Pearl Jam in Zagreb!

1437438440442443860

Comments

• pajopajo Posts: 3,292
    snih wrote:
    Kako ljudi stalno dolaze i nema indicija da će prestati, u 6. mjesecu će organizirati - godišnjicu Pearl Jam slušaone - u Gospiću!!!!!!
    Pa sad ti reci! Ja sam u blagoj nevjerici!!! Ali informacije su 100% točne!:):):)
    Iva: pa way to go Gospić! :) da čovjek ne povjeruje!
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    snih wrote:
    Dragi drugari!:)
    Moram podijeliti s vama jednu zanimljivost, a vezana je uz našu omiljnu vokalno instrumentalnu skupinu.
    Priča ide ovako.... Moj šogor je inače muzičar i ima neki bend, a također svira s jednim kompadreom na gitari po raznim mjestima, uglavnom u Zagrebu (rock repertoar). Tako ih je gledao neki tip iz Gospića i pozvao ih da sviraju u njegovoj birtiji - u Gospiću!!! Zanimljivo je da se taj lokal nalazi u samom centru Gospića, a potpuno je rock usmjerenja. Organiziraju se live svirke, pušta se isključivo rock glazba, rade promocije novih albuma, tematske večeri itd. Ponavljam još jednom - u Gospiću. I tako u 6. mjesecu prošle godine tip odlučio da će jedan četvrtak napraviti PJ slušaonu. Ljudima se svidjelo, pa on to napravio i slijedeći četvrtak, pa slijedeći i tako sve do današnjeg dana. Znači, slušaona ide svaki četvrtak već cca. 10 mjeseci. Kako ljudi stalno dolaze i nema indicija da će prestati, u 6. mjesecu će organizirati - godišnjicu Pearl Jam slušaone - u Gospiću!!!!!!
    Pa sad ti reci! Ja sam u blagoj nevjerici!!! Ali informacije su 100% točne!:):):)

ništa nam ne preostaje nego na tu godišnjicu posjetiti Gospić i uveličati samu svečanost najbolje šo znamo... :) vot sej ju?!?!
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
  • snihsnih Posts: 1,052
    Pa, brijem da bi to stvarno bilo u redu! ;):)
    Zatražit ću ja kontakt od gazde da se to još jednom provjeri i da ga malo pitam o tom fenomenu! :D:)
  • DoctorDoctor Posts: 256
    Aaaa.. Ne mogu vjerovat da neki od vas idu preko bare na PJ.. Svaka čast i znajte da vam zavidim pravo..

Ja ću se morati zadovoljiti Maidenom na Poljudu u augustu.

Pozdrav svima
    26.09.2006 Zagreb, Croatia
    12.06.2007 Munich, Germany
  • Dirty FrankkDirty Frankk Posts: 4,274
    prvo svaka čast masnome na onoj prići, baš me oduševila...zakon, genijalno.

thanks za onaj snimak o Draženu, pogledao sam ga cijeloga i ako se ne sječam tog događaja ali stvarno ekipa iz snova, malo manje neki komentari.

također super snimak Far Behind, ma bit će toga još kad krene tour, ne mogu oni sve zabraniti.

O za Gospić sve pohvale, molim te Snih stupi u kontakt sa tim likom legendom da se dogovorimo o našem gostovanju i stvarno kad bude dodišnjica ja dolazim iz Dubrovnika.
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • CutkiCutki Posts: 235
    pajo wrote:
    Iva: mi smo isto u toj fazi sređivanja svega. hotel i avio karte smo rezervirali na kraju preko agencije jer je posvuda bila ista užasno visoka cijena avio karata, a ako se kupuje preko weba direktno od avio kompanije se ne može otkazati let tj. u pravilu su karte non-refundable. preko agencije možemo otkazati (ako nešto iskrsne pa budemo morali otkazati) i platiti 'samo' 100€ penala. hotel nas je preko agencije izašao jeftinije nego da smo sami rezervirali preko weba jer oni imaju unaprijed zakupljene sobe po hotelima po jeftinijim cijenama. rekle su mi tete po par agencija u kojima sam bila da je najvažnije što prije kupiti avio kartu jer da toga prvo nestane.
    što se tiče vize, to smo danas počeli gledati i ja sam izgubila sve živce jer treba milijarda dokumentacije pa još ima neobavezne, ali vrlo preporučene dokumentacije (poput npr. vjenčanog lista koji ne smije biit stariji od 6 mjeseci -WTF?!?, vlasničkih dokumenata za stan, potvrde da si stalno zaposlen i ispisa zadnje tri plaće - again, WTF?!? i ko zna čega sve ne). osim toga te npr. na formularu pitaju jmbg, što je protivno hrvatskom zakonu (a po pravilu se ne bi smio kršiti zakon države primateljice, dakle RH). pa još viza košta pun k***, naravno, isto non-refundable! danas sam totalno urlala po kući oko toga koliko su me iživcirali. overall misao mi je bila, kako bi to elokventno rekao moj suprug 'hoćete molim vas odjebat'!

