Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
@ iva g. & elcielo: ah... luda sam.. ne znam kaj da drugo velim.. planirala sam prvo na dylana al me to pustilo. i sad bi ja na harteru. 2. dan. zbog goribora.. i tak.. i to je sve više manje. niš ne muljam : ) trebala sam bit kod susjede koja tam studira, al mislim da idem prvim vlakom doma jer.. ma.. komplikacije
i to vam je drage moje to
eh da ne bi bilo da tajim nekaj, shela je znala da idem na makazoruki ; ) (a i lastfmovci su mogli vidjet) još kaj?
ja se nadam da budu ovi naši prošli čim dalje da ja čim više zaradim0 -
lestes wrote:@ iva g. & elcielo: ah... luda sam.. ne znam kaj da drugo velim.. planirala sam prvo na dylana al me to pustilo. i sad bi ja na harteru. 2. dan. zbog goribora.. i tak.. i to je sve više manje. niš ne muljam trebala sam bit kod susjede koja tam studira, al mislim da idem prvim vlakom doma jer.. ma.. komplikacije
i to vam je drage moje to
eh da ne bi bilo da tajim nekaj, shela je znala da idem na makazoruki (a i lastfmovci su mogli vidjet ) još kaj?
ja se nadam da budu ovi naši prošli čim dalje da ja čim više zaradim
A sad ce valjda brijat jos na afteru do ujutro, pa onda na prvi vlak. Ko da nema gdje biti :rolleyes: A mogla bis malo ostati jos u nedjelju pogledat divote PGZ."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
sid, imaš mail...0
-
ima neko neki Pearl jam mix?
bilokakav
hvala0 -
pajo wrote:Ne znam zakaj nekak baš ne skačem od sreće nakon ove tekme...pobjeda je pobjeda i fakat je bilo teško igrat protiv domaćina, ali da nismo niš odigrali...nismo...a posebno kad vidiš da opet po tko zna koji put većina igrača baš i nije fizički najspremnija...OK sad sam se ispuhao i sad mogu reć: wooohooooo!
:D:D HRVATSKA, HRVATSKA!
ja mislim da je bitno gledati ovo kao 3 boda, da lošiji ne možemo biti i da nam sada slijede samo bolje partije... brijem da ćemo protiv njemačke biti puno bolji jer mi i inače protiv boljih bolje igramo i nadam se da onaj budan više neće ulaziti u igru jer to nije pravi hrvat! vrag ga jebi pa kaj je ono bilo.... nabijem ga na onu stvar i krvi mu se napijem kad ga se sjetim!!!
eto i ja sam se sada malo ispuhala, 3 BODA + mužić mi se vratio živ i zdrav i to mi je najbitnije... HRVATSKA! HRVATSKA!... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Što reci za tekmu; sreća što Austrijanci ne znaju zabiti gol da je bila neka druga ekipa fasovali bi 2/3 komada ali eto spasili smo se i izvukli 3 boda.
Ako se ne trznemo kako treba protiv Švaba bit će pakiranja ubrzo.
ali imamo nadu HRVATSKA, HRVATSKA
A što se tiće 2 televizije u kući pa to je božije pravilo br. 1 nema te ljubavi i veze koja bi izdržala bez 2 televizije...AmenCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
mix-ono,više pjesama u pjesmi,lol
da su pjesme povezane u jednu,ali ne cijele neko samo refreni tj. samo neki dijelovi
damn,sad sam se već i ja zgubil
znači ide recimo dio alivea,zatim se odma bez prekida nadoveže evenflow,pa i'm mine itd... uz neke lijepe prijelaze koliko je to moguće
jasnije?0 -
Gunner_V wrote:mix-ono,više pjesama u pjesmi,lol
da su pjesme povezane u jednu,ali ne cijele neko samo refreni tj. samo neki dijelovi
znači ide recimo dio alivea,zatim se odma bez prekida nadoveže evenflow,pa i'm mine itd... uz neke lijepe prijelaze koliko je to moguće
jasnije?
kaj, ides na svadbu pa slazes onaj mix prije glavnog jela da se ekipa malo umori i dobije apetit?Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
Gunner_V wrote:mix-ono,više pjesama u pjesmi,lol
jasnije?
jasno ko dan! nisam znala da tako nešto postoji od našeg najdražeg benda, ali čovjek uči dok je živ...... I surfaced and all of my being was enlightened...
Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
ma prevelik je pritisak bio.. igras protiv najslabije repke na turniru, uz to domacini, SVI ocekuju 3 vec upisana 3 boda.. dobro je rekao bilic: "ne moze biti teze od ovog". zna se da nasi igraju najbolje kad nema nikakvog pritiska, kad se opuste..
ok, moze sad netko rec da najbolji igraju najbolje upravo pod pritiskom.. istina.. ali pobijedili smo, zar ne?Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Pobjedi se gleda u zube!
:D
Toliko o tekmi!0 -
jurasica wrote:doduše, sad kad pišem o tome onda me to podsjeća na nas i naše svete koncerte - mi smo zapravo bili još gori... to je to... bitno da ima strasti u tome što radiš inače nema smisla...
HRVATSKA! HRVATSKA!
I second that!
bas gledam dal da uzmem u ny novu zastavu koju je burki kupijo - malo je povelika - mogu je nosit ko pareo or sth.joj da bar zguramo do ibera na tom euru tak da se mozemo preseravat pred ostalim europljanima i inima u juesej-u
hihihi
0 -
siljo wrote:
Marine, ne opravdavaj ih. Mozda jesmo dobili, al meni treba nesto vise od jedanaesterca na pocetku... Call me crazy, ili pak sam mozda zahtjevna, al
nisu se bas proslavili igrom. Ako budu tako lose igrali sa Njemackom, lose nam se pise..."I surfaced and all of my being was enlightened"0 -
danas bas pricali nes o mjuzi iz reklama pa skopala ovu izmedju ostalog
ful smijesna i totalno non-pj
http://www.youtube.com/watch?v=sxwpB8rsLkc0 -
cropdustress wrote::cool:
Marine, ne opravdavaj ih. Mozda jesmo dobili, al meni treba nesto vise od jedanaesterca na pocetku... Call me crazy, ili pak sam mozda zahtjevna, al
nisu se bas proslavili igrom. Ako budu tako lose igrali sa Njemackom, lose nam se pise...
nemojte zezati sid - njoj treba 6 bodova iz prve tekme jer inače ne vjeruje u prolaz! ziherašica i bok!... I surfaced and all of my being was enlightened...
shela wrote:I second that!
bas gledam dal da uzmem u ny novu zastavu koju je burki kupijo - malo je povelika - mogu je nosit ko pareo or sth. joj da bar zguramo do ibera na tom euru tak da se mozemo preseravat pred ostalim europljanima i inima u juesej-u hihihi
draga moja shela, ti se pred njima možeš preseravati samo zbog činjenice da kao takva postojiš a oni ne!kužiš!?!
zastavu uzmite pod obavezno jer je ona ipak postala konstanta na pj koncertima i samo zato što se ini održavaju na američanskom kontinentu ne znači da naših zastave ne treba biti!!!
HRVATSKA! HRVATSKA!
nego, kad smo kod nogometa, jeste vidjeli kako su nizozemci nabili talijane (sori niko, znam da ih ti voliš i da si ti car, ali tako se osjećam)... niskozemska mi je kao druga domovina, pa mi je to posebno drago...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
ne opravdavam ih, samo kazem da ce u cetrtak biti skroz druga tekma
ask me why i run
normalno da se mora zastava viorit.. lijepo oko struka i doviđenja.. ja si kupio one kvazi zastave za 39kn na kijosku i fino oko struka.. i kapu u konzumuOh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads