Pearl Jam in Zagreb!

17167177197217221290

Comments

• masni
    masni Posts: 1,657
    ja bih da ne gadjamo i redoslijed.. mislim, od oka ce svi napisat yellow zadnju ili predzadnju, a courduroy ili severed hand pri pocetku, ali previse bi bilo da sad gadjamo tocan poredak.. ovi extra bodovi su ok, mozemo davat i extra bod za pjesmu za prvi bis.. dakle, napise svatko popis od x stvari, i samo u zagradi kod 17.-te, 18.-te sa strane stavi (1.bis)..

tak da bodujemo okruglo.. 28 bodova za 28 pjesama + 1 extra bod za opener + 1 bod za 1.bis.. pa tko blize 30.. stvarno ne vjerujem da ce netko imat isto "u bod" :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • cropdustress
    cropdustress Posts: 4,339
    Aha, sad se *borimo* sa onima dolje ispod za prvo mjesto na GTF :D
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Aha, sad se *borimo* sa onima dolje ispod za prvo mjesto na GTF :D
    Iva: ma to se samo GTF priprema za nove 'fanviews' threadove! weeeheeee! :D
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Super!!!! Počeo je Euro! Ogromne li sreće!!!!

Sad uzimam kalendar i križam: jedna tekma manje :S

Inače nikako ne odobravam dva televizora u kući, ali kada ti muž (partner/cimer/netko) gleda SVE tekme, mogla bih napraviti iznimku i unajmiti negdje telku na tri tjedna :D
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Počeo Euro, jupi ja :)

Ide se sutra u Beč, bez ulaznica, čisto jedan turistički dan i gledanje utakmice na trgu. Masovna euforija na djelu, danas nisam niti jednu tekmu pogledao :o...Valjda prvi put od rane mladosti.

Jel netko spominjao da ide u Klagenfurt na Poljsku, Ranko mislim. Ić će se i gore, možda i ulaznice budu upale.

PS..I meni se ovo gađanje set liste ne čini baš nečim primamljivim, ali poznavajući sebe sigurno je da ću zaigrati. I to na YL kao opener :D...

Any news from nothingman, He's still alive?!?
    Death or glory!

• masni
    masni Posts: 1,657
    heh, bas sad vani naletio na lestes i nothingman-a :D

ja naravno odgledao obje tekme :D

mislim da bih mogao zaprasit do klagenfurta na poljsku, velike su sanse..

ali sutra.. vec me sad euforija puca..

prvo u konzum po pive, pa onda

AJMO HRVATSKAAAA!!!
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
  • lestes
    lestes Posts: 959
    aha, živ je :) bili na koncertu u &td-u, makazoruki...
    vidimo se u subotu :D;)
  • cropdustress
    lestes wrote:
    aha, živ je :) bili na koncertu u &td-u, makazoruki...
    vidimo se u subotu :D;)
    Ja mislila da se Marin zajebava...a ono zbilja :eek:

Sto nam krijete vi misteriozni ljudi? :D
  • shela
    shela Zagreb Croatia Posts: 657
    alo ljudi! sretan nam Euro! ;)
  • lestes
    Ja mislila da se Marin zajebava...a ono zbilja :eek:

Sto nam krijete vi misteriozni ljudi? :D
    niš ne krijemo :) naletjeli smo na marina (u suuuper majici :D).. a ove ostale ne znate pa nema smisla da sad pišem.. jedva čekam subotuuuu :D
  • cropdustress
    lestes wrote:
    niš ne krijemo :) naletjeli smo na marina (u suuuper majici :D).. a ove ostale ne znate pa nema smisla da sad pišem.. jedva čekam subotuuuu :D
    A kamo ces u subotu? :confused:
    Koji su ti planovi? ja nis ne znam, jer nemas vise FB, a myspace mi je cudan haha
    Daj javi se.

Kakva je to majica? Ocu slike. Nikad se ne slikate ako mene nema u blizini :D
  • lestes
    A kamo ces u subotu? :confused:
    Koji su ti planovi? ja nis ne znam, jer nemas vise FB, a myspace mi je cudan haha
    Daj javi se.

Kakva je to majica? Ocu slike. Nikad se ne slikate ako mene nema u blizini
    na harteru :):) al samo na drugi dan idem. dolazim u subotu.. u nedjelju doma.. i tak :)

ma ona naša vegeta :D
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    asfo wrote:
    Super!!!! Počeo je Euro! Ogromne li sreće!!!!

