Pearl Jam in Zagreb!

14404414434454461290

Comments

• O my, ja zaboravila da ste svi skoro na Tool isli :o

Nadam se da vam je bilo super i da ste imali mini PJ meetup tamo.
    ajde, report brzo. ajde.
    ja spavala popodne, uzmorili me bebaci na poslu ujutro.
    a sad opet do kasno na netu, sutra radim on 12.30 pa mogu malo duze... :D
    da, hm.
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
  • jurasica
    jurasica Posts: 1,534
    O my, ja zaboravila da ste svi skoro na Tool isli :o

Nadam se da vam je bilo super i da ste imali mini PJ meetup tamo.
    ajde, report brzo. ajde.
    ja spavala popodne, uzmorili me bebaci na poslu ujutro.
    a sad opet do kasno na netu, sutra radim on 12.30 pa mogu malo duze... :D
    da, hm.

evo, da se ja prva javim... koncert super - just as I expected... :) nema iznenađenja... neki interesantan laser show i tak... definitivno mali pj meet-up... došli i dreadis i anes (koji btw piče danas za beograd jer isto idu na Tool - jebo ga, skupo je biti pj freak, a tek još tome dodati i neko drugo frikovstvo). zatim došle i curke iz makedonije, killroyeve gošće, bila mala agresivka lestes i njena sekica i tak... i puno mojih prijatelja... :) inače, poslije koncerta me zaustavio neki frik jer sam ja bila u "našoj" pj majici i bio je oduševljen da gdje bi se to moglo kupiti i tak... smiješno.... vidjela sam ekšli dosta ljudi u pj majicama tak da je, ma sve, bilo super... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • Super mali meet up, drago nam je čuti da se Mr. Vegeta reklamira i cijeni.
    Ja sam također upravo naručio cd ITW sa majicom naravno :D

A slike novih postera još ne jer moram dobiti par najvrijednijih, najljepših postera u mojoj kolekciji a bogami i šire.

Uskoro na vašim malim ekranima NCD PJ collection :D:D

ovo sam uspio sinoć pokupiti na eBay-u, samo 100 komada potpisani Hampton
    http://www.justinhampton.com/Dreamtime.jpg
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • Rijeka
    Rijeka Posts: 801
    Sid, hvala na linku za "No more".. :) Skinuh još jedan dvd pa ti to proslijedim ;)

Nisam ni očekivao da će tool bit loš, jbg propustih ali bit će još prilika za njih.. Drago mi je da vam je bilo dobro i da se vegeta širi sve dalje, samo da ne dođe do Koprivnice i njihovih odvjetnika :D..

Niko, ne drži nas u neizvjesnosti, daj slike :D

Evo mene natrag u Bakru, back to black. Dosada na šljaci pa malo čitam pit..
    Death or glory!

• pajo
    pajo Posts: 3,292
    Jako lijepa recenzija ili bolje receno fanovski pogled na Gorge Box Set na muzika.hr :

http://www.muzika.hr/default.aspx?id=12669
  • siljo
    siljo Posts: 2,203
    IVA:

Hej svima! Super linkovi i info tnx!

Nismo na kraju otisli na tool Gn. znali smo da ce bit dobro, al kao sto jurasica kaze skup je to sport obilazit sve koncertache...sigh. Nema veze, idemo na Mjuuz to je ziher :)

kakvi su jos dojmovi s toola?

Htjela bi vam sam preporucit fora muzicki prilog "Ritam" koji izlazi u Vecernjaku svakog 1. u mjesecu. Ovaj vikend je tema bila 30 godina punka i bas je guba napisano, a ima jos i dosta drugog mjuzik infoa. (PJ doduse spomenut samo na 10. mjestu top liste albuma s Live at the G :/)
    Jedino nismo znali da se prvi album Prljavog kazalista smatra remek djelom hrvatskog punka (!!??) + smo se jos dobro nasmijali i headbangali - jer su u sklopu toga dijelili i punk CD sa Satanom Panonskim, Kawasaki 3P-om, HP-om,KUD IDIJOTIMA i nezaboravnim Rizolom :D

