Pearl Jam in Zagreb!

17527537557577581290

Comments

mislim dakle... pali na 3 stranicu a nitko ništa... sad ja jadna moram pisati tu nekaj bezveze da se vratimo!

ajmo bagra! da vas čujem... :) nemojte da precjednik mora urigirati!!! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    kad nitko nista ne pise (mozda zato jer je kod vas 5am :D) da nas malo dignem

Pocelo je, Boston 1 (prema relayerima)

MAIN SET: Walking the Cow, Trouble, I Am Mine, Dead Man Walking, I'm Open, Man of the Hour, Wishlist, Setting Forth, Guaranteed (stopped), No Ceiling, Guaranteed (revisited), Far Behind, Millworker, Goodbye, It's Just a Broken Heart, Drifting, Hide Your Love Away, I'm the One, Porch

ENCORE 1: Untitled, Small Town, Society (w/ Liam Finn), Lukin, No More, Arc

ENCORE 2: Hard Sun (w/ Liam Finn on drums)

Ed navodno bolestan, nisam citao cijeli setlist thread jer mi je to ko pisana verzija Santa Barbare, ili bar Marisol. Samo procitah prve 2 stranice, dovoljno za vidjeti sto je svirano. Vise u specijalnom izdanju Story-a.

A jeste vidjeli ovo? :D:D
    http://www.careerbuilder.com/monk-e-mail/?mid=27674775
    Death or glory!

Opet ista set lista, nadao sam se da će malo promjeniti, ubaciti koju novu.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    Ej ljudi..

Moram vam reci da sam proteklu sedmicu bio u Zg ali suvise kratko da bi oraganizirali neko vidjanje.. Jako nam se svidjelo pa nas eto ponovo prvom priliko za koji mjesec.. Stigli smo obici Zoo i jos malo prohodati, pokupovati ono sto nema ovdje i to je to..
    Vas ostavljam u obavezi da me na vrijeme obavjestite za sljedeci big meeting pa da obavezno dodjem.. Samo gledajte da bude vikend :)

Gledao sam Into The wild.. Pravo tuzan film koji me sjebo'.. Jos cinjenice da je radjen na osnovu stvarnog dogadjaja.. Muzika je super "sjela" pa se sada ponovo slusa soundtrack :)

Niko, jel se vidjamo sljedece nedjelje u St? Posalji mi molim te svoj broj tel preko pm-a pa se cujemo kad budem on the face of the place..

Peace i pozdrav svima!!
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
    http://cgi.ebay.com/EDDIE-VEDDER-SOLO-EAST-COAST-POSTER-BOSTON-PEARL-JAM_W0QQitemZ120289838177QQihZ002QQcategoryZ104990QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

novi Ed poster, još ljepši od prvoda po meni i jako mi se sviđa što su slične boje tako da može ići isti okvir kao i na prvome.
    Pajo, Iva hoćemo li i ovoj raditi kad bude??? :D

Doktore poslao sam ti pm.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
    Boston II navodni..mi veri lajks...sometimes, don`t be shy, forever young, masters of war :)

walking the cow
    trouble
    i am mine
    dead man walking
    nan of the hour
    sometimes
    masters of war
    setting forth
    guaranteed
    no ceiling
    far behind
    rise
    millworker
    soon forget
    goodbye (incomplete)
    drifting
    hide your love away
    forever young
    porch
    don't be shy
    growin up
    wishlist
    society (with liam)
    Death or glory!

Doctor wrote:
    Ej ljudi..

Moram vam reci da sam proteklu sedmicu bio u Zg ali suvise kratko da bi oraganizirali neko vidjanje.. Jako nam se svidjelo pa nas eto ponovo prvom priliko za koji mjesec.. Stigli smo obici Zoo i jos malo prohodati, pokupovati ono sto nema ovdje i to je to..

mislim dakle... zoološki i shopping ste obavili a frendove tko šiša! :) ajde, slijedeći put se javi i dodji kad nije špica sezone i kad nikoga nema doma... osim nas par luzera koji idu na more 11.08!!! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    http://cgi.ebay.com/EDDIE-VEDDER-SOLO-EAST-COAST-POSTER-BOSTON-PEARL-JAM_W0QQitemZ120289838177QQihZ002QQcategoryZ104990QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

novi Ed poster, još ljepši od prvoda po meni i jako mi se sviđa što su slične boje tako da može ići isti okvir kao i na prvome.
    Pajo, Iva hoćemo li i ovoj raditi kad bude???
    Iva: o, da, da... :D super je!
    Evo mi stigli doma, mrtvi umorni od zadnjih par dana u Splitu kad smo živjeli prema ritmu koji su određivali naša četverogodišnja nećakinja i tromjesečni nećak (ludnica po danu, buđenje po noći, a mala koja je izazivala ludnicu po danu spava ko top i jedina se ne budi :)), a sutra idemo vidjeti ostatak nećaka i najnoviju zvijezdu, malu Franku. weeeeheee! :D jako se veselimo!