(sorry na duuuugom postu people, ali eto, iživciralo me...hvala na razumijevanju :o)

ehehehe
    jos kad te naruce u 7:45 ujutro, a vani najhladniji dan te zime,
    a cekas vani na vjetru haha koja spica :D
    al dobro, vi ne bi trebali imat tih problema jer cete po vizu u proljece
    pa ono ajde.

JMBG mislim da pise tam da nemoras napisat, al nisam ziher,
    a i nije neki problem to...
    Najveca muka je njima dokazat da se zelis vratit u Hr, a ne ostat tamo.
    Ne znam kolko dugo planirate bit u NYC, al preporucio bi bar 2-3 tjedna.
    Ispod toga se stvarno NE ISPLATI. Nije da se tam ide svako malo,
    a u tjedan dana NIS ne vidis.. Jos dok te opere jet lag, a prije toga si letio putovao 18h.. nije bas spica :)

Basic NYC tips:
    - ako hocete jeftino, bilo sta osim McD. koji ne valja
    - preporucam ByoB (bring your own booze) restorane za jeftiniju kombinaciju vecere- kupis cugu u liquer shopu i doneses si u restac
    - cijene vecera se krecu u prosjeku oko $25/osoba - stvarno nije skupo
    - ako ste kratko tamo- Hop on Hop off bus, koji vas fura kroz poznatije lokacije (npr. Times Square, 5th Av, Rockfeler centar... ima neku turu, a mozes s njega izac na nekoj vama zanimljivoj lokaciji, a opet skocit na neki drugi kad ste ovu pogledali; osobno sam prehodao vecinu Manhattana, ali za jednodnevnu skracenu verziju razgledavanja, super!)
    - nabavite mapu Manhattana
    - ne idite iznad 120. ulice (tu negdje pocinje Harlem, iznad je Bronx, nije ugodno bit solo bijelac na cesti)
    - obavezno obic donji dio Manh. - SoHo, China town, Little italy..
    - obavezno otic na piknik u Central Park (ponjet dekicu, kupit neke njihove ogromne sendvice u delijima za jedno 3-4 dolara i uzivat u pravom NYC ugodaju)
    - nije obavezno, al voznja kocijom kroz dio central parka je zgodna
    - metro (popularno zvani TRAIN) karte vrijede sat vremena nakon izlaska,
    mogu se koristi i na busu. jedna voznja je $2, al bez toga se nemoze nigdje,
    a dok god ste u podzemlju mozete di god ocete, spojeno je sve.
    - sa JFKa ide metro do centra, ali preporucam YELLOW cab,
    doci ce vas jedno $50 do manh; al to morate vidjet. Ne preporucam ove taksije koji unaprijed dogovaraju cijenu. isto tako, navecer, od srca preporucam taksi doma (samo stanes na cestu i dignes ruku)
    - mjesta za zabavu ima svugdje, nikako ne bi preporucio klubove koji su tipicno turisticki( znaci bilo sta tipa kod nas: papaya, aqua itd itd..)
    - sa lower manh (di je WTC bio i to) tocnije iz Battery Parka krece ferry za SoL(kip slobode) i Ellis Island - zgodno za vidjet ak imate vremena
    - na onu zgradu visoku (a blokada kak se zove) se mozete penjat ak vam se ceka satima u redu ( preporucio bi vecernji posjet, puno je ljepse )
    - MUST SEE: kad ste vec dolje kod WTCa, Wallstreeta i to.. odite do Brooklyn bridgea,
    prije toga u Starbucks, kupis kavu, u liquer store, kupis vino, popijes kavu, ulijes vino i picis po mostu s vinom :P
    - suvenira ima u ovom donjem djelu -- china town, little italy...
    - u queens se ide na 59. ulici (simon and garfunkel 59th street bridge song)
    -> jedno 3 stanice nakon mosta je dio Astoria koji je balkanski dio NYC, sa grcima, hrvatima itd.. Broadway ulica u queensu izmedu 25-37 ulice je to vise manje, mislim svuda je, al ovo je ajmo rec najzanimljiviji dio.. ako vam se druzi sa hrvatima u nyc tamo je mjesto za otic..
    - Brooklyn je mladenacki dio, moze se ic prek mosta dolje ili gore iz queensa,
    ima par dobrih Beer Gardena, nije lose ako imate domaceg vodica.
    - let helikopterom (zanimljiva opcija za one s vise para)
    - hodajte okolo, ak nes trebate, pitajte, ljudi su vise manje dobri, pomoci ce
    - PAZITE PREKO CESTE

