Pearl Jam in Zagreb!
Comments
-
ja isto
infallible0 -
Ovaj put, Getaway :corn:Oh when I was a kid oh how magic it seemed
Oh please let me sleep its Christmas time0 -
Getaway0
-
GetWaway :?Standing on a hill, staring at a mountain...0
-
jeezus christ, jeste vi svi normalni?!?!
nije mi čak ni smiješno...
dobro, ajde, malo je...
getaway!Post edited by jurasica on... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
nkdz wrote:Ja budem opet glasao za Infallible.
Zapravo fakat ne mogu odlučiti između nje i Getaway, ali izgleda da volim izazivati, živjeti na rubu i čitati prijetnje jurassice.
joooj, sve ću vas natamburati... :roll:
ali kako to možete? zar to nije jedna od onih antemskih, uplifting, pearl jam core pjesama?!?
zar moram pitati "wanna third second chance?"... I surfaced and all of my being was enlightened...
za koga da glasam hmmm :problem:
Infallible ipak
sorry juras forgive meCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
pajo wrote:
Iva: to ti je moj Niko ona stara razlika izmedju nas - ja pjesme mjerim prvenstveno po tome koliko su mi rijeci dobre
Meni su riječi totalno sporedne...može pjevati bla, bla, bla ako ima dobar ritam bit će mi super pjesma a s druge strane može biti naj poezija na planeti ako ne štima song ništa od toga:fp:
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.0 -
Dirty Frankk wrote:za koga da glasam hmmm :problem:
Infallible ipak
sorry juras forgive me
Niko, ti me se nikada ne moraš bojati!unconditional love...
... I surfaced and all of my being was enlightened...
Velike riječi su pale.
A imamo i odluku. No, kako sam ja tradicionalist i formalist (ne pitajte me što ću zaokružit na referendumu) :twisted: , pričekat ćemo s objavom do ponoći. Kao pravo izborno povjerenstvo.
A možda se netko i predomisli.Želio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
SAMCRO wrote:Velike riječi su pale.
A imamo i odluku. No, kako sam ja tradicionalist i formalist (ne pitajte me što ću zaokružit na referendumu) :twisted: , pričekat ćemo s objavom do ponoći. Kao pravo izborno povjerenstvo.
A možda se netko i predomisli.
e, ako su svi glasali, spit it out!!! nemoj da i prema tebi postanem agresivna...... I surfaced and all of my being was enlightened...
CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Jučer sam potegao trigger i kupio onaj special edition SEVEN box very limited
Sold Out
Ima bi da mu cijena na second market postiže vrtoglave cifre...možda ga i trejdam sutra za neki holy grailCAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
Dirty Frankk wrote:
Samo su se malo lose poredali, mislim otkud Matt skoz lijevo a Mike-a ni nema. Stone je super neki happy riff uhvatio, garant Let the Records Play. Sto su Ed i Matt ljuti?
Post edited by grudice on0 -
Ponoć tek što nije pa više nema smisla čekati promjenu koja se ionako nije mogla dogoditi. Treće mjesto i brončana medalja na munjevitom albumu pripada pjesmi pod rednim brojem 1:
GETAWAY
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0
Ostaje nam finale u kojem se sastaju Infallible i Pendulum. Let the best song win!
I zato moj glas u 11. krugu ide za:
InfalliblePost edited by SAMCRO onŽelio bih nazdraVITI, HRVATskoj! Hvala što ste nas pozvali i drago nam je što smo napokan u vašoj zemli!
We gonna love you long time.
ZAGREB! This is MIKE McCREADY! MIKE McCREADY this is ZAGREB!0 -
Dirty Frankk wrote:Jučer sam potegao trigger i kupio onaj special edition SEVEN box very limited
Sold Out
Al' mi je zato dosao vinyl LB (narucio kod lokalnog plocadzije) i fercera super. Nema gresaka a master je 853 puta bolji od Backspacera. 100x bolji od CD-a. Napokon!0 -
Kmeeee... Ajmo, Infallible!0
-
SAMCRO wrote:Ponoć tek što nije pa više nema smisla čekati promjenu koja se ionako nije mogla dogoditi. Treće mjesto i brončana medalja na munjevitom albumu pripada pjesmi pod rednim brojem 1:
GETAWAY
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao_Mwt-RiCqddGdXcWRtRV84OWRod3FibFk5Qm10d2c&usp=sharing#gid=0
Ostaje nam finale u kojem se sastaju Infallible i Pendulum. Let the best song win!
I zato moj glas u 11. krugu ide za:
Infallible
čekaj, za koje mjesto sad glasamo? to je sada za najljepšu pjesmu ili onu koju izbacujemo? :roll:... I surfaced and all of my being was enlightened...
Vec sam pet puta napisala jednu pa obrisala pa stavila drugu
uf nek bude pendulummm
0
Categories
- All Categories
- 148.9K Pearl Jam's Music and Activism
- 110.1K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.2K Flea Market