Viktore čini se da ćeš uživati u koncertima ko mali prasac u blatnoj kaljuži, and you should! imaš rock outat i za nas sve u šesnaest...

Juras, evo sutra kad se vratimo iz Požege ćemo i mi bit luzeri koji su u Zgb, da više ne budeš usamljena...ok? :D

toliko zasad...
    jurasica wrote:
    mislim dakle... zoološki i shopping ste obavili a frendove tko šiša! ajde, slijedeći put se javi i dodji kad nije špica sezone i kad nikoga nema doma... osim nas par luzera koji idu na more 11.08!!!

ma htio sam se javit ali smo bili prekratko a i vrijeme je bilo totalno mutno sa kišom tako da sam to ostavio za neki drugi put.. Mi ovdje samo čekamo vaš poziv i dolazimo odmah :) Znaci nemojte slucajno sljedeci meeting da mi ne javite i napravite to za vikend.. Nadam se da bi tako nesto moglo biti prije oktobra, da nas ne zakace kise jesenje.. Iz Sarajeva nosim cevape direktno sa carsije samo za tu priliku :)
    A bice i bolje drugi put, sa svima vama - imaću hrpu turističkih vodiča koji su PJ fanatici ko' ja :D

Ljudi, htio sam kupiti najnoviju PJ Reaper majcu iz Goods ali im je nestalo "L" :( Iz vaseg dosadasnjeg iskustva koliko trebam da cekam da dobiju druge velicine?

ED rules!!
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
    It`s ofisl...Chicago 2 je u dzepu :)
    Death or glory!

Rijeka wrote:
    It`s ofisl...Chicago 2 je u dzepu :)

ju gou!!!

još da nisam ljubomorna, više bih se veselila zbog tebe! :)

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Zagreb Croatia Posts: 657
    Eto me u net kafeju u madridu i di cu nego na forum :)
    Madrid je najs al nije barci ni do koljena! danas bilo njeznih 39 stupnjeva.
    ljudi su jos triput susretljiviji, svi se nasmiju kad ih nes pitate i ful se trude pomoch, predobri su! Nocni zivot je ludilo, svaku vecer! (nista ne pocne prije ponoci a sve radi do zore, ulice krcate, a nama stan u kvartu tipa tkalcha = nema spavanja ni da oces, prebuchno je - glavno da nas je stanodavac 5 puta upozorio da ne smijemo buchit po stanu, radit partye i...- da gasimo ventilator u kupaoni jer smeta susjedima! lol! :D
    Posljedica svega je da vikendom u 9 ujutro NISTA ne radi, tek od 10, a na ulici nema ni strumfa! :) ko zagreb u 5 ujutro otprilike :D

sutra jos u lisabon na par dana pa onda domeka! woo-hoo!

fakat super onaj edov poster!

vidim ni rijeci nije lose preko bare samo tako dalje!! :)
  • Zagreb Croatia Posts: 657
    jurasica wrote:
    osim nas par luzera koji idu na more 11.08!!! :)

ajd pa to je sam jos par dana! onda ces ti chilat, a mi cemo bit doma (bar neko vrijeme anyway ;)
    haj pipl:)

da se napokon i ja javim
    zadnjih par dana sam malo u zbrci
    utorak pao nasred ceste s biciklom s brzinom od 50 na sat
    tocnije, otpao mi zadnji kotac:D inace se bavim brdskim biciklizmom al ovo je prvi, nadam se i zadnji ovakav slucaj...super kul proslo, par plavica i ogrebotina, bickli nis (to te ja pitam:D)
    i da bi se nakon 6 dana, dok smo ja i mama sjedili u autu, neka tipica zapicila u nas...al opet super kul proslo, jeeeeeeeeee...al jedini bed je sta auto nema ni mjesec dana

nego da predemo na ljepse teme
    Edove setliste mi djeluju malo puno slicne onima iz 4. mjeseca, al kako bi Viktor rekao, ima jos vremena da se Ed uozbilji do šikaga:D
    inace, ima nas jos koji idu na ferije tek 15.8:D...al inace nisam neki frik od mora tako da
    i to je sve

do sljedecg javljanja... PIS
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
    Iskopah nas negdje na trecoj, cetvrtoj stranici...