i zapamtite jedno:
    to je NYC - ima SVEGA sta god ocete, al bas SVEGA.

ak se sjetim jos neceg, a vjerojatno sam puno toga zaboravio,
    nadopisat cu, isto ak imate kaj da vas zanima, pitajte slobodno..

"... slow down, you move too fast,
    you got to make the morning last,
    just kickin' down the cobble stone,
    looking for fun and feeling groovy... "

naravno edit:

- metro preporucam da kupite, ovisno kolko ste tamo, za $20, $40, pa nemate stalno zajebancije
    - za izlazak : east side (east village), greenwich,
    - otic u chelsea(gay dio, sa poznatim Chelsea hotelom) za vidjet toleranciju kad se 2 frajera secu i drze za ruke bez da ih netko oce ubit
    - doljni dio (ispod 14th street i to je malo zajeban za kretat se jer nije skroz pravilno napravljen ko ostatak manh.
    - okomito su avenije, vodoravno su ceste

ma ima toga kolko oces..
    ...They said... timing was everything, made him
    Want to be everywhere, there's a
    Lot to be said for nowhere...

Zagreb ;) 26.09.06
    Cutki wrote:
    Basic NYC tips:
    Iva: Hvala! :)

A za vize me prvenstveno živcira taj stav da svi mi želimo otići živjeti u Ameriku dok je prava istina da grad poput New Yorka živi prije svega od turista i da oni trebaju nas, a ne mi njihovu državu gdje je teški skandal kad Ed da maloj maslini da srkne malo crnog vina. Općenito me smetaju takve insinuacije, a isto tako me u Italiji smetalo kad su se oni svi iščuđavali što se ja želim vratiti u Hrvatsku. Onak' ko' da živimo u nekoj bantu državici pa samo hoćemo otići! Eto, nekad i mene pere malo domoljublja...:) HRVATSKA! HRVATSKA! :D
    Ali eto, sve dok svaki pripadnik kriminalnog miljea Srbije (i ostalih okolnih država) ima hrvatsku putovnicu, (a i naši kriminalci njihove, sve u duhu kvalitetne suradnje :)) nema nam druge nego po vize.
  • Gunner_VGunner_V Posts: 230
    složio bih se sa cutkijom da se ne isplati ići u ny na manje od 2-3 tjedna
    išo je moj frend,bili su u ny 10 dana i razgledavali su samo manhatan,rekao je da je 10 dana taman da se razgleda SAMO manhatan,pa ostalim dijelovima grada se nije stigao nit provozati

a sad opet ovisi koji su vam interesi,mislim da se može i bez soho-a (mislim da je to "gay dio") ili bronxa :) (ajoj,sad je ovo ispala nekakva nazi rečenica... nhf) :)

us svakom slučaju ima se svega vidjeti
    da, kuzim zake pizdis :)
    al opet, u NYC mozes zivjet cijeli zivot i NIKAD neces vidjet sve kaj tam ima za vidjet, ne zato jer ne zelis, nego jer jednostavno toga ima puno k. previse :)
    al opet, zato je i zanimljiv :)

kolko vi planirate ostat tamo i di ste smjesteni?
    pretpostavljam negdje na Manh?

dobio sam jos malo inspiracije pa evo jos koja korisna:

