Pearl Jam in Zagreb!
Options
Comments
-
porcher wrote:evo da se i ja pridruzim PJ ludilu, napokon.
toliko lijepih trenutaka i ljudi i dogadaja me vezu za ovaj bend, izmedu ostalog i dragi curetak elcielo kojoj mogu zahvaliti na mnogim stvarima a s kojom sam se upoznala upravo preko ovog foruma jednom davno, zahvaljujuci pearl jamu. i tako ona pozvala fellow jammericu da vam se pridruzim u ovim predkoncertnim aktivnostima hehe. nadam se da cu vas sve upoznati, ako ne u nedjelju onda prije koncerta for sure!
hey porcher, welcome back to the porch!
ljudi, vidimo se u nedjelju u 20:30 u melinu!
i onda ispred dvorane u utorak!0 -
i kod cibone u 8 ujutro, ponedjeljakone, two, three, four, five against one
five, five, against one0 -
Ovo mi je prvi PJ koncert pa imam još jedno pitanje vezano uz postere... Namjeravam kupit jedan i u interesu mi je da ostane neoštećen
pa me zanima jel se može uz poster dobit i kakva tuba ili se treba pouzdat u Boga da mi pomogne da poster izdrži koncert u jednom komadu?
Možda glupo pitanje, al svaki savjet je dobrodošao...
Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
The waiting drove me mad!!!!!!!!!! :crazyperson:Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0 -
pajo wrote:Ej Siljo, ovdje se jasno vidis kako rokas in the free world. A vidi se i Pajo dok se mi, vaše Ive, vidimo samo parcijalno.
http://youtube.com/watch?v=Q7kxCAkk2F8
haha, zakon... prvo sam mislio da ste to vi snimali, a onda sam vas skuzio na snimci... strsim u kabaniciStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
Bettergirl Sarah wrote:Mogu li bez problema uneti svoj foto aparat?? vidim, svi ste se fotkali potpuno opushteno, bez obzira shto je naglasheno da je zabranjen ulaz sa istima...ajde, kazite mi iskreno, ne ostaje mi se bez mog Canona, ok??!
mi smo na svim talijanskim koncertima fotkali... obican digitalac je bio ok, profesionalna oprema ne... ne znam kako ce biti u zagrebu...
uh, ovo nam je 3. dan bez koncerta.... lovi nas apstinencijska kriza... nakon zagreba svi na odvikavanje
mah...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
evo snimke:
http://youtube.com/watch?v=JF-r96K8Wk0
vidi se kako iva mase zastavom... glava sa puno kose iza nje je jurasica, a onaj koji se naginje preko ograde i fotka sam ja...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
pozdrav Silji, Killroyu, Jurassici, Cropdustress i svima koje smo brat i ja upoznali u Italiji...Tek sada umor hvata nakon povratka, ali imajuci u vidu da je jos preostao i ZG, adrenalin ne popusta
Slazem se sa Siljom da i mene hvata nekakva "apstinencijska kriza"...nikako da se zasitim i da kazem BASTA!!
p.s. Za sve koji planiraju kupovati/downloadovati bootlege, preporucujem da obratite paznju na Torino, taman prije Tremor Christ-a....ekipa koja je bila na koncertu zna o cemu pricam! hehehehehe
Vidimo se u ZG....first row!!!***
'96_londonx2
'00_salzburg_ljubljana_verona_milano
'06_bologna_verona_milano_torino_pistoia_zagreb
My trading page: http://db.etree.org/dreadis0 -
dreadis wrote:pozdrav Silji, Killroyu, Jurassici, Cropdustress i svima koje smo brat i ja upoznali u Italiji...Tek sada umor hvata nakon povratka, ali imajuci u vidu da je jos preostao i ZG, adrenalin ne popusta
Slazem se sa Siljom da i mene hvata nekakva "apstinencijska kriza"...nikako da se zasitim i da kazem BASTA!!
p.s. Za sve koji planiraju kupovati/downloadovati bootlege, preporucujem da obratite paznju na Torino, taman prije Tremor Christ-a....ekipa koja je bila na koncertu zna o cemu pricam! hehehehehe
Vidimo se u ZG....first row!!!
hej dreadis!
samo cekam da nam se krvi napijes zbog torina
za ostale, Ed je BiH zastavu procitao, nasu je pokazao i rekao da ne zna cija je
nisi se pohvalio da si ponosni vlasnik Edove trzalice i setliste
pozdravi buraza i vidimo se....Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
potato girl wrote:Ovo mi je prvi PJ koncert pa imam još jedno pitanje vezano uz postere... Namjeravam kupit jedan i u interesu mi je da ostane neoštećen
pa me zanima jel se može uz poster dobit i kakva tuba ili se treba pouzdat u Boga da mi pomogne da poster izdrži koncert u jednom komadu?
Možda glupo pitanje, al svaki savjet je dobrodošao...
Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
The waiting drove me mad!!!!!!!!!! :crazyperson:
e a sto se tice sutrašnjeg nalaženja.. posto neznam nikoga, kako da vas prepoznam
i još nešto ko ide sa urban travelom u ponedjeljak u beč?!one, two, three, four, five against one
C2V3N wrote:e a sto se tice sutrašnjeg nalaženja.. posto neznam nikoga, kako da vas prepoznam
imas nas na fotkama koje su slali pajo i cropdustress... imena i lica spojis kad dođeš u melin
pogledaj fotke u milanu pred dvoranom i u dvorani kad sjedimo na podu...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
C2V3N wrote:i još nešto ko ide sa urban travelom u ponedjeljak u beč?!
ja
ni ja ne znam ostalih četvero ljudi s kojima krećemo iz zagreba. pa se možemo praviti da idemo skupa i da se znamo sto godina, hehe
upoznat ćemo se sutra u melinu. ako nikog drugog, mene ćeš prepoznati po narančastoj vs. majici s nacrtanom metom s prednje strane
nisam tu majicu obukla ohoho, ali pošto je sutra jammers night i poželjno je biti prepoznatljiv, ima da je stavim
e, i znaš što? skužila sam da imaš nekih video bootlega koje bih htjela imati (pr. mexico '03), pa ako možemo napraviti trade, imam dosta PJ materijala.0 -
vidimo se sutra ..... i dogovorimoone, two, three, four, five against one
uuu narancasta majica! i ja cu obuci svoju narancastu cromagnon s masinkom majicu pa eto :P
JAOOOJJJJJJ jedva cekam. izludit cu sve oko sebe do utorka!!
hail hail the lucky ones...0 -
Nismo se javljali jer smo se bavili izradom transparenta za Bec. Za one kojima je zahrdjao engleski,
pise 'Zagreb ceka/iscekuje'. Pa cemo dati sve od sebe da budemo sto vise naprijed, a dici cemo ga na kraju 1. encorea i tijekom drugog (necemo ga stalno drzati da ne smeta ekipi koja slika, ali potrudit cemo se da ga bar netko od njih skuzi). Drzite fige da nam uspije!
http://picasaweb.google.com/pearljam.tour.2006/TransparentZaBec/photo#49779533016246517940 -
pajo wrote:Nismo se javljali jer smo se bavili izradom transparenta za Bec. Za one kojima je zahrdjao engleski,
pise 'Zagreb ceka/iscekuje'. Pa cemo dati sve od sebe da budemo sto vise naprijed, a dici cemo ga na kraju 1. encorea i tijekom drugog (necemo ga stalno drzati da ne smeta ekipi koja slika, ali potrudit cemo se da ga bar netko od njih skuzi). Drzite fige da nam uspije!
http://picasaweb.google.com/pearljam.tour.2006/TransparentZaBec/photo#4977953301624651794
niceStanding on a hill, staring at a mountain...0 -
evo, sintija i ja kupile materijale i upravo krećemo u izradu transparenata za zg koncert... dogovorili smo se da ide ono " can't find a better jam" jel tak?
razmišljale smo i onima come back i why go ali bi ih netko trebao okretati, ali ne znam tko bi to radio, pa mislimo da je bolje da napravimo još i onaj " a compliment for us is a compliment for you", ha? kaj kažete?
inače, ja sam milsila da bi sintija i ja mogle s busom odn urban travelom za beč, ali se bojim da je prekasno... jel ima tko možda njihov broj mobitela?... I surfaced and all of my being was enlightened...
HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!0 -
Bravo cure! Ako mozemo kako pomoci, javite. Broj od Urban travela bi mogao imati C2V3N, on ide s njima. Prije par postova je napisao svoj broj moba pa ga mozete pitati.0
-
jurasica wrote:evo, sintija i ja kupile materijale i upravo krećemo u izradu transparenata za zg koncert... dogovorili smo se da ide ono " can't find a better jam" jel tak?
razmišljale smo i onima come back i why go ali bi ih netko trebao okretati, ali ne znam tko bi to radio, pa mislimo da je bolje da napravimo još i onaj " a compliment for us is a compliment for you", ha? kaj kažete?
inače, ja sam milsila da bi sintija i ja mogle s busom odn urban travelom za beč, ali se bojim da je prekasno... jel ima tko možda njihov broj mobitela?
http://www.urban-travel.com/
bravo za transparente...Standing on a hill, staring at a mountain...0 -
evo bash krenuo na forum kad ono zvoni mob (jurasica)...
trebalo bi pitati ove slovence koje će kupiti u mariboru koliki je bus za beč... nadam se da ce se javiti i priustiti nam neki pozitivan odgovor....one, two, three, four, five against one
Upravo ide prvi dio Live At The Garden na tv-u i dečki praše sve u 16...
Samo htjedoh podijeliti svoj entuzijazam s vama...Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...0
Categories
- All Categories
- 148.8K Pearl Jam's Music and Activism
- 110K The Porch
- 274 Vitalogy
- 35K Given To Fly (live)
- 3.5K Words and Music...Communication
- 39.1K Flea Market
- 39.1K Lost Dogs
- 58.7K Not Pearl Jam's Music
- 10.6K Musicians and Gearheads
- 29.1K Other Music