas bilo 39 čitav radni dan pa se već pomalo čudim kako se ovaj komp nije zapalio a radi neprekidno od 1.10.2006.

Još samo 9x24h pa i ja ode na more!

Bog Doktore, ti si rođak/bratić od Ive ako ne griješim???
    Pozdrav, ukljući nas se ti malo češće, neće bolesnici nikamo pobljeći :D:D
    Nismo se uspijeli upoznati u Minchenu ali mislim da te imam na jednoj slici, nepoznati sa vegeta majicom...to mora da si ti :D

Pajo i Iva biće sad lagano guštaju na Korčuli, trebali bi se naći u petak u Dubrovniku...imali još kandidata za meet up?
  • elcielo
    hej ljudi, na forum.hr se pojavio podatak koliko košta PJ, odnosno koliko traže za nastup.
    navodno $200 000.

http://www.forum.hr/showpost.php?p=9444119&postcount=184

ja nemam pojma kak se kreću cijene inozemnih izvođača, pa ne znam kako da komentiram tu cifru :D
  • lestes
    lestes Posts: 959
    hej, hej... evo mene doma... prošla sam valjda sve lokve na lastovu... i tak...
    vruće je... nemam klimu...
    killroy wrote:
    Evo, izraelci su snimili kratki film u minhenu.
    Vide se Niko i Sid :)
    http://mooma.keshet-tv.com/Article.asp?GroupID=1912&ItemID=79876&ArtistID=36

a ovaj filmić je super :)