-when in New York, do like New Yorkers do
    - u prijevodu - nemoras cekat zeleno na semaforu, al pazi, vidjet cete koje su ceste za prelazenje ok, koje su "malo" divlje
    - kad cujes sirenu (a to bi vrlo lako mogao biti jedan od trademarka NYC) lociraj vozilo koje ide (hitna, fdny) i MAKNI SE- ne bi bili prvi koji su zavrsili pod nekim vozilo jer oni NE STAJU zbog nicega.
    - zapravo vam mozda i nije lose ic trainom sa aerodroma jer je pun k. jeftiniji,
    u proslim tipsima sam preporucio taksi iz prakticnih razloga - odvede te do pred vrata, al opet, mozete doc negdje blize trainom pa sic na taksi ak vam je skupo to odma skesirat (inace nisu skupi, al jebiga, velik je grad i daleko fura)
    - u liqer shopu nema potrebe kupovat vina skuplja od $15
    - u Astorii ima Plavca, Badelovih pizdravija i tak, al ko ce pit nase kad si tam hehe, isto tako imate za kupit i vegete, krasevih proizvoda, janu...

- MUST DO: u NYC napojnice su nesto sta je must. ako odete u birc, narucite cugu i ne ostavite -tip, postajete nevidljivi konobaru jer on ima osnovnu placu jedno $200, a sve od cega zapravo zivi su tipovi.
    E sad, kak se tipa i KOME:
    taxi, restoran, dostava, frizer - 10-15%(20) ovisno kolko ste zadovoljni uslugom.
    ako restoran placas karticom ima dolje za napisat kolko tip ostavljas
    TAXI tip- dobro je imat po sitne dolare, ak kosta recimo 5,75, ti platis 7 a on veli nemam sitno i sta ja znam.. samo imajte po dolar par komada uvijek
    - cuga je $1 tip svaka (inace cuga kosta u prosjeku $5 vani navecer; cigarete su navodno jako skupe, jedno $13 ili tako nesto, NYC ima najveci porez na cigarete hehe, jedno $6-7)
    - po hotelima nisam bio, al vjerojatno i njima treba nes dat ak vam nose prtljagu, otvaraju vrata i to sve..
    - NE TIPA se bilo gdje di je samoposluga

- nemojte hodat nasred pjesackog s kartom i zaustavit se, pregazit ce vas ljudi, maknite se nagdje na mirnije
    - OBAVEZNO se drzite za nesto u metrou, JURE, a turisti padaju
    - izbjegavajte vecere izmedu 8-10, najbolje negdje ranije oko 6-7, izbjeci cete masovno cekanje u redu ispred restorana
    - obavezno odite po raznim restoranima, ima miljon razlicitih kuhinja i sve su jebene
    - kad zovete taksi (koristite samo yellow cab):
    a) nek ide u vasem smjeru
    I) ako mu svjetli ono u sredini, slobodan je (jedino kad je slobodan)
    II) ako mu svjetli off duty.. doh
    III) ako mu nis ne svjetli - ima nekoga unutra

- kad novce dizete na bankomatu, mozda je dobro nac bankomat koji nece zaracunat svoj % (obicno jedno 3-5%) + kaj ti tvoja banka zaracuna, lako se dogodi da na $100 moras platit jos jedno $7 za nis..
    - sve novcanice su jednako velke, dobra ideja je drzat one manje s vanjske strane, a vece unutra
    - skoro svi ducani NE PRIMAJU novcanice vece od $20 (to izbacuje i bankomat, pa nije briga, al ak od doma donesete, mogli bi vas cudno gledat)

uf umorilo me :)

to be continued...

Zagreb ;) 26.09.06
    Gunner_V wrote:
    složio bih se sa cutkijom da se ne isplati ići u ny na manje od 2-3 tjedna
    išo je moj frend,bili su u ny 10 dana i razgledavali su samo manhatan,rekao je da je 10 dana taman da se razgleda SAMO manhatan,pa ostalim dijelovima grada se nije stigao nit provozati

a sad opet ovisi koji su vam interesi,mislim da se može i bez soho-a (mislim da je to "gay dio") ili bronxa :) (ajoj,sad je ovo ispala nekakva nazi rečenica... nhf) :)

us svakom slučaju ima se svega vidjeti

ja sam bio 20 dana i nis skoro nisam stigo vidjet (jesam al opet), a hodao sam od jutra do sutra samo po manh.