Nju Jork

Walking the Cow, Trouble, Around the Bend, I Am Mine, Dead Man Walking, I'm Open, Man of the Hour, Sometimes, Set Forth, No Ceiling, Guaranteed, Far Behind, Rise Up, Millworker, Soon Forget, Goodbye, [Used to Walk in Chicago], Walk Hard, Drifting, Hide Your Love Away, Porch

Encore 1:
    Wishlist, Let My Love Open the Door (w/ sing along), Society (w/ Liam), Masters of War, No More, Arc

Encore 2:
    Hard Sun (w/ Liam and EJ)

Let my love open the door :):):)
    Death or glory!

treca stranica, predzadnji thread:eek::eek:

bump:D

da ne bude samo spamovanje:):

Nju Jork 2

Eddie Vedder Solo
    New York City, NY
    United Palace Theatre
    August 5, 2008

POSTER: http://s183.photobucket.com/albums/x...rrent=1bat.jpg

MAIN SET: Walking the Cow, Trouble, Sometimes, I Am Mine, Dead Man Walking, Man of the Hour, Setting Forth, Guaranteed, No Ceiling, Far Behind, Rise, Millworker, Goodbye, Broken-Hearted, Driftin' (stopped and started over twice), Hide Your Love Away, Girl from North Country, Thumbing My Way, Porch

1ST ENCORE: Wishlist, Here's to the State of Mississippi, Society (w/ Liam Finn), No More (Stopped, then started again), Arc

2ND ENCORE: Hard Sun (w/ Liam Finn)

Notes:
    - To start the show, Liam Finn sung SMALL TOWN as the Walk-Out Music!!!
    - Celebs in the crowd tonight: Tim Robbins, Susan Surandon, and Mary Kate Olsen
    - Ed messed up the lyrics on Guaranteed
    - Ed told stories about Olivia
    - Crowd sung along to "Porch"
    ...the north is to south what the clock is to time...
    419 352
    hard_sun wrote:
    haj pipl:)

da se napokon i ja javim
    zadnjih par dana sam malo u zbrci

uf, gadno! nadam se da ćete sada dobiti na lotu ili neki ekvivalent tome... nego, koliko ozbiljno se baviš xc biciklizmom, ha? znam ja zalutati na neku utrku pa bi mogla navijati i za tebe... :)

a što se tiče godišnjih, baš mi je drago da ima još luzera... :)

nego shela, kad ti pichish za berlin?

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    jurasica wrote:
    uf, gadno! nadam se da ćete sada dobiti na lotu ili neki ekvivalent tome... nego, koliko ozbiljno se baviš xc biciklizmom, ha? znam ja zalutati na neku utrku pa bi mogla navijati i za tebe...

a što se tiče godišnjih, baš mi je drago da ima još luzera...

nego shela, kad ti pichish za berlin?

ti jedna jurasice... o kakvim ti luzerima pričaš??? :D

Mi isto idemo ovaj vikend na odmor, pa do 24.8. i ne smatramo se luzerima, čak štoviše!

Naša je brija da uvijek palimo na more krajem kolovoza i smijemo se ekipi koja je već mjesec dana na na kontinentu te ih zovemo luzerima! :D:D

tako da...:)
    a ja sutra palim na more.. :D uživajte svi di god jeste :)
    snih wrote:
    ti jedna jurasice... o kakvim ti luzerima pričaš??? :D

Mi isto idemo ovaj vikend na odmor, pa do 24.8. i ne smatramo se luzerima, čak štoviše!

Naša je brija da uvijek palimo na more krajem kolovoza i smijemo se ekipi koja je već mjesec dana na na kontinentu te ih zovemo luzerima! :D:D

tako da...:)

vi ste očito napredniji od mene jalne i stvarno mi je drago zbog vas... možda i ja dostignem taj stupanj jednog dana... :) a do tada......

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!

Welcome!

It looks like you're new here. Sign in or register to get started.