Jel bi isao tko 28.9. na 10 rockas Otvorenog radija? dom sportova Upad je 10 kn (!) i prihod ide bolnici za kronicne djecje bolesti u Gornjoj Bistri, a nastupit ce "najveca krema domace rock i sire scene" ;)
    Standing on a hill, staring at a mountain...
  • siljo
    pajo wrote:
    Jako lijepa recenzija ili bolje receno fanovski pogled na Gorge Box Set na muzika.hr :

bas sam maloprije to procitao... u potpisu stoji D.P. pa sam malo zujao po muzika.hr i nasao da je to Domagoj P. (da ne pisem covjeku puno ime ovdje)..

e sad curke, jel to mozda Domagoj koji se druzio s nama tamo negdje iza turneje 2000. kad smo se mi pomalo poceli druziti? kaj je uopce s njim? bas sam se nekak sjetio :)

i tak..

vec sam 2 posta poslao, ali se moja Iva vidim isto logirala pa su mi postovi netragom nestali :D
    mala, odi prevodit, nadrapala si kad dođem doma ;)
  • siljo
    e da, kao što jurasica kaze, na Toolu su bili Anes i Dreadis... zvao me Dreadis sinoc da provjeri da li tko od nas dolazi pa sam poslao sms Killroyu koji se nije javljao na mob... ostavio ga doma? :)
  • siljo
    pajo wrote:

tenks fora je! :) Zanima me tko je to pisao jer zvuci bas ko pravi nash frik!

"Sedam CD-ova, debelo preko sedam sati, a sve skupa tri koncerta snimljena u jednom od najljepših koncertnih prostora u Sjevernoj Americi. Ravno 100 pjesama, a među njima samo pet koje su se pojavile na sva tri nastupa, pokazuju koliko je Pearl Jam zanimljiv bend, koliki im je repertoar i kako možete biti sigurni da vas, kada krećete na njihov koncert, neće provesti kroz 'best of', već vam ponuditi tri sata odlične svirke (sjetite se zagrebačkog nastupa)."

- Eto, i koji dio toga ljudi onda ne kuze? (i pitaju zasto idemo na tolke koncerte) ;)
  • snih
    snih Posts: 1,052
    Baš i ja pročitah recenziju i reko da stavim link, kad ono cijela se rasprava već povela oko toga!:)
    Domagoj je inače iz Sesveta. Mlađi dečko (u odnosu na mojih thirtysomething:D), prijateljuje s Ljubičinim bratićem i je, a to se da i pročitati, pravi PJ frik!
    Kak sam čitao recenziju, linknuo se na recenziju koncerta i baš me bubnula neka nostalgija. A sve pojačano ovim vremenom autsajd i Nick Drake-om koji lagano svirucka iz zvučnika!
    Baš sam nekak blue!:) Ali ak to može biti onda neki OK blue mood!:)
    Živjela zagrebačka jesen, nešto prefakin divno... duboko i melankolično!
    Počeo sam preveč brijat pa idem...:)
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    snih wrote:
    Domagoj je inače iz Sesveta.

ma koji je taj lik?
    iz kojeg dijela sesveta?
    čovječe, još će sesvete postati kvart s najvećom koncentracijom PJ frikova u zagrebu :D
    asfo, ti, sintija, ja, i sad taj domagoj :D
  • snih
    Evo, pade mi napemet da bi se moglo malo proširiti oftopičarenje pa da se napiše neka preporuka ili kaj se trenutačno sluša i tak... - naravno osim obvezatne literature.:D

Ja s Drake-a idem na Radiohead i to - The Bends. :) Inače, najbolji mi album od RH!
  • snih
    elcielo wrote:
    ma koji je taj lik?
    iz kojeg dijela sesveta?
    čovječe, još će sesvete postati kvart s najvećom koncentracijom PJ frikova u zagrebu :D
    asfo, ti, sintija, ja, i sad taj domagoj :D

Ne znam točno iz kojeg je dijela Sesveta! Ja sam ionak tu dotepenec pa se baš najbolje ne snalazim!:D Uglavnom, ima oko 25 godina. Visok mladić!:D Bu asfo rekla više kad se jednom logira!:D
  • elcielo
    elcielo Posts: 1,149
    bo, nemam pojma tko bi to mogao biti.

glazbeni offtopic, potaknut snihovim upisom:

slušam THE NATIONAL.
    znam da sam već dosadna, ali obećajem, ovo je zadnje podsjećanje na ovaj predobar bend, prije njihova koncerta u zagrebu. :D
    ok, javit ću se još i neposredno prije koncerta, negdje sredinom 11. mjeseca. za svaki slučaj :D
  • siljo
    elcielo wrote:
    bo, nemam pojma tko bi to mogao biti.

glazbeni offtopic, potaknut snihovim upisom:

slušam THE NATIONAL.
    znam da sam već dosadna, ali obećajem, ovo je zadnje podsjećanje na ovaj predobar bend, prije njihova koncerta u zagrebu. :D
    ok, javit ću se još i neposredno prije koncerta, negdje sredinom 11. mjeseca. za svaki slučaj :D

The National
    KSET
    23.11.2007.

gle, na moj rođendan :)
  • snih
    siljo wrote:
    The National
    KSET
    23.11.2007.

gle, na moj rođendan :)

I ja sam strijelac - 30.11. :)
  • asfo
    asfo Posts: 315
    Lijepi pozdrav svima!

Domi je sa Selčine (kao veliko selo u Sesvetama - sada će snih puknut od smjeha - dotepenec)

Da li stvarno postoji ljepši lagani punk od prvog albuma Prljavaca? Crno - bijeli svijet, Televizori, pa kak se ona zove - "...ti ideš sa svojim društvom, voliš prljave žene, a ja te čekam vjerno kao pas..." mislim da se zove Slobodna ljubav, meni je ta favorit sa albuma.
    To mi je jedini album od Prljavaca koji stvarno volim i ponosim se što ćaća mi ima LP taj (još samo da mu gramofon radi)

E, a kaj radimo na godišnjicu koncerta u ZG?
  • lestes
    lestes Posts: 959
    Hey je ste li vi čuli za hiden track na Lost Dogs, ja danas prvi put.
    Nakon Bee girl, neka stvar za Stanley-a iz AIC???

jep, za laynea staleya :( eh, da je bar živ... meni je on predobar

još mi ne radi net u domu.. dakle, tool. bilo je dobro. super oni zvuče uživo,
    super vizualni doživljaj... al ja bi rađe da su duže svirali. i da je bilo više starih
    stvari :o i da me tip iza nije udaral i bacakal se po meni cijelo vrijeme. i onda sam
    ja agresivka :D eh, inače, bili smo na ogradi odma, u prvom redu... i skoro
    dobili palice...
  • pajo
    pajo Posts: 3,292
    Iva: da, bash sam i ja htjela pitati da li ćemo se naći i obilježiti obljetnicu :D

ja samo mooooliiiim da to bude za vikend nakon godišnjice koncerta (dakle 29. ili 30.) jer ću na obljetnicu biti u niskozemskoj
    ako bude lijepo vrijeme (tko zna, možda bi moglo :)) možemo ponoviti roštilj, ha?

i da, to je ujedno odgovor Ivi da li idemo na koncerat od Otvorenog - ja ne, ali ti možda opet uvalim muža na bejbisitanje kao za White Stripese (ako bude htio ići) :D

i eto, sad neće samo ranko ubit ivu, nego i pajo mene... :D
  • siljo
    pajo wrote:
    Iva:

i da, to je ujedno odgovor Ivi da li idemo na koncerat od Otvorenog - ja ne, ali ti možda opet uvalim muža na bejbisitanje kao za White Stripese (ako bude htio ići) :D

i eto, sad neće samo ranko ubit ivu, nego i pajo mene... :D

no, no... ja necu ubit Ivu, samo cu joj se osvetiti... a za to ima nacina :)