SoHo je skracenica za south of houston (ulica dolje jedna)
    Chelsea je gay dio
    a bronx hehe, tam sam se provozao autom predvecer, al me upozorila ondasnja cura da nije bas za zaustavljat se tamo :)

ak vas zanimaju crnci, gore oko 120. ulice pocinje Harlem,
    sve bu vam jasno :)

Zagreb ;) 26.09.06
    Iva: hvala! no, predlažem da nam pošalješ koji pm jer ovako fakat spamamo ostalima thread s new yorkom. mere tako? :)

ali lijepo da te uhvatila inspiracija da opet postaš. samo nastavi ćaskati s nama, vidiš da smo još svi tu...:)

za Gospić je i meni odmah palo na pamet da bi bilo super da frikovi dođu na slušaonu, ali malo je bed što je četvrtak...da je bar petak pa da možemo ostati tamo negdje još za vikend...jedino da ih zamolimo da naprave reprizu godišnjice dan poslije za goste iz drugih krajeva RH? :D
  • potato girlpotato girl Posts: 474
    Cutki wrote:
    Najveca muka je njima dokazat da se zelis vratit u Hr, a ne ostat tamo.
    pajo wrote:
    Iva: Hvala!

A za vize me prvenstveno živcira taj stav da svi mi želimo otići živjeti u Ameriku dok je prava istina da grad poput New Yorka živi prije svega od turista i da oni trebaju nas, a ne mi njihovu državu gdje je teški skandal kad Ed da maloj maslini da srkne malo crnog vina. Općenito me smetaju takve insinuacije, a isto tako me u Italiji smetalo kad su se oni svi iščuđavali što se ja želim vratiti u Hrvatsku. Onak' ko' da živimo u nekoj bantu državici pa samo hoćemo otići! Eto, nekad i mene pere malo domoljublja...:) HRVATSKA! HRVATSKA! :D
    Ali eto, sve dok svaki pripadnik kriminalnog miljea Srbije (i ostalih okolnih država) ima hrvatsku putovnicu, (a i naši kriminalci njihove, sve u duhu kvalitetne suradnje :)) nema nam druge nego po vize.

Baš to! Hrvatska!!! Hrvatska!!! :)

Niš, fino im kažete "We don't want to live in your fucking country", zatim ponosno uzviknete "Bog i Hrvati!" i lupite se snažno u prsa. Stvar riješena. :D
    Just put a bend in the road, I'm growing tired of straight lines...
    zatim ponosno uzviknete "Bog i Hrvati!" i lupite se snažno u prsa. Stvar riješena. :D
    Iva: dakle stvarno se na ovom threadu počesto vide trenutci genijalnosti! :D što bi rekli ti neželjeni Ameri, otpade mi guzica od smijeha!

i usput, Ana J., de isprazni inbox!
    snih wrote:
    http://www.youtube.com/watch?v=mvEyuP0wJ6k

Ovo sam dobio jučer na mail!!!

Opet moram reći, ne znam koliko vas se ovoga seća, jer bilo je zaista davno...

Znam da će Pajota to interesovati, a možda još i nekoga! :):)

Fakat je postala guzva na forumu pa da ne padnemo na drugu stranu, sjetih se da ovo nisam komentirao.
    Sjajan video, kad se sjetim tih godina...ta je ekipa jednostavno gazila sve po putu. Osvjali su 89 europsko, 90 svjetsko i 91 europsko, a onda i nastavak u Barceloni 92...ali koliko ta kosarka danas izgleda smijesno i sporo :D
  • snihsnih Posts: 1,052
    pajo wrote:
    Fakat je postala guzva na forumu pa da ne padnemo na drugu stranu, sjetih se da ovo nisam komentirao.
    Sjajan video, kad se sjetim tih godina...ta je ekipa jednostavno gazila sve po putu. Osvjali su 89 europsko, 90 svjetsko i 91 europsko, a onda i nastavak u Barceloni 92...ali koliko ta kosarka danas izgleda smijesno i sporo :D