Sad uzimam kalendar i križam: jedna tekma manje :S

Inače nikako ne odobravam dva televizora u kući, ali kada ti muž (partner/cimer/netko) gleda SVE tekme, mogla bih napraviti iznimku i unajmiti negdje telku na tri tjedna :D

zato je moj, sada već bivši :) dečko prije četiri godine dobijo novi televizor u spavaću sobu jer bome nije bilo šanse da me maltretira cijelo vrijeme... sad je već u petak počeo histerizirati... bože, to ludilo počinje sve ranije i ranije... a pazi ovo, danas se probudio u 4.10 i u 4.45 krenuo za Beč sa mojim, još luđim bratom i frikovi već od pola 10 briju po Beču... :)
    doduše, sad kad pišem o tome onda me to podsjeća na nas i naše svete koncerte - mi smo zapravo bili još gori... to je to... bitno da ima strasti u tome što radiš inače nema smisla... :)

HRVATSKA! HRVATSKA! :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Dirty Frankk
    Dirty Frankk Posts: 4,274
    SRETNO HRVATSKA :D

za game se čujemo sutra :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • pajo
    Iva: moj mužić je isto bio veliki zagovornik dvije televizije u kući, a ja veliki protivnik, ali sad kad u miru gledam telku dok on urliče u dnevnom boravku tijekom svih mogućih tekmi jako sam sretna što sam popustila i pristala na dvije telke. (i sad mi govori da napišem da naravno da se gledaju SVE tekme jer su sve jednako zanimljive - my foot!) :D
    @ juras, pa sad imaš kaj Vikiju reći kad bude govorio da kak mi frikovi možemo ići po koncertima - isto ko i on po tekmama! :D
    @ lestes - kaj nas ti mala muljaš i utajuješ informacije! vidim ide se i u Rijeku, ha? Kaj, to je zato kaj ideš kod svoje drage frendice Sid ili u nekom drugom aranžmanu, ha? :D Idemo, pjevaj ptičice!
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    pridružujem se ivinom apelu koji je uputila lestes.
    meni niš nije bilo jasno u prošlih nekoliko stranica.
    ali rekoh sama sebi da sam ja nešto fulala, k'o onomad s eddiejevom i jurasičinom trudnoćom, pa sam šutila i mozgala u sebi.
    al', sad vidim da nisam jedina s misterijem u glavi.
    :confused:
    :D
  • pajo
    Malo ubijam nervozu prije tekme...evo mini interviewa sa Mikeom sa kojeg me posebno veseli ovaj dio o upcoming touru:
    "We'll be doing some of our more interesting B-sides," McCready says. "We'll be doing some stuff the fans have not heard in a long time."

http://www2.tbo.com/content/2008/jun/08/tr-jam-still-a-gem-to-fans/

HRVATSKA, HRVATSKA!!!
  • pajo
    Ne znam zakaj nekak baš ne skačem od sreće nakon ove tekme...pobjeda je pobjeda i fakat je bilo teško igrat protiv domaćina, ali da nismo niš odigrali...nismo...a posebno kad vidiš da opet po tko zna koji put većina igrača baš i nije fizički najspremnija...OK sad sam se ispuhao i sad mogu reć: wooohooooo! :D:D:D HRVATSKA, HRVATSKA!

E i još jedna stvar, prijenos na hrtu je po običaju bio kriminalan sa kašnjenjem na II. poluvrijeme zbog reklama...a ova dva mega-turbo kretena od sušeca i štimca sa svojim komentarima kao da sjede negdje u nekoj zabitoj birtiji i gledaju tekmu...strašno!

Eto, počela sljedeća tekma...nazad u rovove :D:D
  • killroy
    killroy Posts: 739
    pajo wrote:
    a ova dva mega-turbo kretena od sušeca i štimca sa svojim komentarima kao da sjede negdje u nekoj zabitoj birtiji i gledaju tekmu...strašno!

I jos za njih placamo pretplatu. Oce oni svaku tekmu prenosit? :)
    Al fakat preludo...kak su si oni u nekom svom svijetu iskonstruirali sucevu urotu protiv nas... :D
    E da mi je bit u njihovoj glavi na 5 minuta...
  • Gunner_V
    Gunner_V Posts: 230
    http://www.net.hr/2008/06/08/0181007.28.jpg

lol! to je onaj navijač koji je utrčao u teren! MI HRVATI!!! :D

austrija nas nažalost izigrala,a recept se zove Pieter Vink,isti onaj koji je zayebao Arsenal nesuđenjem penala u ligi prvaka
    trebalo ga je "sačekati" poslije utakmice :D