Može izgledati i najsmješnije i najsporije, ali još uvijek mi je Dražen najbolji košarkaš Europe svih vremena. ;):)
  • masnimasni Posts: 1,657
    fino fino da je zivnulo :)
    gospic? koji lol.. neka se nitko ne uvrijedi, ali ja si zamisljam to kao jedan od onih "bar"ova iz serija gdje se cijeli grad skuplja :)
    al super promocija, nema sta :)
    Oh when I was a kid oh how magic it seemed
    Oh please let me sleep its Christmas time
    Cutki wrote:
    SoHo je skracenica za south of houston (ulica dolje jedna)
    Chelsea je gay dio

pito sam frenda danas. u pravu si! :)

ja sam nešto pomiješao :)
    soho je u londonu gay dio,a CHELSEA u nyu. ironije li.... lol :D
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    masni wrote:
    fino fino da je zivnulo :)
    gospic? koji lol.. neka se nitko ne uvrijedi, ali ja si zamisljam to kao jedan od onih "bar"ova iz serija gdje se cijeli grad skuplja :)
    al super promocija, nema sta :)

hehe, iznenadio bi se, i u otočcu ima jedan 'rock' bar. čak i u tako malim mjestima se točno zna gdje se skuplja kakva ekipa.
    inače, ja obožavam liku, i ako bi se išlo, preporučam da ostanete u tim krajevima cijeli vikend. raj na zemlji.
    Iva: ja ću samo reć 'carica', a ona će znati koga se ide! :D;)
  • Gledao sam najslabiju kariku. Svaka čast
  • lesteslestes Posts: 959
    pajo wrote:
    Iva: ja ću samo reć 'carica', a ona će znati koga se ide! :D;)
    bila je dobra :)
  • jurasicajurasica Posts: 1,534
    nisam gledala tak da ne mrem komentirati, ali ako vi kažete da je bilo dobro, onda ne moram sumnjati... :)
    ... I surfaced and all of my being was enlightened...

HRVATSKA!!! HRVATSKA!!!
    nisam gledao, šteta.. al ne bih se čudio da ju je netko snimio i uploadao na jubito.. :)

daklem?
  • cropdustresscropdustress Posts: 4,339
    masni wrote:
    nisam gledao, šteta.. al ne bih se čudio da ju je netko snimio i uploadao na jubito.. :)

daklem?
    a jebemu. zaboravila sam :o
    "I surfaced and all of my being was enlightened"
    crap! i ja zaboravio! a baš se radovao! :(
    ima neko snimak? :)
    Tyler je primio majicu i to mi je jako drago (200 kn poštarine ipak nije propalo)
    On se isto priprema za East Coast Tour, mislim da ide 2 koncerta na Floridi, prvi MSG (pajo i iva) i vjerovatno još par komada....uff što bi dao da budem s vama :(

snimak Karike bi i ja htio vidjeti :)
    CAN'T KEEP CRAZY MARY IN MY TREE NO WAY NOT FOR YOU. ALL THOSE YESTERDAY JEREMY is ALONE, SAD with RATS & BUGS it's HARD TO IMAGINE a JEREMY a BETTER MAN.
    LIFE WASTED, BLOOD on the PORCH, LAST KISS is a WISHLIST DEEP DOWN NOTHING AS IT SEEMS WHY GO COME BACK ALIVE SPIN THE BLACK CIRCLE and SMILE.
  • elcieloelcielo Posts: 1,149
    dragi njujorčani!

ne znam jeste li već odlučili kada krećete preko bare, ali evo, možda vam ovaj divni koncert može pomoći u odluci da krenete koji dan prije PJ showova. naime, riječ je o lineupu snova, naravno, nakon PJ i ted lea :)

R.E.M. + predgrupe THE NATIONAL i MODEST MOUSE

19 JUNE: NEW YORK, NY
    On-Sale: 4/5 @ 10 AM
    http://www.livenation.com
    http://www.ticketmaster.com
    elcielo wrote:
    dragi njujorčani!

ne znam jeste li već odlučili kada krećete preko bare, ali evo, možda vam ovaj divni koncert može pomoći u odluci da krenete koji dan prije PJ showova. naime, riječ je o lineupu snova, naravno, nakon PJ i ted lea :)

R.E.M. + predgrupe THE NATIONAL i MODEST MOUSE

19 JUNE: NEW YORK, NY
    On-Sale: 4/5 @ 10 AM
    http://www.livenation.com
    http://www.ticketmaster.com

Sto bi neko rekao, strava, a osim ovoga je 20.6. u NY i My Morning Jacket...mi naravno putujemo 21.6. :( :mad: :D
    eh, jos da su pipsi i zabranjeno pusenje, tek je onda line up snova :D
Sign In or Register to comment.